Подати оголошення

ЖК Академ Парк | Киевгорстрой, Укрбуд | бул. Академика Вернадского, 24

ЗабудовникКиївміськбуд
Здача ЖК2017 - 2022 р.
Планування
від 25 405 Грн/м²
Карточка Домік
Індекс надійності
115з 220
Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можна вибрати 1 варіант відповіді. Можна міняти відповіді. Всього голосів: 122.
21/17%
6/5%
54/44%
27/22%
14/11%
1. . .7577. . .314
09 лист 2016 09:13
Да, уж.....
Место этого нового ЖК мягко говоря "неудачное", оно будет находиться сзади от общежития милиции. Теснота будет неимоверная. Что-то УКРБУД зачастил строить дома возле милиции (как например ЖК Верховина, находиться возле самого участка милиции).
09 лист 2016 09:19
Сегодня возле Герцен Парка был, там тоже внеплановый желтый цвет добавили, но все равно со вкусом раскрасили, грамотно комбинацию цветов сделали по балконам и стенам. И смотрится самое главное, солидно.
А у нас просто от потолка, сверху мазнули рыжим, и не важно, нужен от нам или нет. Сбоку мазнули пол стены куда попало салатовым, тоже сойдет.
Короче шлак а не ЖК выйдет, жить в такой безвкусной халабуде разукрашенной не буду, однозначно квартира под перепродажу. Только время потерял.
И какая разница когда его сдадут, если наш дом, извините, как кусок г выглядеть будет.
09 лист 2016 09:39
Цитата "IgorSmack":
Сегодня возле Герцен Парка был, там тоже внеплановый желтый цвет добавили, но все равно со вкусом раскрасили, грамотно комбинацию цветов сделали по балконам и стенам. И смотрится самое главное, солидно.
А у нас просто от потолка, сверху мазнули рыжим, и не важно, нужен от нам или нет. Сбоку мазнули пол стены куда попало салатовым, тоже сойдет.
Короче шлак а не ЖК выйдет, жить в такой безвкусной халабуде разукрашенной не буду, однозначно квартира под перепродажу. Только время потерял.
И какая разница когда его сдадут, если наш дом, извините, как кусок г выглядеть будет.

Будинок покрасили просто кошмар, в халабуду перетворили і кусок г, однозначно треба продавати! А ще люди кондішини повісять, щоб від спеки в квартирах не повмирати, а ще балкони засклять, просто кошмар а не будинок :oh:
09 лист 2016 11:39
не будинок, а халабуда, кусок г....??)))))
шановні, продавайте і купуйте власний будинок.зробите там що захочите....буде гарно....
а такі "великорозумні" думки залиште ПРИ СОБІ!!!
09 лист 2016 11:58
Давайте вести себя немного толератнее.Так как подобное субъективное мнение касательно данного объекта недвижимости, который многие инвесторы уже считают своим домом,читать довольно неприятно.
09 лист 2016 12:09
Мені так подобається, що через оранжеву смугу і різні відтінки зеленого всі забули про суттєве відставання з термінами здачі. На перших трьох секціях роботи йдуть, м'яко кажучи, не дуже інтенсивно. Придомова територія розрита і там взагалі ще нічого не робилось. Четверта секція вже з півроку стоїть без змін. А до обіцяної здачі перших трьох і планової четвертої залишилось півтора місяці.
09 лист 2016 12:31
не всі забули....вище я вже про це писав....запропонував план дій..хтось щось відповів..???ні...!!! тільки колір фарби важливіше за все...вибачаюсь, здаеться хтось таки відповів...
складаеться враження, що на форум пишуть люди, як кажуть, аби поговорити....
P.S. це мое субьективне враження..надіюсь шо помиляюсь
09 лист 2016 12:47

З радістю підпишу будь який колективний лист, щоб отримати офіційну відповідь на рахунок строків, хоч я з 2-ї секції і строки ще не пройшли.
З нач. будівництва зустрічатись не бачу сенсу, ми вже зустрічались і розказували.
Десь навіть є ссилка на документ з питаннями і віповідями на той час.
Продублюю, може комусь цікаво: https://docs.google.com/document/d/1puvWqqk8DQssInuI8Dz4L0ia5dwIBSKywAFhnZz3lGQ/edit?usp=sharing
Обіцяли здачу до нового року, і "опалення буде 100, а якже ж без опалення здавати" його слова, а по факту що, 100% опалення не буде.
Тому якщо зустріч то тільки в центральному офісі, з ким не знаю, хто там головний...
По будинку, те що знаю. 1-ша секція активно проводяться внутрішні роботи, шпаклювання, фарба, плитка в МЗП, двері і ліфти вже давно. 2-а по МЗП нічого не було, може вже щось і роблять, стоять двері і змонтовані ліфти.

09 лист 2016 13:22
згоден з вищесказаним...

поки що лише інвестори 1-ї секціїї мають затримку(офіційно)...затримка вже буде, у когось мінімальна у когось трохи більша(1,2 та 3 секції)...перевірена інфа не завжди 100% перевірена(це я знаю з власного досвіду..)
якщо в грудні не буде здачі в експлуатацію, то треба йти в центральний ВП, до керівництва...і щоб людей було якомога більше, було б добре якби хтось був юридично підкованим...нач. будівництва таких питань не вирішуе..він лише каже що йому диктують...якщо треба буде, обнести частоколом і не пускати до дому поки не дадуть відповіді на всі питання...
поки треба бути готовим до ненайкращого розвитку подій і гуртуватися...якщо комусь дуже не подобаеться оранжева полоса, це питання теж можна виносити....це також стосуеться інвесторів секцій 4-7...бо якщо в секцій 1-3 буде дуже велика затримка, то в 4-7 вона буде ще більша...

це я продублював те, що писав раніше....
пишіть свої думки з цего приводу...пропозиції, що робити, якщо знову брешуть..а схоже що так і е.....
09 лист 2016 13:42
Думаю, що нічого розумнішого ніж знову сформувати список питань і призначити зустріч на будівництві та/або у центральному відділі продажів, зараз ми зробити не можемо.
09 лист 2016 13:46
Цитата "dr_vano":
Думаю, що нічого розумнішого ніж знову сформувати список питань і призначити зустріч на будівництві та/або у центральному відділі продажів, зараз ми зробити не можемо.

Предполагаю, что на данный момент будет всего два вопроса:
1. Сроки сдачи.
2. Цвет дома.
09 лист 2016 14:14
Цитата "sloniara":
не будинок, а халабуда, кусок г....??)))))
шановні, продавайте і купуйте власний будинок.зробите там що захочите....буде гарно....
а такі "великорозумні" думки залиште ПРИ СОБІ!!!

Я надіявся, що мій сарказм оцінили! Думаю до поста IgorSmack потрібно відноситись з юмором, ну не може людина на повному серьйозі продавати чи купляти квартиру по кольору будинка :)
09 лист 2016 14:21
так..не зрозумів...визнаю, коли так... :yes:
09 лист 2016 14:22
Цитата "I75":

Я надіявся, що мій сарказм оцінили! Думаю до поста IgorSmack потрібно відноситись з юмором, ну не може людина на повному серьйозі продавати чи купляти квартиру по кольору будинка :)

тю, а я продал уже! :ne figa sebe:

ПС: это сарказм.
09 лист 2016 14:26
я пропоную, дочекатись грудня(місяць лишився)...якщо не буде здачі в експлуатацію, то у інвесторів 2 та 3 секцій вже теж буде затримка, офіційно....беручи до уваги, що інвесторам 1 секціі ніяк не повідомили про затримку....можна сміло йти в центральний відділ продажу,і питати чому не виконуеться договір з їхнеї сторони...
також питання про колір
09 лист 2016 15:46
Соседи есть с первой секции кто на юр.языке может пообщаться с ФФС.Предлагаю позвонить в ФФС и пообщаться по срокам сдачи,в конце декабря пол года задержки.Железно что до Нового года не сдадут.Думаю что юрист в первой секции есть среди инвесторов,пусть составит письмо(телегу)в ФФС а мы все подпишем,может это взбодрит застройщика и писать надо уже.ФФС обязан дать ответ,может после этого в мае увидим сдачу.У кого еще есть соображения по данному вопросу?
09 лист 2016 17:15
Здравствуйте. Подскажите, пожалуйста, в доме предусмотрены электроплиты или же газовые?
Инвестор 2-й секции
09 лист 2016 17:24
Цитата "Akadempark":
Здравствуйте. Подскажите, пожалуйста, в доме предусмотрены электроплиты или же газовые?
Инвестор 2-й секции

Електро.
Якщо можна поцікавитись, який поверх ? В мене 15.
09 лист 2016 17:26
Цитата "HeatFlex":

Електро.
Якщо можна поцікавитись, який поверх ? В мене 15.

Дякую!!! 8-й поверх
09 лист 2016 17:32
Звичайно ж електроплити.
Авторський канал ріелтора в Іспанії
Знайомтесь з Бенідормом, нерухомістю та стилем життя. Новобудови регіону, аналітика, інвестиції
Детальніше
+34624407828xxxx
1. . .7577. . .314
Авторський канал ріелтора в Іспанії
Знайомтесь з Бенідормом, нерухомістю та стилем життя. Новобудови регіону, аналітика, інвестиції
Детальніше
+34624407828xxxx