Подати оголошення

ЖК "Ярославичи" - Стена позора!

Тема закрита

1. . .1820. . .75
09 квіт 2015 08:00

Свіжа інформація для роздумів без будь-якого підтексту, особливо для тих, хто думає що якщо авто поставити біля під'їзду, особливо на тротуарі, то з ним нічого не трапиться Ну-ну, як казав один класик "Совпадение? - Не думаю"
https://korrespondent.net/kyiv/3501566-v-kyeve-vo-dvore-doma-podozhhly-mashyny

Крім того, нарешті знову повернуть "листи щастя" від ДАІ, тож протокол про порушення можна знову складати без власника, навіть просто по надісланому фото.

09 квіт 2015 08:16
Пффффф, порадував камєнт про багатих і бідний? Як купить квартиру за 500к так гроші є, а на все інше немає. Мені цікаво, як поділить на бідних і багатих в нашому комплексі? Та і де логіка, багата людина ніколи не купить житло в економ класі.

Стосовно парковки, багато парко місць добавиться, коли добудується комплекс, а саме зі спуска до низу дороги, там щас грузове авто їздить, якщо ставить "лєсінкой" то це як мінімум 50 авто+

Просто у нас мужики стали як хряки ліниві, нада припаркувать прямо під під"їздом, а щє кращє трошки на бордюр, тому як пузо своє перти влом далеко. Ну або паркується не просто як муділа, а як муділа всіх муділ, зайнявши 2 або 4 місця.

Тому тут просто культура людей відсутня німношк.

Щоб стало кращє, мінімально, потрібно зробить розмітку на парковці і все.
09 квіт 2015 09:14
[quote="joki4"]Пффффф, порадував камєнт про багатих і бідний? Як купить квартиру за 500к так гроші є, а на все інше немає. Мені цікаво, як поділить на бідних і багатих в нашому комплексі? Та і де логіка, багата людина ніколи не купить житло в економ класі.

А Вы не рассматривали такие варианты,что многие разъезжаются с родственниками,квартиру продают в Киеве,делят деньги на двоих, докладывают ещё свои сбережения и покупают в Вышгороде.А увидеть кто богаче или беднее поможет марка машины на которой ездит владелец,как правило на джипах побогаче будут, вот они как раз и заезжают на тротуары и газоны,а на легковой да если ещё купленной на честно заработанные деньги хозяин подумает прежде чем заехать на такую высокую бровку как у нас и погнуть себе пороги в машине.
09 квіт 2015 09:20
Цитата "олеже":

Я думаю, що потрібно не заглядати людям до рота та в кишені, а спробувати заробити самому. Запевняю вас, що той хто "накрав" собі квартиру тут навряд купить.

Всім мир)
09 квіт 2015 09:39
Цитата "joki4":

Я думаю, що потрібно не заглядати людям до рота та в кишені, а спробувати заробити самому. Запевняю вас, що той хто "накрав" собі квартиру тут навряд купить.

Всім мир)

Ни кому никогда не заглядывала в рот и в карман,работаю и я и муж,написала о своих расходах,считаю владельцы своих машин имеют полное право парковаться возле своего дома, как и дети нашего комплекса гулять на своих площадках,а не искать площадки в чужих дворах, или владельцам снимать гараж
09 квіт 2015 09:46
Цитата "олеже":

Ни кому никогда не заглядывала в рот и в карман,работаю и я и муж,написала о своих расходах,считаю владельцы своих машин имеют полное право парковаться возле своего дома, как и дети нашего комплекса гулять на своих площадках,а не искать площадки в чужих дворах, или владельцам снимать гараж

Паркуваться так, але щоб це було у рамках розумного. Також гараж можна знімать на 2х, якщо це дорого. Так як наші люди жлоби і завжди намагаються заграбать більше землі то і гаражі майже у всіх на 2 тачки. Коштує це добро 1000грн у місяць, біля дому. А за дітей згодний, у нас і так площадка дуже убога, і немає навіть футбольного поля чи баскетбольного кільця.
09 квіт 2015 12:33
Цитата "олеже":

Тварь я дрожащая или право имею? (с)
Кто-то сверху уже подсчитывал площадь двора при обустройстве парковки для всех правоимеющих. Пара гектар заасфальтируем и всем места хватит.
Иметь право и пользоваться этим правом - это разные вещи. Право то мы все имеем, но если места не хватило, то увы, кроме права остаются только обязанности - выполнять правила ПДД и не нарушать Закон. Права нарушать Закон и ПДД ни у кого нет.
Ну и про расходы на содержание автомобиля я уже говорил. Расходы на парковку включаем, ругаем капитализм.
20 квіт 2015 12:46
Уважаемые соседи, а именно, соседи 3 дома 3 секции 3 этажа, уже третий день, как минимум, прохожу мимо двух прекрасных пакетов с мусором, которые кто-то оставил в коридоре между двумя дверями при выходе на балкон подъезда, и видимо или забыл о них, или попросту не собирается убирать. Неужели так трудно спуститься три этажа и выбросить мусор?
20 квіт 2015 13:27
Цитата "Marenkoa":
Уважаемые соседи, а именно, соседи 3 дома 3 секции 3 этажа, уже третий день, как минимум, прохожу мимо двух прекрасных пакетов с мусором, которые кто-то оставил в коридоре между двумя дверями при выходе на балкон подъезда, и видимо или забыл о них, или попросту не собирается убирать. Неужели так трудно спуститься три этажа и выбросить мусор?

Емммм...так у нас 2 будинки.
20 квіт 2015 15:02
Цитата "joki4":

Емммм...так у нас 2 будинки.

там же написано, "..3 дома, 3 секции, 3 этажа.."
20 квіт 2015 15:25
ну так у нас всего жилых ДВА корпуса)) вы про какой 3й дом говорите?
20 квіт 2015 15:31
Цитата "Marenkoa":

там же написано, "..3 дома, 3 секции, 3 этажа.."

Ну так я вам і пишу що у нас тільки 2 БУДИНКИ жилих, 3 тільки будується)
20 квіт 2015 15:37
3-им считается дом, который построен первым
20 квіт 2015 17:07
Цитата "sllena19":
3-им считается дом, который построен первым

Вот, о нем и речь. Для остальных, чтоб понятнее, то 1 корпус.
20 квіт 2015 17:15
Цитата "Сестра Элкинс":
ну так у нас всего жилых ДВА корпуса)) вы про какой 3й дом говорите?

Построены 3 и 4 дома, 1 и 2 строятся, если по корпусам, то третий дом это 1 корпус, 4-й дом-второй корпус, даже темы третьего и четвертого домов есть на форуме и никого это в заблуждение не вводит.
22 квіт 2015 18:25
Газоны? Не слышал...
22 квіт 2015 18:29
Какие подъезды, а Вам не все равно?...
23 квіт 2015 10:22
К такому фото один коммент - мудак.
23 квіт 2015 11:25
Цитата "001i001":
К такому фото один коммент - мудак.

Як мінімум - два (мудака) :winky:

А взагалі таких "кадрів" - як жителів "Ярославичів", так і їх гостей - не два, а багато більше - на жаль.
Проте можу відповідально заявити, що пояснювальна бесіда із подібними власниками авто часом діє позитивно - надалі паркуються вже не "як попало", а щоб не заважати іншим.
26 квіт 2015 06:48
Вы знаете такое впечатление что красили бордюры на тротуарах куры лапой ей богу, испорчен весь вид двора, оч возмущена, хз!
Каталог відгуків про будинки Києва
Знайдіть свій будинок та розкажіть про нього. Що подобається, а що ні? Допоможіть тим хто шукає житло
Детальніше
1. . .1820. . .75
Всі звіти про надійність новобудов безкоштовно
Обирайте новобудову в каталозі Білдконтролю та отримуйте звіт про її надійність. Це корисно.
Детальніше