Создание ОСББ (как замена ЖЕКу)
Тема закрита
Быть или не быть ОСББ?
Можна вибрати 2 варіанта відповіді. Можна міняти відповіді. Всього голосів: 119.
80/67% | ||
34/29% | ||
5/4% |
Enot911
Старожил
722
16 березня 2015
25 бер 2016 10:31
Цитата "joki4":
Наскільки мені відомо, то щоб поставить вазтьорів на трудову ідея пана Сардака. Тому я і запитав, так як хочу просто розібратися. А не просто тупо ставить галочку скрізь ЗА
А от дійсно цікаво як у нас працюють вахтьори? вицільно -правовий договір? чи може не офіційно? ай-яй-яй, і ми хочемо правову державу?!
Я особисто справно плачу ці 50 грн, мені видають платіжки, посміхають, відчиняють вдері (деякі працівники), але я і приблизно не здогадують, що вони мені "винні" за ці 50 грн.
деякі, 2 слова зв"язати не можуть, коли щось питаю... але плачу... за що? за яку конкретно послугу..
joki4
j
Постійний користувач
347
12 вересня 2014
25 бер 2016 10:33
Цитата "Enot911":
А от дійсно цікаво як у нас працюють вахтьори? вицільно -правовий договір? чи може не офіційно? ай-яй-яй, і ми хочемо правову державу?!
Я особисто справно плачу ці 50 грн, мені видають платіжки, посміхають, відчиняють вдері (деякі працівники), але я і приблизно не здогадують, що вони мені "винні" за ці 50 грн.
деякі, 2 слова зв"язати не можуть, коли щось питаю... але плачу... за що? за яку конкретно послугу..
Вже 60грн))) Так вони видають платіжки, прибирають 1 поверх та східці до під"їзду. Також чистять їх зимою. Миють ліфти, видають листи. Притримують двері для тебе і т.д. Переваг куча. Стосовно налогів, щоб було вигідно людям працювать, то ми тоді повинні платити не по 60грн, а по 120, щоб була вичьота налогу.
Enot911
Старожил
722
16 березня 2015
25 бер 2016 10:35
Цитата "joki4":
Я думаю це ви уважно не прочитали що таке ОСББ і як це працює, не ту інфу яку вам дали, а просто самій поцікавиться і порить інформацію. І повірте навть при ОСББ особисто Ви ніякого контролю мать і далі не будите. Ще раз кажу, я просто хочу розібратися в ситуації і все.
соромно, чи не соромно зізнатися, я і не читала ту інфу яку дали, і особисто не спілкувалась з членами ІГ.
Попри ту інформацію яку до нас доносять є власне розуміння теми.
І це власне розуміння ну ніяк не пояснює, як можна захищатит тоталітаризм (КМ в даному його статусі) і відмовлятись від демократії
Enot911
Старожил
722
16 березня 2015
25 бер 2016 10:36
Цитата "joki4":
Вже 60грн))) Так вони видають платіжки, прибирають 1 поверх та східці до під"їзду. Також чистять їх зимою. Миють ліфти, видають листи. Притримують двері для тебе і т.д. Переваг куча. Стосовно налогів, щоб було вигідно людям працювать, то ми тоді повинні платити не по 60грн, а по 120, щоб була вичьота налогу.
корпус 2 піз"їзд 2 50 грн, вас "розводять"
joki4
j
Постійний користувач
347
12 вересня 2014
25 бер 2016 10:37
Цитата "Enot911":
соромно, чи не соромно зізнатися, я і не читала ту інфу яку дали, і особисто не спілкувалась з членами ІГ.
Попри ту інформацію яку до нас доносять є власне розуміння теми.
І це власне розуміння ну ніяк не пояснює, як можна захищатит тоталітаризм (КМ в даному його статусі) і відмовлятись від демократії
Еххх, ну Ви не читаєте те, що я пишу я нікого не підтримую наразі. Я хочу розібратися. Як з КМ, так і з цим ОСББ. Розумієте, просто розібратися. І я поважаю думку кожного, а не говорю шо все фігня давайте проти або за ОСББ.
joki4
j
Постійний користувач
347
12 вересня 2014
25 бер 2016 10:38
Цитата "Enot911":
корпус 2 піз"їзд 2 50 грн, вас "розводять"
Мені не шкода тої +10грн, до людей притензій немає. Привітні і роблять все як треба.
ТТТТТТ
Постійний користувач
369
29 січня 2014
25 бер 2016 10:39
"Так от, у пана Віталія, котрий в ініціативній групі, борг за комуналку 10 000грн. + він ніде не працює(можливо офіційно). Так от цікаво наскільки це вірна інфа? Якщо інфа вірна, то як тоді людина яка сама не платить може керувати ОСББ?"
При всей моей "любви" к Сардаку давайте думать прежде чем что-то писать. Ну как у него может быть 10.000 тыс. долга?)))) Комплексу еще нет 4-лет)))))! долг наверное имеет место быть но не столь большой.
При всей моей "любви" к Сардаку давайте думать прежде чем что-то писать. Ну как у него может быть 10.000 тыс. долга?)))) Комплексу еще нет 4-лет)))))! долг наверное имеет место быть но не столь большой.
joki4
j
Постійний користувач
347
12 вересня 2014
25 бер 2016 10:41
Цитата "ТТТТТТ":Так от, у пана Віталія, котрий в ініціативній групі, борг за комуналку 10 000грн. + він ніде не працює(можливо офіційно). Так от цікаво наскільки це вірна інфа? Якщо інфа вірна, то як тоді людина яка сама не платить може керувати ОСББ?
Ще раз кажу, шо таку інфо я отримав і нічого не стверджував. І ви вірно замітили стосовно думать, перед тим як писать Я вам можу ці 10к грн накрутить за 6 місяців. ЛЕГКО))) Я в місяць плачу 1200грн за комуналку. От і порахуйте. ЦЕ не так і складно.
Enot911
Старожил
722
16 березня 2015
25 бер 2016 10:46
Цитата "joki4":
Еххх, ну Ви не читаєте те, що я пишу я нікого не підтримую наразі. Я хочу розібратися. Як з КМ, так і з цим ОСББ. Розумієте, просто розібратися. І я поважаю думку кожного, а не говорю шо все фігня давайте проти або за ОСББ.
Ваші повідомлення забарвлені прихильністтю до КМ, моя суб"єктивна думка, і опозицією до Сардака, якого ви бачите як головного і одноосібного представника ОСББ, от і склась така думка.
Взагалі дуже важко дійти спільної думки, тим паче коли така велика кількість опонентів, але ми, як мешканці і власники, маємо бути зацікавлені в цьому.
joki4
j
Постійний користувач
347
12 вересня 2014
25 бер 2016 10:47
Цитата "Enot911":
Ваші повідомлення забарвлені прихильністтю до КМ, моя суб"єктивна думка, і опозицією до Сардака, якого ви бачите як головного, от і склась така думка.
Взагалі дуже важко дійти спільної думки, тим паче коли така велика кількість опонентів, але ми, як мешканці і власники, маємо бути зацікавлені в цьому.
Повністю згоден А стосовно КМ то я просто поділився фактами
Lexus30
Постійний користувач
281
08 серпня 2013
25 бер 2016 11:01
Цитата "joki4":
Також сьогодні дізнався що КМ буде робити парковку там де стояли вагончики, інфа 100%.
Еще десяток машин под окнами ситуацию кардинально вряд ли улучшат. Еще и с выходом к окнам стационара, где лечатся круглосуточно люди. Плюс - это территория больницы, на сколько мне известно.
Любые изменения в придомовой территории должны выносится на общественные слушания жильцов. ИМХО лучше спорт площадка, с силовыми снарядами или баскетбольная или мини стадион, как вариант. В крайнем случае какой-то парк и деревья посадить, а то с этим у нас беда. На гору к дубкам не каждый с коляской взберется.
joki4
j
Постійний користувач
347
12 вересня 2014
25 бер 2016 11:04
Цитата "Lexus30":
Еще десяток машин под окнами ситуацию кардинально вряд ли улучшат. Еще и с выходом к окнам стационара, где лечатся круглосуточно люди. Плюс - это территория больницы, на сколько мне известно.
Любые изменения в придомовой территории должны выносится на общественные слушания жильцов. ИМХО лучше спорт площадка, с силовыми снарядами или баскетбольная или мини стадион, как вариант. В крайнем случае какой-то парк и деревья посадить, а то с этим у нас беда. На гору к дубкам не каждый с коляской взберется.
Я повністю підтримую, що краще площадка. Але наші ж мешканці ходять чи ходили в КМ і капали на мізки де парковка) От вони і вирішили таке зроюить. Якщо громада буде проти, то ніхто не дасть їм там зробити парковку. Стосовно парковки я вже писав вище, де її ліпше, на мою думку, розмістити.
Lexus30
Постійний користувач
281
08 серпня 2013
25 бер 2016 11:15
Цитата "joki4":
Я повністю підтримую, що краще площадка. Але наші ж мешканці ходять чи ходили в КМ і капали на мізки де парковка) От вони і вирішили таке зроюить. Якщо громада буде проти, то ніхто не дасть їм там зробити парковку. Стосовно парковки я вже писав вище, де її ліпше, на мою думку, розмістити.
Связался с мастером КМ, действительно подтвердили о стоянке для машин сегодня идут договариваться с главврачем больницы. Сказал мастер, что В.Сардак распорядился сделать там стоянку. Хотелось бы услышать мнение инициативной группы?
joki4
j
Постійний користувач
347
12 вересня 2014
25 бер 2016 11:16
Цитата "Lexus30":
Связался с мастером КМ, действительно подтвердили о стоянке для машин сегодня идут договариваться с главврачем больницы. Сказал мастер, что В.Сардак распорядился сделать там стоянку. Хотелось бы услышать мнение инициативной группы?
Емммм...я звісно вибачаюсь, а що означає розпорядився?) І які у нього на це права?) Також хочу почути відповіді.
Lexus30
Постійний користувач
281
08 серпня 2013
25 бер 2016 11:19
Цитата "joki4":
Емммм...я звісно вибачаюсь, а що означає розпорядився?) І які у нього на це права?) Також хочу почути відповіді.
Так сказал, мастер. Что все жилицы за стоянку, и уже набрано 40 голосов за.
joki4
j
Постійний користувач
347
12 вересня 2014
25 бер 2016 11:20
Цитата "Lexus30":
Так сказал, мастер. Что все жилицы за стоянку, и уже набрано 40 голосов за.
ггг це 5 поверхів) А у нас вже 3 будинки)
Enot911
Старожил
722
16 березня 2015
25 бер 2016 11:21
Цитата "joki4":
а які у КМ права? Будував ДБК, власники осель ми, а розпоряджається ДБК,
а Сардак напевно на правах депутата розпорядився, часом не обіцяв на виборах?
P.S не радитись з людьми, дуже-дуже-дуже погана звичка
хоча, здаэться пропонували підписати листочок про парковку, без жодної альтернативи, якщо це тей листочок про який я думаю, я хочу відкликати підпис
Сумно як, як ми живемо? робимо комфорт собі, і своїм авто, а хто подумає про комфорт для дітей ?
Lexus30
Постійний користувач
281
08 серпня 2013
25 бер 2016 11:24
Цитата "Enot911":
а які у КМ права? Будував ДБК, власники осель ми, а розпоряджається ДБК,
а Сардак напевно на правах депутата розпорядився, часом не обіцяв на виборах?
P.S не радитись з людьми, дуже-дуже-дуже погана звичка
хоча, здаэться пропонували підписати листочок про парковку, без жодної альтернативи (майданчик напраклад)
Сумно як, як ми живемо? робимо комфорт собі, і своїм авто, а хто подумає про комфорт для дітей ?
причем я спросил мастера жек-а провели ли они опрос жильцов, она сказала нет. это территория больницы идут сегодня с главврачом договариваться)) как причудливо тасуется колода.
engine
e
Новачок
14
29 квітня 2015
25 бер 2016 11:25
Предлагаю форумчанам снизить градус обсуждения создания ОСББ и не опускаться до межличностной перепалки. Все, наверно, согласятся, что никакой конкретной информации по нашему светлому будущем в ОСББ пока нет. Дата 1 июля не является для Ярославичей никаким граничным сроком. Поэтому давайте сначала получим ясность по многим проблемным вопросам, которые в этой ветке неоднократно поднимались, а потом уже перейдем к голосованию.
К ЖЭКу вопросов, конечно, хватает, но катастрофической нынешнюю ситуацию с обслуживанием домов назвать нельзя. Ведь он уже волнуется и суетится, воспылав любовью к жильцам комплекса и обещая нам покращення вже сьогодні. А там, глядишь, еще что-нибудь отвалится-поломается-протечет-отключится и ЖЭК - друг ДБК должен будет поспособствовать разрешению возникших проблем. Да и удовольствие общения с должниками по коммунальным услугам пока вполне можно оставить за ЖЭКом.
К ЖЭКу вопросов, конечно, хватает, но катастрофической нынешнюю ситуацию с обслуживанием домов назвать нельзя. Ведь он уже волнуется и суетится, воспылав любовью к жильцам комплекса и обещая нам покращення вже сьогодні. А там, глядишь, еще что-нибудь отвалится-поломается-протечет-отключится и ЖЭК - друг ДБК должен будет поспособствовать разрешению возникших проблем. Да и удовольствие общения с должниками по коммунальным услугам пока вполне можно оставить за ЖЭКом.
Enot911
Старожил
722
16 березня 2015
25 бер 2016 11:25
Цитата "Lexus30":
причем я спросил мастера жек-а провели ли они опрос жильцов, она сказала нет. это территория больницы идут сегодня с главврачом договариваться)) как причудливо тасуется колода.
так и живем
Каталог відгуків про будинки Києва
Знайдіть свій будинок та розкажіть про нього. Що подобається, а що ні? Допоможіть тим хто шукає житло
Детальніше
- ЖК На Озерній | Атлант | Новосілки, вул. Озерна24.11987
- ЖК Рихерт & Парк | A Development | ул. Кирилловская, ул. Нижнеюрковская24.11102
- ЖК Оболонский бриз | ИнжПромБудСервис | Оболонский проспект, 30а24.112 953
- ЖК А12 | УСК | Бровары, ул. Олимпийская, 12а24.113 074
- ЖК Причал 8 | ИнтерГал-Буд | ул. Канальная, 823.11159
- ЖК Трояндовий | Бровары, ул. Фельдмана, ул. Трояндова22.11708
- ЖК Деснянский | ДБК-Житлобуд | ул. Электротехническая, 4322.11446
- ЖК Dibrova Park | Диброва Парк | IB Alliance | ул. Северо-Сырецкая22.111 979
- ЖК Silver House | Сильвер Хаус | Спецжитлофонд | Голосеевский пр, 7421.112 193
- Жилой квартал Rybalsky | Рыбальский | SAGA, Perfect Group | ул. Набережно-Рыбальская 3,921.111 323
- Альтернативне живлення для орендарів, хто кому винен?21.1110
- Чи варто зараз купувати нерухомість?20.113 829
- Альтернативне живлення для орендарів, хто кому винен?19.112
- Дно рынка недвижимости и влияющие факторы17.1115 233
- Инвестиции в недвижимость - лучший вариант инвестирования?17.11145
- Продаж квартири з прописаним дітьми11.114
- Найкращий район Києва29.101 682
- Квартира не відповідає плануванню. Які права я маю, з чого починати діалог з забудовником?20.083
- Кому принадлежат инженерные сети в доме?20.0718
- Дорожки на участке15.1124
- Патріотичні картини як символ національної ідентичності в сучасному інтер’єрі26.101
- Как подобрать кухонную мебель15.104
- Выбор гранитной мойки04.1030
- Как я подбирал на свою кухню разную утварь01.101
- Лифт в частном доме01.104
- Украинская дизайн-студия Yakusha design30.093
- Де ви замовляли послугу 3-д дизайну інтер'єру?23.073
- Бассейн во дворе07.0517
- ЖК "Ріверсайд", Рівне, вул. Небесної Сотні, 66 - "DBN"27.10142
- ЖК Стандарт | Стандарт Буд | Полтава, вул. Великотирнівська, 9а18.093
- ЖК "Северный", Чернигов, пр. Мира - "Атлант"21.0811
- ЖК Прохоровський квартал05.081
- ЖК Artville | Артвиль | Zezman | Одесса, 7 км Овидиопольской дороги29.0526
- ЖК "Зелений двір", Івано-Франківськ, вул. Тисменицька23.048
- Слабый напор24.111
- Твердотопливный котел и расходы на отопление21.1120
- Из чего построить дом05.1197
- Бачок унитаза15.101
- Интересует подключение бойлера косвенного нагрева Tesy BiLight 100R S в систему отопления тепловым насосом(ТН)08.101
- Перчатки08.102
- Терміново куплю! Балон з гексафторидом сірки SF6 чистоти 99,9% V=72 кг20.091
- Схема підключення ледлюстри20.081
- Как правильно выбрать бойлер. Отзывы о бойлерах18.08434
- Весільний салон Новіас10.111
- Продаж спецодягу06.112
- Коврики от DarianA - уют и комфорт в вашем доме06.101
- Duomed - медична клініка у Львові30.091
- Послуги з будівництва стаціонарних басейнів09.092
- А что смотрим?02.09477
- Пол, тёплый пол, паркет, ламинат, плитка. Продажа напольных покрытий06.0832
- Что подарить мужчине?02.08349
- Послуги Електрика Кам'янець-Подільський13.071
Сучасні шалє із морським краєвидом
Новенькі модернові будинки у затишному містечку на березі середземного моря серед мальовничих гір
Детальніше