Подати оголошення

Жилой квартал Файна Таун | KAN Development | ул. Салютная

ЗабудовникKAN Development
Здача ЖК2019 - 2024 р.
Планування
від 49 400 Грн/м²
Карточка Домік
Індекс надійності
153з 220
Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можна вибрати 1 варіант відповіді. Можна міняти відповіді. Всього голосів: 227.
12/5%
15/7%
44/19%
59/26%
97/43%
1. . .276278. . .329
29 серп 2019 13:57
Цитата "Bdd":
А никто не интересовался, что после 5й очереди строить начнут? На ней уже первый этаж сделали частично, в теорри скоро должны начать готовить площадку под следующую. Интересно начнут ли сносить в ближайшее время осташийся павильйон Экспоплазы, или следующая очередь будет стоится в другом месте

В ОП говорили, что Украфлора (находятся в павильоне Экспоплаза) съезжают после 2020 года.
31 серп 2019 13:53
Привіт! Хто ще не знає: в нашій секції 0603, відкрито шоурум на другому поверсі.
31 серп 2019 13:59
Дякую. Викладайте фотки ;)
31 серп 2019 14:11
Перший поверх
31 серп 2019 14:14
Ще кілька
31 серп 2019 14:15
Це на другому поверсі.
31 серп 2019 14:18
Відчинені двері в колясочну, нажаль нечітке зображення.
31 серп 2019 16:10
Дякую за фото :)
Треба буде теж записатися на перегляд.
Цікаво, які будуть строки здачі 6-го дому.
31 серп 2019 17:02
Наш менеджер сказав так: на сьогоднішній день здачу планують на травень 2020, але точніше зорієнтують пізніше.
02 вер 2019 20:01
Цитата "pivan":
Точну кількість паркомісць не знаю. Але будуть гостьові паркинги, будуть підземні, починаючи з четвертої черги і будуть багаторівневі паркинги (приблизно десь за 16 поверховим будинком з третьої черги).

Дякую за информацію.
Також хочеться почути коментар забудовника щодо кількості паркомісць, бажано з послианням на проектну документацію. Через недостатню кількість паркомісць всі інші плюси цього комплексу (а їх треба визнати не мало) стануть просто неактуальні, так як всі двори та променади перетворяться на місця для паркування. Хочеться бачити співвідношення паркомісць до кількості квартир хочаб на рівні 1/1.
03 вер 2019 06:24
Уже обсуждалось - нигде ни один застройщик никогда вам не построит паркоместа 1/1 - это утопия. К тому же почему кто-то должен решать чужие проблемы? Если вы решили купить авто, то это ваша головная боль куда его ставить и как обслуживать, но не застройщика. Подземные паркинги строить (и соответственно продают) дорого и не все их покупают, а залить всё асфальтом для наземной парковки - так кому интересно в таком ЖК жить? В этом случае можно забыть про зеленые зоны и газоны.
А доступа машинам к променадам и внутренним дворам у машин физически не будет, поэтому в парковки они не превратятся. Не переживайте.
03 вер 2019 07:54
"нигде ни один застройщик никогда вам не построит паркоместа 1/1" - тут согласна.
А вот с "К тому же почему кто-то должен решать чужие проблемы?" совсем не согласна.
Застройщик же обещает комфорт не только людям без авто, без собак и т.д, а всем жильцам должно быть удобно.
"Если вы решили купить авто, то это ваша головная боль куда его ставить" - так про все можно сказать - если у вас появился ребенок - то это ваша головная боль, на какой детской площадке он будет гулять :))))

" Через недостатню кількість паркомісць всі інші плюси цього комплексу (а їх треба визнати не мало) стануть просто неактуальні" - полностью поддерживаю
03 вер 2019 19:19
Цитата "Romashka123":

Уже обсуждалось - нигде ни один застройщик никогда вам не построит паркоместа 1/1 - это утопия. К тому же почему кто-то должен решать чужие проблемы? Если вы решили купить авто, то это ваша головная боль куда его ставить и как обслуживать, но не застройщика. Подземные паркинги строить (и соответственно продают) дорого и не все их покупают, а залить всё асфальтом для наземной парковки - так кому интересно в таком ЖК жить? В этом случае можно забыть про зеленые зоны и газоны.
А доступа машинам к променадам и внутренним дворам у машин физически не будет, поэтому в парковки они не превратятся. Не переживайте.

Знаю як мінімум одну новободову в Києві де кількість паркомісць в підземному паркінгу перевищує кількість квартир. Впринаймні так заявлено і це пітверджено проектною документацію. Але там проект знаходіться на рівні котлована і ціна вище ніж в Файна Таун. Згоден, що це скоріше виняток. Не хочу писати назву цього ЖК в цій гілці, якщо хочете - можу скинути вам назву в особисті повідомлення.

Повністю з вами згоден що це проблема власника куда ставити свій автомобіль, не порушуючи ПДД та не ускладнюючи життя пішоходам. І я готовий платити забудовнику гроші (купити житло + паркомісце), якщо він гарантує рішення цієї проблеми для мене і в цілому для мешканців ЖК. Але поки що я не бачу відповіді офіційного представника забудовника на цьому форумі щодо точної кількості паркомісць і яким чином вони будуть обладнані (підземні чи наземні). В відділі продажу я теж не почув чіткої відповіді, лише загальні фрази. Це виглядає дивно і на даний момент це для мене основний мінус цього ЖК (при великій кількості інших плюсів).

Доречі, мої переживання щодо кількості паркомісць зявились не просто так. Маю досвід проживання в ЖК який позіціонувався як бізнес клас і в якому забудовник недобудував підземний паркінг. Через це зараз такі проблеми:
- вузенька дорога до якої примикає ЖК вся заставлена авто, два автобуси не можуть розминутись, чекають на початку вулиці поки проїде зустрічний (а вулиця Щербаківська біля Файна Таун і так вже перевантажена);
- дуже тяжко припаркуватись біля підізду наприклад для вигрузки речей чи пасажирів не заблокувавши при цьому рух інших авто. Для мене це незручність;
- були випадки коли не могла проіхати швидка допомога до підізду і забрати хворого;
- через брак паркомісць авто паркуються так, що блокують інших. Якщо паркуватись в дворі - то доводиться іноді чекати хвилин 5-15, а іноді і більше поки тебе розблокують.
- підземний паркінг де я арендую паркомісце знаходиться в 5 хвилинах пішого ходу від мого будинку. Наче не проблема для мене, але з урахуванням раніше вказаних пунктів та малих дітей - є ньюанси.
- ЖК де я проживаю знаходиться в старому спальному районі. І коли мешканці нашого будинку почали паркуватись в дворах старих будинків - то їм, мяко кажучи були не раді мешканці старих будинків. Нерадість проявлялась в подряпинах, спущених і пробитих колесах, відломаних зеркалах та в інших не дуже приємних речах. Аналогічна ситуація може бути і в мешканців Файна Таун.

І повірте мені на слово, що проблеми автомобілістів щодо паркування стануть вашими проблемами, навіть якщо у вас немає авто. Аргументи я навів вище.

P.S. Я не є інвестором Файна Таун, але цей ЖК викликає в мене інтерес вжу другий рік поспіль :) Поки що все ще вагаюсь саме через невизначеність з паркомісцями.
03 вер 2019 19:46
Одно но, файна таун этот комфорт класс и о соотношении 1/1 даже говорить не стоит. Подземный паркинг 25 тыс $ и ваша проблема будет решена
03 вер 2019 19:51
Ещё пару фотографий с секции 0603. В целом понравилось всё. Колясочная достаточна большая, думаю если ее модернизировать настенными креплениями для велосипедов то вообще будет замечательно. Лично мне ещё было важно отсутствие перепада пола между лоджией и балконом на 2м этаже.
04 вер 2019 06:18
Кріплення для велосипедів - це було б чудово. Думаєте, нам дозволять їх встановити?
04 вер 2019 07:28
Це потрібно питати у відділу продажу, або у КК. Як на мене, у колясочній величезні потолки, там можна було б потолочні кріплення зробити. Мене більше турбує будинок навпроти, який буде вищий за 0602 і відстань до нього.... :sad:
07 вер 2019 14:45
Добрый день, уважаемые жильцы/инвесторы. Промониторив множество ЖК и почитав отзывы, решил остановиться на Файна Таун. Поделюсь почему: закрытая территория, транспортная сеть рядом хотя своё авто есть, ожидаю выполнения сроков работ от заказчика, благоустройство территории.

Поделитесь, пожалуйста, опытом: какие вопросы/нюансы уточнить в ОП, с учётом что я хочу брать для себя 1к в рассрочку.

Может быть, кто-то сможет поделиться личным опытом.

Спасибо.
07 вер 2019 17:10
Цитата "Kotyar":
Одно но, файна таун этот комфорт класс и о соотношении 1/1 даже говорить не стоит. Подземный паркинг 25 тыс $ и ваша проблема будет решена

Я конечно, понимаю, что у всех разный уровень дохода, но в ФТ явно будут жить люди среднего достатка. Мало кто отдаст 25к за парко-место - это хорошее авто (по сравнению с моим Хёндэ за 16к :smile: ).

ВЫ НАЗВАЛИ РЕАЛЬНО ОФИЦИАЛЬНО ОЗВУЧЕННЫЕ РАСЦЕНКИ?
07 вер 2019 18:58
Цитата "Denchik1988":
Я конечно, понимаю, что у всех разный уровень дохода, но в ФТ явно будут жить люди среднего достатка. Мало кто отдаст 25к за парко-место - это хорошее авто (по сравнению с моим Хёндэ за 16к ).

Насколько я знаю, паркоместа в ФТ еще никто не начал продавать. 25к - это цена на подземные паркоместа в Республике, хотя там тоже продажи на них не открыли. Сплетни, короче)
Купуй квартиру на Domik.ua
Широкий вибір квартир від власників, забудовників та ріелторів
Детальніше
1. . .276278. . .329
Реестр инвесторов на форуме Домика
Кнопка добавления в реестр расположена вверху каждой темы ЖК на форуме. Следите за продажами сами!
Детальніше