Подати оголошення

ЖК "Козацкий" ( дом 1 ), ул. Гарматная, 38а - "Укрбуд"

ЗабудовникУКРБУД
Здача ЖК2015 - 2018 р.
Планування
Карточка Домік
ЖК зданий
Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можна вибрати 1 варіант відповіді. Можна міняти відповіді. Всього голосів: 311.
30/10%
23/7%
108/35%
121/39%
29/9%
1. . .404406. . .564
16 лист 2015 11:26
Уважаемые соседи с первых трех секций, скажите пожалуйста, что у Вас сейчас в тех местах, где должен быть мусоропровод.
16 лист 2015 11:27
Цитата "sergey2010":
Уважаемые соседи с первых трех секций, скажите пожалуйста, что у Вас сейчас в тех местах, где должен быть мусоропровод.

Здається, ЖЕК всупереч закону їх втупу продає.
16 лист 2015 11:37
Цитата "Oleksii Nikitchuk":

Здається, ЖЕК всупереч закону їх втупу продає.

А трубы там нет?
16 лист 2015 11:38
Цитата "sergey2010":

А трубы там нет?

Я хз, туди не вдалося потрапити
16 лист 2015 11:45

Я хз, туди не вдалося потрапити

У же кому-то продали и дверь поставили?
16 лист 2015 11:47
Цитата "sergey2010":

У же кому-то продали и дверь поставили?

Двері там були, на рахунок чи продали на моєму поверсі - хз
16 лист 2015 12:20
По поводу отопления: так еще не все до конца собрано, да и труб вроде бы на верхних этажах у некоторых секций нет.

Так что отопление под большим вопросом.
16 лист 2015 12:55
Цитата "Invvestor":

ТАК !

Я напевно не зовсім правильно висловився. Дозвольте виправитись.
Після будівельників ук-буда стіни не зовсім рівненькі. Починаємо рівняти стартовою шпаклівкою з використаням маяків. По моєму цей процес обзивається штукатуркою.(чи шпаклівкою). А далі шпаклівка або під покрас, або під шпалер. Виправте якщо не так. І по цінам по кожному процесу окремо чи разом. В двох словах від останньої руки ук-буда до нанесення краски чи клею шпалер. Якщо не важко. Я думаю це цікаво не тільки мені. Дякую.
16 лист 2015 13:26
Цитата "Малиш":

Я напевно не зовсім правильно висловився. Дозвольте виправитись.
Після будівельників ук-буда стіни не зовсім рівненькі. Починаємо рівняти стартовою шпаклівкою з використаням маяків. По моєму цей процес обзивається штукатуркою.(чи шпаклівкою). А далі шпаклівка або під покрас, або під шпалер. Виправте якщо не так. І по цінам по кожному процесу окремо чи разом. В двох словах від останньої руки ук-буда до нанесення краски чи клею шпалер. Якщо не важко. Я думаю це цікаво не тільки мені. Дякую.

Я буду писати як в мене було, а як там ви собі закажете це вже самі дивіться.
В мене була маячна шпаклівка стін сумішю IzoGips це одна оплата по стінам, по стелі ціна розбивається на три оплати шпаклівка, по бажанню вирівнювання та покраска за кожен етап своя ціна, шкурення стін та грунтовка вже входить в оплату за попередні етапи, далі я к ви собі хочете якщо під покраску стін то треба шпаклювати фінішною під покраску тут теж своя ціна, якщо під обої то після стартової просто шкуриться і цього достатньо, ось так в мене було.
16 лист 2015 13:30
Ну що дочекались опалення ????
Яж казав що не буде, що нас УкрБуд за носа водить, на мене тролі накинулись казали що я провокатор, такий сякий, а тепер що сепарюги розкажете .... яке виправдання найдете ??? Ще є бажання збиратись щоб вам в черговий раз навішали макаронів, чи будем діяти ???
16 лист 2015 13:42
Цитата "Invvestor":
Яж казав що не буде, що нас УкрБуд за носа водить, на мене тролі накинулись казали що я провокатор, такий сякий, а тепер що сепарюги розкажете .... яке виправдання найдете ??? Ще є бажання збиратись щоб вам в черговий раз навішали макаронів, чи будем діяти ???

Разве нужны оправдания для того, чтоб назвать вас провокатором?
16 лист 2015 13:49
Цитата "podsim":

Разве нужны оправдания для того, чтоб назвать вас провокатором?

Так запишем УкрБудовский троль.
16 лист 2015 13:50
Цитата "Invvestor":

Я готов отстаивать свои интересы и от блокировки офиса продаж с привлечением СМИ (для вынесения всей правды для будущих инвесторов УКРБУДа) не отказываюсь, но давайте все таки дождемся четверга. Кстати что там в четверг, во сколько и с кем встречаемся?
16 лист 2015 15:00
Только что разговаривал с Дмитрием. По отоплению не чего не делалось и не подключалось и на этой неделе вряд ли что то произойдет. Вода будит отсутствовать на объекте с 20-26 числа и может быть с 27 подадут ее даже на верхние этажи. В общем не чего хорошего, имеем очередной кидок по сроками. Зима со своими морозами не за горами....
16 лист 2015 18:32
Цитата "Алексей-":
Вода будит отсутствовать на объекте с 20-26 числа и может быть с 27 подадут ее даже на верхние этажи.

Схоже на місце підключення
16 лист 2015 19:47
Цитата "Алексей-":
Только что разговаривал с Дмитрием. По отоплению не чего не делалось и не подключалось и на этой неделе вряд ли что то произойдет. Вода будит отсутствовать на объекте с 20-26 числа и может быть с 27 подадут ее даже на верхние этажи. В общем не чего хорошего, имеем очередной кидок по сроками. Зима со своими морозами не за горами....

Может быть не подадут ..... а скорей не подадут .... :???:
16 лист 2015 19:48
Очередной раз я был прав .... D-/
16 лист 2015 20:56
Цитата "Invvestor":

Я буду писати як в мене було, а як там ви собі закажете це вже самі дивіться.
В мене була маячна шпаклівка стін сумішю IzoGips це одна оплата по стінам, по стелі ціна розбивається на три оплати шпаклівка, по бажанню вирівнювання та покраска за кожен етап своя ціна, шкурення стін та грунтовка вже входить в оплату за попередні етапи, далі я к ви собі хочете якщо під покраску стін то треба шпаклювати фінішною під покраску тут теж своя ціна, якщо під обої то після стартової просто шкуриться і цього достатньо, сяось так в мене було.

Якщо я правильно зрозумів. Після останньої руки ук-ду по маякам штукатуряться або шпаклюються стіни. Тобто рівняються. Ціна цього етапу? Далі шпаклювання та шкуреня за додаткову оплату? Чивід початку і до шпалер одна ціна?
16 лист 2015 21:03
Цитата "Алексей-":

Дякуємо всі разом і низько вклоняємось ЦЬОГОРІЧНІЙ ЗИМІ що не квапиться в цьому році. :pray: :pray: :pray:
16 лист 2015 21:06

Схоже на місце підключення
[attachment=0]DSC_0379.JPG[/attachment]

Щось малесенький капіляр для такого величезного будинку.
Всі звіти про надійність новобудов безкоштовно
Обирайте новобудову в каталозі Білдконтролю та отримуйте звіт про її надійність. Це корисно.
Детальніше
1. . .404406. . .564
Купуй квартиру на Domik.ua
Широкий вибір квартир від власників, забудовників та ріелторів
Детальніше