Подати оголошення

ЖК "Авангард", пр. Голосеевский, 95а - "Укрбуд"

ЗабудовникУКРБУД
Здача ЖК2017 р.
Планування
ЖК зданий
Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можна вибрати 1 варіант відповіді. Можна міняти відповіді. Всього голосів: 135.
21/16%
13/10%
45/33%
44/33%
12/9%
1. . .5759. . .180
08 груд 2014 10:22
Цитата "Абрикоска":

Будівництво стоїть, немає електроенергії :( На минулому тижні будівельники створювали видимість роботи, а з суботи зовсім все захлохло :pray:

жесть, а що кажуть у ВП? "ми ж срейозна компанія, швидко вирішимо проблему"? Коли насправді обіцяють відновити будівництво?
08 груд 2014 10:51
Цитата "владислав_в":

жесть, а що кажуть у ВП? "ми ж срейозна компанія, швидко вирішимо проблему"? Коли насправді обіцяють відновити будівництво?

У ВП кажуть, що все чудово, будівництво йде за графіком, а будівельники пішли на обід :blah: :olen:
08 груд 2014 10:53
Цитата "Абрикоска":

У ВП кажуть, що все чудово, будівництво йде за графіком, а будівельники пішли на обід :blah: :olen:

Соседи, не пугайте меня!!! Я еще не проплатила по договору. В пт крайний срок :br:
08 груд 2014 11:19
Цитата "Ksandra04":

Соседи, не пугайте меня!!! Я еще не проплатила по договору. В пт крайний срок :br:

Можливо Вам у відділі продажу дадуть більше інформації, поки Ви ще не проплатили, бо я вже інвестор цього ЖК 1 рік і 2 місяці, як бачите, темпи будівництва просто вражаючі - 9 поверхів моноліту ще не закінчили :pray: Такими темпами в кращому випадку до кінця 2016 року добудують :pray:
Мене більше лякає те, що якщо Укрбуд не може підключити електромережі до Київенерго по тимчасовій схемі, то як вони взагалі будуть під"єднувати наш будинок до електроенергії? :br:
08 груд 2014 11:31
Цитата "Ksandra04":

допоки УБ не зарекомендував себе, в нього можна брати на старті за низькою ціною квартири (я так і робив). за нинішньою ціною я б дивився вже точно перевірених забудовників ;)
08 груд 2014 11:39
Цитата "Абрикоска":
будівництво йде за графіком

знаємо ми цю стандартну відмазку (на додачу до "врємменниє сложності" і "сложний проект"), у нас Либідь теж "іде за графіком", але вже відстає десь на 4 місяці від того, який я отримав у ВП минулого року
08 груд 2014 14:39

Як видно зі скриншота, світло є кругом, окрім нашого будівництва
За останні майже півтора місяці електроенергія на будівництві була відсутня 20 днів :
з 30.10.2014 по 06.11.2014р.
з 18.11.2014 по 23.11.2014р.
з 01.12.2014 по сьогоднішній день 08.12.2014р.
Але це не заважає ВП на чолі з Оксаною Петрівною нагло брехати інвесторам про "обіди будівельників" і "усьо за графіком" та ще й піднімати ціни
08 груд 2014 15:38
С 15.12.2014 года произойдет повышение цен на паркинг в ЖК «Авангард».
08 груд 2014 16:53
Цитата "владислав_в":

я б дивився вже точно перевірених забудовників ;)

а які це перевірені?
08 груд 2014 17:20
Цитата "Роберт Киосаки":

а які це перевірені?

ті, які як мінімум:
1. будують без порушень;
2. вчасно здають об'єкти;
3. не мали проблем з підведенням та підключенням комунікації;
4. інше.

Поіменно звичайно сенсу називати когось немає, кожен визначає сам, які забудовники є більш надійними, а які - менше, на основі форумів/відгуків/зданих об'єктів тощо.
09 груд 2014 08:00
По всем их объектам работа идет, только на нащем ни души...что ж такое?! :daz:
А такие проблемы с электроенергией были с самого начала стройки?
09 груд 2014 08:18
Цитата "Ksandra04":

Там боксер грозился все незаконные стройки в Киеве по останавливать и построенное разобрать ...
Может с разрешительными документами на эту стройку у Укрбуда не все ОК, потому и
остановилось все?
09 груд 2014 09:58
Цитата "Ksandra04":

Я не знаю точно, было ли это связано с электричеством, но прошлой зимой был простой почти 2 месяца, в ОП пели песни про морозы :blah: , но сильные морозы, из-за которых не велись свайные работы на других объектах длились всего 2 недели в январе.
09 груд 2014 12:51
В ОП продаж сказали, что проблемы с электроенергией связаны со сбоями в Киевенерго.
До ввода дома в эксплуатацию подписывается договор временного предоставления услуг с Киевенерго. Несанкционирование подключения не возможно, так как при таких объемах это будет сразу заметно. За каждым недостроеным объектом закреплен контролирующий, который раз в месяц проверяет на предмет несанкционированого использывания комуникаций. Вопрос решается. Такое уже было в прошлом году на другом объекте. Работают генераторы для внутренних работ...Ну как-то так 8-)
10 груд 2014 10:09
Сегодня наконец-то кран заработал :pray:
10 груд 2014 10:20
Цитата "Абрикоска":
Сегодня наконец-то кран заработал :pray:

Как Вы рассмотрели?) Я на камере из-за тумана смутно даже очертание дома вижу, не то что кран:)
10 груд 2014 10:54
Кран работает. Если долго и внимательно смотреть, то можно заметить)).
10 груд 2014 18:23
Подъезжал к стройке, смотрел. Кран работает, на этажах горит свет, идут работы по перекрытию 9-го этажа, а также что-то копают во дворе. Насколько я понял, электричества нет по-прежнему. Прямо у калитки стоит огромный генератор (раньше его не наблюдал) и напряженно работает. Особо обольщаться относительно прогресса стройки, думаю, не стоит. Но, хоть что-то.
11 груд 2014 15:46
На слудующей неделе планирую встретьтся с начальником отдела продаж. Хочу оточнить вопрос акредитации обьекта для участии в програме от "Укргазбанка".
В связи с активным повышением цен, не успеваю выплатить рассрочку, поэтому буду брать кредит. У кого та же проблема, давайте скооперируемся?
11 груд 2014 16:22
Цитата "Dr.Fintipercev":
На слудующей неделе планирую встретьтся с начальником отдела продаж. Хочу оточнить вопрос акредитации обьекта для участии в програме от "Укргазбанка".
В связи с активным повышением цен, не успеваю выплатить рассрочку, поэтому буду брать кредит. У кого та же проблема, давайте скооперируемся?

Укргазбанк акредитирует объекты с степенью готовности не меньше 40%, а нашему ЖК до 40% "як до неба рачки".
Уже понятно, что в сроки Укрбуд не укладывается, может лучше стоить поднять вопрос о продлении рассрочки?
Каталог відгуків про будинки Києва
Знайдіть свій будинок та розкажіть про нього. Що подобається, а що ні? Допоможіть тим хто шукає житло
Детальніше
1. . .5759. . .180
Сучасні шалє із морським краєвидом
Новенькі модернові будинки у затишному містечку на березі середземного моря серед мальовничих гір
Детальніше
+34624407828xxxx