Подати оголошення

ЖК Дания | Софиевская Борщаговка, ул. Ягодная, 21

ЗабудовникСаченко Микола Васильович, Корніяш Роман Володимирович
Здача ЖК2016 - 2022 р.
Планування
від 13 500 Грн/м²
Карточка Домік
Індекс надійності
16з 220
Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можна вибрати 1 варіант відповіді. Можна міняти відповіді. Всього голосів: 123.
27/22%
11/9%
29/24%
20/16%
36/29%
1. . .111113. . .262
30 лист 2017 16:29
Цитата "chernyshv":
Я не собираюсь воевать с соседями. Насколько я знаю, там идет замена оборудования сейчас (усиление).

Я тоже живу с июля, и свет не пропадал на более чем 30 мин (кроме вчера, а может и сегодня днем).

Претензии застройщику выставили - вот и ждем ответ. А стихи и серенады сочинять какой застройщик плохой - пожалуйста, если хотите рядом 10-этажный долгострой)))

ПС, а разве за электричество выставили счета? Выставили, но потом их и отозвали. Так что за воду и электричество жильцы не платят в данный момент.

Добрий день.

Дійсно, рахунки було виставлено, але потім за ініціативи забудовника всі рахунки відізвали, а мешканцям, які вже сплатили рахунки - кошти було повернуто.
Таким чином намагаємось компенсувати незручності пов'язані з перебоями в енергопостачанні.
30 лист 2017 16:30
Цитата "СветланаДания":

Пані, Ольго!

Розуміючи Вашу стурбованість по термінам будівництва 101 будинку, в порядку виключення відповім на Ваш допис, написаний в агресивній манері з використанням сленгової мови. Якщо ми хочемо зберегти цивілізоване спілкування, то давайте надалі притримуватись принципів взаємоповаги. Сподіваюсь, на розуміння з Вашого боку!

Тепер по суті допису:
Я не знаю від яких будівельників (-ка) у Вас інформація, тому коментувати хто, що і кому казав не буду.
Наразі повинні облаштувати монолітне перекриття між останнім та технічним поверхом - одне, не три!!!
Далі, технічний поверх (один - фактично висотою 1,80м)кладка з газоблоку та дах. Наскільки я розумію, перекриття між тех.поверхом та дахом не буде монолітним.
Також ще встановлення вікон на 7 та 8 поверхах.

Ще б хотіла розмежувати поняття здавання в експлуатацію документальне та фактичне.
Документальне, тобто, коли всі правовстановлюючі доменти на будинок будуть готові, думаю, як і писала раніше, мають бути до нового року. Фактичне, тобто можна робити ремонт та починати заселення, забудовник обіцяє до 31 січня.

Ще раз наголошую, я не будівельник, тому не можу об'єктивно оцінити терміни виконання тих чи інших робіт, лише ретранслюю інформацію отриману від забудовника.

На стройке была на прошлой неделе, строители сказали что, осталось строить еще 1.5 этажа...как в прочем и было заявлено, удивилась когда прочитала ваш допис...хотелось бы узнать истину :pray: Может строителей нужно предупредить чтобы они не строили лишний этаж :call:
30 лист 2017 16:38
Цитата "СветланаДания":

Добрий день.

Дійсно, рахунки було виставлено, але потім за ініціативи забудовника всі рахунки відізвали, а мешканцям, які вже сплатили рахунки - кошти було повернуто.
Таким чином намагаємось компенсувати незручності пов'язані з перебоями в енергопостачанні.

Світлано, на майбутнє прохання про подібні речі повідомляти або оголошенням у під'їзді, або на форумі. Нас ніхто не попередив про те, що рахунки відізвані, а вірити на 100% написаному на форумі не офіційно не маю підстав.
Забудовнику вдячні за таке розуміння.
30 лист 2017 16:56
Светлага, поправляйиесь скорее! Да, мой вопрос решился моментально)
По счетам я тоже удивлена. Правда до Алены деньги ещё так и не донесла. Можно полробнее? За какой период платим? За какой не платим? За воду мы платим?
30 лист 2017 17:03
Цитата "СветланаДания":

Доброго дня!

У Вашій квартирі повинні були завершити роботи по облаштуванню каналізації.
Зв'яжіться, будь ласка, з сантехником чи керівником ЖЕК для 100% підтвердження цієї інформації.

Дякую.
Спасибо,уточню
30 лист 2017 17:35
Светлана когда в 17 доме подключат газ?
30 лист 2017 17:44
А в 55 доме котлы установят и газ подключат когда?
30 лист 2017 19:32
Цитата "Zoyulka":
А в 55 доме котлы установят и газ подключат когда?

Видимо ближе к весне) Мне уже просто до ужаса надоело слушать воду и разряда через неделю или в понедельник... Потом спрашиваешь - "Ну что привезли?ставят?" а в ответ с нова вода про поставщика, очередь, задержки да монополистов. Если не ленится и полазить даже по форуму можно понять что у нас котлы уже должны стоять с конца сентября) а по последним данным их должны были привезти в понедельник. На улице уже минус, а котлов нет - делайте ремонт, затрачивайте деньги, нервы и время на покупку обогревателей, "дуйчиков", электропанелей дабы успеть с ремонтом до реальных морозов(которыми кормили в прошлом году и обосновывали задержку в строительстве).
Я думаю у инвесторов терпения хватает, но вот когда я начинаю читать про киевгаз или как их там, поставщиков и прочую ерунду, да и не первый раз, я задаюсь вопросом - А я должен это знать, и вообще, меня такие нюансы должны волновать!? Если сказали котлы в октябре - будьте добры установить и подключить котлы в октябре!
Я прекрасно понимаю что никто не компенсирует мне деньги потраченные на электропанели для просушки квартиры потому что нет котлов, просто имейте совесть, а.
01 груд 2017 07:51
Предлагаю переименовать нас в жк Венеция) Представляю, что будет когда дождь будет лить дня три или растает снег. Наш дом наверное будет стоять в этом водоеме.
01 груд 2017 10:13
Вышел я утром из дома, почесал затылок и подумал: зачем нам дополнительная парковка, надо причал!!! :yes:
На работу конечно не доплывем, но на катамаранах покататься сможем. :yes:
Зона семейного отдыха :yes:
01 груд 2017 11:07
19 дом 1 парадное .положили плитку на ступени затёрли .теперь стоит лужа наступаешь на плитку из под плитки идут пузыри .Это так задумано ?
01 груд 2017 12:01
Про котлы и газ в 55 доме похоже информацию давать никто не собирается... Светлана?
01 груд 2017 16:14
Светлана, прошу не игнорировать мой вопрос
Цитата:
Какая этажность у 3ей секции Кошевой 97/22? цоколь+8,+9 или +10?
01 груд 2017 17:04
[quote="SEO_expert"]
1. Светлана из ОП, подскажите, пожалуйста, какая окончательная этажность 3ей очереди? +8, +9 или таки +10 этажей?

Доброго вечора.

Передбачена поверховість будинку - цокольний поверх та 10 житлових.

Як раз сьогодні вже розпочали будівництво житлової частини 1-ої черги. Наразі облаштовують перекриття між цокольним поверхом та 1-им поверхом.
01 груд 2017 17:11
Цитата "Zoyulka":
Что слышно о котлах в 55 дом?

Доброго вечора.

Маю інформацію від забудовника, що котли замовлені, очікування лише в поставці, технічна документація для підключення готова.
Маю надію, що підключення відбудеться в найкоротші терміни, але, нажаль, конкретної дати назвати не можу.
Прошу вибачення за затримки.
01 груд 2017 17:18
Цитата "Olga Lav":

На стройке была на прошлой неделе, строители сказали что, осталось строить еще 1.5 этажа...как в прочем и было заявлено, удивилась когда прочитала ваш допис...хотелось бы узнать истину :pray: Может строителей нужно предупредить чтобы они не строили лишний этаж :call:

Доброго вечора.

Як планувалось, будинок буде 8-ми поверховим.
Моноліт між 7-мим та 8-им поверхами, 8 поверх, дерев'яне перекриття та дах, під дахом фактично й буде технічний поверх. Монолітне перекриття одне, не три, як Вас ввели в оману будівельники.
Щодо документів, я, здається, вже писала, що забудовник займається зараз документальним оформленням.
01 груд 2017 17:20
Цитата "SEO_expert":
Светлана, прошу не игнорировать мой вопрос

Вибачте, вже відповіла.

За кількістю повязаних повідомлень пропустила вчора Ваше запитання.
01 груд 2017 17:23
Цитата "lenchikk_n":

Світлано, на майбутнє прохання про подібні речі повідомляти або оголошенням у під'їзді, або на форумі. Нас ніхто не попередив про те, що рахунки відізвані, а вірити на 100% написаному на форумі не офіційно не маю підстав.
Забудовнику вдячні за таке розуміння.

Так, звичайно.
В будь-якому випадку, якщо б звернулись за розрахунком, Вам би повідомили, що сплачувати не потрібно.
Гарного вечора!
01 груд 2017 17:29
Я прекрасно понимаю что никто не компенсирует мне деньги потраченные на электропанели для просушки квартиры потому что нет котлов, просто имейте совесть, а.[/quote]

Доброго вечора.

Від імені забудовника та себе особисто приношу вибачення за затримки з підключенням до газової мережі.
Я дуже сподіваюсь, що найближчим часом це питання владнається.

P.S. Але ж, здається, вартість тої самої витраченої електроенергії (на відміну від газу)користувачі і не відшкодовують забудовнику, чи не так?
01 груд 2017 17:32
Цитата "Metr kvadratnui":
Светлага, поправляйиесь скорее! Да, мой вопрос решился моментально)
По счетам я тоже удивлена. Правда до Алены деньги ещё так и не донесла. Можно полробнее? За какой период платим? За какой не платим? За воду мы платим?

Доброго вечора.
Дякую за побажання.

Наразі маю інформацію, що витрати за спожиту електроенергію не сплачуються за період до 01.12.2017р.

Якщо буде ще якась додаткова інформація, повідомлю.
Авторський канал ріелтора в Іспанії
Знайомтесь з Бенідормом, нерухомістю та стилем життя. Новобудови регіону, аналітика, інвестиції
Детальніше
+34624407828xxxx
1. . .111113. . .262
Купуй квартиру на Domik.ua
Широкий вибір квартир від власників, забудовників та ріелторів
Детальніше