Подати оголошення

ЖК Есенин | Орлан Инвест | Ирпень, ул. Есенина

Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можна вибрати 1 варіант відповіді. Можна міняти відповіді. Всього голосів: 106.
13/12%
2/2%
23/22%
29/27%
39/37%
1. . .189191. . .282
31 січ 2017 08:05
Цитата "a_andru":

Надо молится на ОИ. :pray: :pray: :pray:

уже походу кто то начал :smoke:

на счет котлов кто-то узнавал у менеджера?? купили их или нет?
31 січ 2017 09:25
соседи кто может делал ремонт с нуля, сколько это по времени занимает?
31 січ 2017 09:35
Цитата "Oks0804":

Один місяць. Якби будинок вчасно здався, то вже б жили у власних квартирах.
31 січ 2017 09:38
Цитата "Kovalchuk":

Один місяць. Якби будинок вчасно здався, то вже б жили у власних квартирах.

то есть за месяц реально проложить коммуникации...сделать черновую отделку (выравнивание всех поверхностей) и потом чистовую (обои, покраска, плитка, потолок)??
ну я так понимаю главное были бы деньги на это все?))
31 січ 2017 09:43
Цитата "Oks0804":

то есть за месяц реально проложить коммуникации...сделать черновую отделку (выравнивание всех поверхностей) и потом чистовую (обои, покраска, плитка, потолок)??
ну я так понимаю главное были бы деньги на это все?))

Головне щоб забудовник виконував свої обіцянки.
31 січ 2017 10:50
Цитата "Kovalchuk":

Головне щоб забудовник виконував свої обіцянки.

І зробив нам ремонт і, як хоче Оксана, без грошей в якості компенсації за зірвані строки і наші збитки на оренду житла
31 січ 2017 10:56
Цитата "Esen":

І зробив нам ремонт і, як хоче Оксана, без грошей в якості компенсації за зірвані строки і наші збитки на оренду житла

с ссылкой на меня прошу не постить и слова мои не перекручивать!
31 січ 2017 11:02
Цитата "Esen":

Оксана, а вам не кажется, что это чудо случилось благодаря именно кипишу Язнаю? Не поднял бы он этот кипишь - никто бы вам эти 200 дол и не заикнулся возвращать.

Погоджуюсь! Як би Язнаю це пттання не підняв,то Орлан так і лишив суму. Нажаль на форумі його нема,та всеодно ПОДЯКА.
31 січ 2017 11:16
Цитата "20veta15":

Погоджуюсь! Як би Язнаю це пттання не підняв,то Орлан так і лишив суму. Нажаль на форумі його нема,та всеодно ПОДЯКА.

Дуже дякую 20veta15, приємно, що зусилля Язнаю не залишились не поміченими і пішли на благо всіх інвесторів, навіть тих хто блокував мене, називав тролем і ботом. Разом ми сила!!! Тримаймося!
31 січ 2017 14:49
Цитата "Менеджер « Єсенін »":
Доброго дня Шановні інвестори!
Ціна оформлення права власності становить 100 $. Інвестори, які оплатили більше зазначеної суми, можуть забрати різницю в бухгалтерії. Для цього зідзвоніться з Вашим менеджером і домовтесь про зручний час повернення коштів.

атлична.
31 січ 2017 17:11
Цитата "Oks0804":

Интересовались у спецов,однушку 36 кв. реально сделать за 1,5 месяца.Хотя,все еще зависит от того,какой сложности ремонт вы планируете делать.
31 січ 2017 17:46
Цитата "Faraon04":

Интересовались у спецов,однушку 36 кв. реально сделать за 1,5 месяца.Хотя,все еще зависит от того,какой сложности ремонт вы планируете делать.

ну до усадки дома супер сложного ничего... на первое время... а потом уже че то и поинтереснее)))
31 січ 2017 18:04
Давайте про усадку пока помолчим, дабы не накликать беду на нашу голову :no-no:
31 січ 2017 18:26
Цитата "Esen":
Давайте про усадку пока помолчим, дабы не накликать беду на нашу голову :no-no:

усадка естественный процесс для новостроев))
01 лют 2017 07:56
Цитата "Faraon04":

а денех скока?
01 лют 2017 08:23
Перевернули очередной месяц на календаре... Заплатили исправно арендную плату дяде... Доллар засуетился не в лучшую сторону, а от Орлана ни ключей, ни документов, ни компенсации, ни обещанных 200 долларов - бухгалтера все нет и нет.
Пошел месяц февраль :hi:
01 лют 2017 08:45
Цитата "Esen":
Перевернули очередной месяц на календаре... Заплатили исправно арендную плату дяде... Доллар засуетился не в лучшую сторону, а от Орлана ни ключей, ни документов, ни компенсации, ни обещанных 200 долларов - бухгалтера все нет и нет.

Пошли доллары скупать :)
01 лют 2017 09:18
Цитата "Esen":

Орлан-це фірма мяко кажучи не відповідальна! І працівники,що там працюють не фахівці своєі справи. В цієіі компанів нема поваги до інвесторів
01 лют 2017 09:21
Цитата "Esen":

Знаєте,Єсен,я вже думаю,що пройде пів року а ми так і будем плотити оренду. В них знов буде отмаска,то суди,то морози,то дощ,то спека....
01 лют 2017 09:29
Цитата "20veta15":

Знаєте,Єсен,я вже думаю,що пройде пів року а ми так і будем плотити оренду. В них знов буде отмаска,то суди,то морози,то дощ,то спека....

Як Ви гадаєте, 20veta15, на нас хоч якась компенсація чекає за піврічну переплату орендної плати???
Авторський канал ріелтора в Іспанії
Знайомтесь з Бенідормом, нерухомістю та стилем життя. Новобудови регіону, аналітика, інвестиції
Детальніше
+34624407828xxxx
1. . .189191. . .282
Авторський канал ріелтора в Іспанії
Знайомтесь з Бенідормом, нерухомістю та стилем життя. Новобудови регіону, аналітика, інвестиції
Детальніше
+34624407828xxxx