ЖК Академ Парк | Киевгорстрой, Укрбуд | бул. Академика Вернадского, 24
Забудовник | Київміськбуд |
Здача ЖК | 2017 - 2022 р. |
Планування | від 25 405 Грн/м² |
Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можна вибрати 1 варіант відповіді. Можна міняти відповіді. Всього голосів: 122.
21/17% | ||
6/5% | ||
54/44% | ||
27/22% | ||
14/11% |
mayatnuk
m
Користувач
92
29 серпня 2016
20 січ 2017 11:48
Цитата "НикНеДляФорума":
Вот так вот... выходит, получается два варианта: или планируют 7 секцию сдавать раньше сроков, или потенциальным клиентам сознательно предоставляют недостоверную информацию
.
Я за 7-му секцію не запитував, але думаю що так - її будуватимуть швидше, щоб в цьому році здати.
mayatnuk
m
Користувач
92
29 серпня 2016
20 січ 2017 11:50
Цитата "FeDina":
я вот думаю, что инвесторам 5 секции пора тоже приезжать и задавать вопросы. Есть тут кто из 5?
Я з 5-ї секції. Думаю поїхати на чергову зустріч, заплановану на початок березня.
FeDina

Користувач
29
05 жовтня 2016
20 січ 2017 11:57
Цитата "mayatnuk":
Я з 5-ї секції. Думаю поїхати на чергову зустріч, заплановану на початок березня.

zeezy
z
Постійний користувач
121
08 серпня 2016
20 січ 2017 12:39
Я с 5й и был на встрече, вопросов не задавал а только внимательно слушал.....
Не знаю что кто слышал, а я слышал только ложь...
Есть старый проверенный метод оперативников, в течении времени спрашивать один и тот же вопрос... так вот по срокам сдачи застройщик конечно отвечал прямо 1-3 Апрель - 4-7 Конец года, а вот все остальные вопросы он отвечал по разному. Вывода 2 или он х...овый Project manager или он врал. как по мне так 2й вариант.
В целом я думаю что таки да, они сдадут весь дом в этом году. ПС. Если не будет проблем с баблишком
Есть старый проверенный метод оперативников, в течении времени спрашивать один и тот же вопрос... так вот по срокам сдачи застройщик конечно отвечал прямо 1-3 Апрель - 4-7 Конец года, а вот все остальные вопросы он отвечал по разному. Вывода 2 или он х...овый Project manager или он врал. как по мне так 2й вариант.
В целом я думаю что таки да, они сдадут весь дом в этом году. ПС. Если не будет проблем с баблишком
zeezy
z
Постійний користувач
121
08 серпня 2016
20 січ 2017 12:44
Интересно в целом узнать сколько квартир в целом по дому продано. Может кто знает?
FeDina

Користувач
29
05 жовтня 2016
20 січ 2017 13:10
Цитата "zeezy":Я с 5й и был на встрече, вопросов не задавал а только внимательно слушал.....
Вы считаете нет смысла задавать вопросы относительно своевременной сдачи (не позднее 2 квартала 17 года)?
zeezy
z
Постійний користувач
121
08 серпня 2016
20 січ 2017 13:44
Обьективно?
График строительства, финансирования, подключения коммуникаций, введение в эксплуатацию и прочее даже и близко не зависит от тех людей которые сидят на стройке. А те кто решает с нами разговаривать не будут...
В целом мне встреча понравилась и ходить на них я буду.
К стати, хочу сказать организаторам встречи, большое спасибо.
График строительства, финансирования, подключения коммуникаций, введение в эксплуатацию и прочее даже и близко не зависит от тех людей которые сидят на стройке. А те кто решает с нами разговаривать не будут...
В целом мне встреча понравилась и ходить на них я буду.
Virga
V
Користувач
67
20 липня 2007
20 січ 2017 15:00
Цитата "zeezy":
Присоединяюсь! Огромное спасибо!
balys
b
Користувач
40
03 листопада 2011
20 січ 2017 15:05
Уважаемые соседи есть предложение организовать встречу с Житло-капитал с кем договор заключали. Для профилактики, почему не информируют про перенос сроков и т.д.
Человек 10 наберется и поедем.
И так я +1 (кто следующий ставьте +2 и т.д.)
Человек 10 наберется и поедем.
И так я +1 (кто следующий ставьте +2 и т.д.)
balys
b
Користувач
40
03 листопада 2011
20 січ 2017 15:06
Вчера была встреча, а сегодня по вебке шевеление началось.
ПьюКурюХамлю
П
Користувач
75
07 вересня 2016
20 січ 2017 15:42
а завтра шо будет, когда начнут массово на объект запускать?? 

user 1
u1
Старожил
503
23 вересня 2016
20 січ 2017 18:14
Удачи завтра на просмотре всем! Ждем фото 1й секции! 

ROS12
R
Новачок
17
20 січня 2017
20 січ 2017 21:06
я вот думаю, что инвесторам 5 секции пора тоже приезжать и задавать вопросы. Есть тут кто из 5?[/quote]
Я із 5 секції.
І був на даних зборах. після запитань інвесторів 1-3 секцій і вислухавши загальні фрази про "оптимізацію" і "денег нет", точніше не вистачало, це я задавав питання про здачу 4-7. На форумі вже писали, що відповідь була про здачу разом 4-7, але разом з тим нач. проекту обіцяв, що ця здача буде до кінця 2017 р. (тобто 7-а навіть раніше). Дуже хочеться в це вірити (і в заселення секцій 1-3 у квітні). Я сподіваюся, що на наступній зустрічі ми побачимо того ж нач. проекту Олександра, а не якось іншого, який казатиме, що не знає про обіцянки попереднього...
З дискусії інвесторів, нач. будівництва і нач. проекту я зробив висновок, що під заселення 1-3 не допустять, доки на будівництві будинку 1 буде кран (це суперечить техніці безпеки) - це і пояснює такі відносно швидкі темпи будівництва секцій 5-7 (хоча між їх здачами за інформацією з сайту більше року!). Враховуючи, що 1-3 секції зайдуть на ремонт у квітні (а ми всі віримо Вам, пане Олександре!), можна зробити припущення, що до квітня-травня "коробка" секцій 5-7 буде готовою. На зустрічі нач. будівництва Сергій Микол. запевняв, що за температури +5 він готовий хоч сьогодні доводити фасад секцій 1-3 до завершення. Тому моя ПРОПОЗИЦІЯ!!! Давайте зробимо висновок з історії інвесторів 1-3 секцій - щойно будуть готові стіни секцій 5-7, перше, що категорично будемо вимагати - це завершення робіт з фасадами до осінніх холодів!!!
Підтримую ідею щодо зустрічі з представником фонду фінансування будівництва! Нехай розкажуть про фінансування об'єкту, можливо виключимо "відмазку" про недостатнє фінансування...
Я із 5 секції.
І був на даних зборах. після запитань інвесторів 1-3 секцій і вислухавши загальні фрази про "оптимізацію" і "денег нет", точніше не вистачало, це я задавав питання про здачу 4-7. На форумі вже писали, що відповідь була про здачу разом 4-7, але разом з тим нач. проекту обіцяв, що ця здача буде до кінця 2017 р. (тобто 7-а навіть раніше). Дуже хочеться в це вірити (і в заселення секцій 1-3 у квітні). Я сподіваюся, що на наступній зустрічі ми побачимо того ж нач. проекту Олександра, а не якось іншого, який казатиме, що не знає про обіцянки попереднього...
З дискусії інвесторів, нач. будівництва і нач. проекту я зробив висновок, що під заселення 1-3 не допустять, доки на будівництві будинку 1 буде кран (це суперечить техніці безпеки) - це і пояснює такі відносно швидкі темпи будівництва секцій 5-7 (хоча між їх здачами за інформацією з сайту більше року!). Враховуючи, що 1-3 секції зайдуть на ремонт у квітні (а ми всі віримо Вам, пане Олександре!), можна зробити припущення, що до квітня-травня "коробка" секцій 5-7 буде готовою. На зустрічі нач. будівництва Сергій Микол. запевняв, що за температури +5 він готовий хоч сьогодні доводити фасад секцій 1-3 до завершення. Тому моя ПРОПОЗИЦІЯ!!! Давайте зробимо висновок з історії інвесторів 1-3 секцій - щойно будуть готові стіни секцій 5-7, перше, що категорично будемо вимагати - це завершення робіт з фасадами до осінніх холодів!!!
Підтримую ідею щодо зустрічі з представником фонду фінансування будівництва! Нехай розкажуть про фінансування об'єкту, можливо виключимо "відмазку" про недостатнє фінансування...
user 1
u1
Старожил
503
23 вересня 2016
21 січ 2017 07:21
Спасибо за соображения.
Кран 7й или даже 5й секции угрожает безопасности жильцам 1-3 секции? Их стрелы не достают до 3 секции. Иначе можно было бы предположить, что будущий кран 2го дома тоже не позволит заселить 1-3 секцию, уж очень близко 1й дом примыкает ко 2му. Теоретически если хоть сейчас убрать самый большой башенный кран (возле 4й) секции то в радиус стрелы зеленого крана 3 секция не попадает, посему технически возможно 1-3 секцию отделить забором от остальных минуя угрозу крана.
Интересно как строительство и краны второго дома отразятся на ту же безопасность и обустройство придомовой 1го дома.
Кран 7й или даже 5й секции угрожает безопасности жильцам 1-3 секции? Их стрелы не достают до 3 секции. Иначе можно было бы предположить, что будущий кран 2го дома тоже не позволит заселить 1-3 секцию, уж очень близко 1й дом примыкает ко 2му. Теоретически если хоть сейчас убрать самый большой башенный кран (возле 4й) секции то в радиус стрелы зеленого крана 3 секция не попадает, посему технически возможно 1-3 секцию отделить забором от остальных минуя угрозу крана.
Интересно как строительство и краны второго дома отразятся на ту же безопасность и обустройство придомовой 1го дома.
Forum nik
Fn
Користувач
53
17 листопада 2016
21 січ 2017 07:50
То, что Вам рассказали не решение вопросов и не выяснение состояния дел! Это полная лапша! Лапша на наши уши! Заходите сегодня и убедитесь сами . Нам нужно было дать инфу, вот и дали ту , что нужно.
Всех нас запустят на ремонты к концу апреля! Я оптимист!
user 1
u1
Старожил
503
23 вересня 2016
21 січ 2017 08:17
Кто будет делать просмотры, фото обратите пожалуйста внимание не сильно ли мельнькое окно гостинной в двушках (не панорамные квартиры). Т.к. на фоне других окон, особенно на фоне панорамные) оно визуально кажется мелким...Так же интересно узнать как выглядят МОПы, вестибюль (есть ли колясочная), ровный ли потолок
Думаю кто-то даже рулетку возьмет с собой снять некоторые размеры (например от точки окна), я бы взял

Думаю кто-то даже рулетку возьмет с собой снять некоторые размеры (например от точки окна), я бы взял

Korabel
K
Постійний користувач
147
12 листопада 2015
21 січ 2017 10:12
Цитата "Forum nik":То, что Вам рассказали не решение вопросов и не выяснение состояния дел! Это полная лапша! Лапша на наши уши! Заходите сегодня и убедитесь сами . Нам нужно было дать инфу, вот и дали ту , что нужно.
А як ви доведете що вам на зустрічі говорили "лапшу" (я про самий крайній випадок - судовий розбір)? Тоді треба зарання підготовлювати протокол - з питаннями і місцями під відповіді, на ходу вписуються руками. Протоколи підписуються інвесторами і УБ, одна копія УБ, друга представнику інвесторів
Georg1evich
G
Новачок
12
15 листопада 2016
21 січ 2017 10:46
Цитата "Forum nik":То, что Вам рассказали не решение вопросов и не выяснение состояния дел! Это полная лапша! Лапша на наши уши! Заходите сегодня и убедитесь сами . Нам нужно было дать инфу, вот и дали ту , что нужно.
Тоже так думаю. Если задумано "кинуть людей
Georg1evich
G
Новачок
12
15 листопада 2016
21 січ 2017 11:04
Согласен. если захотят "кинуть" нашего брата, то никакие походы, а тем более слова не спасут нашего брата) Я тоже оптимист и уверен что нам достроят наши квартиры и сдадут. да +- опаздывают, но строят же. Пусть лучше делают все по технологиям, чем в спешке накосячат и через пару лет отвалится фасадная отделка или еще куча каких вариантов... зато дом будет кирпичный,теплый, не монолит бетонный выгнан за 6 месяцев...
Nikolai23
N
Новачок
9
07 вересня 2016
21 січ 2017 12:41
Уважаемые, кто тут говорил, что есть проверенный источник в УкрБуд? Может кто-то проверить информацию о том, что 4-6 секции завязаны на 7й коммуникациями? Так, чтоб не вышло, что инвестора ждали год, а то и больше, только потому, что застройщик не хочет сдавать отдельно каждую секцию.

Купуй квартиру на Domik.ua
Широкий вибір квартир від власників, забудовників та ріелторів
Детальніше
- ЖК NVER | Taryan Group | бул. Леси Украинки, 7-916.0643
- ЖК На Озерній | Атлант | Новосілки, вул. Озерна16.061 162
- ЖК Парковые Озера 2 | ИнтерГал-Буд | ул. Воскресенская, 2а16.0689
- ЖК на Курнатовского, 20 | Киевгорстрой16.06434
- ЖК LookyanSky | Resa Development | ул. Лукьяновская15.0685
- ЖК Hello House | ул. Николая Кибальчича, 115.0667
- ЖК Дніпровська Мрія | Галжитлобуд | ул. Сосюры, 613.06791
- ЖК Абрикосовый | Киевгорстрой | ул. Абрикосовая, ул. Жулянская13.062 043
- ЖК Зіркова Вежа 1 | 2 | Элит-Фасад Групп | Вишгород, вул. Шолуденко, 2613.06409
- ЖК Форест | Спецжитлофонд | ул. Милютенко, ул. Шолом-Алейхема13.062 021
- Чи варто зараз купувати нерухомість?16.064 513
- Допоможіть розібратись з податками08.053
- Планую оренду квартири в районі Подолу01.052
- Дно рынка недвижимости и влияющие факторы31.0315 244
- Найкращий район Києва29.031 685
- Проверяются ли на сделке доллары на плесень?10.034
- Помогите!!! Вопрос раздела имущества18.0120
- Альтернативне живлення для орендарів, хто кому винен?20.1212
- Альтернативне живлення для орендарів, хто кому винен?19.112
- Отзывы об ортопедических матрацах. Матрасы для комфортного сна04.0689
- Лифт в частном доме28.057
- Болит спина26.0470
- Занимательный Хэллоуин. Поделки и идеи для праздника22.0429
- Нужен ли измельчитель мусора? Отзывы о необходимости в наших условиях11.0487
- Идеи для дизайна и комфорта ванных комнат21.0350
- Декор окна без штор, варианты и советы21.0345
- Выбор гранитной мойки21.0331
- Орхидеи. Как ухаживать за орхидеями21.0317
- ЖК "Sakura", Свалява, пров. Достоєвського, 413.053
- ЖК Manhattan | Blago developer | Івано-Франківськ, вул. Романа Левицького, вул. Ленкавського02.0514
- Котеджне містечко КМ SEVEN | Елітний котеджний комплекс в Солонці11.023
- ТИСА RENOVATION25.011
- ЖК Чотири сезони | Будова | м. Одеса, просп. Гагаріна, 1916.018
- Львів, вул. Спортивна | Галжитлобуд05.013
- Пластиковые окна, какие лучше - поделитесь отзывами22.05240
- Капітальний ремонт +-40кв.м19.054
- Під час встановлення плати пошкодив її шурупом. Чи можна якось її відновити?18.051
- Допоможіть вибрати бочковий перфоратор13.052
- Стерся захисний шар ламінату18.044
- Помогите выбрать хороший шуруповерт18.0439
- Протягування ввідного кабелю квартири до електрощитової будинку18.041
- Тёплый пол, отзывы и советы17.04204
- Продам строительный инструмент16.041
- Продам видовую квартиру от одного из самых надёжного застройщика по г.Вышгород. ЖК "Зіркова Вежа".07.061
- Переуступлю квартиру ЖК Эврика07.061
- Сдам квартиры помесячно для отдыха около моря в Болгарии07.061
- Клінінгові послуги13.051
- Детектор радона для дома, квартиры, офиса, гаража13.051
- Встановлення сонячних панелей "під ключ". Якісно, швидко, з гарантією11.051
- Сумка29.04
- Своя машина или такси?29.04537
- Юридические услуги любой сложности24.043

Купуй квартиру на Domik.ua
Широкий вибір квартир від власників, забудовників та ріелторів
Детальніше