Подати оголошення

Толстого 1 - ЖЕК-53, Борисполь

1. . .1719. . .26
09 січ 2018 19:45
Цитата "DеnchiK":

Надеюсь вы не будете скандалить и не станете приводить в пример назницу ситуаций вашу и мою.
Еще раз говорю, после того как мне сказали идти и приходить после 15-го я не ушел и мне вынуждены были составить договор, без скандалов, разговоров на повышеных тонах и «правильных подходов».
Лишь только вежливое общение и правильная интонация голоса.

Ви явно щось недоговорюєте, бо без входу в "потрібний кабінет" так просто не вирішується це питання, раніше 10 січня вони навіть не будуть приймати абонентів в яких немає ще заключених договорів з газконторою, так як в них зараз звітний період, це мені так повідомили в 15 кабінеті.

у вас все-таки договір є? чи лише газ включений?
09 січ 2018 20:43
Цитата "Makasin":

Ви явно щось недоговорюєте, бо без входу в "потрібний кабінет" так просто не вирішується це питання, раніше 10 січня вони навіть не будуть приймати абонентів в яких немає ще заключених договорів з газконторою, так як в них зараз звітний період, це мені так повідомили в 15 кабінеті.

Только газ, договор публичный!
09 січ 2018 21:48
Цитата "Makasin":

Даже незнаю что еще вам сказать, пошел в 4-й кабинет, там уговорил, следом на второй этаж, номер не помню, оплатил квитанцию.
На следующий день мне пустили газ.
10 січ 2018 08:01
Перефразую Кольта...взяткою і добрим словом в Україні можна добитися набагато більше,ніж просто добрим словом.
10 січ 2018 08:35
Цитата "АгроноМ1982":
Перефразую Кольта...взяткою і добрим словом в Україні можна добитися набагато більше,ніж просто добрим словом.

Относительно вашего коментария отвечу пословицей: "Каждый думает в меру своей ....".
Друзья не могу понять по какой причине мне не верите, что газ мне включили на голом энтузиазме! Видимо было хорошее настроение у сотрудници абоноттдела или обратился в правильное окошко, не больше!
Да прошу заметить, процедура включения газа (повернуть вентель) в моей квартире по времени заняла тричаса!
Спросите почему - первая квартира в доме и надо было открывать вентели на дом, на крыло и в стояк, а на каждый вентель необходимо отдельное одобрение руководства газконторы!
Я продрог до нитки в неотапливаемой квартире!
Идите в газконтору и будте сдержанными, настойчивыми будующими абонентами, а не скандальными личностями!
Нашу бюрократию преодолеть только добром и выполнением всех требований!
П.С. Я выполнил все требования газовиков, дверь на кухню, плита, котел, копии всех документов на газовое оборудование в двух экземплярах, техпаспорт на квартиру, право собственности. У них не было шансов и основания для отказа в подключении газа!
10 січ 2018 08:53
Цитата "DеnchiK":

Относительно вашего коментария отвечу пословицей: "Каждый думает в меру своей ....".
Друзья не могу понять по какой причине мне не верите, что газ мне включили на голом энтузиазме! Видимо было хорошее настроение у сотрудници абоноттдела или обратился в правильное окошко, не больше!
Да прошу заметить, процедура включения газа (повернуть вентель) в моей квартире по времени заняла тричаса!
Спросите почему - первая квартира в доме и надо было открывать вентели на дом, на крыло и в стояк, а на каждый вентель необходимо отдельное одобрение руководства газконторы!
Идите в газконтору и будте сдержанными, настойчивыми будующими абонентами, а не скандальными личностями!
П.С. Я выполнил все требования газовиков, дверь на кухню, плита, котел, копии всех документов на газовое оборудование в двух экземплярах, техпаспорт на квартиру, право собственности. У них не было шансов и основания для отказа в подключении газа!

Насправді я вірю, що не все в нас робиться за хабар. Вам пощастило - Ви попали на свято без хабарів)))

Питання по дверях - по фото бачу, що стіни не штукатурені, значить з ремонтом не спішите. Двері ставили нормальні, такі як і будуть чи якісь старі поставили без коробки?
10 січ 2018 09:06
Цитата "DеnchiK":

Все вірно, тікі чекати з броварів трохи потрібне ще. Але може і дійсно ви такі везучі.
10 січ 2018 09:19
Добрий день!

Сьогодні була у газконторі. Процедура наступна.
Приходите в 15каб., там дадуть документи (документи які ми подавали раніше) з якими необхідно піти в 3каб., де ввнесуть ваші дані, після цього відправлять в 5каб, затим в 21каб. Звертаю вашу увагу в 21 каб. необхідно ОБОВ'ЯЗКОВО надати ще одну копію пасорта і коду - для зіставлення договору.

Після чого Вам дадуть квитанцію на оплату в сумі майже 220,00грн+15грн. комісії, яку можна оплатити на 1 поверсі. Після оплати ви знов повертаєтеся в 21 каб, для пред'явлення квитанції і повідомлення дати пуску газу. Мені назначили на п'ятницю.

На понеділок планую викликати спеціалістів по котлам, для пуску котла.
10 січ 2018 09:24
Цитата "zheka3789_2":

Насправді я вірю, що не все в нас робиться за хабар. Вам пощастило - Ви попали на свято без хабарів)))

Питання по дверях - по фото бачу, що стіни не штукатурені, значить з ремонтом не спішите. Двері ставили нормальні, такі як і будуть чи якісь старі поставили без коробки?

Я писал ранее, но повторюсь.
Двери купил в новой линии "картонные" за 450 гривен, а плюс петли коробка и остальная мелочь в сумме затянуло на 1250, пену не считал.
Стены не штукатурил пока, у нас двухуровневая квартира и с начала необходимо установить каркас для лестницы но это уже 12/01/18. Штукатурить планирую в марте (машинная щтукатурка), все кроме санузлов (санузлы в ручную).
10 січ 2018 09:27
Цитата "ira89":
Добрий день!

Приходите в 15каб., там дадуть документи (документи які ми подавали раніше) з якими необхідно піти в 3каб., де ввнесуть ваші дані, після цього відправлять в 5каб, затим в 21каб. Звертаю вашу увагу в 21 каб. необхідно БОВ'ЯЗКОВО надати ще одну копію пасорта і коду - для зіставлення договору.

Після чого Вам дадуть квитанцію на оплату в сумі майже 220,00грн+15грн. комісії, яку можна оплатити на 1 поверсі. Після оплати ви знов повертаєтеся в 21 каб, для пред'явлення квитанції і повідомлення дати пуску газу. Мені назначили на п'ятницю.

А в моей квитанции было 314 гривен (комиссия соответственно 15)! Вот почему мне подключили быстрее!
Никакая это не халява была в моем случае!
10 січ 2018 09:42
Цитата "АгроноМ1982":

Я сьогодні на власному досвіді переконалася, що DenchiK таки не лукавить (ще вчора я була іншої думки). Я сьогодні абсолютно без проблем подала частину документів в 4 кабінеті (на 1 поверсі), потім мене направили у 21-й кабінет (на 2 поверсі), де забрали решту копій, після чого я спустилася на 1-й поверх для оплати підведення газу (близько 230 грн з комісією), занесла квитанцію про сплату назад у 21-й кабінет. Сказали, що завтра їх представник приїде підключати.
Я досі дуже здивована, що все так швидко пройшло...
Сподіваюся, з підключенням також не виникне проблем :pray:
10 січ 2018 09:46
Цитата "ira89":
Добрий день!

Приходите в 15каб., там дадуть документи (документи які ми подавали раніше) з якими необхідно піти в 3каб., де ввнесуть ваші дані, після цього відправлять в 5каб, затим в 21каб. Звертаю вашу увагу в 21 каб. необхідно ОБОВ'ЯЗКОВО надати ще одну копію пасорта і коду - для зіставлення договору.

Пуск котла неможливий без води... :shuffle:
10 січ 2018 10:00
Цитата "Anabel123":

Пуск котла неможливий без води... :shuffle:

А я і буду пускати з водою :yes: :yes: :yes:
10 січ 2018 10:05
Цитата "ira89":

А я і буду пускати з водою :yes: :yes: :yes:

В такому разі, чудово :)
Напишіть нам потім, як все пройшло :hi:
10 січ 2018 10:09
Цитата "Anabel123":

Я сьогодні на власному досвіді переконалася, що DenchiK таки не лукавить (ще вчора я була іншої думки). Я сьогодні абсолютно без проблем подала частину документів в 4 кабінеті (на 1 поверсі), потім мене направили у 21-й кабінет (на 2 поверсі), де забрали решту копій, після чого я спустилася на 1-й поверх для оплати підведення газу (близько 230 грн з комісією), занесла квитанцію про сплату назад у 21-й кабінет. Сказали, що завтра їх представник приїде підключати.
Я досі дуже здивована, що все так швидко пройшло...
Сподіваюся, з підключенням також не виникне проблем :pray:

Anabel123, видимо вы прочитали мое сообщение о том в каком порядке небходимо посещать кабинеты!
А то тут некоторые про мое лукавство пишут, я никогда не лукавлю об этом говорят минусы в репутации - я всегда пишу и говорю то что будмаю, а в слова вкладываю смысл!
Если у Вас 3-5 секции то подключение займет до часа, ну чтоб вы понимали, зайдут к Вам домой, проверят вентели, а потом спустятся в низ откроют стояк, прийдут к вам и пустят газ - с Вас подпись и вуаля - газ подано!
10 січ 2018 10:12
Цитата "DеnchiK":

У нас 2 секція :)
А котел коли Ви плануєте підключати?

Anabel123, видимо вы прочитали мое сообщение о том в каком порядке небходимо посещать кабинеты!
А то тут некоторые про мое лукавство пишут, я никогда не лукавлю об этом говорят минусы в репутации - я всегда пишу и говорю то что будмаю, а в слова вкладываю смысл!
Если у Вас 3-5 секции то подключение займет до часа, ну чтоб вы понимали, зайдут к Вам домой, проверят вентели, а потом спустятся в низ откроют стояк, прийдут к вам и пустят газ - с Вас подпись и вуаля - газ подано!
10 січ 2018 10:20
Цитата "Anabel123":

Котел планирую летом, сейчас не вижу в этом смысла, газ есть буду делать ремонт: каркас под лесницу, проводка электрики всех проводов (акустика, ТВ, LAN), в марте оштукатурю, пока будет сохнуть найду плиточника......
И так далее по намеченому плану.
10 січ 2018 13:29
Друзья, кто сейчас занимается подключением газа, что там с договором? Как у Денчика будет публичный или как? Лично меня на данном этапе больше интересует договор с газ конторой, что б спокойно продолжать "ремонт". В самом газе смысла сейчас не вижу.
10 січ 2018 13:34
Цитата "Кошкин дом 1":
Друзья, кто сейчас занимается подключением газа, что там с договором? Как у Денчика будет публичный или как? Лично меня на данном этапе больше интересует договор с газ конторой, что б спокойно продолжать "ремонт". В самом газе смысла сейчас не вижу.

"Договір розподілу природного газу між оператором ГРМ (ПАТ «Київоблгаз») та споживачем є публічним та укладається шляхом підписання заяви-приєднання споживача до умов договору розподілу природного газу."
Ось посилання: https://kv.104.ua/ua/services/pidkljuchiti-gaz/distribution-terms/id/tipovij-dogovir-rozpodilu-prirodnogo-gazu-15572
Підписуємо лише заяву.
10 січ 2018 13:35
Кстати у меня на кухню прекрасно подошла входная дверь.. 8-) :)
Каталог відгуків про будинки Києва
Знайдіть свій будинок та розкажіть про нього. Що подобається, а що ні? Допоможіть тим хто шукає житло
Детальніше
1. . .1719. . .26
Каталог відгуків про будинки Києва
Знайдіть свій будинок та розкажіть про нього. Що подобається, а що ні? Допоможіть тим хто шукає житло
Детальніше