Подати оголошення

ЖК "Наш Будинок", пр. Победы, 71а - "bUd development"

Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можна вибрати 1 варіант відповіді. Можна міняти відповіді. Всього голосів: 178.
11/6%
12/7%
56/31%
34/19%
65/37%
1. . .9799. . .218
15 квіт 2016 07:08
Питання до тих, хто укладав угоду з Bud, а не з КГС (з КГС одразу укладається угода купівлі-продажу): якщо оплачували одразу 100% вартості, ви все рівно укладали інвестиційний договір? Коли тоді має укладатися договір купівлі-продажу?
15 квіт 2016 07:12
Цитата "Julia_28":
Питання до тих, хто укладав угоду з Bud, а не з КГС (з КГС одразу укладається угода купівлі-продажу): якщо оплачували одразу 100% вартості, ви все рівно укладали інвестиційний договір? Коли тоді має укладатися договір купівлі-продажу?

Договір купівлі продажу буде укладатися після здачі будинку в есплуатацію. Нам сказали, що десь через 1 - 1,5 місяці після здачі. Там додатково будуть сплачуватися кошти в державу і за послуги нотаріуса.
15 квіт 2016 07:15
Цитата "IrishkaS":
Договір купівлі продажу буде укладатися після здачі будинку в есплуатацію. Нам сказали, що десь через 1 - 1,5 місяці.

Не розумію, чому КГС може зразу підписати, а Bud не може.

Такий договір купівлі-продажу Об’єкта укладається Сторонами протягом 90 робочих днів з дати настання останньої в часі з усіх вказаних в цьому пункті обставин.
15 квіт 2016 07:17
Цитата "Julia_28":

Не розумію, чому КГС може зразу підписати, а Bud не може.

Такий договір купівлі-продажу Об’єкта укладається Сторонами протягом 90 робочих днів з дати настання останньої в часі з усіх вказаних в цьому пункті обставин.

Я теж перший раз чую, що КГС одразу підписував договір купівлі-продажу.
15 квіт 2016 07:22
[/quote]
Я теж перший раз чую, що КГС одразу підписував договір купівлі-продажу.[/quote]

КГС підписує договір купівлі-продажу майнових прав.
15 квіт 2016 07:43
Цитата "Julia_28":

Я теж перший раз чую, що КГС одразу підписував договір купівлі-продажу.[/quote]

КГС підписує договір купівлі-продажу майнових прав.[/quote]

Цікаво.
Велика різниця в майнових правах КГС і в інвестиційному договорі БУД
15 квіт 2016 07:47
Цитата "IrishkaS":

Цікаво.
Велика різниця в майнових правах КГС і в інвестиційному договорі БУД

Як мінімум, в підписанні двох угод, замість одної ))
15 квіт 2016 07:49
По моему договор КГС и БУДа по этому объекту абсолютно одинаков
15 квіт 2016 08:01
Цитата "Turyan ":

Ви їх порівнювали?
15 квіт 2016 08:04
Цитата "Turyan ":

Ну если есть факт различия уже в названии договора так они точно не могут быть одинаковыми. Купля-продажа и инвестиционный это разные вещи.
15 квіт 2016 08:18
Мы подписывали договор у КСГ и там не купля/продажа, может я что то путаю, дома почитаю...Кстати читали оба договора, т.к. были и в КГС и в БУДе, помоему они были одинаковы
15 квіт 2016 08:24
Цитата "Turyan ":
Мы подписывали договор у КСГ и там не купля/продажа, может я что то путаю, дома почитаю...Кстати читали оба договора, т.к. были и в КГС и в БУДе, помоему они были одинаковы

Посмотрите пожалуйста.
Мне уже даже интересно.
Я еще одно хотела обсудить.
КГС продает 2 типа квартир. Квартиры которые принадлежат КГС и как посредник те что продает БУД. Может тут и договор отличается? Ведь мы же не знаем как и какие квартиры делили между собой КГС и БУД
15 квіт 2016 08:55
У меня вроде дома сохранился договор и БУДа, обязательно вчером гляну
15 квіт 2016 10:12
Мы заключали инвестиционный договор с Bud при 100% оплате.Договор купли/продажи,как нам сказали, заключается спустя пару месяцев после ввода в эксплуатацию дома
15 квіт 2016 10:13
Цитата "N.R.":
Мы заключали инвестиционный договор с Bud при 100% оплате.Договор купли/продажи,как нам сказали, заключается спустя пару месяцев после ввода в эксплуатацию дома

Точно так же все!!!
15 квіт 2016 10:27
В КГС тоже инвестиционный договор, ну как может быть купля/продажа недвижимости, которой фактически нет
15 квіт 2016 10:28
Цитата "Turyan ":
В КГС тоже инвестиционный договор, ну как может быть купля/продажа недвижимости, которой фактически нет

Я уже об этом тоже думала.
15 квіт 2016 11:32
Цитата "Turyan ":

У мене на руках договір куплі-продажу майнових прав з КГС на квартиру у Нашому будинку. :yes:
15 квіт 2016 11:50
Цитата "Julia_28":

У мене на руках договір куплі-продажу майнових прав з КГС на квартиру у Нашому будинку. :yes:

Хм..надо свой посмотреть
15 квіт 2016 14:59
Цитата "N.R.":

У меня также. Как у Вас договор.
Купуй квартиру на Domik.ua
Широкий вибір квартир від власників, забудовників та ріелторів
Детальніше
1. . .9799. . .218
Каталог відгуків про будинки Києва
Знайдіть свій будинок та розкажіть про нього. Що подобається, а що ні? Допоможіть тим хто шукає житло
Детальніше