Подати оголошення

ЖК Грюнвальд | УСК | ул. Клавдиевская, 40

ЗабудовникУкраїнська будівельна компанія
Здача ЖК2012 - 2022 р.
Планування
від 25 550 Грн/м²
Карточка Домік
Індекс надійності
-18з 220
Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можна вибрати 1 варіант відповіді. Можна міняти відповіді. Всього голосів: 240.
47/20%
32/13%
78/33%
47/20%
36/15%
1. . .263265. . .572
25 груд 2015 07:19
Цитата "sash_kr":
А я як не крутив те планування - все одно виходить мяко кажучи не дуже )).
Єдина думка була - це перетворити дві кімнати на одну. Ось тоді виходить круто ).
Але все ж таки хочеться двох кімнат, хоч і не самих зручних. Тому залишив все як є.

Нажаль у нашій черзі всі планування не айс. Єдина квартира до якої у мене практично нема претензій - це 67 м2. В живу її бачив. Кімнати супер. Кухня - вагон. Хотів прикупити таку. Але в 4 черзі залишилася лише одна і то на перепродаж.

погоджуюсь, хоча і в 67 квадратів є що змінити. можете написати свою пошту в особисті повідомлення? є одне питання до Вас, буду дуже вдячна :yes:
25 груд 2015 07:28
Цитата "Alexandr-one":
На всякий случай - в 7 очереди в ближайшие 1-2 месяца окончат перегородки.

А трубы отопления и водоснабжения делают уже? И закончили ли уже монтаж и наладку грузового лифта?
Вообще, если можно, опишите кратко, что сейчас происходит внутри 7 секции. А то давно не было новостей.
25 груд 2015 07:30
И Фотоотчет предновогодний сделайте, пожалуйста.
25 груд 2015 07:36
Цитата "sash_kr":
Нажаль у нашій черзі всі планування не айс. Єдина квартира до якої у мене практично нема претензій - це 67 м2.

Вообще-то самые популярные в нашем ЖК в последних секциях 40 м2. Потом 46. И обе эти планировки вполне удачные. Единственное, что хотелось бы добавить в 46 м - это окно на кухне.
А вот двушки - да, бывают и получше. Хотя совсем печальными я бы их тоже не назвал, просто не идеальные. Гляньте например, на планировки в Эврике. Вот там одна грусть-печаль, причем в абсолютно всех планировках. Я такое не курю, чтобы понять логику того архитектора - испортил абсолютно все квартиры, причем очень изощеренно.
25 груд 2015 07:40
Цитата "Muholov":

Вообще-то самые популярные в нашем ЖК в последних секциях 40 м2. Потом 46. И обе эти планировки вполне удачные. Единственное, что хотелось бы добавить в 46 м - это окно на кухне.
А вот двушки - да, бывают и получше. Хотя совсем печальными я бы их тоже не назвал, просто не идеальные.

Не пойму, чем может не нравиться планировка двушки 58м.
Окна есть везде, возможности по перепланировке - огромные.
25 груд 2015 08:05
Цитата "AlexUnder":

Не пойму, чем может не нравиться планировка двушки 58м.
Окна есть везде, возможности по перепланировке - огромные.

58 кв. похожа на 61кв., планировка такая же по-моему, только метраж чуть меньше.
25 груд 2015 08:18
Цитата "Olga инвестор 7-33":

58 кв. похожа на 61кв., планировка такая же по-моему, только метраж чуть меньше.

В 58кв коридор зручніший, буквою Г, а не буквою Z, яку у 61кв. А ще кухня трохи зручніша, як на мене, - ніша з вікном ширша. Але зате в 61 кв у великій кімнаті аж 2 вікна, і для мене це плюс.
25 груд 2015 08:34
Цитата "TetianaU":

В 58кв коридор зручніший, буквою Г, а не буквою Z, яку у 61кв. А ще кухня трохи зручніша, як на мене, - ніша з вікном ширша. Але зате в 61 кв у великій кімнаті аж 2 вікна, і для мене це плюс.

Згідна з Вами, я планую у великій кімнаті розмежувати на дві зони.ю буде зона спальні під вікном в кінці, а де вікно, яке виходить у двір, буде зона вітальні. бо в маленькій буде дитяча. А от із санвузлом ще думаю, бо не хочу об"єднувати, хочу щоб були окремі ванна і туалет. У Вас яка черга? І поверх?
25 груд 2015 08:34
Цитата "TetianaU":

...Але зате в 61 кв у великій кімнаті аж 2 вікна, і для мене це плюс.

Скажу по секрету, что я собираюсь в комнатах и кухне вообще убрать окна и сделать сплошной стеклянный фасад - как это уже делают в видовых однушках-пентхаусах 7-й очереди.
25 груд 2015 08:35

Згідна з Вами, я планую у великій кімнаті розмежувати на дві зони.ю буде зона спальні під вікном в кінці, а де вікно, яке виходить у двір, буде зона вітальні. бо в маленькій буде дитяча. А от із санвузлом ще думаю, бо не хочу об"єднувати, хочу щоб були окремі ванна і туалет.

У вас 7 черга? який поверх?
25 груд 2015 08:36

У вас 7 черга? який поверх?

Очередь 9, этаж очень высокий. :winky:
25 груд 2015 08:47

Згідна з Вами, я планую у великій кімнаті розмежувати на дві зони.ю буде зона спальні під вікном в кінці, а де вікно, яке виходить у двір, буде зона вітальні. бо в маленькій буде дитяча. А от із санвузлом ще думаю, бо не хочу об"єднувати, хочу щоб були окремі ванна і туалет. У Вас яка черга? І поверх?

В мене 7-ма, 18 поверх. Так, у великій кімнаті ми плануємо аналогічно, бо теж маленька спальня буде дитячою. Тому два вікна і є плюсом, щоб обидві зони добре освітлювалися. А санвузол ми і не думаємо об'єднувати. Все ж роздільний значно зручніший.
25 груд 2015 08:48
Цитата "AlexUnder":

Скажу по секрету, что я собираюсь в комнатах и кухне вообще убрать окна и сделать сплошной стеклянный фасад - как это уже делают в видовых однушках-пентхаусах 7-й очереди.

А в тих видових на верхніх поверхах уже щось роблять? А то фотографій давно не було. Недороблений фасад довго там муляв око, невже уже засклили?
25 груд 2015 08:50
Цитата "TetianaU":

В мене 7-ма, 18 поверх. Так, у великій кімнаті ми плануємо аналогічно, бо теж маленька спальня буде дитячою. Тому два вікна і є плюсом, щоб обидві зони добре освітлювалися. А санвузол ми і не думаємо об'єднувати. Все ж роздільний значно зручніший.

Будемо сусідама, у мене 7 черга, 5 поверх.
25 груд 2015 08:54
Цитата "TetianaU":

А в тих видових на верхніх поверхах уже щось роблять? А то фотографій давно не було. Недороблений фасад довго там муляв око, невже уже засклили?

Фоткал пару недель назад.
Остекления ещё не было, но рамы (или опоры) уже поставили.

25 груд 2015 09:16
Стёлка там вставили. Смотрится шикарно
25 груд 2015 09:20
Цитата "якудза":
Стёлка там вставили. Смотрится шикарно

Вот и я так хочу.
Схожу на выходных, посмотрю что за "шик и красота".
25 груд 2015 10:30
Цитата "sash_kr":
А я як не крутив те планування - все одно виходить мяко кажучи не дуже )).
Єдина думка була - це перетворити дві кімнати на одну. Ось тоді виходить круто ).
Але все ж таки хочеться двох кімнат, хоч і не самих зручних. Тому залишив все як є.

Нажаль у нашій черзі всі планування не айс. Єдина квартира до якої у мене практично нема претензій - це 67 м2. В живу її бачив. Кімнати супер. Кухня - вагон. Хотів прикупити таку. Але в 4 черзі залишилася лише одна і то на перепродаж.

Вибачте ще раз, я подивилася - у мене немає доступу до особистих повідомлень, напишіть будь ласка на aftas1706"собачка"gmail.com

дуже дякую
25 груд 2015 11:13
Цитата "AlexUnder":

Фоткал пару недель назад.
Остекления ещё не было, но рамы (или опоры) уже поставили.

[attachment=0]7_penth.JPG[/attachment]

Прикольно. І гарно, звичайно, якщо дивитися зсередини квартири, особливо, як власник))) Але, погодьтеся, що загальний вигляд будинку воно псує не менше, ніж наприклад 30-сантиметровий виніс рами на балконі. Я веду зовсім не до того, що потрібно назад цеглою закласти. Ні, хай буде. Мені воно зовсім не заважає, а людям зате зручно і шикарний вигляд на ліс. Я веду до того, що навіщо тоді засуджувати виноси рами в інших квартирах, якщо дозволяється таке (колись я бачила піднімалася тут чи вконтакті така тема). Давайте ми тоді всі зробимо, як нам подобається у себе в квартирі, якщо воно не псує життя сусідам. Засклимо всі як кому хочеться. Он пів-Києва будинків з клаптиковим утепленням, і нічого. Хоча в історичному центрі, в старих будинках, все ж це жахливо виглядає, просто варварство. Але Грюнвальд далеко не історичний центр.
25 груд 2015 11:40
Цитата "AlexUnder":

Вот и я так хочу.
Схожу на выходных, посмотрю что за "шик и красота".
Всі звіти про надійність новобудов безкоштовно
Обирайте новобудову в каталозі Білдконтролю та отримуйте звіт про її надійність. Це корисно.
Детальніше
1. . .263265. . .572
Сучасні шалє із морським краєвидом
Новенькі модернові будинки у затишному містечку на березі середземного моря серед мальовничих гір
Детальніше
+34624407828xxxx