Подати оголошення

"Жилой дом Номер Один", Борисполь, ул. Толстого, 1 - "Альтис-Девелопмент"

Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можна вибрати 1 варіант відповіді. Можна міняти відповіді. Всього голосів: 26.
1/4%
1/4%
2/8%
5/19%
17/65%
1. . .5759. . .126
01 жовт 2017 09:40
Цитата "DеnchiK":

Каждая квартира больше оплаченного на квадратный метр-и доплачивать не прийдется, а вы еще судится.
Ваше право, но знайте этот процесс займет как минимум год и это обьективно.
Учтите факт, что если застройщик приведет в суде доказательства, что причиной не своевременного выполнения договора стало деятельность третих лиц, то ответственности не будет, а судовые издержки, время и нервы будут потрачены!
Більша чи ні,це буде ясно після виготовлення тех.паспорту.у Вас більша на метр-вітаю.а якщо хтось хоче судитися,то моя думка,забудовник не буде затягувати процес,провина очевидна,а репутаційні ризики дуже високі.і,скажімо,простіше домовитись і виплатити 8 чи 10 занадто вимогливому,ніж мати прецендент,розголос і відгуки.на зборах пролунали елементи шантажу.мовляв,захочите ви перенести кондиціонер-потрібен буде наш дозвіл...краще поганий мир ніж хороша війна...думаю,ніхто судитись не буде,але і опускати голову і не розкривати рота не треба.захоче Жека судитись,його право.теж заслуговує на повагу.одна чи дві судові скарги-а інвестори на Робітничій вже цих проблем не відчують.як по мені,проблема ні про що.я інвестував 2 місяці назад.терпіли 6 мсісяців,то 2 неділі вже якось так...інша справа з газовщиками індивідуально..зима близко)))тому з повагою до Альтісу чекаєм доків.а когот дуже сильно 2 неділі лімітують-поцікавтесь на форумах забудовників по києву.і беріть монстрів,як то кан,столиця,киівміськбуд чи КП інвестгарант.по останньому рік просрочки.при тому,що КП,ДАБІ і все інше без проблем.чекаєм дзвіночка))
P.S.да,і прикінець забудовник обмовився,що орієнтуються на 7-10 днів,а 2 неділі то з запасом.всім гарноі неділі))
01 жовт 2017 10:14
Цитата "Кошкин дом 1":

Может быть кто-то ходил, знает, например у кого есть практика личная или знакомых в Первоцвете, напишите пожалуйста. Если дело только в свободном времени в будние дни это одно дело, и совсем другое если очереди в 100 человек, перевод стрелок, нервотрёпки и т.д. Кстати а как в Борисполе обстоят дела с электронными очередями? Сюда цивилизация ещё не дошла?
. На форуме Первоцвета есть все ответы по поводу регистрации документов-это их перечень и даже ссылка на сайт для записи по электронной очереди,страницу не вспомню,но особых проблем нет если прийти после обеда в порядки живой очереди.
01 жовт 2017 11:17
[quote="DеnchiK"]

Каждая квартира больше оплаченного на квадратный метр-и доплачивать не прийдется, а вы еще судится.
Если кому-то повезло и у них квартира больше на квадратный метр,то только за счёт тех инвесторов у кого квартира меньше,в частности нас.Застройщик возмещает в районе 8000 грн/м(если я не ошибаюсь),если квартира по замерам меньше 1м2,только покупали мы ее по другой цене за м2 и до -1 метра не "дотягивает",но такие условия договора,так что застройщик благотворительностью не занимается :wow: ,чтоб каждому м2 в подарок раздавать :ded:. А по поводу судиться у каждого разные обстоятельства,кто то и в деньгах потерял(имею ввиду 1,2 секцию-дольше всех ждут),ну думаю всегда можно как-то более мирно договориться не доводя дело до крайностей. Кто то писал ,что Альтис давал отсрочку в платеже на 1 мес,когда не было возможности у человека заплатить в срок,а теперь же спрашивает про неустойку :faceoff: Когда жильцы предложили видеодомофон застройщик поддержал и воплотил это в жизнь :thanks: ,тоже самое было с "сечением кабеля" :yes: ,а это все стоит денег :umnik: .Лично для нас две недели не критично.На собрании нас не было поэтому не очень понятно кто и зачем предложил ОСББ,если есть адекватный ЖЕК и сколько в итоге будет парковочных мест? К Альтис просьба как то заблаговременно уведомлять о предстоящих мероприятиях(хотя бы за неделю),чтоб можно было спланировать свой досуг.
02 жовт 2017 11:19
Цитата "irinapau":

Так вот и я о том же, лично нам Альтис уступил порядком и даже дал возможность оплатить в так называемую рассрочку.
Нас значит Альтис должен понимать и идти на встречу, а мы выкручивать руки.....
Кроме договорных взаимоотношения думаю еще и совесть должна быть.
Первой и второй секциям я сочувствую, им не повезло, но с другой стороны, денег подсобрали за время и ремонт сделают в сжатые сроки, одно другим компенсируется.
В общем унывать ненадо, 2 недели это всего-ничего, пройдут оглянутся не успеем.
02 жовт 2017 11:36
С газом более-менее понятно.А что-то за пуск воды вообще говорили? И с лифтом не совсем понятно. Я вот читаю форум Первоцвета, так там лифт и воду пустили только когда на улице три дня температура была выше 5 градусов, причем был март месяц,на носу весна-лето, а не как у нас, извините, октябрь. На улице впереди длинная осень и зима, делать ремонты и топить думаю мало кто будет, дом будет холодный этой зимой, что исключает подачу воды и пуск лифтов, как они себе это все представляют?
P.S . Кстати в Первоцвете люди проходили процедуру акта приема - передачи в декабре, а реально ключи получили в марте..., а нам обещают за две недели.. :???:
02 жовт 2017 12:12
Цитата "Кошкин дом 1":
С газом более-менее понятно.А что-то за пуск воды вообще говорили? И с лифтом не совсем понятно. Я вот читаю форум Первоцвета, так там лифт и воду пустили только когда на улице три дня температура была выше 5 градусов, причем был март месяц,на носу весна-лето, а не как у нас, извините, октябрь. На улице впереди длинная осень и зима, делать ремонты и топить думаю мало кто будет, дом будет холодный этой зимой, что исключает подачу воды и пуск лифтов, как они себе это все представляют?
P.S . Кстати в Первоцвете люди проходили процедуру акта приема - передачи в декабре, а реально ключи получили в марте..., а нам обещают за две недели.. :???:

Лифт сказали сразу, а по поводу воды не в курсе, но с ней особых проблем нет, заключили договор с водоканалом и в перед.....
02 жовт 2017 13:17
Цитата "DencHik_1":

Лифт сказали сразу, а по поводу воды не в курсе, но с ней особых проблем нет, заключили договор с водоканалом и в перед.....

Вы не поняли.., я про то, что в зимнее время пуск воды может быть не возможен, так же как и лифт. подъезды у нас не отапливаются, жильцов, которые бы регулярно топили свои квартиры, не будет по началу, как вывод пуск лифта в мороз никто не выполнит. Почему людям в первоцвете не давали этого всего уже в марте, а ждали потепления?,а нам вот так просто возьмут и дадут в ноябре... я вот о чем.
02 жовт 2017 13:23
Что-то мне подсказывает, что ждать нам до весны... 6-)
02 жовт 2017 13:29
Цитата "Кошкин дом 1":

Я правильно розумію, що поки не буде світла/води/газу в квартирі, ключ ми не отримаємо?
02 жовт 2017 13:38
Краеугольным камнем (я так понял) является только газ. Так как для подключения газа Застройщику нужен доступ во все квартиры.
02 жовт 2017 13:40
Цитата "Anabel123":

Я правильно розумію, що поки не буде світла/води/газу в квартирі, ключ ми не отримаємо?

ключ ми может и получим, только коммуникаций временно может не быть всех.., а без них ремонт не начнешь..
02 жовт 2017 14:59
Добрый день, уважаемые читатели форума и будущие жильцы Жилого дома №1.

Прошу прощения, последнее время не отписывался <:(
Не обессудьте, два года не был в отпуске, а тут в конце сезона подвернулась хорошая горящая путевка, да и дальше тянуть с отдыхом - из дома бы выгнали со скандалом. :notsure: Сорри :pray:
Вернулся и узнаю, что было - :faceoff: - собрание, еще 1-2 недели :faceoff: , кто-то хочет ОСББ :faceoff: , новые вопросы?!
В ближайшее время отпишусь по Вашим замечаниям и продолжу раскрывать все Ваши новые вопросы.

Цитата "irinapau":
Кто то писал ,что Альтис давал отсрочку в платеже на 1 мес,когда не было возможности у человека заплатить в срок,а теперь же спрашивает про неустойку :faceoff: Когда жильцы предложили видеодомофон застройщик поддержал и воплотил это в жизнь :thanks: ,тоже самое было с "сечением кабеля" :yes: ,а это все стоит денег :umnik: .Лично для нас две недели не критично.На собрании нас не было поэтому не очень понятно кто и зачем предложил ОСББ,если есть адекватный ЖЕК и сколько в итоге будет парковочных мест?

Ирина, спасибо большое за поддержку и понимание. :thanks: :super:

Цитата "irinapau":
К Альтис просьба как то заблаговременно уведомлять о предстоящих мероприятиях(хотя бы за неделю),чтоб можно было спланировать свой досуг.

Идея была такая: в прошлую пятницу (29го) должны были получить бумагу о введении в эксплуатацию. Перед отъездом еще специально показал коллегам как картинки добавлять, чтоб скан разместить, чтоб Вам сообщить о вводе. В среду звонил на работу - говорят все в порядке, на форуме особых вопросов нет.

Собрание изначально не планировали. Но когда узнали, что переносится подписание, то срочно в пятницу стали собирать людей, чтоб все им объяснить и ответить на все их вопросы по дальнейшей процедуре получения квартиры, подключения коммуникаций и т.п.
Но как смотрю, почему-то наоборот появилось много вопросов.

:pray: Приносим извинения за такую срочность собрания и сообщение за день.

Пока в 2х словах: по вводу в эксплуатацию, получению ключей и подключению коммуникаций.
Очевидно, что все более двух сотен жильцов не получили бы ключи и не заключили бы договора со всеми службами сразу же в 1й возможный день. Сейчас появилась небольшая заминка с документами на 7-10 дней (2 недели это с запасом). Это значит, что с некоторой задержкой все процессы могут быть только для самых первых жильцов.
Далее график по всем остальным жильцам выровняется, и те кто и не собирался получать и бегать по всем инстанциям сразу же в 1й день эту заминку и не заметит. Не стоит беспокоиться. Мы уже прилагаем и приложим все усилия, чтобы невелировать эту заминку, убыстрить и упростить жителям все процессы. Какие-то процессы (предвариительные осмотры, передача данных о счетчиках и т.п. в коммунальные службы) начнем раньше, чем это обычно делается.

Это пока кратко. Далее с Вами как и ранее будем все разбирать подробнее.

Еще раз сорри, лично от меня, что у ряда жильцов возникло некоторое беспокойство :pray:
02 жовт 2017 17:23
Как бы красиво застройщик не писал это только те слова которые мы хотим слышать! но я уже сомневаюсь что коммуникации подключат в этом году! через две недели только начнут выдавать акты, а еще недели две три на регистрацию права собственности,потом подписать договор с облгазом на поставку газа, вот и ноябрь на носу и температура воздуха будет далеко не плюсовая, плиту то газовую подключим но чтобы запустить котел нужна вода в системе и как минимум процентов 75 зарегистрированных прав собственности чтобы всем сразу подключить и дом прогревался равномерно! :ded: это реалии чтобы кто не говорил!
02 жовт 2017 19:02
Цитата "Кошкин дом 1":

браво, иногда тут проскакивают реалистичные мысли 8-)
02 жовт 2017 19:46
Цитата "Dyadechka Ali":
Как бы красиво застройщик не писал это только те слова которые мы хотим слышать! но я уже сомневаюсь что коммуникации подключат в этом году! через две недели только начнут выдавать акты, а еще недели две три на регистрацию права собственности,потом подписать договор с облгазом на поставку газа, вот и ноябрь на носу и температура воздуха будет далеко не плюсовая, плиту то газовую подключим но чтобы запустить котел нужна вода в системе и как минимум процентов 75 зарегистрированных прав собственности чтобы всем сразу подключить и дом прогревался равномерно! :ded: это реалии чтобы кто не говорил!

Вот и я о том же.
03 жовт 2017 05:43
Друзі, якщо вам дали розсрочку, почекали місяць на виплату, усміхнулися трохи більше аніж ви очікували, чи, навіть, при привітанні поцілували в ручку - ваше право радіти цьому всьому і жити хоч і в бараках без води, газу і світла. Байдуже.
Мені ж жодних преференцій не потрібно було, я обирав, слухав, читав - і звучав термін травень, тож вніс 100% оплати за один день. Затримка на 6міс. по контракту нормально - ну ОК, почекаю. Але коли і тут не встигають, до того ж починають халтуру гнати і розказувати "ми не винні, це все рада/дощ/сніг/пінгвіни" звучить просто як знущання. Якщо ви звикли їсти лапшу з вух і "терпіти всі негаразди життя" - будь ласка, ваше право, ні на кого не розраховую. Можете через місяць ще пляшку коньячку з коробкою цукерок Володі занести, бо вам видали ключі від квартири, яку повинні були ВЖЕ здати, а коли, нарешті влітку 2018 року заїдете - можете ще раз занести "вдячність" - все ж як вам обіцяли і ви розраховували! Ну трошки не вдалося, подумаєш, рік. Зато на форумі лапші про площу кабеля написали і провели нормальний домофон (ще не факт). Рік очікування ж цього вартий :up:

У кожного є юридична відповідальність і права. Підписуєш документи і не несеш відповідальності? Так не буває!
03 жовт 2017 07:49
Цитата "zheka3789_2":
Друзі, якщо вам дали розсрочку, почекали місяць на виплату, усміхнулися трохи більше аніж ви очікували, чи, навіть, при привітанні поцілували в ручку - ваше право радіти цьому всьому і жити хоч і в бараках без води, газу і світла. Байдуже.
Мені ж жодних преференцій не потрібно було, я обирав, слухав, читав - і звучав термін травень, тож вніс 100% оплати за один день. Затримка на 6міс. по контракту нормально - ну ОК, почекаю. Але коли і тут не встигають, до того ж починають халтуру гнати і розказувати "ми не винні, це все рада/дощ/сніг/пінгвіни" звучить просто як знущання. Якщо ви звикли їсти лапшу з вух і "терпіти всі негаразди життя" - будь ласка, ваше право, ні на кого не розраховую. Можете через місяць ще пляшку коньячку з коробкою цукерок Володі занести, бо вам видали ключі від квартири, яку повинні були ВЖЕ здати, а коли, нарешті влітку 2018 року заїдете - можете ще раз занести "вдячність" - все ж як вам обіцяли і ви розраховували! Ну трошки не вдалося, подумаєш, рік. Зато на форумі лапші про площу кабеля написали і провели нормальний домофон (ще не факт). Рік очікування ж цього вартий :up:

У кожного є юридична відповідальність і права. Підписуєш документи і не несеш відповідальності? Так не буває!

Повністю згоден! Але, моя дружина була на зборах і казала, що на її питання про неустойку були натяки з елементом погрози, що позивач не отримає ключі до закінчення усіх тяжб. Отже, тут треба консультація юриста, щоб і отримати те, що належить по праву, і неустойку по договору. Я працювава у договірному відділі і у мене вже є деякі думки, але покищо не хочу озвучувати, бо віднині, як я зрозумів, представник на форумі починає грати проти нас. Шкода, що в такій країні живемо... :faceoff:
03 жовт 2017 08:47
Цитата "kwon":

Повністю згоден! Але, моя дружина була на зборах і казала, що на її питання про неустойку були натяки з елементом погрози, що позивач не отримає ключі до закінчення усіх тяжб. Отже, тут треба консультація юриста, щоб і отримати те, що належить по праву, і неустойку по договору. Я працювава у договірному відділі і у мене вже є деякі думки, але покищо не хочу озвучувати, бо віднині, як я зрозумів, представник на форумі починає грати проти нас. Шкода, що в такій країні живемо... :faceoff:
Трішки не так було на зборах.ключі ви отримаєте в любому випадку.тільки неустойку через суд в індивідуальному порячдку,це ваше право...але краще поганий мир,ніж хороша війна...завтра ви захочете кондиціонер перенести і потрібен буде наш дозвіл...якось так.елементи шантажу і погрози були озвучені.але не за ключі.2 неділі не такий великий вже срок,якби червень надворі.але якщо саме цих тижнів не вистачить щоб завести воду і підключити газ,і будинок буде мерзнути,то Альтіс тут обіс...вся повністю.називається танцювати-танцювати,і не вклонитися..і вже реально почи аєш співставляти дати...коли Насірова закрили і 100 лямів залогу внесли...можливо і неправильні думки,але лізуть в голову.
03 жовт 2017 09:13
Цитата "АгроноМ1982":
Трішки не так було на зборах.ключі ви отримаєте в любому випадку.тільки неустойку через суд в індивідуальному порячдку,це ваше право...але краще поганий мир,ніж хороша війна...завтра ви захочете кондиціонер перенести і потрібен буде наш дозвіл...якось так.елементи шантажу і погрози були озвучені.але не за ключі.2 неділі не такий великий вже срок,якби червень надворі.але якщо саме цих тижнів не вистачить щоб завести воду і підключити газ,і будинок буде мерзнути,то Альтіс тут обіс...вся повністю.називається танцювати-танцювати,і не вклонитися..і вже реально почи аєш співставляти дати...коли Насірова закрили і 100 лямів залогу внесли...можливо і неправильні думки,але лізуть в голову.

Так отож. Цікаво, яким боком забудовник не дасть мені перенести кондиціонер?) Вони хто? Які в них права? Що вони регулюють на моїй власності?))) Газовики ще мають вплив, електрики, а всі інші - до побачення)
03 жовт 2017 09:19
Шановні, майбутні мешканці Житлового будинку №1.

Ще раз зазначу, що цілком розумію Ваше занепокоєння та невдоволення, що комусь (наголошую, що не усім, а лише комусь) доведеться зачекати, ще зайвий тиждень.

Дай Бог, щоб усі Ваші ремонти пройшли также вчасно і швидко без затримок, як Ви вимагаєте.
Будь-ласка, давайте рухатись у конструктивному руслі. Дуже б не хотілося, щоб форум перетворився, на вибачте, звичайний "срач" без жодних позитивних наслідків.

До речі, Ви усі так торопитесь. А скажіть будь-ласка, скільки з Вас після зборів хоч щось зробили, щоб приблизитись до отримання ключів. Раніше я писав послідовність шагів і на зборах Вам казали. Хто з панікерів, наприклад, спробував звернутись, щоб записатись на попередній огляд своєї квартири? Хто її вже оглянув? Зафіксував (хоча б для себе) зауваження, щоб потім зекономити час? Як Ви усі потім через 1-2 тижні думаєте за 1 день усі разом встигните їх оглянути? - Я впевнений - при наймні жоден з панікерів навіть не думав це робити! :yes:
До чого розводити якісь незрозумілі панічні міркування, краще діяти в напряму набуття права власності.
Складається враження, що на збори хтось приходив не дізнатись інформацію а просто показати себе і поскандалити. :notsure: :faceoff: Навіть, якщо б була бумага про введення - вочевидь, було б усе так само.

Вибачте, поки не повідписуюь від багатьох голослівних панічних звинувачень, яких накопичилось, не зможу перейти до відповідей на актуальні запитання.
Отже, по порядку.

Цитата "kwon":
бо віднині, як я зрозумів, представник на форумі починає грати проти нас. Шкода, що в такій країні живемо... :faceoff:

З чого це стало зрозуміло? Вчора я лише відписався, що буду відповідати на усі запитання.
Якщо Ви вважаєте що детальні відповіді на запитання власників та певна інформаційна допомога від представника - це гра проти вас, то нема нічого простішого ніж взагалі як інші забудовники відмовчуватись.
Подивіться їх форуми після завершення будівництва. Що не пост - то питання від власників, куди йти, де підключатись, що робити, приходили до когось газовики чи ні?.

Ви ж знаєте, що задача забудовника - збудувати. Як тільки отримаємо папірець про введення у експлуатацію і передамо Вам права власності - все робота забудовника закінчена. Підключатись кожному власнику до мереж - то його клопіт. Тому усі забудовники й вмивають руки. Ми ж не хочемо так робити, намага-мось допомогти. Навіщо плювати в лице? :faceoff: - дійсно, не зрозуміло.

До чого тут країна? Коли вже буде усвідомлення, що забудовник і інвестор - це партнери, а не вороги?! :faceoff:

Цитата "Dyadechka Ali":
Как бы красиво застройщик не писал это только те слова которые мы хотим слышать!

Выглядит так, как будто Вас кто-то обманывает или вводит в заблуждение. Моя задача как раз описывать то, что есть, чтобы было меньше недоразумений и ошибочных додумываний. :faceoff: Смысл писать неправду, если Вы это потом увидите?

Цитата "zheka3789_2":
Якщо ви звикли їсти лапшу з вух

Яку лапшу? Де щось не відповідає дійсності?

Цитата "zheka3789_2":

Це до чого? Хто що не несе?

Цитата "zheka3789_2":
Затримка на 6міс. по контракту нормально - ну ОК, почекаю. Але коли і тут не встигають, до того ж починають халтуру гнати і розказувати "ми не винні, це все рада/дощ/сніг/пінгвіни" звучить просто як знущання.

Яка халтура? Яке гнати?
Не треба все наміщувати у одну кучу.
У процеса, що відбувається зараз, є декілька складових ліній.

Лінія 1. Облаштування прибудинокової, закінчення певних декоративних робіт. Ще раз наголошую - до процессу введення у експлуатацію це не має відношення. Скільки на давіть, ніхто не збирається під Вашим пресингом дороблювати щось швидче за рахунок якості. До введення у експлуатацію, до отримання поштового адресу, до набуття Вами права власності в решті решт і до отримання Вами ключів усе буде 20 разів зроблено.

Лінія 2. Отримання нами документа та отримання поштового адресу. Тут є певна НЕВЕЛИЧКА затримка. Однак, можна починайте робити те, що робили б, якби був папірець.

Цитата "АгроноМ1982":
завтра ви захочете кондиціонер перенести і потрібен буде наш дозвіл...якось так.елементи шантажу і погрози були озвучені.але не за ключі.

:faceoff: Вибачте, але це навіть не смішно. Про кондиціонер - це правила, що антени ставить на фасад не можна, кондиціонери треба погоджувати із ЖЕКом. Такі правила є Первоцвіті, щоб для всіх будинок виглядав однаково красиво. Зпитайте там, знайдіть хоча б одного у кого там були якісь проблеми, не дай боже шантаж чи ще щось.
Бачу на зборах кожен почув, тільки те, що хотів почути. Шкода.

Цитата "АгроноМ1982":

2 неділі не такий великий вже срок,якби червень надворі.але якщо саме цих тижнів не вистачить щоб завести воду і підключити газ,і будинок буде мерзнути,то Альтіс тут обіс...вся повністю.називається танцювати-танцювати,і не вклонитися..і вже реально почи аєш співставляти дати...коли Насірова закрили і 100 лямів залогу внесли...можливо і неправильні думки,але лізуть в голову.

Таке враження, що Ви не були на зборах. Я теж не був, але про що там йшлося розсказали.

Уявіть на секунду, щоб Ви прийшли на збори, а Вам показали папірець від забудовника - введено у експлуатацію. Все - забудовник виконав свою роботу.
Щоб Ви робили далі? Так само писали якісь незрозумілі звинувачення усіх у і усьому?
Напевно ні. Що заважає робити це зараз??? Бажання, щоб Альтіс як ви пишите о...я. Не дочекаєтесь.
Були спеціальні збори, Ви могли там задавати будь-які питання.

Так будь-ласка співставте дати. Вже багаторазів намагались цю тему підняти. Будете здивовані, як раз у цей час після зимового періоду у нас активізуволось будівництво, почали утеплювати фасад.

Не встигаю відписуватись - ллється, ллється.
Може краще зачекати, поки усі повиписуються?

Однак, напевно багатьом важливі конструктивні питання.
Реестр инвесторов на форуме Домика
Кнопка добавления в реестр расположена вверху каждой темы ЖК на форуме. Следите за продажами сами!
Детальніше
1. . .5759. . .126
Каталог відгуків про будинки Києва
Знайдіть свій будинок та розкажіть про нього. Що подобається, а що ні? Допоможіть тим хто шукає житло
Детальніше