ЖК "Hoffmann Haus", ул. Златоустовская - "Stolitsa Group"
Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можна вибрати 1 варіант відповіді. Можна міняти відповіді. Всього голосів: 130.
16/12% | ||
8/6% | ||
23/18% | ||
44/34% | ||
39/30% |
ro4es
r
Користувач
35
29 листопада 2013
01 квіт 2016 07:08
Добрый день, всем! Подскажите - какая на данный момент стоимость кв.м в 1К квартирах +- до 10го этажа... Заранее спасибо за ответы.
Magryt

Користувач
34
19 липня 2015
01 квіт 2016 08:45
Цитата "ro4es":Добрый день, всем! Подскажите - какая на данный момент стоимость кв.м в 1К квартирах +- до 10го этажа... Заранее спасибо за ответы.
Здравствуйте. Насколько я помню, однокомнатных в отделе продаж уже нет, оставались несколько больших на последних этажах. У меня есть варианты переуступки, только как с вами связаться?
Magryt

Користувач
34
19 липня 2015
02 квіт 2016 08:34
Доброе утро, соседи и гости этой ветки. Пытаясь написать личное сообщение вчера, обнаружила, что личка у меня заблокирована, т.к. я относительно новый пользователь данного форума. Интересующимся переуступкой: есть две однокомнатных квартиры в нашем доме.Тип 1K3, 18 этаж, 45.56м2, $62’000 и Тип 1K2, 16 этаж, 43.76м2, $60’000
Nadeika

Постійний користувач
157
19 вересня 2014
03 квіт 2016 19:27
Сьогодні гуляла біля Хофмана, ловіть пару фоточок 

Spiler

Старожил
609
28 січня 2015
03 квіт 2016 19:56
Цитата "Nadeika":Сьогодні гуляла біля Хофмана, ловіть пару фоточок
Усім доброго вечора!
Nadeika велике вам спасибі за классні ракурси фото, тим більш що я сьогодні не встиг приготовути свій традиційний тижневий фотозвіт. Хочу зауважити, з того що кидається в очі, почали утеплювати балкони на пожежній сходинці. Утеплили до 9-го поверху. Фасад, який почали монтувати з боку магазина "Дари моря" змонтували до 10-го поверху включно. Алеж звичайно не всю стіну , а лише вугол.
Nadeika хочу зробити комплімент вашому ЖК Квартет. Як на мене, на сьогодні дизайн ваших будинків більш виграшний у порівнянні з нашим. Hoffmann Haus виглядає такою собі великою глибою, особливо це помітно у дощову погоду, коли керамогранітна плитка мокра та виглядає темнішою. (Хоча можливо по закінченні проекту світова їллюмінація полегчить сприйняття). А ваші будинки за рахунок комбінації різних кольорів фасадної керамогранітної плитки, та ще ці металеві вставки, надають відчуття легкості. Хоча будинки великі і їх буде 4, але вони не давлять своїми великими розмірами.
Petrof

Новачок
19
20 серпня 2014
03 квіт 2016 22:52
Доброе утро))
Spiler

Старожил
609
28 січня 2015
04 квіт 2016 04:30
Доброе утро !
Petrof спасибо за фотографии!

Petrof спасибо за фотографии!
Nadeika

Постійний користувач
157
19 вересня 2014
04 квіт 2016 20:38
Цитата "Spiler":
Усім доброго вечора!
Nadeika велике вам спасибі за классні ракурси фото, тим більш що я сьогодні не встиг приготовути свій традиційний тижневий фотозвіт. Хочу зауважити, з того що кидається в очі, почали утеплювати балкони на пожежній сходинці. Утеплили до 9-го поверху. Фасад, який почали монтувати з боку магазина "Дари моря" змонтували до 10-го поверху включно. Алеж звичайно не всю стіну , а лише вугол.
Nadeika хочу зробити комплімент вашому ЖК Квартет. Як на мене, на сьогодні дизайн ваших будинків більш виграшний у порівнянні з нашим. Hoffmann Haus виглядає такою собі великою глибою, особливо це помітно у дощову погоду, коли керамогранітна плитка мокра та виглядає темнішою. (Хоча можливо по закінченні проекту світова їллюмінація полегчить сприйняття). А ваші будинки за рахунок комбінації різних кольорів фасадної керамогранітної плитки, та ще ці металеві вставки, надають відчуття легкості. Хоча будинки великі і їх буде 4, але вони не давлять своїми великими розмірами.
Дякую, як мінімум, у нас інвесторів квартету і Хофман хауз смак відмінний ! Квартет вже починає повністю показувати цілісну картинку, а Хофман - ще пару місяців - і його буде не впізнати:) я великий фан вашого ЖК, адже, як раніше писала, хотіли тут купити квартиру, але, фінансово ми квартет змогли тільки потягнути:)
Вам і нам, інвесторам, тільки позитивного настрОю, і приємних клопотів з ремонтами в скорому майбутньому!
Spiler

Старожил
609
28 січня 2015
06 квіт 2016 05:51
Всем доброе утро !
Уважаемые инвесторы поздравляю всех нас с установкой первой решетки для кондиционеров. Так же сегодня утром сделал фотографию на которой видно объем площади сделанного вентилируемого фасада и утепления балконов на пожарной лестнице. Еще разместил фото, сделанное год назад 5 апреля 2015 года, тогда еще существовало здание немецкого посольства.
Всем нам побольше хороших новостей и прекрасного весеннего дня!
Уважаемые инвесторы поздравляю всех нас с установкой первой решетки для кондиционеров. Так же сегодня утром сделал фотографию на которой видно объем площади сделанного вентилируемого фасада и утепления балконов на пожарной лестнице. Еще разместил фото, сделанное год назад 5 апреля 2015 года, тогда еще существовало здание немецкого посольства.
Всем нам побольше хороших новостей и прекрасного весеннего дня!
icy
i
Постійний користувач
276
14 червня 2015
06 квіт 2016 06:17
Spiler, спасибо! 

Spiler

Старожил
609
28 січня 2015
06 квіт 2016 09:10
Добрый день !
Первую решетку для кондиционеров уже сняли, можете только на фото и любоваться пока. Думаю ее дорабатывают, и на основе её будут потом делать все решетки.
Первую решетку для кондиционеров уже сняли, можете только на фото и любоваться пока. Думаю ее дорабатывают, и на основе её будут потом делать все решетки.
andresat2009
a
Користувач
83
26 лютого 2015
06 квіт 2016 09:11
Thanks Spiler,
We would have been thought you'd forgotten your favorite photo report of this weekend.
We would have been thought you'd forgotten your favorite photo report of this weekend.
Francys
F
Постійний користувач
176
28 листопада 2015
06 квіт 2016 11:41
Огромная...
Snip_r
S
Постійний користувач
351
20 грудня 2014
06 квіт 2016 12:19
решітка якась велика, з одної сторони це добре, можна буде спокійно два блоки на кондиціонер поставити, а з іншого погано бо половину панорами у вікні закриватиме) доречі, на візуалізаціях вони ще більші...
Spiler

Старожил
609
28 січня 2015
06 квіт 2016 12:48
Як на мене, то решітки на візуалізації і та яку встановили , приблизно однакові за розміром. На візуалізації на решітках намальовані кошики з квітами, можливо це збільшую розмір на погляд. По висоті вони починаються десь на рівні середини монолітного перекриття поверху і до рівня відкриття вікна.
Snip_r
S
Постійний користувач
351
20 грудня 2014
06 квіт 2016 13:26
можливо і так) цікаво, туди можливо буде поставити два блока на два кондиціонери, чи потрібно буде якось посилити кріплення? тому що дехто встановлює в однокімнатних квартирах два кондиціонери, і в кімнаті і в кухні, а кріплення на квартиру тільки одне)
Spiler

Старожил
609
28 січня 2015
07 квіт 2016 05:48
Я не такий великий спеціаліст у питаннях , що стосуються кондиціонування, але десь читав що можна встановити мультисистему кондиціонування. До одного наружного блоку можна приєднати до 8 внутрішніх. Але не знаю які є первваги та недоліки такої системи.
Чи витримає кріплення 2 працюючих блоки ? Напевно краще запитати у розробників на яку вагу вони розраховували це кріплення. Є ще одне питання , як вони будуть кріпити решітки ? Лише знизу и все ? чи достататньо цього. Бо на візуалізації рішітки не поєднуються з профілем вікна, і це напевно класно , щоби не було вібрації. Але для такої довгої решітки одного кріплення знизу мені здається не достатньо.
Чи витримає кріплення 2 працюючих блоки ? Напевно краще запитати у розробників на яку вагу вони розраховували це кріплення. Є ще одне питання , як вони будуть кріпити решітки ? Лише знизу и все ? чи достататньо цього. Бо на візуалізації рішітки не поєднуються з профілем вікна, і це напевно класно , щоби не було вібрації. Але для такої довгої решітки одного кріплення знизу мені здається не достатньо.
Kubik

Користувач
21
03 квітня 2016
07 квіт 2016 09:57
Здравствуйте всем участникам форума.
Спасибо всем за информацию и фотографии нашего дома, которые Вы безустанно публикуете:))
Я как инвестор хотела бы поднять один волнующий меня вопрос.
Пересмотрела тарифы на обслуживание в уже введенных в эксплуатацию домах, которые обслуживает ТОВ "Управдом" (я так понимаю это обслуживающая компания Столицы Групп)
Они очень разные: например на туманяна тариф 3.9-4.45 грн/м2, а на "Липинке" 5.8-6.77 грн/м.кв.
Учитывая то, что по инвестиционному договору прописано, что инвесторы должны будут подписать договор с обслуживающей организацией еще до сдачи дома в эксплуатацию!!! А тариф формируется после ввода в эксплуатацию. То есть мы должны будем подписать договор на обслуживание на неизвестных нам условиях.
Что думаете по этому поводу?
Спасибо всем за информацию и фотографии нашего дома, которые Вы безустанно публикуете:))
Я как инвестор хотела бы поднять один волнующий меня вопрос.
Пересмотрела тарифы на обслуживание в уже введенных в эксплуатацию домах, которые обслуживает ТОВ "Управдом" (я так понимаю это обслуживающая компания Столицы Групп)
Они очень разные: например на туманяна тариф 3.9-4.45 грн/м2, а на "Липинке" 5.8-6.77 грн/м.кв.
Учитывая то, что по инвестиционному договору прописано, что инвесторы должны будут подписать договор с обслуживающей организацией еще до сдачи дома в эксплуатацию!!! А тариф формируется после ввода в эксплуатацию. То есть мы должны будем подписать договор на обслуживание на неизвестных нам условиях.
Что думаете по этому поводу?
Ckopik
C
Постійний користувач
288
20 червня 2015
07 квіт 2016 10:16
Это 2 разных вида хозяйственных отношений, один договор не может насильно вынудить подписать другой договор - за такое нарушение ЗУ предусмотрена серьезная ответственность.
Если тариф будет не обоснован и ЖЭК не покажет утвержденный тариф с расшифровкой по требованию, или если условия договоры будут неприемлемы - можно скандалить, подавать официальный отказ и действовать по процедуре. Лучше все это делать сообща, тогда решение будет достигнуто быстрее.
Другой вопрос в том, что в КГГА легко получается раздуть тариф - например подсунуть слегка "липовые" договора на обслуживание с субподрядными организациями (лифты, котельни и т.д.) и утвердить завышенный тариф раза в 2 а потом перезаключить договора на ниже суммы.
Разница в Липинке и Туманяна абсолютно естественна - разная плотность жильцов на 1 кв. метр. Хоффманн должен быть ниже Туманяна (нет придомой територии, больше квартир, меньше площадь).
Если тариф будет не обоснован и ЖЭК не покажет утвержденный тариф с расшифровкой по требованию, или если условия договоры будут неприемлемы - можно скандалить, подавать официальный отказ и действовать по процедуре. Лучше все это делать сообща, тогда решение будет достигнуто быстрее.
Другой вопрос в том, что в КГГА легко получается раздуть тариф - например подсунуть слегка "липовые" договора на обслуживание с субподрядными организациями (лифты, котельни и т.д.) и утвердить завышенный тариф раза в 2 а потом перезаключить договора на ниже суммы.
Разница в Липинке и Туманяна абсолютно естественна - разная плотность жильцов на 1 кв. метр. Хоффманн должен быть ниже Туманяна (нет придомой територии, больше квартир, меньше площадь).
kondratukos
k
Користувач
38
30 липня 2015
07 квіт 2016 10:30
Самое страшное, что по договору инвесторы бесплатно передают коммуникации дома в собственность обслуживающей организации. То есть подписать договор с другой обслуживающей организацией мы не можем, так как коммуникации дома будут принадлежать первой организации.

Авторський канал ріелтора в Іспанії
Знайомтесь з Бенідормом, нерухомістю та стилем життя. Новобудови регіону, аналітика, інвестиції
Детальніше
- ЖК в Гранд Виллас | Ворзель, с. Михайловка-Рубежовка22.055 554
- ЖК на пр. Отрадный, 2 | Житлоінвестбуд-УКБ22.0510 296
- ЖК Forest Park | Форест Парк | ZIM Group | ул. Днепроводская, 2521.05678
- ЖК Poetica, 1-я коллекция | Поэтика | ENSO | ул. Дегтяревская, 25а21.053 074
- ЖК Dnipro Island20.0518
- ЖК в пер. Платоновский, 6 | Житлоінвестбуд-УКБ20.05443
- ЖК Utlandia-2 | Ютландия | Tomin Family | Ирпень, ул. Украинская, 1б19.0591
- Дом "Збараж" ( № 27 ), ЖК "Патриотика"18.05671
- ЖК Атмосфера | Орлан Инвест | Вишневое, ул. Европейская18.05383
- ЖК Рихерт & Парк | A Development | ул. Кирилловская, ул. Нижнеюрковская18.05128
- Чи варто зараз купувати нерухомість?23.054 394
- Допоможіть розібратись з податками08.053
- Планую оренду квартири в районі Подолу01.052
- Дно рынка недвижимости и влияющие факторы31.0315 244
- Найкращий район Києва29.031 685
- Проверяются ли на сделке доллары на плесень?10.034
- Помогите!!! Вопрос раздела имущества18.0120
- Альтернативне живлення для орендарів, хто кому винен?20.1212
- Альтернативне живлення для орендарів, хто кому винен?19.112
- Болит спина26.0470
- Занимательный Хэллоуин. Поделки и идеи для праздника22.0429
- Нужен ли измельчитель мусора? Отзывы о необходимости в наших условиях11.0487
- Идеи для дизайна и комфорта ванных комнат21.0350
- Декор окна без штор, варианты и советы21.0345
- Выбор гранитной мойки21.0331
- Орхидеи. Как ухаживать за орхидеями21.0317
- Лучшие цветовые сочетания в гостиной21.032
- Отзывы о кондиционерах. Какой кондиционер лучше10.03277
- ЖК "Sakura", Свалява, пров. Достоєвського, 413.053
- ЖК Manhattan | Blago developer | Івано-Франківськ, вул. Романа Левицького, вул. Ленкавського02.0514
- Котеджне містечко КМ SEVEN | Елітний котеджний комплекс в Солонці11.023
- ТИСА RENOVATION25.011
- ЖК Чотири сезони | Будова | м. Одеса, просп. Гагаріна, 1916.018
- Львів, вул. Спортивна | Галжитлобуд05.013
- Пластиковые окна, какие лучше - поделитесь отзывами22.05240
- Капітальний ремонт +-40кв.м19.054
- Під час встановлення плати пошкодив її шурупом. Чи можна якось її відновити?18.051
- Допоможіть вибрати бочковий перфоратор13.052
- Стерся захисний шар ламінату18.044
- Помогите выбрать хороший шуруповерт18.0439
- Протягування ввідного кабелю квартири до електрощитової будинку18.041
- Тёплый пол, отзывы и советы17.04204
- Продам строительный инструмент16.041
- Клінінгові послуги13.051
- Детектор радона для дома, квартиры, офиса, гаража13.051
- Встановлення сонячних панелей "під ключ". Якісно, швидко, з гарантією11.051
- Сумка29.04
- Своя машина или такси?29.04537
- Юридические услуги любой сложности24.043