Подати оголошення

ЖК "Алые паруса", Буча, ул. Пионерская, 1а / ул. Вокзальная, 129

Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можна вибрати 1 варіант відповіді. Можна міняти відповіді. Всього голосів: 57.
3/5%
4/7%
20/35%
23/40%
7/12%
1. . .6062. . .83
04 лист 2016 15:00
Спасибі!
04 лист 2016 15:41
розкажіть про останні новини, будь ласка )
04 лист 2016 15:55
Кажуть, на наступному тижні будуть підключати газ. Потім дороблять угоди, з цим пов'язані, ми їх маємо підписати й оплатити - а тоді вже можна буде пускати воду в систему опалення, викликати майстрів і запускати котли. Схематично якось так. У будь-якому разі, наступний крок - угоди про газ.

По адресах, звісно, новин нема. Але засідання міської ради теоретично мало би бути в 20-х числах.
05 лист 2016 10:29
если я не ошибаюсь, то сессия на которую выносят вопрос по адресам проходит в последний четверг месяца. это 25.11
06 лист 2016 13:09
Уважаемые соседи 2 очередь 3 подъезд кто-то получал ключи и договора на квартиру?
06 лист 2016 15:17
я отримала ключі і техпаспорт. правда після того вже майже місяць не була на будівництві.
08 лист 2016 18:17
Цитата "volichka25":
я отримала ключі і техпаспорт. правда після того вже майже місяць не була на будівництві.

Вам звонили или вы сами поехали?
08 лист 2016 18:17
Цитата "volichka25":

Вам звонили или вы сами поехали?
08 лист 2016 18:27
Співпав день заключення договору покупки з першими днями видачі ключів, мені запропонували в той же день і тех паспорт з ключами і Акт прийому/передачі. Якщо бути точнішою це було 18 жовтня. у списку отримавших ключі я була в першій десятці. Не маю можливості навідуватись на будівництво, тепер відслідковую новини з форуму. Бачу що не дуже запрошують, треба самим набиватись з приводу отримання інформації по процесу передачі і на ЖЕК, і на баланс Бучанської ради. З приводу газу, бачу, продовжує працювати правило "НА НАСТУПНОМУ ТИЖНІ", мені 18-го жовтня теж говорили, що на наступному тижні підключать:).
08 лист 2016 21:26
Цитата "volichka25":
Співпав день заключення договору покупки з першими днями видачі ключів, мені запропонували в той же день і тех паспорт з ключами і Акт прийому/передачі. Якщо бути точнішою це було 18 жовтня. у списку отримавших ключі я була в першій десятці. Не маю можливості навідуватись на будівництво, тепер відслідковую новини з форуму. Бачу що не дуже запрошують, треба самим набиватись з приводу отримання інформації по процесу передачі і на ЖЕК, і на баланс Бучанської ради. З приводу газу, бачу, продовжує працювати правило "НА НАСТУПНОМУ ТИЖНІ", мені 18-го жовтня теж говорили, що на наступному тижні підключать:).

а где ваша квартира? Просто интересно, может будем соседями )
09 лист 2016 06:20
3 під"їзд, 8-й поверх.
10 лист 2016 17:54
Цитата "nikk23":
Я по переуступке покупал.

Мы тоже по переуступке покупали.Вы не интересовались сколько процентов от стоимости квартиры Нада заплатить нотариусу при оформлении права собствености .
10 лист 2016 17:57
Цитата "nikk23":
Я по переуступке покупал.

Мы тоже по переуступке покупали.Вы не интересовались сколько процентов от стоимости квартиры Нада заплатить нотариусу при оформлении права собствености .
10 лист 2016 20:48
По стоимости услуг нотариуса не узнавал, может у кого есть инфа?
11 лист 2016 05:41
По стоимости услуг нотариуса не узнавал, может у кого есть инфа?

Те, що озвучували в відділі продаж, оформлення обходиться в 1 400 грн. (у того нотаріуса, якого вони можуть рекомендувати). Наскільки це реальна вартість, не в курсі.
11 лист 2016 06:47
Цитата "volichka25":

Те, що озвучували в відділі продаж, оформлення обходиться в 1 400 грн. (у того нотаріуса, якого вони можуть рекомендувати). Наскільки це реальна вартість, не в курсі.

а кто-нить через этого нотариуса оформлял? я так понимаю, что разницы особой нет, через какого нотауриуса оформлять.
11 лист 2016 07:01
Наш брокер оформлял свою квартиру за 1800 . У него квартира в первой очереди. Но кто покупал по переуступке платят дополнительно проценты от стоимости квартиры .
11 лист 2016 07:10
Кто вкурсе Илливна сказала что второй очереди договора на свет и газ оформлять небудут.
11 лист 2016 09:01
Цитата "ibilavska":
Кто вкурсе Илливна сказала что второй очереди договора на свет и газ оформлять небудут.

Насколько я понял договоров на свет ещё и у первой очереди нет, там какие-то нюансы с оформлением в Ирпене начальники постоянно меняется, которые должны там печати какие-то поставить и подписи...

По газу, пусть его пустят сначала, потом уже будем думать как договора оформить :) надеюсь конечно, что проблем с этим не будет.
11 лист 2016 09:15
та да, по газу печально как-то все... ждем его, ждем, все нас неделями кормят )
Авторський канал ріелтора в Іспанії
Знайомтесь з Бенідормом, нерухомістю та стилем життя. Новобудови регіону, аналітика, інвестиції
Детальніше
+34624407828xxxx
1. . .6062. . .83
Авторський канал ріелтора в Іспанії
Знайомтесь з Бенідормом, нерухомістю та стилем життя. Новобудови регіону, аналітика, інвестиції
Детальніше
+34624407828xxxx