ЖК Гармония | Киевгорстрой, Укрбуд | ул. Василия Стуса, 7
Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можна вибрати 1 варіант відповіді. Можна міняти відповіді. Всього голосів: 51.
10/20% | ||
4/8% | ||
10/20% | ||
14/27% | ||
13/25% |
motos
m
Постійний користувач
328
15 січня 2011
25 лют 2017 20:45
Не знаю, кто решится купить квартиры смотрящие на общагу? Наверное они их в счет долга за землю отдадут министерству МВД. Тем более там трешки по плану, не самые бюджетные, и врядли их как пирожки раскупают под сдачу.
Sasha_Investor
S
Новачок
14
18 лютого 2017
26 лют 2017 15:34
Цитата "motos":Не знаю, кто решится купить квартиры смотрящие на общагу?
Просто будут действовать "знижки на окремі квартири" . У кого не хватает денег - купят с видом на общагу. Не так и плохо, если цена квадрата будет 600 долларов после сдачи в эксплуатацию. Привыкнуть можно ко всему .Лучше вид на общагу, чем жить над грязным, шумным проспектом, как в ЖК Верховина

Andriy_Ch
A
Постійний користувач
118
23 грудня 2016
26 лют 2017 17:50
Цитата "Sasha_Investor":
Просто будут действовать "знижки на окремі квартири" . У кого не хватает денег - купят с видом на общагу. Не так и плохо, если цена квадрата будет 600 долларов после сдачи в эксплуатацию.
АЛЕКС, куплять скоріше в сусідньому комплексі Академпарк, без гуртожитків, без підземних річок-вонючок, без незрозумілої перспективи забудлви сусідніх участків, що в результаті позбавить двору зовсім, без унилого мікрорайону хрущовок, без прибудов-апендіксів, роблячих незручним підїзд.
А в Академпарку двір є, і закритий, і своя інфрастуктура, і ціна вже зараз нижча на 10% і строки сдачі вдвічі швидші.
Цитата "Sasha_Investor":
Лучше вид на общагу, чем жить над в ЖК Верховина.
Вам може і краще,

А люди проголосували грошима навпаки.
В верховині залишились лічені квартири з 220шт.
А у в Гармонії і кіт не валявся, а після підвищення ціни, так можна взагалі стикнутися з відсутністтю фінансування через відсутність попиту і відповідно з ще більшими затримками строків сдачі.
[/quote]
Sasha_Investor
S
Новачок
14
18 лютого 2017
26 лют 2017 21:47
Цитата "Andriy_Ch":
в сусідньому комплексі Академпарк, без гуртожитків, без підземних річок-вонючок, без унилого мікрорайону хрущовок,
А в Академпарку двір є, і закритий, і своя інфрастуктура
Зато Академпарк - це унила промзона

Andriy_Ch
A
Постійний користувач
118
23 грудня 2016
26 лют 2017 22:02
Цитата "Sasha_Investor":
Зато Академпарк - це унила промзона. А у нас - поруч м.Житомирська . І де ви бачили в районі Гармонії "Річку - вонючку", про яку ви пишете
? Також звідки у вас інформація про те, що "у Гармонії ще кіт не валявся"
? Однокімнатних вже немає
Річка, та що поруч з фундаментом проходить.
Ті квартири, які викуплені в гармонії, були куплені на старті продажів.
Після підвищення ціни цей об'єкт перестав бути цікавим, тобто потік інвестицій зменшиться в рази. Це вплине на затримки.
А додайте сюди інфо про підземну річку і забудову не одного участку поруч, на який вже є проект, а можливо і другого участку, з'являється бажання вийти з проекту взагалі.
Не забувайте, що частина тих однокімнатних, які були куплені на старті буде виставлена на переуступку через рік, тобто це не нові інвестори зайдуть (якщо ще зайдуть), а просто зміна власника.
Ну і гуртожиток впритул до будинку, це на любителя, благо є такі любителі, правда Алекс?))))
Sasha_Investor
S
Новачок
14
18 лютого 2017
27 лют 2017 09:53
Andriy_Ch, затримки по Гармонії не повинно бути, оскільки нам навіть не потрібно буде чекати на присвоєння поштової адреси. У нас вона вже є
!

Andrew Z

Постійний користувач
263
27 грудня 2016
27 лют 2017 10:47
Цитата "Sasha_Investor":Andriy_Ch, затримки по Гармонії не повинно бути, оскільки нам навіть не потрібно буде чекати на присвоєння поштової адреси. У нас вона вже є!
Тут дело не в почтовой адресе, а в том, что при отсутствии инвесторов строительство сильно замедляется. Почитайте параллельные ветки строек укрбуда, тот же Академпарк — задержка на 9-12-14 месяцев уже приемлемая норма задержки, увы.
Andriy_Ch
A
Постійний користувач
118
23 грудня 2016
27 лют 2017 10:57
Цитата "Sasha_Investor":
затримки по Гармонії не повинно бути, оскільки нам навіть не потрібно буде чекати на присвоєння поштової адреси. У нас вона вже є!
Алекс, те що гармонію прибудовують до гуртожитку, ще не означає що і адреса буде така ж сама.
Якщо і буде літера А, то процедура присвоєння адреси буде така ж сама як і для нового будинку.
Для вас питання , як для "знатока", яким чином адреса гуртожитка, впливає на номери ще навіть не збудованих квартир в гармоніЇ, чи іх проклонують з номерами кімнат в гуртожитку?
Sasha_Investor
S
Новачок
14
18 лютого 2017
27 лют 2017 11:37
Цитата "Andrew Z":
Тут дело не в почтовой адресе, а в том, что при отсутствии инвесторов строительство сильно замедляется. Почитайте параллельные ветки строек укрбуда, тот же Академпарк — задержка на 9-12-14 месяцев уже приемлемая норма задержки, увы.
Я уверен, Гармонии отсутствие инвесторов не грозит . Академпарк - менее привлекательный комплекс, т.к. это считай что промзона . Да и от метро далеко. А Верховина - это вообще шум и грязь. На их фоне Гармония смотрится несравнимо более привлекательно

Andriy_Ch
A
Постійний користувач
118
23 грудня 2016
27 лют 2017 11:58
Цитата "Sasha_Investor":
Я уверен, Гармонии отсутствие инвесторов не грозит . Академпарк - менее привлекательный комплекс, т.к. это считай что промзона . Да и от метро далеко. А Верховина - это вообще шум и грязь. На их фоне Гармония смотрится несравнимо более привлекательно.
Алекс, ви як папуга, щось собі в голову вбили і повторюєте з одного поста в інший, і інші думки вас не цікавлять.
Але це і зрозуміло, влізли в проект і зворотнього шляху вже немає.
Залишається лише самого себе програмувати на успіх, не аналізуючи наявної реальності. Як то кажуть в народі, "дурний думкою, радіє" (це не про вас звісно)

Академпарк кращий комплекс за гармонію.
А за верховину кажуть відсутність вільних квартир і темпи будівництва )))
Ну а ви сидіть зі своїми думками про спільну адресу з гуртожитком )))
І мрійте , що це пришвидшить здачу будинку, в той час , коли затримка буде збільшуватись на очах через відсутність інвесторів.
sosed00
s
Постійний користувач
104
23 липня 2015
27 лют 2017 12:59
Цитата "Sasha_Investor":
Лучше лишних пять минут по улице пройтись,чем лифт ждать неизвестно сколько (три лифта на 190кв.)
Sasha_Investor
S
Новачок
14
18 лютого 2017
27 лют 2017 15:41
Цитата "Andriy_Ch":
Влізли в проект і зворотнього шляху вже немає.
Залишається лише самого себе програмувати на успіх, не аналізуючи наявної реальності.
Це ви напевно, про себе. Співчуваю . Якщо вас це заспокоїть, я сам колись хотів інвестувати в Верховину, але відмовився, коли прибув на місце та оцінив обстановку.
Цитата "Andriy_Ch":
Академпарк кращий комплекс за гармонію.
І чим же він кращий ?
Цитата "Andriy_Ch":А за верховину кажуть відсутність вільних квартир і темпи будівництва )))
На той час Верховина здавалася непоганим об"єктом для інвестициї, але повністю втратила актуальність на фоні ЖК Гармонія

Andriy_Ch
A
Постійний користувач
118
23 грудня 2016
27 лют 2017 16:51
Алекс, від верховини ви відмовилися коли не знайшли маленьких квартир, бо всі вже були заброньовані або продані.
Тому з переляку купили квартирку у гармонії, яктільки вони почали продаватися.
Навіть не проаналізувавши проект, документи і можливі підводні камені.
А підводний камінь (точніше підземна річка) робить цей проект непривабливам, навіть незважаючи на його переваги і недоліки, які є в бкожному проекті.
Думаю, зараз ви кусаєте лікті, і залюбки перекинули гроші на інший проект.
І така можливість є, тільки розповідати вам бажання немає, через ваше нахабне відношення до учасників форуму.
всі відповіді на ваші інші запитання знайдете вище в постах.
Стосовно цих трьох проектів - Гармонія, Верховина, Академпапк. Так, я дійсно інвестував в Верховину спочатку, потім думав про другу і6вестицію в гармонію і академпарк, і зупинився на академ, після того як на гармонію підняли ціну, а на академ знизили, а по гармонії ще купа косяків повилазило.
Стосовно мікрорайону, то побувавши на стуса, таке враження що в совок повернувся.
Навколо унилий приватний сектор, а ще гірще це ці уродські хрущовки.
Мовчу вже про обшарпаний гуртожиток-шпаківню.
Але кожен сам вибирає, що йому подобається, кому підземний паркінг, закритий двір, наявність дит.садочку в комплексі, адекванті сусід.
А кому унилий совок з гуртожитком під носом, Зато метро на 3 хвилини ближче, до якого вам від гармонії ще топать і топать)))
Тому з переляку купили квартирку у гармонії, яктільки вони почали продаватися.
Навіть не проаналізувавши проект, документи і можливі підводні камені.
А підводний камінь (точніше підземна річка) робить цей проект непривабливам, навіть незважаючи на його переваги і недоліки, які є в бкожному проекті.
Думаю, зараз ви кусаєте лікті, і залюбки перекинули гроші на інший проект.
І така можливість є, тільки розповідати вам бажання немає, через ваше нахабне відношення до учасників форуму.
всі відповіді на ваші інші запитання знайдете вище в постах.
Стосовно цих трьох проектів - Гармонія, Верховина, Академпапк. Так, я дійсно інвестував в Верховину спочатку, потім думав про другу і6вестицію в гармонію і академпарк, і зупинився на академ, після того як на гармонію підняли ціну, а на академ знизили, а по гармонії ще купа косяків повилазило.
Стосовно мікрорайону, то побувавши на стуса, таке враження що в совок повернувся.
Навколо унилий приватний сектор, а ще гірще це ці уродські хрущовки.
Мовчу вже про обшарпаний гуртожиток-шпаківню.
Але кожен сам вибирає, що йому подобається, кому підземний паркінг, закритий двір, наявність дит.садочку в комплексі, адекванті сусід.
А кому унилий совок з гуртожитком під носом, Зато метро на 3 хвилини ближче, до якого вам від гармонії ще топать і топать)))
Sasha_Investor
S
Новачок
14
18 лютого 2017
27 лют 2017 18:52
Andriy_Ch, дуже цікаві у вас фантазії, але вони не відповідають дійсності . Струмок закований в колектор, тому він не становить небезпеки . Локті я точно не кусаю, так як проінвестував по демпінговій ціні (нижче ринкової).
"Топати" до метро - 3-5 хвилини повільним кроком . Те, що ви кажете ніби то на Стуса ви відчуваєте себе як "в Совку", то весь Київ - це і є "Совок", це не Львів з європейською архітектурою.
Стосовно Верховини - я не інвестував туди, оскільки над дорогою. Також мені не сподобалася явно завищена ціна на етапі розчищення площадки та відносно великі метражі.
Ви кажете, що в Академпарку буде власний дитсадок - а ціни в ньому які будуть ? Явно завищені в декілька разів, ніж середня по району (такі, як у приватних школах у порівнянні з державними).
Стосовно того як можна "перекинути кошти на інший об"єкт" - за ті кошти, які я сюди вклав, нічого кращого не знайти. Тому я вважаю, що зробив правильний вибір. Головне, щоб не прийшла серйозна криза або війна . Але я думаю учасникам форуму буде цікаво прочитати ваші пропозициї та поради стосовно "перекидання коштів" . Наведіть хоча б один проект з відповідно удачним місцерозташуванням, в який би варто було переінвестувати, не доплачуючи великі суми .
"Топати" до метро - 3-5 хвилини повільним кроком . Те, що ви кажете ніби то на Стуса ви відчуваєте себе як "в Совку", то весь Київ - це і є "Совок", це не Львів з європейською архітектурою.
Стосовно Верховини - я не інвестував туди, оскільки над дорогою. Також мені не сподобалася явно завищена ціна на етапі розчищення площадки та відносно великі метражі.
Ви кажете, що в Академпарку буде власний дитсадок - а ціни в ньому які будуть ? Явно завищені в декілька разів, ніж середня по району (такі, як у приватних школах у порівнянні з державними).
Стосовно того як можна "перекинути кошти на інший об"єкт" - за ті кошти, які я сюди вклав, нічого кращого не знайти. Тому я вважаю, що зробив правильний вибір. Головне, щоб не прийшла серйозна криза або війна . Але я думаю учасникам форуму буде цікаво прочитати ваші пропозициї та поради стосовно "перекидання коштів" . Наведіть хоча б один проект з відповідно удачним місцерозташуванням, в який би варто було переінвестувати, не доплачуючи великі суми .
Andriy_Ch
A
Постійний користувач
118
23 грудня 2016
27 лют 2017 20:04
Ок, кожному своє.
Sender
S
Постійний користувач
147
18 жовтня 2016
27 лют 2017 21:54
Andriy_Ch, а Ви не цікавились звідки тече ця "річка"?
Дуже раджу. Підсказка: Шукайте неподалік ЖК Академ парк. Не жартую.
Дуже раджу. Підсказка: Шукайте неподалік ЖК Академ парк. Не жартую.
Sasha_Investor
S
Новачок
14
18 лютого 2017
28 лют 2017 08:50
Sender, Andriy_ch навряд чи буде шукати, а навіть якщо й спробує - не знайде, скоріш за все. Ви обіцяли, що на минулих вихідних будете "шукати витоки цієї річки" та що всіх повідомите про результат .
Я так розумію, ви знайшли витоки, то поділіться з інвесторами - що це за річка, її назва, звідки тече і т.д. Будемо дуже вдячні
.
Я так розумію, ви знайшли витоки, то поділіться з інвесторами - що це за річка, її назва, звідки тече і т.д. Будемо дуже вдячні

Sender
S
Постійний користувач
147
18 жовтня 2016
28 лют 2017 09:55
Цитата "Sasha_Investor":Sender, Andriy_ch навряд чи буде шукати, а навіть якщо й спробує - не знайде, скоріш за все. Ви обіцяли, що на минулих вихідних будете "шукати витоки цієї річки" та що всіх повідомите про результат .
Я так розумію, ви знайшли витоки, то поділіться з інвесторами - що це за річка, її назва, звідки тече і т.д. Будемо дуже вдячні.
Вилазку в "поля" тимчасово відклав по причині стрімкого танення снігу і як наслідок грязюки навколо.
Наразі проаналізована офіційна містобудівна документація, дигерські схеми, карти, вилазки та звіти. Методом виключення спростовано належність нашої "річки" до більшості з відомих (іменитих) підземних річок. Відповідно карт встановлене імовірне місце витоку та назву системи. Деталі згодом.
Sender
S
Постійний користувач
147
18 жовтня 2016
01 бер 2017 16:37
UPD: Сегодня видел как завершали заливку основы фундамента (не путать с фундаментом). К сожалению уже было темно и фото не вышли.
ццц
ц
Постійний користувач
285
18 вересня 2014
01 бер 2017 18:08
Цитата "Sasha_Investor":Andriy_Ch, дуже цікаві у вас фантазії, але вони не відповідають дійсності . Струмок закований в колектор, тому він не становить небезпеки . Локті я точно не кусаю, так як проінвестував по демпінговій ціні (нижче ринкової).
Стосовно Верховини - я не інвестував 8туди, оскільки над дорогою. Також мені не сподобалася явно завищена ціна на етапі розчищення площадки та відносно великі метражі.
В Укр буде нет такой опции смены обекта инвестиции, только есть возможность менять поквартирно в своём доме цена около 4 тыс грн

Реестр инвесторов на форуме Домика
Кнопка добавления в реестр расположена вверху каждой темы ЖК на форуме. Следите за продажами сами!
Детальніше
- ЖК Star City | Стар Сити | bUdCapital, Киевгорстрой | Каунасская, 2729.04421
- ЖК Отрада | Киевгорстрой, bUdCapital | пр. Отрадный, 93/229.042 745
- ЖК Урловский-1 | Киевгорстрой, bUdCapital | ул. Причальная, 1129.043 737
- ЖК Рихерт & Парк | A Development | ул. Кирилловская, ул. Нижнеюрковская29.04109
- ЖК Оранжерея | Edelburg Development | ул. Николая Василенко, 228.0482
- ЖК Poetica, 1-я коллекция | Поэтика | ENSO | ул. Дегтяревская, 25а28.043 071
- Отзывы о застройщике LEV Development28.044
- ЖК Сырецкие Сады | ИнтерГал-Буд | ул. Маршала Гречко, 10б28.044 833
- ЖК Синергия Киев | ул. Ивана Кочерги, 17а28.0439
- ЖК Scandia | Скандия | Бровары, ул. Богунская26.043 016
- Чи варто зараз купувати нерухомість?29.044 301
- Планую оренду квартири в районі Подолу25.04
- Допоможіть розібратись з податками11.042
- Дно рынка недвижимости и влияющие факторы31.0315 244
- Найкращий район Києва29.031 685
- Проверяются ли на сделке доллары на плесень?10.034