Подати оголошення

ЖК "Коцюбинский", Коцюбинское, ул. Пономарева, 26

ЗабудовникАверс-Сіті
Здача ЖК2011 р.
Планування
ЖК зданий
Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можна вибрати 1 варіант відповіді. Можна міняти відповіді. Всього голосів: 220.
65/30%
40/18%
81/37%
18/8%
16/7%
1. . .194196. . .564
26 вер 2011 18:10
KLADR- какие именно суды мы проиграли!?Будьте юр. корректными -более точно напишите. Слово все - говорит, что ничего Вы не знаете.
До сих пор не прочитала Вашу фамилию.
Ок. Аверс Вам скажет спасибо.
Я обязательно сосканирую и вывешу тут договора переуступки квартир с Мьоли и с УНР-ПИБ на физ.лиц с которыми не понятно, что теперь будет, поскольку Аверс официально не признает взаимоотношений с этими компаниями и письмо их размещу.
Вы правы, зачем просто писать -буду документы размещать, чтоб народ понял кто врет!!!!!!!!!
26 вер 2011 18:30
Ірино вся Ваша писанина тут - махання руками після бою. Ви нам нічого не докажете, не старайтесь. У нас свій інтерес - отримати квартири в забудовника. У вас свої. Нам з Вами не по дорозі, отож не треба з кожним сперечатись і всім щось доводити. Ми зараз підтримуємо Аверс, тому що вони нам добудували будинки і здали, отож Ваші прирікання та обливання їх грязюкою ні до чого не приведуть. Нам не цікаві документи і взагалі Ваші проблеми з забудовником. Як говориться - зараз кожний сам за себе. Займіться своїми справами.

ПС. Смішно про "новоспечених інвесторів", які "купили квартири по другому кругу" і сидять тут на форумі страдають)))))))))
26 вер 2011 19:02
Цитата "Fisik22":
Скажите, а что делать мне: купила квартиру - а оказуется она уже по второму кругу продана?! Документы есть, чеки и все бамажки а вроде и не моя?! 8-() 8-() 8-()

оййй.... Килко хватит тут новых залетных ников создавать :protest:
аж смешно :pray: :pray: :pray: 6-) 6-) 6-)
26 вер 2011 19:06
между прочим, не все свежезарегистрированны - левые! :think:
26 вер 2011 19:09
Осенью все неадекватное и болезненное обостряется - по медицинским исследования.
Но вы, Ирина, сильно не нервничайте здесь на форуме - поешьте морковку - это очень полезный и недорогой натур продукт, искренне надеюсь, что витаминоз от морковки у вас и Кредисова повысится и вы перестанете нервничать и каламутить здесь на форуме грязь :hi: :hi: :hi: :hi: :hi:
26 вер 2011 19:11
Цитата "KIR.a":
KLADR- какие именно суды мы проиграли!?Будьте юр. корректными -более точно напишите. Слово все - говорит, что ничего Вы не знаете.
До сих пор не прочитала Вашу фамилию.
Ок. Аверс Вам скажет спасибо.
Я обязательно сосканирую и вывешу тут договора переуступки квартир с Мьоли и с УНР-ПИБ на физ.лиц с которыми не понятно, что теперь будет, поскольку Аверс официально не признает взаимоотношений с этими компаниями и письмо их размещу.
Вы правы, зачем просто писать -буду документы размещать, чтоб народ понял кто врет!!!!!!!!!

1)мне стало понятно кто врал сразу через 2-3 месяца после покупки квартиры , когда ни одного из ваших предпродажных обещаний не было сдержанно))
2)простите , а кто вы такая чтобы читать мою фамилию???
3)от вас мы видели только слова и какие то документы... которые скорее никому кроме вас не интересны .
4)если вы ни одного суда не проиграли то есть два варианта :
[list] 1) ни одного суда не было , тогда чего вы здесь на форуме а не в суде?
2) все таки все суды вы проиграли :):) и именно по этому тут баламутите воду))))[/list:u]
26 вер 2011 19:13
морковка, вы - прелесть!
26 вер 2011 19:20
Цитата "morkovka":
Осенью все неадекватное и болезненное обостряется - по медицинским исследования.
Но вы, Ирина, сильно не нервничайте здесь на форуме - поешьте морковку - это очень полезный и недорогой натур продукт, искренне надеюсь, что витаминоз от морковки у вас и Кредисова повысится и вы перестанете нервничать и каламутить здесь на форуме грязь :hi: :hi: :hi: :hi: :hi:

:clap:
26 вер 2011 19:23
АДМИНИСТРАЦИЯ - БЛОКИРУЙТЕ ЭТОГО ПОЛЬЗОВАТЕЛЯ ЗА СПАМ !!!
Цитата "KIR.a":
ДО УВАГИ ПОТЕНЦІЙНИХ ПОКУПЦІВ ЖК «КОЦЮБИНСЬКИЙ»!
УВАЖНО ВИВЧІТЬ ДАНИЙ СПИСОК, ЩОБ ВАС НЕ ВВЕЛИ В ОМАНУ, ПРОДАВШИ МАЙНО, ЯКИМ ХТОСЬ ЗАВОЛОДІВ ЗЛОЧИННИМ ШЛЯХОМ.
БУДЬТЕ ОБЕРЕЖНІ!
Після публікації і висвітлення інформації, що була озвучена на прес-конференції 19 вересня 2011 року до мене почали звертатися брокери (ріелтори), а також громадяни, яким пропонували придбати квартири в ЖК «Коцюбинський». Зокрема, відділ продажу ЖК «Коцюбинський» давно і активно пропонує перепродаж квартир, цілком і повністю забезпечуючи кримінальну схему збуту майна, яке оформлене на ТОВ «Мьолі-Інвест-Україна», а станом на вересень 2011 р. переоформлене на громадянку Матвєєву Світлану Олександрівну (а, можливо, ще на якусь особу). За словами громадян, що звертались, інтереси пані Матвєєвої С.О. представляє за дорученням людина на прізвище, начебто, Мансуров. За інформацією, наданою громадянами, дані квартири пропонують придбати за зниженою ціною і оформити по договору відступлення прав вимоги, а також оформити договір нотаріально у всім відомого нотаріуса, зокрема, громадяни достовірно вказали, які саме квартири їм пропонували квартири, хто з відділу продажу вів переговори з потенційними покупцями і які з нижче наведених квартир вже продані за словами представників відділу продажу.
Зокрема, переоформлені та перепродані нижче наведені квартири:
ТОВ «Мьолі-Інвест-Україна»:
1. Квартира № 25 на 8 поверсі; у будинку № 26, корпус 1, секція 1, по вулиці Пономарьова у селищі міського типу Коцюбинське Київської області, загальною площею 110,80 квадратних метрів.
2. Квартира № 29 на 9 поверсі; у будинку № 26, корпус 1, секція 1, по вулиці Пономарьова у селищі міського типу Коцюбинське Київської області, загальною площею 110,80 квадратних метрів.
3. Квартира №33 на 10 поверсі; у будинку № 26, корпус 1, секція 1, по вулиці Пономарьова у селищі міського типу Коцюбинське Київської області, загальною площею 110,80 квадратних метрів.
4. Квартира №41 на 12 поверсі; у будинку № 26, корпус 1, секція 1, по вулиці Пономарьова у селищі міського типу Коцюбинське Київської області, загальною площею 110,50 квадратних метрів.
5. Квартира №45 на 13 поверсі; у будинку № 26, корпус 1, секція 1, по вулиці Пономарьова у селищі міського типу Коцюбинське Київської області, загальною площею 110,50 квадратних метрів.
6. Квартира №129 на 14 поверсі; у будинку № 26, корпус 1, секція 2, по вулиці Пономарьова у селищі міського типу Коцюбинське Київської області, загальною площею 86,92 квадратних метрів.
7. Квартира №140 на 16 поверсі; у будинку № 26, корпус 1, секція 2, по вулиці Пономарьова у селищі міського типу Коцюбинське Київської області, загальною площею 110,50 квадратних метрів.
8. Квартира №144 на 17 поверсі; у будинку № 26, корпус 1, секція 2, по вулиці Пономарьова у селищі міського типу Коцюбинське Київської області, загальною площею 110,50 квадратних метрів.
9. Квартира №145 на 18 поверсі; у будинку № 26, корпус 1, секція 2, по вулиці Пономарьова у селищі міського типу Коцюбинське Київської області, загальною площею 86,92 квадратних метрів.
10. Квартира №148 на 18 поверсі; у будинку № 26, корпус 1, секція 2, по вулиці Пономарьова у селищі міського типу Коцюбинське Київської області, загальною площею 110,50 квадратних метрів.
11. Квартира №152 на 19 поверсі; у будинку № 26, корпус 1, секція 2, по вулиці Пономарьова у селищі міського типу Коцюбинське Київської області, загальною площею 110,50 квадратних метрів.
12. Квартира №3 на 2 поверсі; у будинку № 26, корпус 1, секція 1, по вулиці Пономарьова у селищі міського типу Коцюбинське Київської області, загальною площею 57 квадратних метрів.
13. Квартира № 4 на 2 поверсі; у будинку № 26, корпус 1, секція 1, по вулиці Пономарьова у селищі міського типу Коцюбинське Київської області, загальною площею 83,56 квадратних метрів.
14. Квартира № 81 на 2 поверсі; у будинку № 26, корпус 1, секція 2, по вулиці Пономарьова у селищі міського типу Коцюбинське Київської області, загальною площею 83,56 квадратних метрів.
15. Квартира № 85 на 2 поверсі; у будинку № 26, корпус 2, секція 2, по вулиці Пономарьова у селищі міського типу Коцюбинське Київської області, загальною площею 83,56 квадратних метрів.
16. Квартира № 4 на 2 поверсі; у будинку № 26, корпус 2, секція 1, по вулиці Пономарьова у селищі міського типу Коцюбинське Київської області, загальною площею 83,56 квадратних метрів.

Квартири ТОВ «УНР-ПІБ» переоформлені на Гуменюка Віктора Миколайовича (можливо, і ще на якісь особи).
Зокрема, переоформлені та перепродані нижче наведені квартири, які оформлені на ТОВ «УНР-ПІБ».

Квартири, що знаходяться у будинку № 26, корпус 1, секція 3, по вулиці Пономарьова у селищі міського типу Коцюбинське Київської області:
- № 173 (сто сімдесят три), загальною площею 110,59 (сто десять цілих п'ятдесят дев'ять сотих) квадратних метрів, розташована на 5 (п'ятому) поверсі;
- № 177 (сто сімдесят сім), загальною площею 110,59 (сто десять цілих п'ятдесят дев'ять сотих) квадратних метрів, розташована на 6 (шостому) поверсі;
- № 225 (двісті двадцять п'ять), загальною площею 110,30 (сто десять цілих тридцять сотих) квадратних метрів, розташована на 18 (вісімнадцятому) поверсі;
- дворівнева квартира, що складається з першого рівня - квартира №241 (двісті сорок один), загальною площею 108,01 (сто вісім цілих одна сота) квадратних метрів, розташована на 22 (двадцять другому) поверсі, та другого рівня - технічний поверх, загальною площею 63,16 (шістдесят три цілі шістнадцять сотих) квадратних метрів на 23 (двадцять третьому) поверсі;
- № 237 (двісті тридцять сім), загальною площею 110,30 (сто десять цілих тридцять сотих) квадратних метрів, розташована на 21 (двадцять першому) поверсі;
- № 233 (двісті тридцять три), загальною площею 110,30 (сто десять цілих тридцять сотих) квадратних метрів, розташована на 20 (двадцятому) поверсі .
- № 229 (двісті двадцять дев'ять), загальною площею 110,30 (сто десять цілих тридцять сотих) квадратних метрів, розташована на 19 (дев'ятнадцятому) поверсі , вартість квадратного метра
Квартири, що знаходяться у будинку № 26, корпус 1, секція 1, по вулиці Пономарьова у селищі міського типу Коцюбинське Київської області:
- № 13 (тринадцять), загальною площею 110,80 (сто десять цілих вісімдесят сотих) квадратних метрів, розташована на 5 (п'ятому) поверсі;
- № 6 (шість), загальною площею 74,50 (сімдесят чотири цілі п'ятдесят сотих) квадратних метрів, розташована на 3 (третьому) поверсі;
- № 65 (шістдесят п'ять), загальною площею 110,50 (сто десять цілих п'ятдесят сотих) квадратних метрів, розташована на 18 (вісімнадцятому) поверсі;
- № 69 (шістдесят дев'ять), загальною площею 110,50 (сто десять цілих п'ятдесят сотих) квадратних метрів, розташована на 19 (дев'ятнадцятому) поверсі;
Нежилі приміщення у будинку № 26, корпус 1, секція 5, по вулиці Пономарьова у селищі міського типу Коцюбинське Київської області:
- № 17 (сімнадцять), загальною площею 57,18 (п'ятдесят сім цілих вісімнадцять сотих) квадратних метрів
- № 18 (вісімнадцять), загальною площею 57,18 (п'ятдесят сім цілих вісімнадцять сотих) квадратних метрів, вартість квадратного метра
ТАКОЖ ЗВЕРТАЮСЬ ДО ТИХ ПОКУПЦІВ, ЯКІ ВЖЕ ПРИДБАЛИ ЖИТЛО В ЖК «КОЦЮБИНСЬКИЙ»! ЯКЩО ВИ ЗНАЙШЛИ ПРИДБАНУ ВАМИ КВАРТИРУ В НАВЕДЕНОМУ СПИСКУ, - ЗВЕРНІТЬСЯ ОБОВЯЗКОВО ДО МЕНЕ, ЩОБ МИ ЗМОГЛИ ДОЛУЧИТИ ВАШУ ЗАЯВУ ДО МАТЕРІАЛІВ КРИМІНАЛЬНОЇ СПРАВИ І ОТРИМАТИ ДОДАТКОВІ СВІДЧЕННЯ, А ТАКОЖ СПРОБУВАТИ ЗАХИСТИТИ ВАШІ І НАШІ ІНТЕРЕСИ, ЯК ДОБРОСОВІСНИХ НАБУВАЧІВ.
P.S. ДЛЯ ТИХ, ХТО СКЕПТИЧНО СТВЕРДЖУВАТИМЕ, ЩО ЦЕ ШТУЧНО СТВОРЕНИЙ НАКЛЕП І ПРОВОКАЦІЯ, З ВЕЛИКИМ ЗАДОВОЛЕННЯМ НАДАМ КОПІЇ ВІДПОВІДНИХ ДОКУМЕНТІВ, З ЯКИХ БУДЕ ДОБРЕ ВИДНО, ЩО МАЙНО ОФОРМЛЕНО ОДНОЧАСНО НА РІЗНИХ ПОКУПЦІВ.
26 вер 2011 19:37
:popkorn:
26 вер 2011 20:11
как говорится "ИДРИД - МАДРИД", появились вновь Килко с Кредисовым, задолбали Вы своими разборками :tongue: - ведите свои войны и разбирайтесь с Аверсами сами, перестаньте впутывать В ЭТО инвесторов!
всем инвесторам на этом форуме предлагаю НИКАК НЕ РЕАГИРОВАТЬ НА КИЛКО/КРЕДИСОВА (ВООБЩЕ НЕ ОТВЕЧАТЬ НА ИХ КОММЕНТАРИИ И ДОКУМЕНТЫ, КОТОРЫЕ ОНИ ГРОЗЯТСЯ ЗДЕСЬ РАЗМЕСТИТЬ, СПАМЯТ ИХ ПО НЕСКОЛЬКО РАЗ ПОДРЯД...),они же только и ждут дискуссий с нами инвесторами и грязных разборок по Коцюбинке..., а так создаст Килко пару новых залетных ников, попереписывается с ними немного, да, может, и поутихнет инвесторов баламутить...
26 вер 2011 21:14
Далеко не факт, что Ира сама не перепродала "свои" квартиры по ценам, какие уж были, когда стройка висела на волоске.....Ведь это была возможность вытянуть хоть что-то , так как всё могло закончиться плачевно....А теперь хочется квартиры опять заиметь и продать по хорошой рыночной цене....

А ведь тоже вариант...Вот только росийские партнёры это не очень правильно поняли.....и .....бортонули умников.
27 вер 2011 06:25
Коцюбинский: между прочим, не все свежезарегистрированны - левые! Согласна :yes:
27 вер 2011 07:32
насколько я понял прочитав последние страницы форума, то речь идет о банальном откате, размер которого не устроил госчиновника и он хочет большего, а ему не дали и не дают. Все ложится в одну картинку. Кредисов был замминистра обороны, пользуясь служебным положением выделил землю под строительство, за что и должен был получить квартиры, но думаю, что бесплатно (за решалово), а не за деньги как здесь пишут. Один в один ложится карта
27 вер 2011 07:47
Цитата "pathfinder2006":
насколько я понял прочитав последние страницы форума, то речь идет о банальном откате, размер которого не устроил госчиновника и он хочет большего, а ему не дали и не дают. Все ложится в одну картинку. Кредисов был замминистра обороны, пользуясь служебным положением выделил землю под строительство, за что и должен был получить квартиры, но думаю, что бесплатно (за решалово), а не за деньги как здесь пишут. Один в один ложится карта

Конечно, ясное дело. а раз начал качать права (типа мало) то и то забирают. судя по всему эти квартиры оформлены еще со старым застройщиком-банкротом, ведь с учредителями разругались же.
27 вер 2011 08:07
видимо на тот момент договоренности его устроили, раз земля была выделена и строительство началось. Но потом, поняв перспективность проекта господин захотел еще - например долю в бизнесе. Амбиции завели человека далеко и он видимо начал совать руки куда не следует и посягать на запрещенное. Вот, надавали по рукам, выбросили из бизнеса и квартиры отбирают. Надо ж так лохонуться!
27 вер 2011 08:22
Андрей-Я писал(а):
Всех искренне поздравляю, хотя пока радоваться рано.
Сегодня был на стройке и ничего подобного из того, что описываете я там не видел - нет там кучи машин и строителей. Все как обычно в вяло текущем режиме.Меня даже не пустили на стройку, а охрана ничего не знает о сдаче дома.
Я Вас поздравляю Таша, потому что мне ничего не дали в отделе продаж (имею ввиду коды от двери). Посмотрим,как быстро они будут документы оформлять. Меня лично раздражает 2 момента: яма вместо паркинга во дворе и ужасная ситуация с дополнительными метрами за которые я не собираюсь платить.Я уже написал письмо в Мин.Юст, чтоб занялись проверкой того БТИ,а особенно человека, который принял такое решение в пользу застройщика. Жду не дождусь уведомления о переоформлении договора, хотя как показал опыт первого дома, как минимум еще пол года.

Подскажите, пожалуйста, как продвигается дело с Вашим письмом в министерство?
Спасибо!
protsuk_olga@ukr.net
27 вер 2011 09:17
[quote="protsuk"]Андрей-Я писал(а):
Меня лично раздражает 2 момента: яма вместо паркинга во дворе и ужасная ситуация с дополнительными метрами за которые я не собираюсь платить.Я уже написал письмо в Мин.Юст, чтоб занялись проверкой того БТИ,а особенно человека, который принял такое решение в пользу застройщика. Жду не дождусь уведомления о переоформлении договора, хотя как показал опыт первого дома, как минимум еще пол года.

Меня тоже многое раздражает, плохо переношу не вовремя выполненные обязательства. Но! Если быть объективным , то нужно отметить ,что они выполняются!!!Пусть с запозданием.
И если взглянуть с другой стороны(Посмотреть на многие замороженные стройки Киева и предместье)для нас ,простых инвесторов)-главное 1)оформить права собственности и 2)въехать в наши квартиры. Первое - уже получилось у инвесторов 2-го дома(во всяком случае ,про задвоенные продажи с этого объекта я не слышала.
Второе - надеюсь,в самое ближайшее время(после запуска пассажирских лифтов) произойдет.
И это будет еще одним "козырем" у Аверсов. Хотя и сейчас приятно взглянуть вечером на светящиеся окна(пусть их немного) На выставленные фонарные столбы (пусть и пока не светящие).
Ну это лирика. А факты показывают ,что оформление документов по 1-му дому происходит гораздо быстрее, чем с нашим домом и понимая нервозность инвесторов 1-го дома искренне сопереживаю и предполагаю ,что их основные переживания(оформление договоров) закончатся быстрее. Ну, а на выпады команды Кредисова я давно стараюсь не обращать внимания (хотя квартиру покупала через их человека). Потому что вранья я от них наслушалась предостаточно и когда меня хотели использовать в качестве "пушечного мяса" я не повелась , и слава богу , сберегла время и нервы.
27 вер 2011 10:44
Добрый день, а вы можете выслать скан договора купли-продажи Матвеевой?
27 вер 2011 10:49
Маразм крепчает.
Кредисов свои квартиры оплачивал "живыми", деньгами!
Начиная с сегодняшнего дня буду выставлять сюда копии документов с платежками.
Реестр инвесторов на форуме Домика
Кнопка добавления в реестр расположена вверху каждой темы ЖК на форуме. Следите за продажами сами!
Детальніше
1. . .194196. . .564
Купуй квартиру на Domik.ua
Широкий вибір квартир від власників, забудовників та ріелторів
Детальніше