Подати оголошення

ЖК "Hoffmann Haus", ул. Златоустовская - "Stolitsa Group"

ЗабудовникStolitsa Group
Здача ЖК2016 р.
Планування
ЖК зданий
Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можна вибрати 1 варіант відповіді. Можна міняти відповіді. Всього голосів: 130.
16/12%
8/6%
23/18%
44/34%
39/30%
1. . .7678. . .178
01 квіт 2016 07:08
Добрый день, всем! Подскажите - какая на данный момент стоимость кв.м в 1К квартирах +- до 10го этажа... Заранее спасибо за ответы.
01 квіт 2016 08:45
Цитата "ro4es":
Добрый день, всем! Подскажите - какая на данный момент стоимость кв.м в 1К квартирах +- до 10го этажа... Заранее спасибо за ответы.

Здравствуйте. Насколько я помню, однокомнатных в отделе продаж уже нет, оставались несколько больших на последних этажах. У меня есть варианты переуступки, только как с вами связаться?
02 квіт 2016 08:34
Доброе утро, соседи и гости этой ветки. Пытаясь написать личное сообщение вчера, обнаружила, что личка у меня заблокирована, т.к. я относительно новый пользователь данного форума. Интересующимся переуступкой: есть две однокомнатных квартиры в нашем доме.Тип 1K3, 18 этаж, 45.56м2, $62’000 и Тип 1K2, 16 этаж, 43.76м2, $60’000
03 квіт 2016 19:27
Сьогодні гуляла біля Хофмана, ловіть пару фоточок :)
03 квіт 2016 19:56
Цитата "Nadeika":
Сьогодні гуляла біля Хофмана, ловіть пару фоточок :)

Усім доброго вечора!

Nadeika велике вам спасибі за классні ракурси фото, тим більш що я сьогодні не встиг приготовути свій традиційний тижневий фотозвіт. Хочу зауважити, з того що кидається в очі, почали утеплювати балкони на пожежній сходинці. Утеплили до 9-го поверху. Фасад, який почали монтувати з боку магазина "Дари моря" змонтували до 10-го поверху включно. Алеж звичайно не всю стіну , а лише вугол.
Nadeika хочу зробити комплімент вашому ЖК Квартет. Як на мене, на сьогодні дизайн ваших будинків більш виграшний у порівнянні з нашим. Hoffmann Haus виглядає такою собі великою глибою, особливо це помітно у дощову погоду, коли керамогранітна плитка мокра та виглядає темнішою. (Хоча можливо по закінченні проекту світова їллюмінація полегчить сприйняття). А ваші будинки за рахунок комбінації різних кольорів фасадної керамогранітної плитки, та ще ці металеві вставки, надають відчуття легкості. Хоча будинки великі і їх буде 4, але вони не давлять своїми великими розмірами.
03 квіт 2016 22:52
Доброе утро))
04 квіт 2016 04:30
Доброе утро ! :hi:
Petrof спасибо за фотографии!
04 квіт 2016 20:38
Цитата "Spiler":

Усім доброго вечора!

Nadeika велике вам спасибі за классні ракурси фото, тим більш що я сьогодні не встиг приготовути свій традиційний тижневий фотозвіт. Хочу зауважити, з того що кидається в очі, почали утеплювати балкони на пожежній сходинці. Утеплили до 9-го поверху. Фасад, який почали монтувати з боку магазина "Дари моря" змонтували до 10-го поверху включно. Алеж звичайно не всю стіну , а лише вугол.
Nadeika хочу зробити комплімент вашому ЖК Квартет. Як на мене, на сьогодні дизайн ваших будинків більш виграшний у порівнянні з нашим. Hoffmann Haus виглядає такою собі великою глибою, особливо це помітно у дощову погоду, коли керамогранітна плитка мокра та виглядає темнішою. (Хоча можливо по закінченні проекту світова їллюмінація полегчить сприйняття). А ваші будинки за рахунок комбінації різних кольорів фасадної керамогранітної плитки, та ще ці металеві вставки, надають відчуття легкості. Хоча будинки великі і їх буде 4, але вони не давлять своїми великими розмірами.

Дякую, як мінімум, у нас інвесторів квартету і Хофман хауз смак відмінний ! Квартет вже починає повністю показувати цілісну картинку, а Хофман - ще пару місяців - і його буде не впізнати:) я великий фан вашого ЖК, адже, як раніше писала, хотіли тут купити квартиру, але, фінансово ми квартет змогли тільки потягнути:)

Вам і нам, інвесторам, тільки позитивного настрОю, і приємних клопотів з ремонтами в скорому майбутньому!
06 квіт 2016 05:51
Всем доброе утро !
Уважаемые инвесторы поздравляю всех нас с установкой первой решетки для кондиционеров. Так же сегодня утром сделал фотографию на которой видно объем площади сделанного вентилируемого фасада и утепления балконов на пожарной лестнице. Еще разместил фото, сделанное год назад 5 апреля 2015 года, тогда еще существовало здание немецкого посольства.
Всем нам побольше хороших новостей и прекрасного весеннего дня!
06 квіт 2016 06:17
Spiler, спасибо! :leb:
06 квіт 2016 09:10
Добрый день !
Первую решетку для кондиционеров уже сняли, можете только на фото и любоваться пока. Думаю ее дорабатывают, и на основе её будут потом делать все решетки.
06 квіт 2016 09:11
Thanks Spiler,
We would have been thought you'd forgotten your favorite photo report of this weekend.
06 квіт 2016 11:41
Огромная...
06 квіт 2016 12:19
решітка якась велика, з одної сторони це добре, можна буде спокійно два блоки на кондиціонер поставити, а з іншого погано бо половину панорами у вікні закриватиме) доречі, на візуалізаціях вони ще більші...
06 квіт 2016 12:48
Як на мене, то решітки на візуалізації і та яку встановили , приблизно однакові за розміром. На візуалізації на решітках намальовані кошики з квітами, можливо це збільшую розмір на погляд. По висоті вони починаються десь на рівні середини монолітного перекриття поверху і до рівня відкриття вікна.
06 квіт 2016 13:26
можливо і так) цікаво, туди можливо буде поставити два блока на два кондиціонери, чи потрібно буде якось посилити кріплення? тому що дехто встановлює в однокімнатних квартирах два кондиціонери, і в кімнаті і в кухні, а кріплення на квартиру тільки одне)
07 квіт 2016 05:48
Я не такий великий спеціаліст у питаннях , що стосуються кондиціонування, але десь читав що можна встановити мультисистему кондиціонування. До одного наружного блоку можна приєднати до 8 внутрішніх. Але не знаю які є первваги та недоліки такої системи.
Чи витримає кріплення 2 працюючих блоки ? Напевно краще запитати у розробників на яку вагу вони розраховували це кріплення. Є ще одне питання , як вони будуть кріпити решітки ? Лише знизу и все ? чи достататньо цього. Бо на візуалізації рішітки не поєднуються з профілем вікна, і це напевно класно , щоби не було вібрації. Але для такої довгої решітки одного кріплення знизу мені здається не достатньо.
07 квіт 2016 09:57
Здравствуйте всем участникам форума.
Спасибо всем за информацию и фотографии нашего дома, которые Вы безустанно публикуете:))
Я как инвестор хотела бы поднять один волнующий меня вопрос.
Пересмотрела тарифы на обслуживание в уже введенных в эксплуатацию домах, которые обслуживает ТОВ "Управдом" (я так понимаю это обслуживающая компания Столицы Групп)
Они очень разные: например на туманяна тариф 3.9-4.45 грн/м2, а на "Липинке" 5.8-6.77 грн/м.кв.
Учитывая то, что по инвестиционному договору прописано, что инвесторы должны будут подписать договор с обслуживающей организацией еще до сдачи дома в эксплуатацию!!! А тариф формируется после ввода в эксплуатацию. То есть мы должны будем подписать договор на обслуживание на неизвестных нам условиях.
Что думаете по этому поводу?
07 квіт 2016 10:16
Это 2 разных вида хозяйственных отношений, один договор не может насильно вынудить подписать другой договор - за такое нарушение ЗУ предусмотрена серьезная ответственность.

Если тариф будет не обоснован и ЖЭК не покажет утвержденный тариф с расшифровкой по требованию, или если условия договоры будут неприемлемы - можно скандалить, подавать официальный отказ и действовать по процедуре. Лучше все это делать сообща, тогда решение будет достигнуто быстрее.

Другой вопрос в том, что в КГГА легко получается раздуть тариф - например подсунуть слегка "липовые" договора на обслуживание с субподрядными организациями (лифты, котельни и т.д.) и утвердить завышенный тариф раза в 2 а потом перезаключить договора на ниже суммы.

Разница в Липинке и Туманяна абсолютно естественна - разная плотность жильцов на 1 кв. метр. Хоффманн должен быть ниже Туманяна (нет придомой територии, больше квартир, меньше площадь).
07 квіт 2016 10:30
Самое страшное, что по договору инвесторы бесплатно передают коммуникации дома в собственность обслуживающей организации. То есть подписать договор с другой обслуживающей организацией мы не можем, так как коммуникации дома будут принадлежать первой организации.
Авторський канал ріелтора в Іспанії
Знайомтесь з Бенідормом, нерухомістю та стилем життя. Новобудови регіону, аналітика, інвестиції
Детальніше
+34624407828xxxx
1. . .7678. . .178
Купуй квартиру на Domik.ua
Широкий вибір квартир від власників, забудовників та ріелторів
Детальніше