ЖК Радужный | Киевгорстрой | ул. Кибальчича, 2
Забудовник | Київміськбуд |
Здача ЖК | 2022 р. |
Планування |
1/5% | ||
2/11% | ||
5/26% | ||
2/11% | ||
9/47% |
Живу поруч по сусідству. Бачу будинки ЖК Райдужний дуже часто, ідучи до супермаркету чи на озеро. Дійсно підтверджую, що будівельники є і на Вашому об'єкті і в сусідньому ЖК Hello House. Також маю для всіх обнадійливу інфомацію - нещодавно бачив робочих з недобудованого Новус, які теж з'явилися з кінця травня місяця. У приватній розмові з робочими і бригадирами об'єкту мені було сказано, що ТЦ планують відкривати у липні цього року. Також є інформація з сайтів рітейлу про зацікавленність відкривати на нижніх етажах ЖК Райдужний - магазин Варус чи Коло-маркет, Єва чи Простор. Нажаль все залежить не тільки від їхнього чи нашого бажання, а самі розумієте від чого... Така ж ситуація із недобудованим Новус, де наврядчи в найближчий час з'явиться вивіска KFC, MAFIA чи щось подібне...
Любі сусіди :) Не можу зв'язатися з менеджером, з ТОВ Ягуар. Карина Олегівна, скажіть, чи були схожі проблеми?
Намагалась сьогодні потрапити в квартиру, але не дали ключі. Сказали дзвонити в КМБ по цьому питанню
І квартир нема , і грошей не забрать.Та й чи потрібні ці квартири саме зараз-питання?
Засмутило повідомлення вище : ,, Також є інформація з сайтів рітейлу про зацікавленність відкривати на нижніх етажах ЖК Райдужний - магазин Варус чи Коло-маркет, Єва чи Простор,, В мене питання- навіщо???? - прохідний двір для всіх влаштувати? якщо великій чудовий новус в двох кроках..А як же ж наши мрії огородити наше подвір'я на 3 будинки? Чи тільки для нас ці магазини будуть ?
Ада.
Засмутило повідомлення вище : ,, Також є інформація з сайтів рітейлу про зацікавленність відкривати на нижніх етажах ЖК Райдужний - магазин Варус чи Коло-маркет, Єва чи Простор,, В мене питання- навіщо???? - прохідний двір для всіх влаштувати? якщо великій чудовий новус в двох кроках..А як же ж наши мрії огородити наше подвір'я на 3 будинки? Чи тільки для нас ці магазини будуть ?
Только для 3х домов коммерцию открывать не будут, особенно, если это будет какая-то сеть типа Коло или Простор, а не какая-нибудь авторская кофейня. Это совсем невыгодно.
Добрий день. Сьогодні були збори? Біля першого будинку було багато людей
Збори були, розкажіть про що говорили. Дуже дякую!
Fozi
Збори були, розкажіть про що говорили. Дуже дякую!
Вот тоже интересно, везде тишина
Розкажіть будь-ласка з якою ціллю були анонсовані збори та про що велась мова? Буду дуже вдячна
Kyiv_man
Дякую, за фото. То рух йде. Скажіть, побували в кваритрі, вийшло?
Я просто проходив повз і зробив декілька фото. Бачив 6 робітників, чув жужання в третьому будинку і стукіт в першому. В середні не був.
Якщо комусь цікаво, 1.07 відкрився NOVUS.
Все упирается в финансирование.
Скажите пожалуйста. Попасть в квартиру возможно?
Люди добрі- накипіло: забудовник наш г@мно,не інакше.Був я у своїй квартирі тиждень тому,попасти можливо.Перший будинок зі слів одної доброзичливої людини зроблений на 95%,залишилося зробити дрібниці,але не дають фінансування.Фінансування (КАРЛ). ті чорти продали всі квартири та комерційну нерухомість в будівлі,за наші гроші добудували якийсь там " медовий" або "березовий" фіг знає шо,але ж не наші з вами будинки,і тупо не має бабла.Шось там десь,хтось,якось працює,але це така собі робота на пів копійки.Будівельникам не платять кошти,ті не працюють- все логічно.Так, я розумію що війна в країні,тяжка година,але ж до 24лютого була та сама ситуація.Виходить так що ті квартири отримаємо коли ті "надійні забудовники" зберуть і продадуть всі квартири ну наприклад в ЖК Курнатовський і може тоді вистачить фінансування щоб наш ЖК ввести в експлуатацію.Нафіга такий розвод?
Короче здача не скоро,то факт!
Я писала забудовнику. Обіцяють здачу «от уже»
Копіюю відповідь: «Роботи на об"єкті відновлені. Компанія планує ввести в експлуатацію комплекс наприкінці літа. Оформлення права власності буде швидше весною наступного року. Після введення надається місяць на присвоєння адреси, після її отримання проводять обміри, виготовляють технічні паспорти. Потім відбувається взаємний розрахунок за результатми обмірів і місяць готується довідка про повну оплату. Вже на її основі нотаріус оформлює право власності. Весь процес в середньому займає 3-6 місяців.»
Нічого не змінюється. Рік чекали і ще почекаєм. Про документи написали, що реально очікувати весною
Вже два роки чекаємо.. Я другий рік знімаю квартиру. Навіщо так затягувати здачу?
А ремонт як і коли робить?( це при тому що колись може нам віддадуть наше вимучене), ціни в 3 рази підскочили, і то не все буває, а чи дальше вообще буде шо?
- ЖК На Озерній | Атлант | Новосілки, вул. Озерна28.111 009
- ЖК Perfect Town LikoGrad | Лико Град | Perfect Group | ул. Михаила Максимовича27.11508
- ЖК Silver House | Сильвер Хаус | Спецжитлофонд | Голосеевский пр, 7427.112 198
- ЖК Dibrova Park | Диброва Парк | IB Alliance | ул. Северо-Сырецкая27.111 980
- ЖК Рихерт & Парк | A Development | ул. Кирилловская, ул. Нижнеюрковская27.11106
- Коттеджи "Паларис", Борисполь, ул. Ясная, 1526.118
- ЖК Polaris Home & Plaza | Полярис | Perfect Group, Citex Development | ул. Семьи Кульженков, 2225.11488
- ЖК GL Club | Green Life | Ірпінь, вул. Лисенка, 2125.1114
- ЖК Трояндовий | Бровары, ул. Фельдмана, ул. Трояндова25.11710
- ЖК А12 | УСК | Бровары, ул. Олимпийская, 12а25.113 075
- Чи варто зараз купувати нерухомість?28.113 831
- Альтернативне живлення для орендарів, хто кому винен?21.1110
- Альтернативне живлення для орендарів, хто кому винен?19.112
- Дно рынка недвижимости и влияющие факторы17.1115 233
- Инвестиции в недвижимость - лучший вариант инвестирования?17.11145
- Продаж квартири з прописаним дітьми11.114
- Найкращий район Києва29.101 682
- Квартира не відповідає плануванню. Які права я маю, з чого починати діалог з забудовником?20.083
- Кому принадлежат инженерные сети в доме?20.0718
- Видеокамеры на даче25.1123
- Дорожки на участке15.1124
- Патріотичні картини як символ національної ідентичності в сучасному інтер’єрі26.101
- Как подобрать кухонную мебель15.104
- Выбор гранитной мойки04.1030
- Как я подбирал на свою кухню разную утварь01.101
- Лифт в частном доме01.104
- Украинская дизайн-студия Yakusha design30.093
- Де ви замовляли послугу 3-д дизайну інтер'єру?23.073
- ЖК "Ріверсайд", Рівне, вул. Небесної Сотні, 66 - "DBN"27.10142
- ЖК Стандарт | Стандарт Буд | Полтава, вул. Великотирнівська, 9а18.093
- ЖК "Северный", Чернигов, пр. Мира - "Атлант"21.0811
- ЖК Прохоровський квартал05.081
- ЖК Artville | Артвиль | Zezman | Одесса, 7 км Овидиопольской дороги29.0526
- ЖК "Зелений двір", Івано-Франківськ, вул. Тисменицька23.048
- Слабый напор24.111
- Твердотопливный котел и расходы на отопление21.1120
- Из чего построить дом05.1197
- Бачок унитаза15.101
- Интересует подключение бойлера косвенного нагрева Tesy BiLight 100R S в систему отопления тепловым насосом(ТН)08.101
- Перчатки08.102
- Терміново куплю! Балон з гексафторидом сірки SF6 чистоти 99,9% V=72 кг20.091
- Схема підключення ледлюстри20.081
- Как правильно выбрать бойлер. Отзывы о бойлерах18.08434
- Весільний салон Новіас10.111
- Продаж спецодягу06.112
- Коврики от DarianA - уют и комфорт в вашем доме06.101
- Duomed - медична клініка у Львові30.091
- Послуги з будівництва стаціонарних басейнів09.092
- А что смотрим?02.09477
- Пол, тёплый пол, паркет, ламинат, плитка. Продажа напольных покрытий06.0832
- Что подарить мужчине?02.08349