Подати оголошення

ЖК Green Side | Грин Сайд | Синергия | Ирпень, ул. Университетская, 1-г,о,д,п

ЗабудовникСинергія
Здача ЖК2018 - 2019 р.
Планування
від 20 500 Грн/м²
Карточка Домік
ЖК зданий
Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можна вибрати 1 варіант відповіді. Можна міняти відповіді. Всього голосів: 80.
9/11%
6/8%
23/29%
11/14%
31/39%
1. . .79. . .235
21 трав 2017 19:14
Нам вчера ( в субботу) менеджер сказала что возможно разрешение на строительство первого дома будет во вторник. А до этого говорила что им нужно два месяца на получение разрешения... поговорили с юристом он говорит что на получение подобного разрешения нужен максимум месяц!!! Мистобудивни умовы им выдали 18.11.16 т.е. за шесть месяцев они не смогли оформить разрешение!!!
Обещали показать договор между заказчиком и подрядчиком,я в телефонном разговоре с ОП напомнила обещании показать договор...менеджер начала нервничать и съезжать...
И ещё из странного - говорят что оформляют разрешительные документы в Киеве, хотя обычно их выдают местные и. е ирпенские ведомства.
Из всего поняли что есть проблема с получением этих документов. Возможно у кого-то есть больше информации?
21 трав 2017 19:22
Цитата "mari_kati_vov":
Почему одних покупателей ведут внутрь дома, а других нет?
Нам говорили, что по технике безопасности пока стоит кран внутрь пройти ни-ни. :(
кто Ваш менеджер?

Ребята кто будет на стройте у него будет желание и пару свободных минут, можете посетить квартиру планировки 57 м2? Очень буду благодарна если кто-то сделает замеры расстояния коридора (длина и ширина стен)
В пятницу говорила с менеджером - уверяли что все с документами в порядке. На просьбу выслать копии - сказала что документы у юриста, а юриста в другом офисе...... бред какой-то.

Менеджер Світлана вчора водила нас на будівництво. Казала, що водять не всіх, бо в зв'язку з проведенням робіт це може бути небезпечно. Ми були ввечері й нас впустили без проблем, але навіть тоді робочих було багато. :super:

У центральному офісі спілкувалися з директором відділу продажів. Він дещо прояснив ситуацію з документами. Документи на землю під 5 секцію очікують у вівторок, максимум в п'ятницю. Декларація на 1 секцію - через місяць. Якщо є питання по документах, їдьте зразу до директора ВП, менеджери не володіють всією інформацією.

Директор ВП надав договір між замовником будівництва та підрядником. Дають лише читати. Собі копію зробити не можна

Нам погодились внести в договір пункт з датами по отриманню всіх документів.

П.С.
Для тих, хто цікавиться однокімнатними 36 кв.м. (376 тисяч) - в 1 секції ще залишилось чотири двокімнатні 41 кв.м. за 386 тисяч. На одній з них ми і зупинилися.
21 трав 2017 20:22
Цитата "ivanrock":

Вы думали, они продали одну квартиру нам и вам? :)

Иван ...это невозможно назвать - думала...это была паника ))) :yes: именно поэтому просмотрела все секции и номера квартир и судорожно ждала ответ о том какая у вас секция ))) спасибо ))) :ura:
22 трав 2017 05:32
Цитата "mari_kati_vov":
Почему одних покупателей ведут внутрь дома, а других нет?
Нам говорили, что по технике безопасности пока стоит кран внутрь пройти ни-ни. :(
кто Ваш менеджер?

Ребята кто будет на стройте у него будет желание и пару свободных минут, можете посетить квартиру планировки 57 м2? Очень буду благодарна если кто-то сделает замеры расстояния коридора (длина и ширина стен)
В пятницу говорила с менеджером - уверяли что все с документами в порядке. На просьбу выслать копии - сказала что документы у юриста, а юриста в другом офисе...... бред какой-то.

Нам тоже сказали ,что ещё рано ,где то через месяц можно будет посмотреть ..
22 трав 2017 06:02
кто-то заверял нотариально договор?
нам тоже сказали можно будет посмотреть позже.
для них сейчас в приоритете новые инвесторы - "старые" пускай ждут :-)
22 трав 2017 06:04
Цитата "shmn":
кто-то заверял нотариально договор?
нам тоже сказали можно будет посмотреть позже.
для них сейчас в приоритете новые инвесторы - "старые" пускай ждут :-)

Мы нет ! Хотя наверное надо было ! :yes:
22 трав 2017 18:27
Були там в суботу...трохи фото) :)
23 трав 2017 09:58
Цитата "omm":

Cпасибо за фото . Вижу уже на 3-этаже в 3 блока ,а было в 5 ,а на втором пока осталось также . Надеюсь и на 2-м исправят :faceoff:
23 трав 2017 12:15
Цитата "S_N_P":

Cпасибо за фото . Вижу уже на 3-этаже в 3 блока ,а было в 5 ,а на втором пока осталось также . Надеюсь и на 2-м исправят :faceoff:

Менеджер сказала,що може й там приберуть,але поки вона точно не знає.
23 трав 2017 15:52
Дякую. Я тоже узнавала у нашего менеджера,успокоила ..сказав ,что должно быть в 3 блока .Сказала ,чтоб я не волновалась ,всё будет хорошо.
24 трав 2017 11:45
Гарного дня, друзі. Сьогодні, 24 травня 2017 року, і ми з радістю представляємо Вашій увазі фотозвіт про динаміку будівництва житлового комплексу «Green Side».
В першому будинку будівельна бригада розпочала роботи по влаштуванню плити перекриття над 7-м поверхом, паралельно із цим ведуться роботи по кладці зовнішніх стін із газоблоку 3-го та 4-го поверхів.
В другому будинку ЖК Green Side будівельна бригада завершила роботи по перекриттю над 7- поверхом та розпочала роботи з влаштування вертикальних елементів 8-го поверху .
Для будинку №3 будівельниками ведуться роботи по влаштуванню вертикалів 1-го поверху.
В 4-му будинку вже завершено роботи по зведенню вертикальних конструкцій 1-го поверху та розпочато влаштування перекриття над 1-м поверхом.
Будинок №5 вже на етапі перекриття 4-го поверху.
Друзі, нагадуємо Вам, що кожної середи ми представляємо Вашій увазі фото- або відеозвіт про рух будівництва житлового комплексу «Green Side», ми розуміємо як важливо для Вас, наших інвесторів, бути в курсі всіх змін Вашої майбутньої оселі.
24 трав 2017 12:05
Цитата "Отдел продаж СФ "Синергия"":
Гарного дня, друзі. Сьогодні, 24 травня 2017 року, і ми з радістю представляємо Вашій увазі фотозвіт про динаміку будівництва житлового комплексу «Green Side».

Так тримати! :super:
24 трав 2017 13:43
:hi: Класс ! :up: Прикольно ,заходиш на сайт ,а тут как и обещали каждую среду отчет :super: Спасибо. :thanks: Так держать )!
24 трав 2017 13:58
да, темп хороший и погода способствует!
24 трав 2017 14:08
Цитата "omm":

Подскажите пжл. Мы взяли на втором этаже ,но нам сказали ,что по высоте это будет как на 3-ем этаже . Вот судя по фоткам вашим где этажи уже прономерованы ,где наш второй (там где "2" или "3" ???? Я запуталась ) Вроди как понимаю ,что там где на доме цифра 2 ,но почему это тогда как третий ? :notsure:
24 трав 2017 15:18
Цитата "S_N_P":

Подскажите пжл. Мы взяли на втором этаже ,но нам сказали ,что по высоте это будет как на 3-ем этаже . Вот судя по фоткам вашим где этажи уже прономерованы ,где наш второй (там где "2" или "3" ???? Я запуталась ) Вроди как понимаю ,что там где на доме цифра 2 ,но почему это тогда как третий ? :notsure:

Я думаю, що Ваш поверх, буде саме там де вісить позначка з "2". Краще зателефонуйте своєму менеджеру,і можливо, вона Вам дасть більш чітку відповідь.
24 трав 2017 15:23
Цитата "S_N_P":

Можливо тому, що як кажуть мeнeджeри, під вами буде два поверхи під комерцію - перший і цокольний. Доступ до цокольного поверху, я так розумію, буде здійснено за рахунок "заглиблення" внутрішнього двору (див.візуалізацію). Якщо у вас вікна у двір, то так воно і буде, думаю.

Ось вид з вікна на жк Нью-Йорк з 2 поверху.
24 трав 2017 17:40
Можливо тому, що як кажуть мeнeджeри, під вами буде два поверхи під комерцію - перший і цокольний. Доступ до цокольного поверху, я так розумію, буде здійснено за рахунок "заглиблення" внутрішнього двору (див.візуалізацію). Якщо у вас вікна у двір, то так воно і буде, думаю.
Ось вид з вікна на жк Нью-Йорк з 2 поверху.[/quote]

Дякую. Да окна во двор .
24 трав 2017 17:53
Цитата "omm":

Я думаю, що Ваш поверх, буде саме там де вісить позначка з "2". Краще зателефонуйте своєму менеджеру,і можливо, вона Вам дасть більш чітку відповідь.

Дякую. Не хочу лишний раз надоедать ,я ей звонила вчера по поводу окон с 5 -ти блоков . А за этаж уже спрошу когда поедем..
25 трав 2017 13:20
Цитата "S_N_P":

Подскажите пжл. Мы взяли на втором этаже ,но нам сказали ,что по высоте это будет как на 3-ем этаже :notsure:

Тоже уточнял этот вопрос, сказали что какой этаж при покупке выбирали такой и будет) Первый этаж это да - коммерция, цоколь тоже, но этажность на фотографии (там где баннеры с номерами этажей) - абсолютно верная.
Сучасні шалє із морським краєвидом
Новенькі модернові будинки у затишному містечку на березі середземного моря серед мальовничих гір
Детальніше
+34624407828xxxx
1. . .79. . .235
Сучасні шалє із морським краєвидом
Новенькі модернові будинки у затишному містечку на березі середземного моря серед мальовничих гір
Детальніше
+34624407828xxxx