Подати оголошення

ул. Николая Закревского, 101 (дом 5)

Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можна вибрати 1 варіант відповіді. Можна міняти відповіді. Всього голосів: 90.
9/10%
2/2%
27/30%
32/36%
20/22%
1. . .104106. . .153
13 квіт 2016 07:12
Ссылки нет под руками, все в гугле можно найти. Вбейте, как пооверить владельца в реестре, там будет все подробно описано
13 квіт 2016 07:22
Цитата "Elite Force":

Дайте ссилку

//rrpdoc.informjust.ua/
13 квіт 2016 10:27
Цитата "Timts":

мы брали из разряда дешево и сердито, харьковской фабрики ОМИС. смотрятся симпатично.

А ще таке питаннячко, Ви самі ставили двері, чи брали майстра?)
Якщо майстра, скільки зараз це коштує приблизно?)
Дякую)
13 квіт 2016 12:07
хотя и не ко мне вопросик, установка дверей от 350 грн
13 квіт 2016 12:50
Дякую)
13 квіт 2016 13:43
Цитата "Dashka159":

А ще таке питаннячко, Ви самі ставили двері, чи брали майстра?)
Якщо майстра, скільки зараз це коштує приблизно?)
Дякую)

Действительно, цены на установку от 350 грн за одну дверь, ну и до бесконечности.
13 квіт 2016 18:36
А у когось були сюрпризи у вигляді ржавих крапок на стелі? Зробили грунтовку, старт финіш, нічого не було видно. Почали клєїти скловолокно і зразу на ранок проявилися ржаві крапки рівненько так вздовж кімнати у три ряди. Арматура. Але на самому бетоні її не було видно.
Оце думаю що буде коли обої почнемо на стінах клеїти.
14 квіт 2016 04:19
Цитата "Elite Force":
А у когось були сюрпризи у вигляді ржавих крапок на стелі? Зробили грунтовку, старт финіш, нічого не було видно. Почали клєїти скловолокно і зразу на ранок проявилися ржаві крапки рівненько так вздовж кімнати у три ряди. Арматура. Але на самому бетоні її не було видно.

У нас было в нескольких местах, когда стены шпаклевались, но ничего смертельного, все быстро поправили
14 квіт 2016 05:46
Та і в нас було пару цяток, але майстер теж все виправила)
Скажіть будьласка а вода досі є? вже насоси включили? а то в вівторок здається до 15 ще не дотягувала...
14 квіт 2016 08:28
Цитата "Elite Force":

А маяки после старта вынимали? "рівненько так вздовж кімнати у три ряди" - очень похоже, что их оставили ) Отсюда и ржавчина, и чем дальше, тем ее будет больше.
Спросите в Эпицентре "краску, чтобы закрыть ржавчину". На стенах под виниловые обои или под покраску этого будет достаточно. Потолок нужно переделывать
14 квіт 2016 10:10
Цитата "Dashka159":
Та і в нас було пару цяток, але майстер теж все виправила)
Скажіть будьласка а вода досі є? вже насоси включили? а то в вівторок здається до 15 ще не дотягувала...

Яким чином?
14 квіт 2016 10:11
Цитата "e-ducate":
А маяки после старта вынимали?

Маяків нема. Помазали білим лаком для нігтів, потім попробуєм на водоемульсіонку.
14 квіт 2016 11:05
Цитата "Elite Force":

Яким чином?

Здається майстер замазувала емальованою фарбою білою (та що вонюча така)
14 квіт 2016 12:09
Цитата "Dashka159":

Здається майстер замазувала емальованою фарбою білою (та що вонюча така)

Шось будемо пробувать.

Хто яку ванну взяв або хоче взяти?
Щось нічого не можу знайти. Хочу чугун і глибоченьку. Але бачу що зараз глибоких нема. У Кіровської відгуки погані, у Рока квадратики на дні темніють. Щось таке погане зараз роблять що і вибрати нічого. Де наші совкові ванни поділися? Такі довгограючі і просторні колись були.
15 квіт 2016 07:24
Щось нічого не можу знайти. Хочу чугун і глибоченьку. Але бачу що зараз глибоких нема. У Кіровської відгуки погані, у Рока квадратики на дні темніють. Щось таке погане зараз роблять що і вибрати нічого. Де наші совкові ванни поділися? Такі довгограючі і просторні колись були.[/quote]

мы взяли себе стальную, фирмы KALDEWEI у нее сталь 3,5 мм, брали в Эпицентре
15 квіт 2016 10:15
Цитата "Elite Force":

Щось нічого не можу знайти. Хочу чугун і глибоченьку. Але бачу що зараз глибоких нема. У Кіровської відгуки погані, у Рока квадратики на дні темніють. Щось таке погане зараз роблять що і вибрати нічого. Де наші совкові ванни поділися? Такі довгограючі і просторні колись були.

взяла акриловую церсанит
15 квіт 2016 10:19
Цитата "Vica ":

взяла акриловую церсанит

и мы акриловую взяли, она не холодная и не тарабанит :winky:
15 квіт 2016 10:26
Вот такая с минимальным ремонтом.
15 квіт 2016 10:26
Цитата "investor 5 dom":

и мы акриловую взяли, она не холодная и не тарабанит :winky:

именно! :yes:
15 квіт 2016 11:16
Цитата "Elite Force":

я изначально тоже только чугунную хотела, в сторону других даже не смотрела. Долго мучалась с выбором. В итоге, подвернулась возможность, взяли акриловую Равак.
Авторський канал ріелтора в Іспанії
Знайомтесь з Бенідормом, нерухомістю та стилем життя. Новобудови регіону, аналітика, інвестиції
Детальніше
+34624407828xxxx
1. . .104106. . .153
Купуй квартиру на Domik.ua
Широкий вибір квартир від власників, забудовників та ріелторів
Детальніше