Подати оголошення

ЖК Green Side | Грин Сайд | Синергия | Ирпень, ул. Университетская, 1-г,о,д,п

ЗабудовникСинергія
Здача ЖК2018 - 2019 р.
Планування
від 20 500 Грн/м²
Карточка Домік
ЖК зданий
Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можна вибрати 1 варіант відповіді. Можна міняти відповіді. Всього голосів: 80.
9/11%
6/8%
23/29%
11/14%
31/39%
1. . .1012. . .235
29 трав 2017 15:49
Цитата "lesoruboff":
Привіт! В мене одного не працює камера?

Якщо ви з телефона, то не працює. В мене працює тільки з комп'ютера. :ded:
29 трав 2017 15:49
Цитата "Alian":

Привет!Только что включила...работает камера с новым ракурсом... Ура !!! Супер !!! Очень рада .. приятно :super: :super:

А как вы заходите? с официальной страницы Гринсайд ? Камера ? Или ещё есть какие то камеры ?
29 трав 2017 15:56
Цитата "S_N_P":

А как вы заходите? с официальной страницы Гринсайд ? Камера ? Или ещё есть какие то камеры ?

Да.. с официальной страницы..Камера...открываете и вверху справа есть функция (маленький фотоаппарат) "сменить ракурс"...открываю новый ракурс и работает ..Да.. я смотрю с компьютера...
29 трав 2017 16:03
Цитата "Alian":

Да.. с официальной страницы..Камера...открываете и вверху справа есть функция (маленький фотоаппарат) "сменить ракурс"...открываю новый ракурс и работает ..Да.. я смотрю с компьютера...

Ого ) Круто ! Сколько наблюдаю за Гринсайдом через камеру ,незнала :notsure: :faceoff: ,что есть другой ракурс через (маленький фотоаппаратик )))Спасибки ! :winky: :buben: :ura:
29 трав 2017 16:07
Второй ракурс по веселей "как пчёлки " )))) :super:
29 трав 2017 16:10
Цитата "S_N_P":
есть другой ракурс через (маленький фотоаппаратик )))Спасибки ! :winky: :buben: :ura:

Рада что у вас все получилось )))) Сама довольная )))) :ura:
29 трав 2017 16:11
Цитата "Alian":

Рада что у вас все получилось )))) Сама довольная )))) :ura:

:leb: :ura: :buben: :up: :hi: :winky:
29 трав 2017 16:29
Так все працює. правда не бачу маленького фотопарата справа, але і так добре.
Інструкція для тих в кого Google Chrome під час завантаження камери пише "error loading player no playable sources found".
1. Знаходите в мережі Adobe Flash Player (не знаю про політику посилань, тому не даю, просто по першому посиланню в гугл скачуєте безкоштовно).
2.Заходите в настройки Chrome/Додоткові налаштування/налаштування вмісту/Flash/дозволяєте сайтам запускати Flash.
3.Заходите по посиланню, дивитесь і радієте як на очах виростає комплекс 8-)
29 трав 2017 18:12
Цитата "lesoruboff":
Так все працює. правда не бачу маленького фотопарата справа, але і так добре.
Інструкція для тих в кого Google Chrome під час завантаження камери пише "error loading player no playable sources found".
1. Знаходите в мережі Adobe Flash Player (не знаю про політику посилань, тому не даю, просто по першому посиланню в гугл скачуєте безкоштовно).
2.Заходите в настройки Chrome/Додоткові налаштування/налаштування вмісту/Flash/дозволяєте сайтам запускати Flash.
3.Заходите по посиланню, дивитесь і радієте як на очах виростає комплекс 8-)

Странно и у меня уже нет в углу фотоаппарата (пропал ) :notsure:
30 трав 2017 06:35
Цитата "S_N_P":

Странно и у меня уже нет в углу фотоаппарата (пропал ) :notsure:

видимо проводились работы.
теперь отдельно есть камера 1/ камера 2
30 трав 2017 06:45
Добрый день.Я из квартиры 16 3 этаж, 5 секция :hi:
30 трав 2017 08:39
Доброго дня, шановні інвестори! Хочемо поділитися з Вами гарними новинами - на будмайданчику житлового комплексу "Green Side" встановлено додаткову веб камеру. Тепер Ви маєте змогу в будь-який момент обрати зручний для Вас ракурс при перегляді (під екраном є два варіанта розташування камер). Це зроблено для того, щоб Вам було ще зручніше контролювати процес побудови Вашого житла.
Сподіваємося дана інформація була для Вас корисною та позитвною.
Гарного настрою! :hi:
30 трав 2017 11:09
Цитата "Illlllll":

Велкам!!! :hi:
30 трав 2017 11:11
Цитата "Отдел продаж СФ "Синергия"":
Доброго дня, шановні інвестори! Хочемо поділитися з Вами гарними новинами - на будмайданчику житлового комплексу "Green Side" встановлено додаткову веб камеру. Тепер Ви маєте змогу в будь-який момент обрати зручний для Вас ракурс при перегляді (під екраном є два варіанта розташування камер). Це зроблено для того, щоб Вам було ще зручніше контролювати процес побудови Вашого житла.
Сподіваємося дана інформація була для Вас корисною та позитвною.
Гарного настрою! :hi:

:up: :super:
30 трав 2017 15:05
Цитата "shmn":

видимо проводились работы.
теперь отдельно есть камера 1/ камера 2

Ооо уже увидела.Спасибки ) :up:
30 трав 2017 15:22
Цитата "Illlllll":

:hi: :hi: :hi:
30 трав 2017 17:02
Цитата "Illlllll":

Ура!!!! Нас становится больше!!! :super: :leb:
31 трав 2017 08:49

похоже в соседнем ЖК Фреш Сити дела совсем плохи.
народ не платит потому что стройка не идет, судя по их форуму месяцев 6.
жаль, хотелось бы чтобы все у всех успешно достроилось...

"Повідомляємо Вас про те, що в зв’язку з постійним та тривалим накопиченням боргу гарантійних внесків з боку покупців та в зв’язку з ростом цін на будівельні матеріали, виникла не проста фінансова ситуація, яка не дозволяє здійснювати будівництво будинків в запланованому темпі.

Ми відповідальні перед покупцями нерухомості в наших будинках та просимо пробачення тих покупців, які вчасно та в повному обсязі виконують умови договорів.

В умовах ситуації, що склалася, забудовники ЖК «Благодатний» та ЖК «Фреш Сіті» не можуть не звертати увагу на наявний борг, який на сьогоднішній день з боку осіб, що не платять внески від 1 до 2 місяців — складає близько 4 500 000 гривень; та з боку осіб, що не платять внески від 3 до 4 місяців – складає близько 3 500 000 грн."
//bgm.ua/news/shanovni-pokupci-kvartir-t a-nezhitlovix-primishhen-v-zhk-blagodatn ij-ta-zhk-fresh-siti/

31 трав 2017 11:23
Свежее видео с youtube канала Green Side

радует :super:
31 трав 2017 11:26
Ждали видео-отчет!Впечатляет!👍
Каталог відгуків про будинки Києва
Знайдіть свій будинок та розкажіть про нього. Що подобається, а що ні? Допоможіть тим хто шукає житло
Детальніше
1. . .1012. . .235
Всі звіти про надійність новобудов безкоштовно
Обирайте новобудову в каталозі Білдконтролю та отримуйте звіт про її надійність. Це корисно.
Детальніше