Подати оголошення

ЖК "Коцюбинский", Коцюбинское, ул. Пономарева, 26

ЗабудовникАверс-Сіті
Здача ЖК2011 р.
Планування
ЖК зданий
Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можна вибрати 1 варіант відповіді. Можна міняти відповіді. Всього голосів: 220.
65/30%
40/18%
81/37%
18/8%
16/7%
1. . .911. . .564
16 бер 2009 10:57
30 січня 2009 року під час проведення Дня відкритих дверей на НСК "Олімпійський" Міністр України у справах сім'ї, молоді та спорту повідомив, що всі будівельно-монтажні роботи на головній арені країни будуть завершені у грудні 2010 року.

"Я хочу засвідчити, що сьогодні Міністерство України у справах сім'ї, молоді та спорту, генеральний підрядник АТ ХК "Київміськбуд", генеральний проектувальник – німецька компанія gmp, Київська міська державна адміністрація, Федерація футболу України, без сумніву, є єдиною командою, яка здатна ефективно реалізувати цей амбітний проект", - зазначив Юрій Павленко.............................................................................................................

Міністр наголосив, що будівельно-монтажні роботи виконують кращі вітчизняні будівельні компанії: ТОВ "Солстрой", ВАТ "Трест "КПШБ-2", ВАТ "ЗЗБК ім.С.Ковальської", ТОВ "МЖК-1", КПВБФ "МЖКбуд", ВАТ "ДБК-3", ВАТ "ДБК-4", ВАТ "Київелектромонтаж", ТОВ "Сейм – 93", ЗАТ "Фундамент", ЗАТ "Планетабуд", ТОВ "Київщина-Житло", ТОВ "Екобуд", ТОВ "Паля", ТОВ "Магік", ТОВ ВБЦ "Укргазкомплект", ТОВ "Оріон-Україна", ТОВ "Регіональні будівельні інвестиції",[/font][font=Arial Black] МНПО "Медбуд" та ДП "Екос".

"Я хочу насамперед подякувати будівельникам, які розпочинали роботи в непростий час, але не допустили жодного збою за період нашої спільної роботи. Навпаки хоч і на один день, але є випередження. Впевнений, що така позитивна динаміка збережеться і на далі", - зазначив Юрій Павленко.

Міністр повідомив, що усі роботи з реконструкції НСК "Олімпійський" виконуються з чітким дотриманням графіків, які погоджені та постійно контролюються УЄФА. Під час останнього інспекційного візиту, що відбувся 21 січня 2009 року, експерти УЄФА відзначили суттєвий прогрес у підготовці НСК "Олімпійський"” до фінального турніру чемпіонату Європи 2012 року з футболу.
16 бер 2009 11:40
Установить куратора строительства комплекса "Коцюбинский" от "Надра-банка" нереально...по телефону переадресовывают от одного до другого номера...кладут трубку и переключают на режим факса...Ещё немного и я подарю им пакет ЦБ РБИ и пускай с ним делают что хотят... smoke
16 бер 2009 11:57
Кристина и Алексей регулярные поситители этого форума. Так, что то что мы тут пишем, они читают, я думаю и о завтрашнем нашем визите они знают и без телефонограмм. Но официально о нашем визите стоило бы предупредить.
16 бер 2009 12:07
Кристина говорила, что сама ждет квартиру и заказывала перепланировку
16 бер 2009 12:08
Насчет Надра банка... У них там щас такое твориться менеджеров посокращали ,в отделениях толпы людей выбивают свои деньги - депозиты, зп ,пенсии и проч. Вкладчики приходят, ругаются (во всяком случае так было когда я была в банке несколько дней подряд), менеджеры злые, ни от кого ничего добиться нельзя, очереди, к тому же в банке введена временная администрация и у всех руководителей временно отозваны доверенности. Надра щас переживает на лучшие времена, я вообще сомневаюсь, что на сегодняшний день есть такой человек который курирует строительство комплекса "Коцюбинский".
16 бер 2009 12:12
фирама у знакомого в Надре обслуживается, за откат пытался снять денги с расчетного счета
17 бер 2009 08:18
Ну что, ребята? Готовы к сегоднешней встречи?
17 бер 2009 08:29
Я собираюсь приехать
17 бер 2009 16:35
вот несколько снимков с сегодняшнего визита на стройплощадку
17 бер 2009 17:20
простите
не удалось закинуть фото
попробуем утром 18-го числа
17 бер 2009 17:56
вид из двора на 2-3 секции
17 бер 2009 18:00
вид на фасад из леса
17 бер 2009 18:01
вид на фасад из леса
17 бер 2009 18:03
вид на фасад из леса
17 бер 2009 18:03
вид на фасад из леса
17 бер 2009 18:04
вид на фасад из леса
17 бер 2009 18:04
вид на фасад из леса
17 бер 2009 18:14
батареи
17 бер 2009 18:17
стены и потолок
беспесчанка и ровные углы
17 бер 2009 18:23
увы, больше выложить немогу - действует ограничение на обьем выкладываемой информации.
могу фото сбросить в личку (3,5 Мб)
Всі звіти про надійність новобудов безкоштовно
Обирайте новобудову в каталозі Білдконтролю та отримуйте звіт про її надійність. Це корисно.
Детальніше
1. . .911. . .564
Каталог відгуків про будинки Києва
Знайдіть свій будинок та розкажіть про нього. Що подобається, а що ні? Допоможіть тим хто шукає житло
Детальніше