Подати оголошення

ЖК Дания | Софиевская Борщаговка, ул. Ягодная, 21

ЗабудовникСаченко Микола Васильович, Корніяш Роман Володимирович
Здача ЖК2016 - 2022 р.
Планування
від 13 500 Грн/м²
Карточка Домік
Індекс надійності
16з 220
Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можна вибрати 1 варіант відповіді. Можна міняти відповіді. Всього голосів: 123.
27/22%
11/9%
29/24%
20/16%
36/29%
1. . .112114. . .262
01 груд 2017 17:46
Цитата "Односельчанин":
Вышел я утром из дома, почесал затылок и подумал: зачем нам дополнительная парковка, надо причал!!! :yes:
На работу конечно не доплывем, но на катамаранах покататься сможем. :yes:
Зона семейного отдыха :yes:

Доброго вечора.

А от ця місцинка має зараз зовсім інший вигляд - фото додаю.

Зранку, буквально між 8-9 годинами зайву воду було відкачано, виконроб повідомив, що цю проблему вирішить, а викликано це встановленим тимчасовим будівельним парканом.
Так що, будівництво причалу відкладається :winky:

А, якщо серйозно, не зрозуміла Вашого посилу, хоча завжди вважала, що маю не погане почуття гумору.
01 груд 2017 19:07
Просто було прикольно зранку поплавати. Це не був посил негативу!😉
Але також, це забудовникам на роздум, на випадок тривалих дощів. ☝
01 груд 2017 19:47
P.S. Але ж, здається, вартість тої самої витраченої електроенергії (на відміну від газу)користувачі і не відшкодовують забудовнику, чи не так?[/quote]

1. Мне никто не сообщал что я компенсирую, а что мне компенсируют. На данный момент и ранее я был настроен на "сюрприз" по полной оплате за всё. Я издалека слышал только что застройщик компенсирует все ком.услуги, но это было похоже на слухи. К сожалению, тут я уже не поверю ничему, потому удивления за полученный счет по электричеству, газу и прочим вероятным вещам у меня не будет.

2. Тут не вопрос денег, квартиру не нужно было бы отапливать и платить за газ и электричество, если бы все работы были выполнены вовремя, никто бы и не тратил деньги на газ,электричество потому что в августе было +30.

P.S я уже писал раньше про договор и сдачу 1 августа и в договоре было указанно в каком виде должна быть сдана квартира 1 августа(а подписывал ближе 10-му что уже смешно).
P.S.S и опять прочитал воду про котлы без дат и прочего, а привезти должны были в понедельник, круто что сказать, так держать.

P.S.S.S С первым днем зимы, ровно 4 месяца как жду котел. Сорри, но картинку Хатико качать лень.
01 груд 2017 19:55
Когда будет дверь в парадное в 55 доме?Ходят все кому не лень,справляют нужду возле квартир,взламывают двери и воруют!Примите меры!
01 груд 2017 21:46
Добрый вечер ! В доме номер 55 на 5 этаже кто то около моей двери сходил по малому ! Теперь вонь на весь этаж та еще и дверь зацепили ! Что делать и кому обрашаться ? Это вообще безпридел !!! А завтра боюсь может вообще дверь вынесут !
01 груд 2017 21:57
Цитата "Investorrr33":
Добрый вечер ! В доме номер 55 на 5 этаже кто то около моей двери сходил по малому ! Теперь вонь на весь этаж та еще и дверь зацепили ! Что делать и кому обрашаться ? Это вообще безпридел !!! А завтра боюсь может вообще дверь вынесут !

Был 2 раза по субботам в квартире, замеры и прочее, так дергали ручку 3 раза! Выходил, но уже никого не было, а потом задают вопросы из разряда "Зачем вы замки сменили?", а вот затем! И теперь, после ваших сообщений, понимаю что нужно чють ли не капканы ставить) да, утрирую, но блин это полный беспредел, особенно после фраз - "Можете делать ремонт", а нам будут загаживать вход в лучшем случае, если не покрадут материалы и инструменты.
02 груд 2017 11:22
У нас в 21 на днях ходил мужмк спрашивал сделали ремонт или нет. Типа услуги предлагал. Говорит тихо, в парадном темно. Хоть бери и открывай. Отправила его гулять. Но зачем оно надо? По окнам и так видно есть ремонт или нет, может просто проверял еть кто дома или нет. Расскажите мне теперь, что нам нужны красивенькие двери, а не нормалтные с домофоном!
02 груд 2017 13:29
Цитата "Zoyulka":
Когда будет дверь в парадное в 55 доме?Ходят все кому не лень,справляют нужду возле квартир,взламывают двери и воруют!Примите меры!

Доброго дня.

Не зрозуміло в кого заламали двері і що вкрали? Принаймні, напишіть, хто Ви та з якої квартири!
Якщо є факт крадіжки, викликайте поліцію, за телефоном 102. Ні забудовник, ні жоден його представник не вповноажені проводити слідчі дії, це робота поліції.
02 груд 2017 13:45
Цитата "Investorrr33":

Доброго дня.

Безумовно, факт м'яко кажучи не приємний.

Але, погодьтесь, пересічний пішохід "якому приспічило" не буде підніматись на 5-ий поверх, щоб справити нужду. На мою думку, це або хтось з сусідських ремонтників, або ж безпосередньо хтось з сусідів, такий собі "Людвіг Арістархович" з'явивися.
Можливо Ви й самі знаєте хто це? З ким сварились, конфліктували?

Що саме по даному інциденту Ви очікуєте від забудовника, що він повинен зробити?
02 груд 2017 13:47
Сьогодні відливають монолітне перекриття між 7-им та 8-им поверхами в будику 101 по вулиці Кошовій.
02 груд 2017 13:54
Шановні мешканці ЖК "Данія".

Повідомляю, що до 28.02.2018 року забудовник компенсує мешканцям витрати за спожиту електроенергію.
Починаючи 3 01.03.2018 року споживачі оплачуватимуть відповідно до спожитих обсягів за лічильниками та діючих тарифів ПАТ "Київобленерго".

Адміністрація Данія-Сервіс.
02 груд 2017 14:06
Шановні інвестори!

Сьогодні отримала інформацію від забудовника, що, протягом тижня, обов'язково мають підключити 17-ий будинок до газопостачання та змонтувати газові котли в 55-ому будинку.

Чекаю разом з вами!!! :ura: :ura: :ura:
02 груд 2017 14:17
Цитата "Лариса-4":
19 дом 1 парадное .положили плитку на ступени затёрли .теперь стоит лужа наступаешь на плитку из под плитки идут пузыри .Это так задумано ?

Доброго дня.

Не зрозуміла Ваш допис: це гумор, сарказм, скарга чи питання???

Конкретизуйте, будь ласка, що саме Вас не влаштовує: наявність сходинки? наявність плитки на сходинці? якість вкладання плитки? наявність води на площині після дощу тощо?
02 груд 2017 16:14
Цитата "СветланаДания":

Доброго дня.

Не зрозуміла Ваш допис: це гумор, сарказм, скарга чи питання???

Конкретизуйте, будь ласка, що саме Вас не влаштовує: наявність сходинки? наявність плитки на сходинці? якість вкладання плитки? наявність води на площині після дощу тощо?

Достойный приемник Игоря, неужели не понятно что не устраивает то, что под плиткой пустота?
02 груд 2017 19:01
Доброго дня.

Безумовно, факт м'яко кажучи не приємний.

Але, погодьтесь, пересічний пішохід "якому приспічило" не буде підніматись на 5-ий поверх, щоб справити нужду. На мою думку, це або хтось з сусідських ремонтників, або ж безпосередньо хтось з сусідів, такий собі "Людвіг Арістархович" з'явивися.
Можливо Ви й самі знаєте хто це? З ким сварились, конфліктували?

Що саме по даному інциденту Ви очікуєте від забудовника, що він повинен зробити?[/quote]

1. Что ожидаем - двери в парадное под ключ(ключ дать всем инвесторам), которые будут закрыты в ночное время. Если ключи будут только у инвесторов и ремонтников, то с очень большой вероятностью можно сказать что это кто-то из соседей или нанятых ими людьми, хоть и это не 100%. Я молчу уже про бульбуляторы которые видел еще на этапе стройки этажей и кровли крыши(не обращал внимания потому что понимал что закрыть вход в недостроенный дом можно только охранником или закрытой территорией).

И отвечу на своем примере по догадкам. Обычна рабочая бригада или 1 нанятый человек который ведет ремонт устанавливает себе место для нужды(фото прилагаю), если на территории ЖК нет таких мест, раньше я видел синий силует за 55 домом, но сейчас не проверял есть он или нет.
Основываясь на Ваших догадках про обычного прохожего скажу, если человек пришел с целью наживы и дергает все 5 этажей ручки входных дверей, то для него вообще не зазорно справить нужду на самом верхнем этаже. Вероятность того что его заметят на пятом этаже куда меньше чем на первом, простая логика.

Очень хочу верить что двери установят параллельно с монтированием котлов. И в догонку, очень хотелось бы знать параметры котла, высота, ширина и глубина или хотя бы модель. Спасибо
02 груд 2017 19:15
Мене не влаштовує якість укладання плитки, стоїть вода, при морозі лід, після морозу плитка забухтіла, під плитку потрапляє вода, виходять бульбашки, при морозі її відірве разом з наступаючим. Називайте це як хочете сарказм, гумор, але коли працівник затирав шви він був в навушниках, я йому говорила про недоліки в роботі він слухав музику.
02 груд 2017 19:18
Светлана разъясните: це гумор, сарказм, скарга чи питання???
02 груд 2017 21:48
Цитата "Лариса-4":
Светлана разъясните: це гумор, сарказм, скарга чи питання???

Читая все ответы Светланы, у меня сложилось впечатление, что человек просто описывается и больше ничего. Ни одного внятного комментария😒
Даже когда жильцы пишут о неприятных ситуациях, происходящих со стороны застройщика, то ответ не понятен, думаю не только мне, но и большей части форумчан. Начинаю сомневаться, правильно ли сделала, что купила в этом жк квартиру!?😞
02 груд 2017 23:37
Цитата "Односельчанин":
Вышел я утром из дома, почесал затылок и подумал: зачем нам дополнительная парковка, надо причал!!! :yes:
На работу конечно не доплывем, но на катамаранах покататься сможем. :yes:
Зона семейного отдыха :yes:

Насправді все не так весело як здається на перший погляд, цю тему потрібно роздивитися прискіпливо і дуже відповідально, особливо це має непокоїти тих хто живе на першому поверсі, враховуючи стрімкі зміни клімату на природні катаклізми потрібно розраховувати, наприклад як в інших ЖК "Софіївський квартал", "Львівський маєток", там продумані дренажні системи вдоль дороги, цікаво чому у нас ніхто не попіклувався про це, тим паче що перші поверхи стоять на землі дуже низько! Наприклад мене це дуже непокоїть. Як що перший поверх буде підмивати це загрожує всьому будинку, так що щановні сусіди може внесемо якісь пропозиції або вимоги? Підключайтесь, бо на мій погляд це дуже серйозно <:(
03 груд 2017 11:13
Цитата "СветланаДания":

Документальне, тобто, коли всі правовстановлюючі доменти на будинок будуть готові, думаю, як і писала раніше, мають бути до нового року. Фактичне, тобто можна робити ремонт та починати заселення, забудовник обіцяє до 31 січня.

А когда можно будет там уже прописаться? Т.е. до нового года или после?
Купуй квартиру на Domik.ua
Широкий вибір квартир від власників, забудовників та ріелторів
Детальніше
1. . .112114. . .262
Авторський канал ріелтора в Іспанії
Знайомтесь з Бенідормом, нерухомістю та стилем життя. Новобудови регіону, аналітика, інвестиції
Детальніше
+34624407828xxxx