Подати оголошення

ЖК "Артемида", Дарницкий б-р, 8 - "Укрбуд"

ЗабудовникУКРБУД
Здача ЖК2014 - 2015 р.
Планування
Карточка Домік
ЖК зданий
Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можна вибрати 1 варіант відповіді. Не можна міняти відповіді. Всього голосів: 74.
6/8%
11/15%
27/36%
13/18%
17/23%
1. . .3739. . .68
28 лип 2015 19:18
Цитата "Dopio":

Жалко быстро не могу найти информацию что бы опровергнуть ил подтвердить ваши слова(но еще поищу т.к. стоимость была 1300 у.е.).
Но что то мне кажется что вам 1) не выгодно что бы комплекс сдался; 2) хотите опять ракрутить всех на деньги. Как по 1500 у.е. собирали в 2011 собирали по минимум 6823 грн с человека из которых 4000 "работа" юриста, которая ни к чему не привела. а сейчас вместо того что бы получать ответы от затсройщика и радоваться тому что дом почти достроен, вы появились только когда наложили арест. В целях наживы, что очевидно. Перечитайте свою цитату, она вам больше подходит)

Что за бред вы тут пишите? Вы что, реально видели кто и на что и по сколько сдавал в 2011 году? Или просто порылись на древних форумах? Так написать на форуме можно что-угодно.Вот хотя бы этот полистайте.
28 лип 2015 19:37
Цитата "investor artemidy":

Что за бред вы тут пишите? Вы что, реально видели кто и на что и по сколько сдавал в 2011 году? Или просто порылись на древних форумах? Так написать на форуме можно что-угодно.Вот хотя бы этот полистайте.

Вот некий nick_yurist, он же edwabrik, он же подопечный Дядюка. Насколько реально сдавали - свечку не держал. Но и опровержений этому не услышал. Могу дать исходник где написано. Так же было в почте по поводу 100у.е. дядюку. Делайте выводы.
29 лип 2015 04:27
Цитата "Dopio":

Вот некий nick_yurist, он же edwabrik, он же подопечный Дядюка. Насколько реально сдавали - свечку не держал. Но и опровержений этому не услышал. Могу дать исходник где написано. Так же было в почте по поводу 100у.е. дядюку. Делайте выводы.

У вас малоуважаємий як завше - смєшалісь в кучу коні, люді і залпи тисячі орудій - слілісь в протяжний вой.
Мій "подопєчний" не юрист і в 2011 році - я ще не був знайомий із моєю "подопєчною" і ніякого відношення до вашого комплексу не мав.
То якого хрена ви мене сюди приплели, щановний "пєвєц" Укрбуду девелопмент?
Щоб черговий раз какнути на того, хто осмілюється пропонувати людям задуматись і не вірити слєпо таким Укбудівським "сірєнам" як ви?
Це ваша мета?
29 лип 2015 05:03
Цитата "Max7":
1. в чем суть иска?
2. Дроид, целиком и полностью принадлежит УкрБуду.
3. Им достаточно продать два помещения и закрыть долг. Время, у них, до конца года еше есть. //jk-artemida.com.ua/nezhilye-pomeshheni ya/

варто було б порівняти перелік приміщень, які виставлені на продажу по вище приведеному посиланні і тих приміщення, які фігурують в позові який розглядався окружним адміністративним судом
- На підставі зазначеного договору іпотеки № 737 від 11.03.2014року ТОВ «Дроід-сіті» передало в заставу Руденко А.А. майнові прав на приміщення в 10-ти поверховому будинку (інвентаризаційна справа №22А) загальною проектною площею 3087,5 кв.м. на другому поверсі літ. «А» приміщення 1 (2952,8 кв.м.) № 2 (49,4 кв.м.), № 3 (85,3 кв.м.) відповідно до плану БТІ, з метою забезпечення належного виконання АТ «Фортуна-банк» своїх зобов’язань за вкладними договорами.

- На підставі зазначеного договору іпотеки № 739 від 11.03.2014року ТОВ «Дроід-сіті» передало в заставу Руденко А.А. майнові прав на приміщення в 10-ти поверховому будинку (інвентаризаційна справа №22А) загальною проектною площею 3109,2 кв.м. на другому поверсі літ. «А» приміщення 1 (2906,4 кв.м.) № 2 (202,8 кв.м.), відповідно до плану БТІ, з метою забезпечення належного виконання АТ «Фортуна-банк» своїх зобов’язань за вкладними договорами

А скільки там всього цих площ на 2 поверсі?
І чи там є офіси на 4?
29 лип 2015 05:05
речі ці приміщення у справі руденко "виплили" бо є предметом спору у суді
Але не факт - що інші комерційні приміщення є вільні
29 лип 2015 07:12
Цитата "Олександр Дядюк":

А скільки там всього цих площ на 2 поверсі?
І чи там є офіси на 4?

Разложите карты таро пусть дадут вам ответ.
29 лип 2015 07:17
Цитата "Dopio":

Ну и что,на форумах много чего пишут. Вы тоже напишите, думаете народ ломанется тут же сдавать деньги.
29 лип 2015 07:17

У вас малоуважаємий як завше - смєшалісь в кучу коні, люді і залпи тисячі орудій - слілісь в протяжний вой.
Мій "подопєчний" не юрист і в 2011 році - я ще не був знайомий із моєю "подопєчною" і ніякого відношення до вашого комплексу не мав.
То якого хрена ви мене сюди приплели, щановний "пєвєц" Укрбуду девелопмент?
Щоб черговий раз какнути на того, хто осмілюється пропонувати людям задуматись і не вірити слєпо таким Укбудівським "сірєнам" як ви?
Це ваша мета?

Если бы форум позволял я бы написал конкретно с ссылкой на личность на вашего подопечного-инвестора, который как я помню на самом деле отец реального инвестора. Про вас 2011 я ничего не писал, а лишь упомянул с случаем когда по 100-ке вам предлагали скинутся
Слэпо нехто не вэрит, но и гаданиями и истериями заниматься тоже не надо.
29 лип 2015 09:24
Цитата "Dopio":

Разложите карты таро пусть дадут вам ответ.

це у агітаторів Укрбуду - все на картах, а я математику люблю.
Давайте порахуємо! А? давайте просто порахуємо!
Фортуна банку належить 6196,5 квюм на другому поверсі 10 етажки (3087,5 кв.м. + 3109,2 кв.м.).
Згідно сертифіката відповідності отриманого на десятиетажку
Загальна площа квартир (7 поверхів) - 6020 кв.м.
Враховуючи що торгові площі лише 3 поверхи - то торгові площі фізично не можуть бути більші ніж загальна площа квартир 7 поверхів.
Відтак, виходить, що Укрбуд опустився вже до чистого криміналу і намагається здійснити подвійну продаж тих площ, які вже продані і навіть знаходяться в іпотеці
29 лип 2015 10:30

це у агітаторів Укрбуду - все на картах, а я математику люблю.
Давайте порахуємо! А? давайте просто порахуємо!
Фортуна банку належить 6196,5 квюм на другому поверсі 10 етажки (3087,5 кв.м. + 3109,2 кв.м.).
Згідно сертифіката відповідності отриманого на десятиетажку
Загальна площа квартир (7 поверхів) - 6020 кв.м.
Враховуючи що торгові площі лише 3 поверхи - то торгові площі фізично не можуть бути більші ніж загальна площа квартир 7 поверхів.
Відтак, виходить, що Укрбуд опустився вже до чистого криміналу і намагається здійснити подвійну продаж тих площ, які вже продані і навіть знаходяться в іпотеці

может вы и правы ...я не защищаю укрбуд , но неизвестно еще как эти площади брались в ипотеки и т.д. там наверняка аферюги еще те... фортуна , росуктранс - вобще обнальная контора и..непонятные "покупці" торгових площадей ......где же они раньше были ...????
29 лип 2015 11:09
Цитата "архитектор ":

может вы и правы ...я не защищаю укрбуд , но неизвестно еще как эти площади брались в ипотеки и т.д. там наверняка аферюги еще те... фортуна , росуктранс - вобще обнальная контора и..непонятные "покупці" торгових площадей ......где же они раньше были ...????

Все може бути, але хіба "Ространснафтопродукт" Микитасю і керівництву Дроіда паяльнік в одне місце всовував, щоб вони підписали ті стрьомні договори? Навряд.
Це значить, що ці жуліки всі афери крутили сообща, а тепер вийшло що хтось когось перехитрив (або самі себе перехитрили).
Якщо аферисти не Дроід - а Фортуна банк хоче незаконно заволодіти торговими площами в Артеміді - то чого в Адмінсуд за позовом Фортуна банку прийшов якийсь ну зовсім ніякий "помощнік" - і НАВІТЬ БЕЗ ДОВІРЕНОСТІ від Дроіда?
Це Дроід так захищає свої претензії на ті площі????
Вас це ні на які думки не наводить?
Відтак, вважаю, що той факт, що Дроід навіть не спробував відстояти ці площі у адмінсуді (хоча був залучений третьою особою - і мав всі процесуальні права) означає або те, що:
- Дроід розуміє беззаперечну законність прав Фортуна банку на ці площі і безперспективність рипатись;
- або діє з ними за одне, а перед нами тут розігрують спектакль - для того щоб потім заявити інвесторам - "нєвіноватая я".
Я не знаю - які ідіоти куплять у них ЩЕ РАЗ торгові площі - які вже давно продані (і як я казав - навіть в іпотеці), тому що ті люди, які купляють нерухомість тисячами квадратів - дуже уважно все перевіряють (ну хіба що спробують самі собі) - але такі продажі всеодно полетять в судах.

Або, можливо - реально вони нічого і не продають, а об'яву на сайті вивісили виключно для успокоєнія інвесторів - "от бачте - у нас є чим покрити 70 лямів -от щазз, як розженемся, так як замахнемся та як продамо 7000 кв.м. (там і сума акурат підігнана під 70 лямів) - так весь борг і покриємо.
Так що спітє спокойно товаріщі інвестори і не дьоргайтесь - нам є чим покрити борг 70 лямів.
А насправді нічим - і ця об'ява про продаж торгових площ - "шапка обманка" - і замітьте - призначена для вас - інвесторів.
29 лип 2015 19:13
ну да ладно....хрен с площадями . хотя и майнови права можно оспорить ..это не право собственности !
вопрос 70 лямов - насколько я понял . ространснафтапродукт - контора обнальная по которой куча уголовных дел !!?? или я не прав ? кто там вобще рулит ? давайте бить по тем кто нас хочет нае..ать
29 лип 2015 20:58
Цитата "архитектор ":
ространснафтапродукт - контора обнальная по которой куча уголовных дел !!?? или я не прав ? кто там вобще рулит ? давайте бить по тем кто нас хочет нае..ать
Ространснафтапродукт связан с Дроидом и Миханиками уже давно и кредит на такую сумму Дроид не мог взять без согласия учредителя т.е. Укрбуд Девелопмент.
По реестру юрлиц, в Ространснафтопродукте ПЛАХОТНЮК ВОЛОДИМИР НИКИФОРОВИЧ - керівник з 05.11.2012. Сразу гуглится резюме полного тески от 24.02.2011 Плахотнюк Владимир Никифорович //www.work.ua/resumes/930184/ - если это он, то фиг там прикопаешься "с 10.1982 по 11.2007 (25 лет 1 месяц) МВД Украины, налоговая милиция, налоговая администрация (сбор налогов)"
30 лип 2015 06:41
Учтёная запись Олександр Дядюк заблокирована.

Нарушение правил форума в нескольких темах форума, игнорирование предупреждений, провоцирование конфликта, недопустимая лексика, оскорбления, флуд, истеричная манера общения, обвинения не подкреплённые доказательствами, многочисленные жалобы пользователей. Кроме того, не являясь инвестором - замечены попытки рекламы своих услуг (серая скрытая реклама и агрессивный самопиар).

Это с форума соседнего)))
30 лип 2015 07:06
Видать забывал писать "Шановний" в начале сообщения ))
30 лип 2015 07:22
Цитата "Investor003":
Учтёная запись Олександр Дядюк заблокирована.

Нарушение правил форума в нескольких темах форума, игнорирование предупреждений, провоцирование конфликта, недопустимая лексика, оскорбления, флуд, истеричная манера общения, обвинения не подкреплённые доказательствами, многочисленные жалобы пользователей. Кроме того, не являясь инвестором - замечены попытки рекламы своих услуг (серая скрытая реклама и агрессивный самопиар).

Это с форума соседнего)))

ну наконец-то)
30 лип 2015 21:29
Поздравляю инвесторов 10-этажки с присвоением почтового адреса : Дарницкий бульвар 8-Б.
п.с Также на сайте артемиды есть новость по поводу регистрации прав собственности на недвижимое имущество.
30 лип 2015 21:45

Регистрация прав собственности на недвижимое имущество в ЖК «Артемида» (I пусковой комплекс).
//jk-artemida.com.ua/novosti/registratsi ya-prav-sobstvennosti-na-nedvizhimoe-imu shhestvo-v-zhk-artemida-i-puskovoj-kompl eks/

31 лип 2015 06:05
Друзья, всех поздравляю с этим долгожданным моментом!
Думаю, вскоре порадуются за себя и инвесторы 25-этажки!

Столько нервов перепортили всем, но не тут-то было!
Теперь владельцам квартир 10-этажки остается только знакомиться лично и обсуждать где и как будем рассаживать цветы на газонах!)))

Всем хорошего дня! :smoke:
31 лип 2015 09:17
Мои поздравления! Также,я рад, что адрес дали не "Жмаченко", а "Дарницкий б-р". Звучит красиво))) Теперь ждем наш домик....
Реестр инвесторов на форуме Домика
Кнопка добавления в реестр расположена вверху каждой темы ЖК на форуме. Следите за продажами сами!
Детальніше
1. . .3739. . .68
Сучасні шалє із морським краєвидом
Новенькі модернові будинки у затишному містечку на березі середземного моря серед мальовничих гір
Детальніше
+34624407828xxxx