ЖК "Коцюбинский", Коцюбинское, ул. Пономарева, 26
Забудовник | Аверс-Сіті |
Здача ЖК | 2011 р. |
Планування |
65/30% | ||
40/18% | ||
81/37% | ||
18/8% | ||
16/7% |
Хай всі ваші неприємності з Кредисовим залишаться в минулому.
Що чути стосовно позову по добудові нашого 5 секційного дому?
Цитата "Маряна_3с":Вітаю вас Наталіє.
Хай всі ваші неприємності з Кредисовим залишаться в минулому.
Що чути стосовно позову по добудові нашого 5 секційного дому?
на жаль, я не в курсі що там відбувається. Бо цілий місяць довелося боротися у Львові. Кредісов переносив засідання. Сподіваюся усе буде гаразд)
...... В замовних статтях - повна брехня.
Там було 8 чотириквартирних
будинки, так не нові, ще радянські але
абсолютно придатні для проживання,
в чудовому стані.
До 2006 року, мешканці, колишні військовослужбовці і працівники
військової частини платили через
військову частину.
Але, коли військову частину
ліквідували, ТОВ "Столиця центробуд"
намагаючись отримати землю колишнього військового містечка (147
га) в тому числі і ту, на якій
знаходились жилі будинки державної
власності, подало в 2007 році до
Київади фіктивну довідку, що там
немає інших будівель окрім тих, що є їх власністю, а щоб ці будинки ніде не
засвітились, "добрий" "Столиця
центробуд" сказали, що не треба
людям оформляти договори з
київенерго - ми ссамі за вас платити
будемо. Ну а те, як шахрай Хмельницький їх
відселяє, позбавляючи законного
житла і переводячи у статус бомжів //ord-ua.com/2013/10/07/yak-chinovniki-m inisterstva-oboroni-dopomagayut-biznesme nam-shahrayam-zrobiti-bomzhami-30-simej- meshkantsiv-kolishnogo-vijskovogo-mistec hka
Пожалуйста, помогите.
Вчера между 20:00 и 21:00 из третьего подъезда большого дома украли велосипед.
Черный с багажником Bergamont dark dust. Возможно его спрятали где-то в доме и потом вывезли. я не знаю.
Если у вас есть какие-то данные или Вы что-то видели, пожалуйста, сообщите мне.
Kiharu@rambler.ru
Спасибо большое.
Спасибо за внимание уделенное моему предложению.
Цитата "Vita G":Поздравляю всех счастливчиков дома 1 с трехлетием ввода дома в эксплуатацию. Отдельное спасибо хочу сказать тем электрикам, которые якобы доделывают электрику по дому, а точнее по 4 секции, и хотелось бы узнать-какой график работы у вас, а то в 12 часов секция открывается, а в 14 закрывается. Сегодня полное отсутствие работников, все по графику, или некоторые уникумы нас за идиотов держут?
в 5й секции живёт 7 семей..народ о чём вы думаете?! Если вы не побеспокоетесь о тепле , никто за вас это делать не будет... и учтите ещё тот факт что обл.гос.адм полностью спихнула нас со счетов ..вчера я получила из администрации очередную бамагу с отказом нам в какой либо помощи и что если у нас нет тепла, света и воды , то обращайтесь в суд..О! Какой ответ, Николай выложит на коцюбинке..Так чем обогреваться будете?!
Цитата "an_ra":
да ладно, подождите ниву-то заводить - может не понимает просто человек, может права недавно подарили, не научился еще парковаться :))))
я сегодня положила записочку под дворник ему, вечером его уже нет - может понял, кто знает, может он (или она) хороший человек, просто не подумал, а мы тут уже про спущенные колеса и нивы думаем :))))
Доброго всім дня. Я таки дійсно не заходив і не читав форум останні 2-3 тижні. Ауді, про яку ви тут писали, моя і я прошу пробачення у тих, кому створив незручність. Я в комплексі ще не живу і приїжджаю на 1-2 години в 6-й ранку або в 8-9-й вечора робити ремонт. Місць зранку немає взагалі. Два рази зранку я поставив на вільне місце в загородженій (мабуть платній) стоянці, знаючи що вже точно зранку ніхто не приїде. На другий раз отримав записку з погрозами. Вечорами місць теж вже не має, і навіть якщо я бачу вільне місце, то залишаю його для тих, хто проживає в комплексі. Я щиро вважав що роблю краще хоча б для однієї машини, яка приїде і побачить своє місце вільним. За кермом я більше 12 років і якби не знав а тим паче не бачив на власні очі як мікроавтобус спрінтер здає задом і з першого разу без проблем виїздить і моя машина при цьому не є для нього проблемою, то я б там не ставив. Я напевно не розрахував, досвід інших автомобілістів.
Якщо цвях, з яким я їздив останні три тижні був навмисно кимось підставлений, то знайте, я на вас зла не тримаю.
З паркуванням потрібно щось робити, реально не можливо поставити машину, а комплекс заповнений максимум на 25%. Горе-квартиру (2-х кімнатну) я купив ще в 2007 році в кредит а отримав її тільки в 2014 ("дякуючи" титанічним зусиллям Максименко і Надра) при чому всі заборони з квартири були зняті в першій черзі. Добре що не піддався в 2008 на вмовляння Крістіни придбати паркомісце в супер модному 6-ти поверховому паркінгу за $20000.
Бажаю щоб всім було затишно і комфортно жити в нашому комплексі, його доробили, довели до пуття, щоб місць всім вистачало :)
За моє паркування ще раз прошу вибачення.
у нас за срыв отопительного сезона никто ответственности не несёт. //news.meta.ua/reg/kyiv/cluster:38546349 -V-Kieve-nachali-uvolniat-rukovoditelei- ZhEKov-iz-za-plokhoi-podgotovki-k-zime/
Цитата "-=VVS=-":
Доброго всім дня. Я таки дійсно не заходив і не читав форум останні 2-3 тижні. Ауді, про яку ви тут писали, моя і я прошу пробачення у тих, кому створив незручність. Я в комплексі ще не живу і приїжджаю на 1-2 години в 6-й ранку або в 8-9-й вечора робити ремонт. Місць зранку немає взагалі. Два рази зранку я поставив на вільне місце в загородженій (мабуть платній) стоянці, знаючи що вже точно зранку ніхто не приїде. На другий раз отримав записку з погрозами. Вечорами місць теж вже не має, і навіть якщо я бачу вільне місце, то залишаю його для тих, хто проживає в комплексі. Я щиро вважав що роблю краще хоча б для однієї машини, яка приїде і побачить своє місце вільним. За кермом я більше 12 років і якби не знав а тим паче не бачив на власні очі як мікроавтобус спрінтер здає задом і з першого разу без проблем виїздить і моя машина при цьому не є для нього проблемою, то я б там не ставив. Я напевно не розрахував, досвід інших автомобілістів.
Якщо цвях, з яким я їздив останні три тижні був навмисно кимось підставлений, то знайте, я на вас зла не тримаю.
З паркуванням потрібно щось робити, реально не можливо поставити машину, а комплекс заповнений максимум на 25%. Горе-квартиру (2-х кімнатну) я купив ще в 2007 році в кредит а отримав її тільки в 2014 ("дякуючи" титанічним зусиллям Максименко і Надра) при чому всі заборони з квартири були зняті в першій черзі. Добре що не піддався в 2008 на вмовляння Крістіни придбати паркомісце в супер модному 6-ти поверховому паркінгу за $20000.
Бажаю щоб всім було затишно і комфортно жити в нашому комплексі, його доробили, довели до пуття, щоб місць всім вистачало :)
За моє паркування ще раз прошу вибачення.
Тогда и я прошу прощения, но на будущее паркуйтесь в другом месте :)
Дорогие соседи, я не благотворительная организация и не буду с группкой людей оплачивать юристов, бегать по журналистам и "Правому сектору". Это ваша недвижимость, сами за нее и боритесь. Удобная позиция - спрятаться за лохами, которые отобьют все квартиры сами. Мы будем бороться конкретно за свои квадратные метры. А вы оставайтесь на улице.
від бізнес корпорації "УДАР"
Державін звинуватив Левченка у
тому, що той в суді по землі Біонік
Хіла захищав інтереси Коцюбинської
селищної ради. Державін брехло і рідкісна мразь. Там дійсно є колізія,
містечко знаходиться на межі Києва і
коцюбинського. Всі його мешканці
зареєстровані у Коцюбинському і є
виборцями Київської області. Тому
коли подавався позов, ще у березні 2013 року (і не мною, бо я у справу
зайшов лише у жовтні 2013 року),
то однією з підстав було те, що
мешканці містечка зареєстрвоані у
Коцюбинському. При цьому сільська
рада Коцюбинського у справі була третьою особою, а не позивачем,
тому Левченко не міг бути на стороні
Коцюбинської селищної Ради.
Левченко залучився третьою
особою - на стороні позивачів і у
всіх своїх виступах наполягав на тому, що це землі КИЄВА - незаконно
безкоштовно вилучені із власності
міста і що вони мають бути
повернуті - У ВЛАСНІСТЬ КИЄВА. І тут
вилазить це чмо Державін і БРЕШЕ,
що Левчеко був на стороні Коцюбинської селищної ради. На
особистих зустрічах з Кличком
(зажали у вестибюлі) і з Резніковим
(у нього в кабінеті), я особисто
пропонував їм - зробіть хоч щось
щоб повернути місту вкрадені 147 га, ринковою вартістю понад
мільярд - які привласнили без
сплати жодної копійки до бюджету.
Я пропонував Резнікову - давайте
напрацюємо спільну позицію - щоб
землю повернути У ВЛАСНІСТЬ КИЄВА. Резніков категорично
відмовився робити будь що - щоб
147 га вартістю в мільярд гривень
повертались у власність міста. Як ми
не вмовляли Резнікова щоб
виробити разом із нами позивачами спільну позицію, яка б дозволила
гарантовано підтвердити, що це
земля Києва (і цим би додатково
застовбили б за Києвом біличанський
ліс) та повернути землю у власність
КИЄВА, але Резніков КАТЕГОРИЧНО ПРОТИ. Він не хоче щоб ці 147 га
повернулись Києву - бо
девеловпером забудови на цій
ділянці є перший зам Кличка -
власник фіррми КАН Девеловпмент -
Ніконов. Більш того, дякуючи такій позиції Кличка і Резнікова Василь
Хмельницький, напевно разом з
Ніконовим почали чисто
кримінально виживати людей - їм
відключили воду, а 5 днів тому -
відключили електрику, хоча там малолітні діти. Дойшло вже до
відвертих погроз підпалити
будинки, які звучать з боку
охорони. Тобто, Хмельницький і
Ніконов уже перейшли до відверто
бандитських методів.
27 вересня, у суботу о 10:00 лісники Святошинського лісгоспу запрошують всіх мешканців селища Коцюбинське прибрати ліс після літніх пікніків, щоб там було приємно прогулюватися навесні.
//www.kotsubynske.com.ua/2014/09/19/%D1% 81%D1%83%D0%B1%D0%BE%D1%82%D0%BD%D0%B8%D 0%BA-%D1%83-%D0%BB%D1%96%D1%81%D1%96-%D0 %BF%D1%80%D0%B8%D0%B1%D0%B8%D1%80%D0%B0% D1%94%D0%BC%D0%BE-%D0%BD%D0%B0%D1%88-%D0 %BD%D0%B0%D1%86%D1%96%D0%BE%D0%BD/
Я не писал на нашем форуме более года; комплекс не загнулся, хоть со скрипом, но оживает. Но объявился я здесь по другой причине. Так получилось, что последние несколько месяцев я занимаюсь помощью нашим бойцам в АТО. Я не принадлежу ни к одной волонтерской организации, я не сдаю помощь на склады,я не участвую ни в каких политических игрищах. Я просто каждую неделю выезжаю в зону АТО и отвожу нашим хлопцам на блок-посты и на передовую передачи от родных, вещи, которые выклянчил у друзей-кумовей-партнеров, разные полезные приспособления. Как пример - свариваю небольшие треноги, покупаю паяльные лампы и получаются отличные приспособы для приготовления пищи в полевых условиях, не боящиеся ни дождя ни ветра, работающие на любом бензине. Могу похвастаться, что за последние три недели, кроме многих мест на передовой, обеспечил этими приспособами все блок-посты от Славянска до Дебальцево. Но, опять таки, пишу это все по другой причине.... Закончилось лето, становится холодно.... И если на блок постах бойцы более менее обеспечены, то наши ребята, во многих местах на передовой, спят просто в траншеях на ящиках из-под оружия,под техникой, едят тогда, когда есть еда, а не когда хочется. Короче - тяжело.... Но они не жалуются и НИЧЕГО НЕ ПРОСЯТ! Прежде, чем продолжить, хочу напомнить, что сегодня практически любого из нас могут призвать в армию и направить именно туда, где нельзя поставить палатку, где ветер круглосуточно рвет в клочья самый плотный полиэтилен за пару минут, где по воду ездят в близлежащее село за три километра только ночью, потому что снайперы, где воду кипятят на огне из веточек, потому что ближайшие кусты метров за пятьсот и там же снайперы, где стоит наша старая техника и экипаж, которому выдали ТОЛЬКО СПАЛЬНИКИ(!) и ни грамма провизии... Могу многое рассказать из увиденного. Я не прошу денег, я не прошу новое современное оборудование. Я прошу, если кто сочтет возможным, принести завтра, в субботу с 10 до 11 утра к обратной стороне пятой секции первого корпуса старые свитера и гольфы, старые пуховики и куртки любого фасона и размера, только НЕ ЯРКИХ расцветок. Любые старые теплые вещи, которые Вы хотели выбросить, я отвезу туда все. Если что-то не смогут одеть, то это или подстелят или этим укроются. В нашем доме есть много бывших военных, у которых в гаражах, я уверен, найдется много полезных для армии вещей. Отдайте , пожалуйста, оно у Вас лежит уже добрый десяток лет, пришло время плащ-палаток, бушлатов, шлемов, маскировочных сетей, фляг, КОТЕЛКОВ(!!!!), и прочей, ну не нужной же Вам, амуниции!!! Очень нужны дождевики, но только прочные, или рыбацкие костюмы. Нужны теплые подштаники, шапочки, перчатки. Очень нужны батарейки -"мизинчики" и "пальчики"!
Я не питаю иллюзий, и прекрасно понимаю. что большинству из Вас все эти проблемы до спины, слава Богу, Вас это не касается. Пока....
Большое спасибо той маленькой группке с нашего комплекса, (Наталья Толуб), которые мне помогают, в меру своих скромных сил, финансово, готов отчитаться по каждой копейке!
В заключение - Соседи!!! Завтра с десяти до одиннадцати с обратной стороны пятой секции первого корпуса бесплатно принимаю старые (не откажусь и от новых!) теплые вещи, которые Вы не знаете куда выбросить.
Также приглашаю на экскурсию в зону АТО любого жителя нашего комплекса. Выезд - в ночь с понедельника на вторник, проезд в обе стороны - бесплатный!
- ЖК На Озерній | Атлант | Новосілки, вул. Озерна28.111 011
- ЖК Perfect Town LikoGrad | Лико Град | Perfect Group | ул. Михаила Максимовича27.11508
- ЖК Silver House | Сильвер Хаус | Спецжитлофонд | Голосеевский пр, 7427.112 198
- ЖК Dibrova Park | Диброва Парк | IB Alliance | ул. Северо-Сырецкая27.111 980
- ЖК Рихерт & Парк | A Development | ул. Кирилловская, ул. Нижнеюрковская27.11106
- Коттеджи "Паларис", Борисполь, ул. Ясная, 1526.118
- ЖК Polaris Home & Plaza | Полярис | Perfect Group, Citex Development | ул. Семьи Кульженков, 2225.11488
- ЖК GL Club | Green Life | Ірпінь, вул. Лисенка, 2125.1114
- ЖК Трояндовий | Бровары, ул. Фельдмана, ул. Трояндова25.11710
- ЖК А12 | УСК | Бровары, ул. Олимпийская, 12а25.113 075
- Чи варто зараз купувати нерухомість?28.113 831
- Альтернативне живлення для орендарів, хто кому винен?21.1110
- Альтернативне живлення для орендарів, хто кому винен?19.112
- Дно рынка недвижимости и влияющие факторы17.1115 233
- Инвестиции в недвижимость - лучший вариант инвестирования?17.11145
- Продаж квартири з прописаним дітьми11.114
- Найкращий район Києва29.101 682
- Квартира не відповідає плануванню. Які права я маю, з чого починати діалог з забудовником?20.083
- Кому принадлежат инженерные сети в доме?20.0718
- Видеокамеры на даче25.1123
- Дорожки на участке15.1124
- Патріотичні картини як символ національної ідентичності в сучасному інтер’єрі26.101
- Как подобрать кухонную мебель15.104
- Выбор гранитной мойки04.1030
- Как я подбирал на свою кухню разную утварь01.101
- Лифт в частном доме01.104
- Украинская дизайн-студия Yakusha design30.093
- Де ви замовляли послугу 3-д дизайну інтер'єру?23.073
- ЖК "Ріверсайд", Рівне, вул. Небесної Сотні, 66 - "DBN"27.10142
- ЖК Стандарт | Стандарт Буд | Полтава, вул. Великотирнівська, 9а18.093
- ЖК "Северный", Чернигов, пр. Мира - "Атлант"21.0811
- ЖК Прохоровський квартал05.081
- ЖК Artville | Артвиль | Zezman | Одесса, 7 км Овидиопольской дороги29.0526
- ЖК "Зелений двір", Івано-Франківськ, вул. Тисменицька23.048
- Слабый напор24.111
- Твердотопливный котел и расходы на отопление21.1120
- Из чего построить дом05.1197
- Бачок унитаза15.101
- Интересует подключение бойлера косвенного нагрева Tesy BiLight 100R S в систему отопления тепловым насосом(ТН)08.101
- Перчатки08.102
- Терміново куплю! Балон з гексафторидом сірки SF6 чистоти 99,9% V=72 кг20.091
- Схема підключення ледлюстри20.081
- Как правильно выбрать бойлер. Отзывы о бойлерах18.08434
- Весільний салон Новіас10.111
- Продаж спецодягу06.112
- Коврики от DarianA - уют и комфорт в вашем доме06.101
- Duomed - медична клініка у Львові30.091
- Послуги з будівництва стаціонарних басейнів09.092
- А что смотрим?02.09477
- Пол, тёплый пол, паркет, ламинат, плитка. Продажа напольных покрытий06.0832
- Что подарить мужчине?02.08349