Подати оголошення

ЖК Академ Парк | Киевгорстрой, Укрбуд | бул. Академика Вернадского, 24

ЗабудовникКиївміськбуд
Здача ЖК2017 - 2022 р.
Планування
від 25 405 Грн/м²
Карточка Домік
Індекс надійності
124з 220
Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можна вибрати 1 варіант відповіді. Можна міняти відповіді. Всього голосів: 122.
21/17%
6/5%
54/44%
27/22%
14/11%
1. . .240242. . .314
06 груд 2017 16:30
Цитата "ZolotoZZZ":

Нет, 2.3

Значит мы коллеги по проблеме, у меня 2.7 :beer:
В моей нынешней квартире (та же проблема) я это решал своими силами, - заказал индивидуальное утепление со стороны лестничной площадки...
06 груд 2017 20:25
Почему СМИ должны нам помогать? СМИ работают на своих собственников, если эти собственники не в соре с хозяевами УКРБУДа, то мы в пролете.
07 груд 2017 15:39
Ви праві ЗМІ/їх хазяєва не будуть нам допомагати - вони будуть вирішувати свої задачі, а ворогів в УБ вистачає, а тут такий привід суд за жорсткі просрочки...

Зробив контрольний созвон - все в силі, 9 грудня на 11:00 збираємось біля входу до за 7-ою секцією
07 груд 2017 21:18
Зробив контрольний созвон - все в силі, 9 грудня на 11:00 збираємось біля входу до за 7-ою секцією[/quote]

Все вірно, УкрБуд маніпулює на свою користь. Поки не буде висвітлено в СМІ така ситуація і буде продовжуватися. Чим менше активних дій, тим більша буде затримка, в когось по введенню в експлуатацію, в когось по підключенням до комунікацій і тестовим пускам і т.д. Тролі почнуть писати, що цим тільки погіршимо ситуацію з репутацією УкрБуда і це відобразиться на ЖК і з термінами, в них така робота.
07 груд 2017 21:43
Цитата "Сашко ":

Все вірно, УкрБуд маніпулює на свою користь. Поки не буде висвітлено в СМІ така ситуація і буде продовжуватися. Чим менше активних дій, тим більша буде затримка, в когось по введенню в експлуатацію, в когось по підключенням до комунікацій і тестовим пускам і т.д. Тролі почнуть писати, що цим тільки погіршимо ситуацію з репутацією УкрБуда і це відобразиться на ЖК і з термінами, в них така робота.

Понятно что для вас все, кто не разделяют вашу позицию - априори тролли. Не буду спорить, бесполезно. Хотел только заметить, что накручивать себя, будто перед уличной дракой - не самая конструктивная позиция. Можете записывать меня в тролли.
08 груд 2017 08:40
Просьба ко всем живущим неподалёку от нашего будущего дома выкладывать в эту тему собственные фото хода строительства.
Спасибо!
08 груд 2017 08:57
Якщо не важко, озвучте свою конструктивну позицію. По третій секції, згідно договору інвестування в мене затримка більше 9 місяців, ні управляюча компанія ні УкрБуд мене навіть не повідомили про затримку та перенесення дати вводу в експлуатацію секції. Вже середина грудня, чи проведенні тестові випробування систем опалення і коли заплановані, мабуть в грудні 2018 - січні 2019??? Що буде з ремонтами, якщо їх почати цією весною, а потім виявляться проблеми з опаленням чи водою???
08 груд 2017 11:27
Цитата "Сашко ":
Якщо не важко, озвучте свою конструктивну позицію. По третій секції, згідно договору інвестування в мене затримка більше 9 місяців, ні управляюча компанія ні УкрБуд мене навіть не повідомили про затримку та перенесення дати вводу в експлуатацію секції. Вже середина грудня, чи проведенні тестові випробування систем опалення і коли заплановані, мабуть в грудні 2018 - січні 2019??? Що буде з ремонтами, якщо їх почати цією весною, а потім виявляться проблеми з опаленням чи водою???
не потрібно витрачати час на коментарі цьому тролю за ніком Ginogoo, вже не раз впевнювались чиї інтереси він представляє
08 груд 2017 14:28
Цитата:
День добрий
Домовились з Зазой на 9 грудня 11:00. Збираємось біля входу позаду 7-ої секції
Прохання не запізнюватись
Дякую :thanks:

Теж прийду.
6 секція.
09 груд 2017 19:50
Какие перспективы по 5 и 6 секциям?
Будут сдавать вместе с 7 секцией? Судя по тишине на форуме радоваться инвесторам 5 и 6 секций не приходится.
10 груд 2017 12:10
За місяць у 5 секції змін майже не має. За словами прораба вони тільки поклали бітум на 2-5 поверхах. Казали, що замовили склопакети та інше обладнання, зокрема електрощитеи чи щось таке. Здача планується на літо.
10 груд 2017 13:07
Цитата "GoQuest ":
За місяць у 5 секції змін майже не має. За словами прораба вони тільки поклали бітум на 2-5 поверхах. Казали, що замовили склопакети та інше обладнання, зокрема електрощитеи чи щось таке. Здача планується на літо.

То, все ж таки, здачу 5 та 6 приєднали до 7 секції?
10 груд 2017 14:50
Цитата "StrelkaBelka":

То, все ж таки, здачу 5 та 6 приєднали до 7 секції?

І так 5-7 вони хочуть здавати разом.

Зараз в мене триває процес переходу на нову роботу - організовувати дії мені проблематично (я прифігів наскільки в нас народ "хата скраю" - "гавкать", точніше "підгавкувать" на Зазу сил хватало, а зайнятись організацією сразу всі на морозі :faceoff: )

Двоє інвесторів погодились зайнятися питаннями (респект і уважуха)

1. Організувати зустріч з Пелихом (4-7 секції), напишіть мені будь-ласка особисто - я погано запямятав ваш нік, дам контакти

2. Централізований збір учасників судового позову за недотримання сроків
Дякую :thanks:
10 груд 2017 15:21
Цитата "GoQuest ":

Сдача планируется на ЛЕТО- это официально, или как ПОНЯТЬ??? Есть ли конкретная информация?. ЭТО же обсурд,1,5 ГОДА задержки для такой не большой секции? Судя по обьему оставшихся работ её ДВА строителя до ЛЕТА могут закончить /ЭТАЖ за 2 недели /, это без ПРЕУВЕЛИЧЕНИЯ ,а что, вообще делалось по секции последние два месяца? Положить битум со 2-го по 5-й этаж за месяц, они что его ЛОЖКОЙ/чайной/ ложили ,но если сдачу секции просто привязывают до сдачи 7-й секции на ЛЕТО и то только планируется ,а когда сдадут? осенью ?ЖЭК примет ЗИМОЙ ,а на ремонт ВЕСНА 2019? :faceoff: Сдача секции по договору МАРТ 2017 -заход на ремонт МАРТ 2019- может это КОШМАРНЫЙ сон ?
10 груд 2017 15:37
Цитата "lisma1973":
может это КОШМАРНЫЙ сон ?

нет, это просто УКРБУД
11 груд 2017 02:10
Цитата "Сашко ":
Якщо не важко, озвучте свою конструктивну позицію.

Прежде всего, не пороть горячку. Задержка есть, это свершившийся факт, отменить который не в состоянии ни вы, ни я - никто вообще. В любом случае, пытаться говорить с застройщиком языком шантажа и угроз - это тупик.

Цитата:
Вже середина грудня, чи проведенні тестові випробування систем опалення і коли заплановані, мабуть в грудні 2018 - січні 2019???

Так это и надо выяснять - вот вам им конструктивная позиция. Настраиваться на выяснение конкретных вопросов, а не на "вот мы им сейчас покажем". В конце концов, застройщик точно так же заинтересован в благополучной сдаче объекта - зачем им лишний негатив?

А Вы что предлагаете?
11 груд 2017 08:58
Те, що я почув на зустрічі, якщо щось не так було, то виправте мене.

На 5-7 секціях немає нормального даху, є тимчасовий, до тепла його не зробиш.
6-7 без ліфтів, є недоробки по фасадах. У 6-й майже всі внутрішні роботи зроблені, крім фарбування і оздоблення холів.
У 7-й внутрішні роботи тільки почалися.
Розведення комунікацій у 6-й секції не закінчене. Так само, 5-та,6-та і 7-ма секції під'єднуються до комунікацій окремими лініями від решти секцій, і ці роботи ще не зроблені.
Заза сказав, що йому для закінчення 5-ї потрібно 1,5 місяці тепла. Також сказав, що після 5-ї через 1 місяць буде готова 6-та, і ще через один - 7-ма. Чи це означає, що здаватимуть по факту всі три в липні-серпні - хз.
Сили кинуті на засклення і фасади 7-ї, щоб робити там внутрішні роботи, я так припускаю.
11 груд 2017 09:29
Відвідав свою квартиру у 6-й і там усе фактично готово до здачі. Чого нема, так це дверей, батарей, заведення каналізації і водогону у квартиру, лічильників, склопакетів. Балконні двері мали бути за планом подвійні, по факту відчиняється лише одна половина, економія на дрібницях. Перепади між плитами перекриття до 2 см. Підлога залита рівно, але чи горизонтально не можу сказати, по ідеї це щось самовирівнюване. У санвузлах дійсно чимось чорним замащені стіни на см 40, але як там на підлозі не видно, бо навалено сміття і цегли. Якість цегли не виглядає вже зовсім ху..ю, знову ж таки, я не будівельник, на цьому не знаюся. Штукатурка прийнятної якості.
11 груд 2017 09:51
Цитата "mighty_max":
Відвідав свою квартиру у 6-й і там усе фактично готово до здачі. Чого нема, так це дверей, батарей, заведення каналізації і водогону у квартиру, лічильників, склопакетів. Балконні двері мали бути за планом подвійні, по факту відчиняється лише одна половина, економія на дрібницях. Перепади між плитами перекриття до 2 см. Підлога залита рівно, але чи горизонтально не можу сказати, по ідеї це щось самовирівнюване. У санвузлах дійсно чимось чорним замащені стіни на см 40, але як там на підлозі не видно, бо навалено сміття і цегли. Якість цегли не виглядає вже зовсім ху..ю, знову ж таки, я не будівельник, на цьому не знаюся. Штукатурка прийнятної якості.

Дякую за новини.
11 груд 2017 09:54
Дякую за інформацію всім. Я так розумію, що пришвидшити здачу 5-6 секцій неможливо, т.я.необхідна тепла погода... Єдина можлива розрада для інвесторів посудитись з забудовником за порушення строків
Сучасні шалє із морським краєвидом
Новенькі модернові будинки у затишному містечку на березі середземного моря серед мальовничих гір
Детальніше
+34624407828xxxx
1. . .240242. . .314
Купуй квартиру на Domik.ua
Широкий вибір квартир від власників, забудовників та ріелторів
Детальніше