"Жилой дом Номер Один", Борисполь, ул. Толстого, 1 - "Альтис-Девелопмент"
Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можна вибрати 1 варіант відповіді. Можна міняти відповіді. Всього голосів: 26.
1/4% | ||
1/4% | ||
2/8% | ||
5/19% | ||
17/65% |
АгроноМ1982
А
Постійний користувач
220
08 серпня 2017
01 жовт 2017 09:40
Більша чи ні,це буде ясно після виготовлення тех.паспорту.у Вас більша на метр-вітаю.а якщо хтось хоче судитися,то моя думка,забудовник не буде затягувати процес,провина очевидна,а репутаційні ризики дуже високі.і,скажімо,простіше домовитись і виплатити 8 чи 10 занадто вимогливому,ніж мати прецендент,розголос і відгуки.на зборах пролунали елементи шантажу.мовляв,захочите ви перенести кондиціонер-потрібен буде наш дозвіл...краще поганий мир ніж хороша війна...думаю,ніхто судитись не буде,але і опускати голову і не розкривати рота не треба.захоче Жека судитись,його право.теж заслуговує на повагу.одна чи дві судові скарги-а інвестори на Робітничій вже цих проблем не відчують.як по мені,проблема ні про що.я інвестував 2 місяці назад.терпіли 6 мсісяців,то 2 неділі вже якось так...інша справа з газовщиками індивідуально..зима близко)))тому з повагою до Альтісу чекаєм доків.а когот дуже сильно 2 неділі лімітують-поцікавтесь на форумах забудовників по києву.і беріть монстрів,як то кан,столиця,киівміськбуд чи КП інвестгарант.по останньому рік просрочки.при тому,що КП,ДАБІ і все інше без проблем.чекаєм дзвіночка))Цитата "DеnchiK":
Каждая квартира больше оплаченного на квадратный метр-и доплачивать не прийдется, а вы еще судится.
Ваше право, но знайте этот процесс займет как минимум год и это обьективно.
Учтите факт, что если застройщик приведет в суде доказательства, что причиной не своевременного выполнения договора стало деятельность третих лиц, то ответственности не будет, а судовые издержки, время и нервы будут потрачены!
P.S.да,і прикінець забудовник обмовився,що орієнтуються на 7-10 днів,а 2 неділі то з запасом.всім гарноі неділі))
irinapau
i
Користувач
64
18 квітня 2017
01 жовт 2017 10:14
. На форуме Первоцвета есть все ответы по поводу регистрации документов-это их перечень и даже ссылка на сайт для записи по электронной очереди,страницу не вспомню,но особых проблем нет если прийти после обеда в порядки живой очереди.Цитата "Кошкин дом 1":
Может быть кто-то ходил, знает, например у кого есть практика личная или знакомых в Первоцвете, напишите пожалуйста. Если дело только в свободном времени в будние дни это одно дело, и совсем другое если очереди в 100 человек, перевод стрелок, нервотрёпки и т.д. Кстати а как в Борисполе обстоят дела с электронными очередями? Сюда цивилизация ещё не дошла?
irinapau
i
Користувач
64
18 квітня 2017
01 жовт 2017 11:17
[quote="DеnchiK"]
Каждая квартира больше оплаченного на квадратный метр-и доплачивать не прийдется, а вы еще судится.
Если кому-то повезло и у них квартира больше на квадратный метр,то только за счёт тех инвесторов у кого квартира меньше,в частности нас.Застройщик возмещает в районе 8000 грн/м(если я не ошибаюсь),если квартира по замерам меньше 1м2,только покупали мы ее по другой цене за м2 и до -1 метра не "дотягивает",но такие условия договора,так что застройщик благотворительностью не занимается ,чтоб каждому м2 в подарок раздавать . А по поводу судиться у каждого разные обстоятельства,кто то и в деньгах потерял(имею ввиду 1,2 секцию-дольше всех ждут),ну думаю всегда можно как-то более мирно договориться не доводя дело до крайностей. Кто то писал ,что Альтис давал отсрочку в платеже на 1 мес,когда не было возможности у человека заплатить в срок,а теперь же спрашивает про неустойку Когда жильцы предложили видеодомофон застройщик поддержал и воплотил это в жизнь ,тоже самое было с "сечением кабеля" ,а это все стоит денег .Лично для нас две недели не критично.На собрании нас не было поэтому не очень понятно кто и зачем предложил ОСББ,если есть адекватный ЖЕК и сколько в итоге будет парковочных мест? К Альтис просьба как то заблаговременно уведомлять о предстоящих мероприятиях(хотя бы за неделю),чтоб можно было спланировать свой досуг.
Если кому-то повезло и у них квартира больше на квадратный метр,то только за счёт тех инвесторов у кого квартира меньше,в частности нас.Застройщик возмещает в районе 8000 грн/м(если я не ошибаюсь),если квартира по замерам меньше 1м2,только покупали мы ее по другой цене за м2 и до -1 метра не "дотягивает",но такие условия договора,так что застройщик благотворительностью не занимается ,чтоб каждому м2 в подарок раздавать . А по поводу судиться у каждого разные обстоятельства,кто то и в деньгах потерял(имею ввиду 1,2 секцию-дольше всех ждут),ну думаю всегда можно как-то более мирно договориться не доводя дело до крайностей. Кто то писал ,что Альтис давал отсрочку в платеже на 1 мес,когда не было возможности у человека заплатить в срок,а теперь же спрашивает про неустойку Когда жильцы предложили видеодомофон застройщик поддержал и воплотил это в жизнь ,тоже самое было с "сечением кабеля" ,а это все стоит денег .Лично для нас две недели не критично.На собрании нас не было поэтому не очень понятно кто и зачем предложил ОСББ,если есть адекватный ЖЕК и сколько в итоге будет парковочных мест? К Альтис просьба как то заблаговременно уведомлять о предстоящих мероприятиях(хотя бы за неделю),чтоб можно было спланировать свой досуг.
DеnchiK
Постійний користувач
378
12 червня 2017
02 жовт 2017 11:19
Цитата "irinapau":
Так вот и я о том же, лично нам Альтис уступил порядком и даже дал возможность оплатить в так называемую рассрочку.
Нас значит Альтис должен понимать и идти на встречу, а мы выкручивать руки.....
Кроме договорных взаимоотношения думаю еще и совесть должна быть.
Первой и второй секциям я сочувствую, им не повезло, но с другой стороны, денег подсобрали за время и ремонт сделают в сжатые сроки, одно другим компенсируется.
В общем унывать ненадо, 2 недели это всего-ничего, пройдут оглянутся не успеем.
Кошкин дом 1
Кд
Постійний користувач
138
19 лютого 2017
02 жовт 2017 11:36
С газом более-менее понятно.А что-то за пуск воды вообще говорили? И с лифтом не совсем понятно. Я вот читаю форум Первоцвета, так там лифт и воду пустили только когда на улице три дня температура была выше 5 градусов, причем был март месяц,на носу весна-лето, а не как у нас, извините, октябрь. На улице впереди длинная осень и зима, делать ремонты и топить думаю мало кто будет, дом будет холодный этой зимой, что исключает подачу воды и пуск лифтов, как они себе это все представляют?
P.S . Кстати в Первоцвете люди проходили процедуру акта приема - передачи в декабре, а реально ключи получили в марте..., а нам обещают за две недели..
P.S . Кстати в Первоцвете люди проходили процедуру акта приема - передачи в декабре, а реально ключи получили в марте..., а нам обещают за две недели..
DencHik_1
D
Новачок
7
30 вересня 2017
02 жовт 2017 12:12
Цитата "Кошкин дом 1":С газом более-менее понятно.А что-то за пуск воды вообще говорили? И с лифтом не совсем понятно. Я вот читаю форум Первоцвета, так там лифт и воду пустили только когда на улице три дня температура была выше 5 градусов, причем был март месяц,на носу весна-лето, а не как у нас, извините, октябрь. На улице впереди длинная осень и зима, делать ремонты и топить думаю мало кто будет, дом будет холодный этой зимой, что исключает подачу воды и пуск лифтов, как они себе это все представляют?
Лифт сказали сразу, а по поводу воды не в курсе, но с ней особых проблем нет, заключили договор с водоканалом и в перед.....
Кошкин дом 1
Кд
Постійний користувач
138
19 лютого 2017
02 жовт 2017 13:17
Цитата "DencHik_1":
Лифт сказали сразу, а по поводу воды не в курсе, но с ней особых проблем нет, заключили договор с водоканалом и в перед.....
Вы не поняли.., я про то, что в зимнее время пуск воды может быть не возможен, так же как и лифт. подъезды у нас не отапливаются, жильцов, которые бы регулярно топили свои квартиры, не будет по началу, как вывод пуск лифта в мороз никто не выполнит. Почему людям в первоцвете не давали этого всего уже в марте, а ждали потепления?,а нам вот так просто возьмут и дадут в ноябре... я вот о чем.
Кошкин дом 1
Кд
Постійний користувач
138
19 лютого 2017
02 жовт 2017 13:23
Что-то мне подсказывает, что ждать нам до весны...
Anabel123
A
Постійний користувач
167
25 квітня 2017
02 жовт 2017 13:29
Цитата "Кошкин дом 1":Что-то мне подсказывает, что ждать нам до весны...
Я правильно розумію, що поки не буде світла/води/газу в квартирі, ключ ми не отримаємо?
vitalWord
v
Перехожий
1
26 квітня 2012
02 жовт 2017 13:38
Краеугольным камнем (я так понял) является только газ. Так как для подключения газа Застройщику нужен доступ во все квартиры.
Кошкин дом 1
Кд
Постійний користувач
138
19 лютого 2017
02 жовт 2017 13:40
Цитата "Anabel123":
Я правильно розумію, що поки не буде світла/води/газу в квартирі, ключ ми не отримаємо?
ключ ми может и получим, только коммуникаций временно может не быть всех.., а без них ремонт не начнешь..
Жилой дом Номер Один
Постійний користувач
395
18 квітня 2017
02 жовт 2017 14:59
Добрый день, уважаемые читатели форума и будущие жильцы Жилого дома №1.
Прошу прощения, последнее время не отписывался
Не обессудьте, два года не был в отпуске, а тут в конце сезона подвернулась хорошая горящая путевка, да и дальше тянуть с отдыхом - из дома бы выгнали со скандалом. Сорри
Вернулся и узнаю, что было - - собрание, еще 1-2 недели , кто-то хочет ОСББ , новые вопросы?!
В ближайшее время отпишусь по Вашим замечаниям и продолжу раскрывать все Ваши новые вопросы.
Ирина, спасибо большое за поддержку и понимание.
Идея была такая: в прошлую пятницу (29го) должны были получить бумагу о введении в эксплуатацию. Перед отъездом еще специально показал коллегам как картинки добавлять, чтоб скан разместить, чтоб Вам сообщить о вводе. В среду звонил на работу - говорят все в порядке, на форуме особых вопросов нет.
Собрание изначально не планировали. Но когда узнали, что переносится подписание, то срочно в пятницу стали собирать людей, чтоб все им объяснить и ответить на все их вопросы по дальнейшей процедуре получения квартиры, подключения коммуникаций и т.п.
Но как смотрю, почему-то наоборот появилось много вопросов.
Приносим извинения за такую срочность собрания и сообщение за день.
Пока в 2х словах: по вводу в эксплуатацию, получению ключей и подключению коммуникаций.
Очевидно, что все более двух сотен жильцов не получили бы ключи и не заключили бы договора со всеми службами сразу же в 1й возможный день. Сейчас появилась небольшая заминка с документами на 7-10 дней (2 недели это с запасом). Это значит, что с некоторой задержкой все процессы могут быть только для самых первых жильцов.
Далее график по всем остальным жильцам выровняется, и те кто и не собирался получать и бегать по всем инстанциям сразу же в 1й день эту заминку и не заметит. Не стоит беспокоиться. Мы уже прилагаем и приложим все усилия, чтобы невелировать эту заминку, убыстрить и упростить жителям все процессы. Какие-то процессы (предвариительные осмотры, передача данных о счетчиках и т.п. в коммунальные службы) начнем раньше, чем это обычно делается.
Это пока кратко. Далее с Вами как и ранее будем все разбирать подробнее.
Еще раз сорри, лично от меня, что у ряда жильцов возникло некоторое беспокойство
Прошу прощения, последнее время не отписывался
Не обессудьте, два года не был в отпуске, а тут в конце сезона подвернулась хорошая горящая путевка, да и дальше тянуть с отдыхом - из дома бы выгнали со скандалом. Сорри
Вернулся и узнаю, что было - - собрание, еще 1-2 недели , кто-то хочет ОСББ , новые вопросы?!
В ближайшее время отпишусь по Вашим замечаниям и продолжу раскрывать все Ваши новые вопросы.
Цитата "irinapau":Кто то писал ,что Альтис давал отсрочку в платеже на 1 мес,когда не было возможности у человека заплатить в срок,а теперь же спрашивает про неустойку Когда жильцы предложили видеодомофон застройщик поддержал и воплотил это в жизнь ,тоже самое было с "сечением кабеля" ,а это все стоит денег .Лично для нас две недели не критично.На собрании нас не было поэтому не очень понятно кто и зачем предложил ОСББ,если есть адекватный ЖЕК и сколько в итоге будет парковочных мест?
Ирина, спасибо большое за поддержку и понимание.
Цитата "irinapau":К Альтис просьба как то заблаговременно уведомлять о предстоящих мероприятиях(хотя бы за неделю),чтоб можно было спланировать свой досуг.
Идея была такая: в прошлую пятницу (29го) должны были получить бумагу о введении в эксплуатацию. Перед отъездом еще специально показал коллегам как картинки добавлять, чтоб скан разместить, чтоб Вам сообщить о вводе. В среду звонил на работу - говорят все в порядке, на форуме особых вопросов нет.
Собрание изначально не планировали. Но когда узнали, что переносится подписание, то срочно в пятницу стали собирать людей, чтоб все им объяснить и ответить на все их вопросы по дальнейшей процедуре получения квартиры, подключения коммуникаций и т.п.
Но как смотрю, почему-то наоборот появилось много вопросов.
Приносим извинения за такую срочность собрания и сообщение за день.
Пока в 2х словах: по вводу в эксплуатацию, получению ключей и подключению коммуникаций.
Очевидно, что все более двух сотен жильцов не получили бы ключи и не заключили бы договора со всеми службами сразу же в 1й возможный день. Сейчас появилась небольшая заминка с документами на 7-10 дней (2 недели это с запасом). Это значит, что с некоторой задержкой все процессы могут быть только для самых первых жильцов.
Далее график по всем остальным жильцам выровняется, и те кто и не собирался получать и бегать по всем инстанциям сразу же в 1й день эту заминку и не заметит. Не стоит беспокоиться. Мы уже прилагаем и приложим все усилия, чтобы невелировать эту заминку, убыстрить и упростить жителям все процессы. Какие-то процессы (предвариительные осмотры, передача данных о счетчиках и т.п. в коммунальные службы) начнем раньше, чем это обычно делается.
Это пока кратко. Далее с Вами как и ранее будем все разбирать подробнее.
Еще раз сорри, лично от меня, что у ряда жильцов возникло некоторое беспокойство
Dyadechka Ali
DA
Новачок
16
29 вересня 2017
02 жовт 2017 17:23
Как бы красиво застройщик не писал это только те слова которые мы хотим слышать! но я уже сомневаюсь что коммуникации подключат в этом году! через две недели только начнут выдавать акты, а еще недели две три на регистрацию права собственности,потом подписать договор с облгазом на поставку газа, вот и ноябрь на носу и температура воздуха будет далеко не плюсовая, плиту то газовую подключим но чтобы запустить котел нужна вода в системе и как минимум процентов 75 зарегистрированных прав собственности чтобы всем сразу подключить и дом прогревался равномерно! это реалии чтобы кто не говорил!
kwon
k
Постійний користувач
423
23 листопада 2014
02 жовт 2017 19:02
Цитата "Кошкин дом 1":Что-то мне подсказывает, что ждать нам до весны...
браво, иногда тут проскакивают реалистичные мысли
Кошкин дом 1
Кд
Постійний користувач
138
19 лютого 2017
02 жовт 2017 19:46
Цитата "Dyadechka Ali":Как бы красиво застройщик не писал это только те слова которые мы хотим слышать! но я уже сомневаюсь что коммуникации подключат в этом году! через две недели только начнут выдавать акты, а еще недели две три на регистрацию права собственности,потом подписать договор с облгазом на поставку газа, вот и ноябрь на носу и температура воздуха будет далеко не плюсовая, плиту то газовую подключим но чтобы запустить котел нужна вода в системе и как минимум процентов 75 зарегистрированных прав собственности чтобы всем сразу подключить и дом прогревался равномерно! это реалии чтобы кто не говорил!
Вот и я о том же.
zheka3789_2
z
Постійний користувач
230
04 липня 2017
03 жовт 2017 05:43
Друзі, якщо вам дали розсрочку, почекали місяць на виплату, усміхнулися трохи більше аніж ви очікували, чи, навіть, при привітанні поцілували в ручку - ваше право радіти цьому всьому і жити хоч і в бараках без води, газу і світла. Байдуже.
Мені ж жодних преференцій не потрібно було, я обирав, слухав, читав - і звучав термін травень, тож вніс 100% оплати за один день. Затримка на 6міс. по контракту нормально - ну ОК, почекаю. Але коли і тут не встигають, до того ж починають халтуру гнати і розказувати "ми не винні, це все рада/дощ/сніг/пінгвіни" звучить просто як знущання. Якщо ви звикли їсти лапшу з вух і "терпіти всі негаразди життя" - будь ласка, ваше право, ні на кого не розраховую. Можете через місяць ще пляшку коньячку з коробкою цукерок Володі занести, бо вам видали ключі від квартири, яку повинні були ВЖЕ здати, а коли, нарешті влітку 2018 року заїдете - можете ще раз занести "вдячність" - все ж як вам обіцяли і ви розраховували! Ну трошки не вдалося, подумаєш, рік. Зато на форумі лапші про площу кабеля написали і провели нормальний домофон (ще не факт). Рік очікування ж цього вартий
У кожного є юридична відповідальність і права. Підписуєш документи і не несеш відповідальності? Так не буває!
Мені ж жодних преференцій не потрібно було, я обирав, слухав, читав - і звучав термін травень, тож вніс 100% оплати за один день. Затримка на 6міс. по контракту нормально - ну ОК, почекаю. Але коли і тут не встигають, до того ж починають халтуру гнати і розказувати "ми не винні, це все рада/дощ/сніг/пінгвіни" звучить просто як знущання. Якщо ви звикли їсти лапшу з вух і "терпіти всі негаразди життя" - будь ласка, ваше право, ні на кого не розраховую. Можете через місяць ще пляшку коньячку з коробкою цукерок Володі занести, бо вам видали ключі від квартири, яку повинні були ВЖЕ здати, а коли, нарешті влітку 2018 року заїдете - можете ще раз занести "вдячність" - все ж як вам обіцяли і ви розраховували! Ну трошки не вдалося, подумаєш, рік. Зато на форумі лапші про площу кабеля написали і провели нормальний домофон (ще не факт). Рік очікування ж цього вартий
У кожного є юридична відповідальність і права. Підписуєш документи і не несеш відповідальності? Так не буває!
kwon
k
Постійний користувач
423
23 листопада 2014
03 жовт 2017 07:49
Цитата "zheka3789_2":Друзі, якщо вам дали розсрочку, почекали місяць на виплату, усміхнулися трохи більше аніж ви очікували, чи, навіть, при привітанні поцілували в ручку - ваше право радіти цьому всьому і жити хоч і в бараках без води, газу і світла. Байдуже.
Повністю згоден! Але, моя дружина була на зборах і казала, що на її питання про неустойку були натяки з елементом погрози, що позивач не отримає ключі до закінчення усіх тяжб. Отже, тут треба консультація юриста, щоб і отримати те, що належить по праву, і неустойку по договору. Я працювава у договірному відділі і у мене вже є деякі думки, але покищо не хочу озвучувати, бо віднині, як я зрозумів, представник на форумі починає грати проти нас. Шкода, що в такій країні живемо...
АгроноМ1982
А
Постійний користувач
220
08 серпня 2017
03 жовт 2017 08:47
Трішки не так було на зборах.ключі ви отримаєте в любому випадку.тільки неустойку через суд в індивідуальному порячдку,це ваше право...але краще поганий мир,ніж хороша війна...завтра ви захочете кондиціонер перенести і потрібен буде наш дозвіл...якось так.елементи шантажу і погрози були озвучені.але не за ключі.2 неділі не такий великий вже срок,якби червень надворі.але якщо саме цих тижнів не вистачить щоб завести воду і підключити газ,і будинок буде мерзнути,то Альтіс тут обіс...вся повністю.називається танцювати-танцювати,і не вклонитися..і вже реально почи аєш співставляти дати...коли Насірова закрили і 100 лямів залогу внесли...можливо і неправильні думки,але лізуть в голову.Цитата "kwon":
Повністю згоден! Але, моя дружина була на зборах і казала, що на її питання про неустойку були натяки з елементом погрози, що позивач не отримає ключі до закінчення усіх тяжб. Отже, тут треба консультація юриста, щоб і отримати те, що належить по праву, і неустойку по договору. Я працювава у договірному відділі і у мене вже є деякі думки, але покищо не хочу озвучувати, бо віднині, як я зрозумів, представник на форумі починає грати проти нас. Шкода, що в такій країні живемо...
zheka3789_2
z
Постійний користувач
230
04 липня 2017
03 жовт 2017 09:13
Цитата "АгроноМ1982":Трішки не так було на зборах.ключі ви отримаєте в любому випадку.тільки неустойку через суд в індивідуальному порячдку,це ваше право...але краще поганий мир,ніж хороша війна...завтра ви захочете кондиціонер перенести і потрібен буде наш дозвіл...якось так.елементи шантажу і погрози були озвучені.але не за ключі.2 неділі не такий великий вже срок,якби червень надворі.але якщо саме цих тижнів не вистачить щоб завести воду і підключити газ,і будинок буде мерзнути,то Альтіс тут обіс...вся повністю.називається танцювати-танцювати,і не вклонитися..і вже реально почи аєш співставляти дати...коли Насірова закрили і 100 лямів залогу внесли...можливо і неправильні думки,але лізуть в голову.
Так отож. Цікаво, яким боком забудовник не дасть мені перенести кондиціонер?) Вони хто? Які в них права? Що вони регулюють на моїй власності?))) Газовики ще мають вплив, електрики, а всі інші - до побачення)
Жилой дом Номер Один
Постійний користувач
395
18 квітня 2017
03 жовт 2017 09:19
Шановні, майбутні мешканці Житлового будинку №1.
Ще раз зазначу, що цілком розумію Ваше занепокоєння та невдоволення, що комусь (наголошую, що не усім, а лише комусь) доведеться зачекати, ще зайвий тиждень.
Дай Бог, щоб усі Ваші ремонти пройшли также вчасно і швидко без затримок, як Ви вимагаєте.
Будь-ласка, давайте рухатись у конструктивному руслі. Дуже б не хотілося, щоб форум перетворився, на вибачте, звичайний "срач" без жодних позитивних наслідків.
До речі, Ви усі так торопитесь. А скажіть будь-ласка, скільки з Вас після зборів хоч щось зробили, щоб приблизитись до отримання ключів. Раніше я писав послідовність шагів і на зборах Вам казали. Хто з панікерів, наприклад, спробував звернутись, щоб записатись на попередній огляд своєї квартири? Хто її вже оглянув? Зафіксував (хоча б для себе) зауваження, щоб потім зекономити час? Як Ви усі потім через 1-2 тижні думаєте за 1 день усі разом встигните їх оглянути? - Я впевнений - при наймні жоден з панікерів навіть не думав це робити!
До чого розводити якісь незрозумілі панічні міркування, краще діяти в напряму набуття права власності.
Складається враження, що на збори хтось приходив не дізнатись інформацію а просто показати себе і поскандалити. Навіть, якщо б була бумага про введення - вочевидь, було б усе так само.
Вибачте, поки не повідписуюь від багатьох голослівних панічних звинувачень, яких накопичилось, не зможу перейти до відповідей на актуальні запитання.
Отже, по порядку.
З чого це стало зрозуміло? Вчора я лише відписався, що буду відповідати на усі запитання.
Якщо Ви вважаєте що детальні відповіді на запитання власників та певна інформаційна допомога від представника - це гра проти вас, то нема нічого простішого ніж взагалі як інші забудовники відмовчуватись.
Подивіться їх форуми після завершення будівництва. Що не пост - то питання від власників, куди йти, де підключатись, що робити, приходили до когось газовики чи ні?.
Ви ж знаєте, що задача забудовника - збудувати. Як тільки отримаємо папірець про введення у експлуатацію і передамо Вам права власності - все робота забудовника закінчена. Підключатись кожному власнику до мереж - то його клопіт. Тому усі забудовники й вмивають руки. Ми ж не хочемо так робити, намага-мось допомогти. Навіщо плювати в лице? - дійсно, не зрозуміло.
До чого тут країна? Коли вже буде усвідомлення, що забудовник і інвестор - це партнери, а не вороги?!
Выглядит так, как будто Вас кто-то обманывает или вводит в заблуждение. Моя задача как раз описывать то, что есть, чтобы было меньше недоразумений и ошибочных додумываний. Смысл писать неправду, если Вы это потом увидите?
Яку лапшу? Де щось не відповідає дійсності?
Це до чого? Хто що не несе?
Яка халтура? Яке гнати?
Не треба все наміщувати у одну кучу.
У процеса, що відбувається зараз, є декілька складових ліній.
Лінія 1. Облаштування прибудинокової, закінчення певних декоративних робіт. Ще раз наголошую - до процессу введення у експлуатацію це не має відношення. Скільки на давіть, ніхто не збирається під Вашим пресингом дороблювати щось швидче за рахунок якості. До введення у експлуатацію, до отримання поштового адресу, до набуття Вами права власності в решті решт і до отримання Вами ключів усе буде 20 разів зроблено.
Лінія 2. Отримання нами документа та отримання поштового адресу. Тут є певна НЕВЕЛИЧКА затримка. Однак, можна починайте робити те, що робили б, якби був папірець.
Вибачте, але це навіть не смішно. Про кондиціонер - це правила, що антени ставить на фасад не можна, кондиціонери треба погоджувати із ЖЕКом. Такі правила є Первоцвіті, щоб для всіх будинок виглядав однаково красиво. Зпитайте там, знайдіть хоча б одного у кого там були якісь проблеми, не дай боже шантаж чи ще щось.
Бачу на зборах кожен почув, тільки те, що хотів почути. Шкода.
Таке враження, що Ви не були на зборах. Я теж не був, але про що там йшлося розсказали.
Уявіть на секунду, щоб Ви прийшли на збори, а Вам показали папірець від забудовника - введено у експлуатацію. Все - забудовник виконав свою роботу.
Щоб Ви робили далі? Так само писали якісь незрозумілі звинувачення усіх у і усьому?
Напевно ні. Що заважає робити це зараз??? Бажання, щоб Альтіс як ви пишите о...я. Не дочекаєтесь.
Були спеціальні збори, Ви могли там задавати будь-які питання.
Так будь-ласка співставте дати. Вже багаторазів намагались цю тему підняти. Будете здивовані, як раз у цей час після зимового періоду у нас активізуволось будівництво, почали утеплювати фасад.
Не встигаю відписуватись - ллється, ллється.
Може краще зачекати, поки усі повиписуються?
Однак, напевно багатьом важливі конструктивні питання.
Ще раз зазначу, що цілком розумію Ваше занепокоєння та невдоволення, що комусь (наголошую, що не усім, а лише комусь) доведеться зачекати, ще зайвий тиждень.
Дай Бог, щоб усі Ваші ремонти пройшли также вчасно і швидко без затримок, як Ви вимагаєте.
Будь-ласка, давайте рухатись у конструктивному руслі. Дуже б не хотілося, щоб форум перетворився, на вибачте, звичайний "срач" без жодних позитивних наслідків.
До речі, Ви усі так торопитесь. А скажіть будь-ласка, скільки з Вас після зборів хоч щось зробили, щоб приблизитись до отримання ключів. Раніше я писав послідовність шагів і на зборах Вам казали. Хто з панікерів, наприклад, спробував звернутись, щоб записатись на попередній огляд своєї квартири? Хто її вже оглянув? Зафіксував (хоча б для себе) зауваження, щоб потім зекономити час? Як Ви усі потім через 1-2 тижні думаєте за 1 день усі разом встигните їх оглянути? - Я впевнений - при наймні жоден з панікерів навіть не думав це робити!
До чого розводити якісь незрозумілі панічні міркування, краще діяти в напряму набуття права власності.
Складається враження, що на збори хтось приходив не дізнатись інформацію а просто показати себе і поскандалити. Навіть, якщо б була бумага про введення - вочевидь, було б усе так само.
Вибачте, поки не повідписуюь від багатьох голослівних панічних звинувачень, яких накопичилось, не зможу перейти до відповідей на актуальні запитання.
Отже, по порядку.
Цитата "kwon":бо віднині, як я зрозумів, представник на форумі починає грати проти нас. Шкода, що в такій країні живемо...
З чого це стало зрозуміло? Вчора я лише відписався, що буду відповідати на усі запитання.
Якщо Ви вважаєте що детальні відповіді на запитання власників та певна інформаційна допомога від представника - це гра проти вас, то нема нічого простішого ніж взагалі як інші забудовники відмовчуватись.
Подивіться їх форуми після завершення будівництва. Що не пост - то питання від власників, куди йти, де підключатись, що робити, приходили до когось газовики чи ні?.
Ви ж знаєте, що задача забудовника - збудувати. Як тільки отримаємо папірець про введення у експлуатацію і передамо Вам права власності - все робота забудовника закінчена. Підключатись кожному власнику до мереж - то його клопіт. Тому усі забудовники й вмивають руки. Ми ж не хочемо так робити, намага-мось допомогти. Навіщо плювати в лице? - дійсно, не зрозуміло.
До чого тут країна? Коли вже буде усвідомлення, що забудовник і інвестор - це партнери, а не вороги?!
Цитата "Dyadechka Ali":Как бы красиво застройщик не писал это только те слова которые мы хотим слышать!
Выглядит так, как будто Вас кто-то обманывает или вводит в заблуждение. Моя задача как раз описывать то, что есть, чтобы было меньше недоразумений и ошибочных додумываний. Смысл писать неправду, если Вы это потом увидите?
Цитата "zheka3789_2":Якщо ви звикли їсти лапшу з вух
Яку лапшу? Де щось не відповідає дійсності?
Цитата "zheka3789_2":У кожного є юридична відповідальність і права. Підписуєш документи і не несеш відповідальності? Так не буває!
Це до чого? Хто що не несе?
Цитата "zheka3789_2":Затримка на 6міс. по контракту нормально - ну ОК, почекаю. Але коли і тут не встигають, до того ж починають халтуру гнати і розказувати "ми не винні, це все рада/дощ/сніг/пінгвіни" звучить просто як знущання.
Яка халтура? Яке гнати?
Не треба все наміщувати у одну кучу.
У процеса, що відбувається зараз, є декілька складових ліній.
Лінія 1. Облаштування прибудинокової, закінчення певних декоративних робіт. Ще раз наголошую - до процессу введення у експлуатацію це не має відношення. Скільки на давіть, ніхто не збирається під Вашим пресингом дороблювати щось швидче за рахунок якості. До введення у експлуатацію, до отримання поштового адресу, до набуття Вами права власності в решті решт і до отримання Вами ключів усе буде 20 разів зроблено.
Лінія 2. Отримання нами документа та отримання поштового адресу. Тут є певна НЕВЕЛИЧКА затримка. Однак, можна починайте робити те, що робили б, якби був папірець.
Цитата "АгроноМ1982":завтра ви захочете кондиціонер перенести і потрібен буде наш дозвіл...якось так.елементи шантажу і погрози були озвучені.але не за ключі.
Вибачте, але це навіть не смішно. Про кондиціонер - це правила, що антени ставить на фасад не можна, кондиціонери треба погоджувати із ЖЕКом. Такі правила є Первоцвіті, щоб для всіх будинок виглядав однаково красиво. Зпитайте там, знайдіть хоча б одного у кого там були якісь проблеми, не дай боже шантаж чи ще щось.
Бачу на зборах кожен почув, тільки те, що хотів почути. Шкода.
Цитата "АгроноМ1982":
2 неділі не такий великий вже срок,якби червень надворі.але якщо саме цих тижнів не вистачить щоб завести воду і підключити газ,і будинок буде мерзнути,то Альтіс тут обіс...вся повністю.називається танцювати-танцювати,і не вклонитися..і вже реально почи аєш співставляти дати...коли Насірова закрили і 100 лямів залогу внесли...можливо і неправильні думки,але лізуть в голову.
Таке враження, що Ви не були на зборах. Я теж не був, але про що там йшлося розсказали.
Уявіть на секунду, щоб Ви прийшли на збори, а Вам показали папірець від забудовника - введено у експлуатацію. Все - забудовник виконав свою роботу.
Щоб Ви робили далі? Так само писали якісь незрозумілі звинувачення усіх у і усьому?
Напевно ні. Що заважає робити це зараз??? Бажання, щоб Альтіс як ви пишите о...я. Не дочекаєтесь.
Були спеціальні збори, Ви могли там задавати будь-які питання.
Так будь-ласка співставте дати. Вже багаторазів намагались цю тему підняти. Будете здивовані, як раз у цей час після зимового періоду у нас активізуволось будівництво, почали утеплювати фасад.
Не встигаю відписуватись - ллється, ллється.
Може краще зачекати, поки усі повиписуються?
Однак, напевно багатьом важливі конструктивні питання.
Реестр инвесторов на форуме Домика
Кнопка добавления в реестр расположена вверху каждой темы ЖК на форуме. Следите за продажами сами!
Детальніше
- ЖК Синергия Киев | ул. Ивана Кочерги, 17а29.1132
- ЖК Silver House | Сильвер Хаус | Спецжитлофонд | Голосеевский пр, 7429.112 200
- ЖК На Озерній | Атлант | Новосілки, вул. Озерна29.111 013
- ЖК Perfect Town LikoGrad | Лико Град | Perfect Group | ул. Михаила Максимовича27.11508
- ЖК Dibrova Park | Диброва Парк | IB Alliance | ул. Северо-Сырецкая27.111 980
- ЖК Рихерт & Парк | A Development | ул. Кирилловская, ул. Нижнеюрковская27.11106
- Коттеджи "Паларис", Борисполь, ул. Ясная, 1526.118
- ЖК Polaris Home & Plaza | Полярис | Perfect Group, Citex Development | ул. Семьи Кульженков, 2225.11488
- ЖК GL Club | Green Life | Ірпінь, вул. Лисенка, 2125.1114
- ЖК Трояндовий | Бровары, ул. Фельдмана, ул. Трояндова25.11710
- Чи варто зараз купувати нерухомість?29.113 832
- Альтернативне живлення для орендарів, хто кому винен?21.1110
- Альтернативне живлення для орендарів, хто кому винен?19.112
- Дно рынка недвижимости и влияющие факторы17.1115 233
- Инвестиции в недвижимость - лучший вариант инвестирования?17.11145
- Продаж квартири з прописаним дітьми11.114
- Найкращий район Києва29.101 682
- Квартира не відповідає плануванню. Які права я маю, з чого починати діалог з забудовником?20.083
- Кому принадлежат инженерные сети в доме?20.0718
- Видеокамеры на даче25.1123
- Дорожки на участке15.1124
- Патріотичні картини як символ національної ідентичності в сучасному інтер’єрі26.101
- Как подобрать кухонную мебель15.104
- Выбор гранитной мойки04.1030
- Как я подбирал на свою кухню разную утварь01.101
- Лифт в частном доме01.104
- Украинская дизайн-студия Yakusha design30.093
- Де ви замовляли послугу 3-д дизайну інтер'єру?23.073
- ЖК "Ріверсайд", Рівне, вул. Небесної Сотні, 66 - "DBN"27.10142
- ЖК Стандарт | Стандарт Буд | Полтава, вул. Великотирнівська, 9а18.093
- ЖК "Северный", Чернигов, пр. Мира - "Атлант"21.0811
- ЖК Прохоровський квартал05.081
- ЖК Artville | Артвиль | Zezman | Одесса, 7 км Овидиопольской дороги29.0526
- ЖК "Зелений двір", Івано-Франківськ, вул. Тисменицька23.048
- Слабый напор24.111
- Твердотопливный котел и расходы на отопление21.1120
- Из чего построить дом05.1197
- Бачок унитаза15.101
- Интересует подключение бойлера косвенного нагрева Tesy BiLight 100R S в систему отопления тепловым насосом(ТН)08.101
- Перчатки08.102
- Терміново куплю! Балон з гексафторидом сірки SF6 чистоти 99,9% V=72 кг20.091
- Схема підключення ледлюстри20.081
- Как правильно выбрать бойлер. Отзывы о бойлерах18.08434
- Весільний салон Новіас10.111
- Продаж спецодягу06.112
- Коврики от DarianA - уют и комфорт в вашем доме06.101
- Duomed - медична клініка у Львові30.091
- Послуги з будівництва стаціонарних басейнів09.092
- А что смотрим?02.09477
- Пол, тёплый пол, паркет, ламинат, плитка. Продажа напольных покрытий06.0832
- Что подарить мужчине?02.08349
- Послуги Електрика Кам'янець-Подільський13.071
Каталог відгуків про будинки Києва
Знайдіть свій будинок та розкажіть про нього. Що подобається, а що ні? Допоможіть тим хто шукає житло
Детальніше