Подати оголошення

Прогноз динамики цен предложения жилья г.Киев, 2006-2008

1. . .810. . .14
26 бер 2008 03:26
Цитата:

эппл,

а куда делись графики? ... хотелось бы пересмотреть

Нет проблем...

:) Apple
26 бер 2008 07:22
Цитата:

Мой прогноз динамики цен:

11.2006 - 2500
12.2006 - 2800
01.2007 - 3000
02.2007 - 2500
03.2007 - 1000
04.2007 - 700

Какой красивый и фантастичный прогноз. А вортех все так же зажигает.
26 бер 2008 09:54
это все финансовая школа флаймана. он тоже утверждал, что 700уе это справедливая цена.
Цитата:

27 бер 2008 10:18
Цитата:

это все финансовая школа флаймана. он тоже утверждал, что 700уе это справедливая цена.

а главное, упомянутый Вортех, уже собирается "покупать" двушку по 140000.

А где это Флуман делся, с баксами от обменника к обменнику бегает? Давно не слышал. Видать в Одессу уехал, жаль. С кого теперь требовать буду за прогноз на март 2009 - когда уж точно должно быть 700, на крайняк на лето 2009.

Прикольно спрыгивают пацанчики.
Один наобещал год назад 700 и дальше как ни в чем не бывало, обещает.
Другой статью обещал написать, уже 20 дней прошло, а ни строки.
Третьи расказывают какие они финансовые гении и что за 100 000 они бы УХ!, а сами морозят деньги в таких низколиквидных активах!?
То появится еще один и расказывай ему по-новому то ,что легко прочесть в архиве. Пусть Работягу с 2004 почитает, неофит наш.

Да, Вал1, где ваш вопрос? Время уже появилось?

Прикольно за этим наблюдать, но писать уже не тянет.
27 бер 2008 10:20
Цитата:

Опять линейка...

Почему график должен идти вверх? Может он пойдет вниз с динамикрй 20-30% в год???

Над таким сценарием не задумывались?

Как думается? Долго еще думать?
27 бер 2008 10:22
Цитата:

2 яблоко
у тебя явно проблемы и с обычной логикой и с математикой
RTFM

как дела с логикой и математикой, господин Духовны или как вас там?
27 бер 2008 11:43
Цитата:

А где это Флуман делся, с баксами от обменника к обменнику бегает? Давно не слышал. Видать в Одессу уехал, жаль. С кого теперь требовать буду за прогноз на март 2009 - когда уж точно должно быть 700, на крайняк на лето 2009.

Третьи расказывают какие они финансовые гении и что за 100 000 они бы УХ!, а сами морозят деньги в таких низколиквидных активах!?
То появится еще один и расказывай ему по-новому то ,что легко прочесть в архиве. Пусть Работягу с 2004 почитает, неофит наш.

В Вашем економическом прогнозе Fliman есть пункт об инфляции //domik.ua/mod/forum/index.php?s...1149& st=340

Цитата:

В принципі все вже говорено-переговорено, тай в опитуваннях ми відмітилися.
Отже грн. 4,9-5,1 до кінця року.
1 м2 - новобудова від КГС 1800-1900, вторинний старе від 1750 до 3500 нове. В середньому квартири для нас з тобою на рівні 2500-2700.
Аркаді нічого не зробиться
Інфляція 12-13%
Рік мине швидко, чим старший стаю , тим час швидше йде. Треба лише тему не загубити.

Судя по контексту речь идёт об уровне инфляции в 2008 году.
Как думаете не погорячились ли Вы назвав цифры 12-13%?

P.S. О курсе валют Нацбанк советует //www.intv-inter.net/v/article/?id=54382 7
27 бер 2008 11:48
Цитата:

В Вашем економическом прогнозе Fliman есть пункт об инфляции //domik.ua/mod/forum/index.php?s...1149& st=340
Судя по контексту речь идёт об уровне инфляции в 2008 году.
Как думаете не погорячились ли Вы назвав цифры 12-13%?

P.S. О курсе валют Нацбанк советует //www.intv-inter.net/v/article/?id=54382 7

Это легко понять посмотрев на дату поста, прогнозы даются на будущее, не так ли?

Я знал, что остальное, кроме инфляции, не вызовет у вас сомнений, а я не погорячился.
Что советует нацбанк мне все равно, это вам по обменникам бегать, у меня гривна лежит себе по 15%, и достаточно. Я не "финансовый гений".
01 квіт 2008 00:50
Цитата:

как дела с логикой и математикой, господин (NO1TRUST) Духовны или как вас там?

Гтвщ, ну ошиблись маленько, грешно над людьми смеяться...

Apple :)
01 квіт 2008 01:02
Цитата:

2 яблоко
у тебя явно проблемы и с обычной логикой и с математикой
RTFM

Это точно! Чукча не прогнозист, чукча - сапёр.

Apple :)
01 квіт 2008 06:26
Цитата:

Здоров, як складав чемодани до Одеси, а опинувся у місті Лева.
Роботодавець підшукав зразу житло - 2к, (1к закрита хазяями), оренда - $200.
З/п, навіть вища чим була в Києві. Так що регіони - рулез, Київ - для лузерів.
01 квіт 2008 07:15
Цитата:

Я до сих пор считаю 700 справедливой ценой. Хотя в свете последних событий могу и пересмотреть свою позицию в сторону уменьшения данной цифры.

А то, что ошибся - так не все прогнозы сбываются. Я где-то уже говорил - если сбываются 80% прогнозов - человек гарантированно обеспечен работаой аналитика (причем очень высокооплачиваемой).
01 квіт 2008 07:27
Цитата:

Здоров, як складав чемодани до Одеси, а опинувся у місті Лева.
Роботодавець підшукав зразу житло - 2к, (1к закрита хазяями), оренда - $200.
З/п, навіть вища чим була в Києві. Так що регіони - рулез, Київ - для лузерів.

Здоров-здоров, Флумане. Вітаю з поступком, все ж ближче до Чехії! Ти що в чергове поміняв роботу? Де працюватимеш, може в мого інститутського викладача?
1к 200 у.е. у Львові так і є.

Платитиме роботодавець за оренду?

І шо там ві Львові такого файного з/п на 100 долярів вища і вода по годинах, чи вже що помінялося. Квартира хоч не в Глинній наварії?

Для лузерів, для лузерів ... не переймайся. Долярів прикупив, чи евро нахапав?
01 квіт 2008 07:30
Цитата:

Я до сих пор считаю 700 справедливой ценой. Хотя в свете последних событий могу и пересмотреть свою позицию в сторону уменьшения данной цифры.

А то, что ошибся - так не все прогнозы сбываются. Я где-то уже говорил - если сбываются 80% прогнозов - человек гарантированно обеспечен работаой аналитика (причем очень высокооплачиваемой).

Вы можете считать даже себя королем Англии, толк от этого такой же как и от ваших прогнозов.
В свете последних лучше не надо, ибо то что вы насмотрели в свете первых и так страшит - вместо 700 имеем 2700.

Ваш еще ни один не сбылся, иначе покажите мне его.
Так оно и есть об аналитике - вам это как я понимаю не светит.
Работайте дальше над собой. Успехов. Решили куда 60 000 девать?
01 квіт 2008 07:40
Цитата:

Вы можете считать даже себя королем Англии, толк от этого такой же как и от ваших прогнозов.
В свете последних лучше не надо, ибо то что вы насмотрели в свете первых и так страшит - вместо 700 имеем 2700.

Ваш еще ни один не сбылся, иначе покажите мне его.
Так оно и есть об аналитике - вам это как я понимаю не светит.
Работайте дальше над собой. Успехов. Решили куда 60 000 девать?

Да, у меня уже 3 машины и свой бизнес :20:

Считаю себя обычным нормальным человеком с головой на плечах.

Насчет прогнозов - если прогноз сбывается, то его "общественности" по-любому не покажут.
Аналитика для масс - это PR.

Вы когда-нибудь видели своими глазами бизнес-прогнозы. Не бизнес-планы или сметы строительства, а реальные долгосрочные прогнозы больших компаний???
01 квіт 2008 07:55
Цитата:

Здоров-здоров, Флумане. Вітаю з поступком, все ж ближче до Чехії! Ти що в чергове поміняв роботу? Де працюватимеш, може в мого інститутського викладача?
1к 200 у.е. у Львові так і є.

Платитиме роботодавець за оренду?

І шо там ві Львові такого файного з/п на 100 долярів вища і вода по годинах, чи вже що помінялося. Квартира хоч не в Глинній наварії?

Для лузерів, для лузерів ... не переймайся. Долярів прикупив, чи евро нахапав?

Урок цікавої математики:
За з/пл я особливо не торгувався, сказав вилку на мою посаду, яка була в Києві, я получав по її низу (старший С++ розробник), то запромонували на випробувальний період 1 міс. середню з того що запросив + зокруглили догори.
За кілька тижнів (перед Паскою), якщо Бог дасть, сподіваюсь, буде обговорюватись оклад на постійне місце роботи, думаю, це ще десь +20%../25% (скільки ти порадиш добавити до того що є на випробувальному періоді).
Ще ++, те що з/пл знову ж привязана до $.

Оренда за свій рахунок. Але навіть на оренді я в ++. Квартира біля роботи. З водою все гуд.
Львів чимось схожий на Київ років так 10 тому (без підземки), нема такого скупчення народу, заторів. Н На рідній мові набагато більше спілкування.
Якщо не дивитись на деякі незручності, повязані зі зміною роботи та житла, то поки що у плюсах.

З долярами тугіше. Коли була легка паніка з баком, заходив у КС, щоб добрати гривні, так там сказали, що тре замовити гроші наперед (чого раніше ніколи не будо).
Видно пипець дійсно підкрався дуже близько бо гроші стають дефіцитом.

Що буде далі, подбачимо, он Емерика хоче зробити ревізію своєї фінансової системи (кажуть що грандіознішна, починаючи з 30-х років).

Біг ріцесшн, чи як там, пухтасте звірятко за морем уже розпоясалось.
01 квіт 2008 08:22
Цитата:

Да, у меня уже 3 машины и свой бизнес :20:

Считаю себя обычным нормальным человеком с головой на плечах.

Насчет прогнозов - если прогноз сбывается, то его "общественности" по-любому не покажут.
Аналитика для масс - это PR.

Вы когда-нибудь видели своими глазами бизнес-прогнозы. Не бизнес-планы или сметы строительства, а реальные долгосрочные прогнозы больших компаний???

Конечно-конечно, я тоже знаю, что сегодня 1 апреля.

Только зачем активы в таком низколиквидном и дешевеющем деле как 3 авто морозить. Живете там?

Так покажите вы же знаете.

Не надо давить на меня авторитетом БОЛЬШИЕ КОМПАНИИ, Я ВИДЕЛ. Вы уже все продемонстрировали в своем прогнозе. Если такой же у вашей БОЛЬШОЙ КОМПАНИИ ...
01 квіт 2008 08:34
Цитата:

Достаточно видеть или надо рисовать эти бизнес-планы? :) 5-летки, 10-летки, 15-летки... Но при этом абсолютно нормально каждый год их пересматривать и корректировать. :) Или я не понял намека в вопросе?
01 квіт 2008 08:36
Цитата:

Урок цікавої математики:
За з/пл я особливо не торгувався, сказав вилку на мою посаду, яка була в Києві, я получав по її низу (старший С++ розробник), то запромонували на випробувальний період 1 міс. середню з того що запросив + зокруглили догори.
За кілька тижнів (перед Паскою), якщо Бог дасть, сподіваюсь, буде обговорюватись оклад на постійне місце роботи, думаю, це ще десь +20%../25% (скільки ти порадиш добавити до того що є на випробувальному періоді).
Ще ++, те що з/пл знову ж привязана до $.

Оренда за свій рахунок. Але навіть на оренді я в ++. Квартира біля роботи. З водою все гуд.
Львів чимось схожий на Київ років так 10 тому (без підземки), нема такого скупчення народу, заторів. Н На рідній мові набагато більше спілкування.
Якщо не дивитись на деякі незручності, повязані зі зміною роботи та житла, то поки що у плюсах.

З долярами тугіше. Коли була легка паніка з баком, заходив у КС, щоб добрати гривні, так там сказали, що тре замовити гроші наперед (чого раніше ніколи не будо).
Видно пипець дійсно підкрався дуже близько бо гроші стають дефіцитом.

Що буде далі, подбачимо, он Емерика хоче зробити ревізію своєї фінансової системи (кажуть що грандіознішна, починаючи з 30-х років).

Біг ріцесшн, чи як там, пухтасте звірятко за морем уже розпоясалось.

Флумане ти змінив роботу чи ні? Вибач, що втикаюсь, але про минулу ти теж говорив, що і про цю. "Мають підняти, випробовувальний період" ... Ти що на минулій випробовувальний не пройшов, чи просто так гарно співали, а на ділі надули? Знов не постійне місце роботи..., що за х...я така, може ти і без трудової книжки на чорній з/п? Не говори більше про лузері в цьому світлі, я тє прошу.

До того що є на випробовувальному тобі не додадуть нічого - згадаєш мої слова. В нормальній канторі нема різниці між окладом на випробовувальному і ні, особливо для спеца. Все це від лукавого, імхо.

А чим ++ що зп привязана до долара? В мене вже он 7 років не привязана і зовсім не страждаю.

Тіко ти про відсутність заторів не повідай, ще на Топольній може, а на Степана Бандери? Львів - Вавілон ще той, твоє порівняння навмисно хибне, імхо.

Ще плюс, що до тещі бликше! :105:
То шо таки офшорне програмування? Не в SoftServe подався?
01 квіт 2008 08:45
Пан Квадус, як там справи з іноземною? СП вже знайшли? Квартиру таткову продаєте, бачите дефіцит з грошима Флуман каже.
Як там ваші прогнози збуваються?
Всі звіти про надійність новобудов безкоштовно
Обирайте новобудову в каталозі Білдконтролю та отримуйте звіт про її надійність. Це корисно.
Детальніше
1. . .810. . .14
Каталог відгуків про будинки Києва
Знайдіть свій будинок та розкажіть про нього. Що подобається, а що ні? Допоможіть тим хто шукає житло
Детальніше