Подати оголошення

ЖК Отрада | Киевгорстрой, bUdCapital | пр. Отрадный, 93/2

ЗабудовникBudCapital, Київміськбуд
Здача ЖК2022 р.
Планування
від 22 554 Грн/м²
Карточка Домік
Індекс надійності
125з 220
Ваше загальне враження про об'єкт і компанію:
Можна вибрати 1 варіант відповіді. Можна міняти відповіді. Всього голосів: 32.
1/3%
5/16%
8/25%
2/6%
16/50%
1. . .122124. . .137
12 квіт 2023 08:51

Pulya Dura

Яким чином ви цьому можете завадити?

Не будет никаких дофинансирований из бюджета, Кличко просто снесут за такие дела. Такие вещи можно было бы провернуть, но только для "своих" и не в таких объемах

Bars3

Да, но КГС просит дофинансирования в сотни раз больше, чем поступило в бюджет за всю его деятельность. Это то же самое, как каждый желающий купить например у КАНа квартиру, оплатил бы 20 тысяч долларов, а город бы доплатил 30 тысяч долларов за единичку, 30 тысяч за двушку, а город сверху 45 тысяч долларов...

Наверное тогда справедливо будет всем киевлянам раздать эти десятки тысяч долларов на человека, и инвесторы КГС доплатят за свои квартиры. А то как-то несправедливо риски инвесторов перекладывать на добросовестных налогоплательщиков. К тому же нужно вычеркнуть и вернуть внесённые средства инвесторам, которые скупали квартиры оптом, у которых это не единственное жильё, у которых нормативы превышены, а также тем сделать возврат где цена покупки ниже официальной цены КГС на момент покупки.

Справедливо, заперечень не маю. Прикро, жаль тих, хто вклав останнє на перспективу майбутнього, що і ми зробили, позичивши більше половини, тепер віддаємо, т.як пов"язані з ЗСУ і ще маємо з чого жити, але аргументи переконливі. Вибачте. Але що означає", а также тем сделать возврат где цена покупки ниже официальной цены КГС на момент покупки." - що це означає? В попередніх дописах, щоб списати борги, я пропонувала "т.званим дилерам - балакунам"  купити наш папір по ціні покупки долара на момент оплати - 27грн. З задоволенням .Купляйте, я втрачу лише свої, але не буду боржником, віддавши позичене.

Чому повинні страждати звичайні люди із за некомпетентності керівництва КМБ і неправильного розподілу коштів, які надходили від інвесторів. Вони нашими грошима добудували Укрбуд а тепер що нам робити?

Ми збирали на власне єдине житло більше 15 років, і що нще 10 років чекати коли вони надумаються його добудувати. Повинна бути законодавча відповідальність забудовника, як і банки відповідають перед вкладників, а то хочуть будують,  а хочуть ні. В договорі взагалі не вказані сроки. 

Якщо хтось повернув кошти,  поділіться досвідом.

dmvgura

Для вашего сведения, 80% акций КГС принадлежит общине Киева, это фактически муниципальный застройщик, который десятки лет отчислял прибыль в бюджет. Так что дофинансирование застройщика за счёт бюджета города — как раз вполне логично. 

Я же ни к КГС, ни к данной стройке никакого отношения не имею. 

Дмитрий, ну вы разберитесь кто кому Рабинович :) Откуда у общины деньги на КГС, может они найдут сначала деньги на мосты и метро? В договорах нигде не фигурирует ни КГС ни община. Это все незаконно, финансирование из бюджета Киева происходит в соответствии с утвержденным планом развития и операционные расходы. Строительство частным инвесторам за счет бюджета - это коррупция и лоббирование. Что вы так за это корыто "тащите", белые пушистые они у вас) 

12 квіт 2023 08:52

Сейчас покупки идут за счет тех, для кого война мать родная. Закончится война, закончится денежный поток. В разрушенную разрываемую коррупцией и внутренними конфликтами страну вкладываться никто не будет, может что то кинут с замороженных российских активов, но этого не хватит восстановить страну даже наполовину. Совок из наших голов не выбьют, огромное количество неучтенного оружия и озлобленное вернувшееся с войны население вернет криминал(кто помнит афганцев знает что это неизбежно), страна будет существовать за счет аграрной продукции и распродажи земли. Если война перейдет в замороженный конфликт(пока что все к тому идёт), ни инвестиций ни возврата уехавших не будет за редким исключением. Извините, это не домыслы, а просто история. Это прогноз на ближайшие 5-10  лет, а дальше... А дальше нужно ещё дожить.

12 квіт 2023 18:19

LarysaSe

У КМБ 80% акцій належать Києву. Добудувати всі розпочаті ЖК та швидше розпочати будувати нове  житло- це державна справа.  Не пишіть дурниці.

Може ви ще скажете,  що ви проти того, щоб ремонтувати будівлі, які пошкоджені під час війни,  за рахунок бюджету Києва?

В випадку з недобудованими ЖК схожа ситуація - страждають звичайні люди, на заваді будівництва стала війна в країні  в тому числі. 

мені цікаво будівництво соціального житла, лікарень, шкіл... мені цікава реконструкція зруйнованого житла. ваше будівництво є комерційним і не має відношення до моїх податків. те,що вас кинув будівник-ваші проблеми,я не хочу,щоб вам будували дім за мій рахунок

12 квіт 2023 18:20

Дуже цікава новина, хтось чув хто представляв на зустрічі наш комплекс? https://kmb.ua/ua/news/predstavniki-ki%D1%97vm%D1%96skbudu-proveli-zustr%D1%96ch-z-%D1%96nvestorami/?fbclid=PAAaZCrC-tB1Qb4izqoIN9OBS9ttLzEavUIT-AVMILshDF5-sIUiN4bA0f2Vw

Дадут им деньги. Они это знаю и этим воспользуются. После победы придется много строить и кгс будет очень затребован,так как относится к городу. Но ещё раз о ПЕТИЦИИ. Осталось 1700 добить, поднажмите))) у меня мамы с садика дочки даже голосовали. 25 голосов всего собрала,если б каждый так,то уже бы давно собрали..

dmvgura

Для вашего сведения, 80% акций КГС принадлежит общине Киева, это фактически муниципальный застройщик, который десятки лет отчислял прибыль в бюджет. Так что дофинансирование застройщика за счёт бюджета города — как раз вполне логично. 

Я же ни к КГС, ни к данной стройке никакого отношения не имею. 

видати гроші на добудування соціального житла-це одне. але купувати квартири "інвесторам",то геть інша історія

Otlichnik

«Мы» это кто? Что вы делаете в этом чате тогда? Следующий раз инвесторы у вас будут спрашивать, что писать и согласовывать с вами. Вижу, вы решаете кто и кому и сколько будет выделять в городе )))) 

мені,киянці,яка платить гроші у бюджет міста, цікаво будівництво соціального житла, лікарень, садиків...а не ваше комерційне будівництво. тож я з іншими киянами буду блокувати будівництво комерційного житла за наш рахунок

Pulya Dura

Яким чином ви цьому можете завадити?

таким же чином,як ви хочете вибити мої податки на свою квартиру

Bars3

Да, но КГС просит дофинансирования в сотни раз больше, чем поступило в бюджет за всю его деятельность. Это то же самое, как каждый желающий купить например у КАНа квартиру, оплатил бы 20 тысяч долларов, а город бы доплатил 30 тысяч долларов за единичку, 30 тысяч за двушку, а город сверху 45 тысяч долларов...

Наверное тогда справедливо будет всем киевлянам раздать эти десятки тысяч долларов на человека, и инвесторы КГС доплатят за свои квартиры. А то как-то несправедливо риски инвесторов перекладывать на добросовестных налогоплательщиков. К тому же нужно вычеркнуть и вернуть внесённые средства инвесторам, которые скупали квартиры оптом, у которых это не единственное жильё, у которых нормативы превышены, а также тем сделать возврат где цена покупки ниже официальной цены КГС на момент покупки.

дякую!

Відбулась зустріч з інвесторами. Я як інвестор дізнався про це з новин на сайті забудовника. https://kmb.ua/ua/news/predstavniki-ki%d1%97vm%d1%96skbudu-proveli-zustr%d1%96ch-z-%d1%96nvestorami/

12 квіт 2023 18:21

Є лист В. Непопа на петицію щодо недобудов Київміськбуда. Він все перекрутив і тепер забудовник нібито просить 1 млрд. грн. (через збільшення статутного капіталу) на добудову обєктів УКРБУДа.

https://petition.kyivcity.gov.ua/docs/_1777000.pdf

Нагадаю, про що петиція, вступна частина:

Ми, автори петиції, є постійною діючою ініціативною групою обраною діяти від імені всіх інвесторів нижче зазначених Житлових Комплексів (далі - ЖК), де функції замовника будівництва виконує Приватне акціонерне товариство «Холдингова компанія «Київміськбуд», (далі - ПрАТ "ХК"Київміськбуд") :
- ЖК «Абрикосовий» будівельна адреса: на перехресті вул. Абрикосова та вул. Жулинської – 720 квартир;
- ЖК «Курнатовського» будівельна адреса: вул. Курнатовського, 20 – 996 квартир;
- ЖК «Мілос» будівельна адреса: пер. Милославська – 1 393 квартири;
- ЖК «Mirax» будівельна адреса: вул. Глибочицька, 43 – 1 258 квартир;
- ЖК «Урлівський - 1» будівельна адреса: вул. Причальна 11 – 1 908 квартир;
- ЖК «Урлівський - 2» будівельна адреса: вул. Клеманська, 7 – 998 квартир;
- ЖК «Отрада» будівельна адреса: вул. Відрадна, 93/2 - 1 345 квартир;
- ЖК «Медовий-2» будівельна адреса: вул. П. Радченка, 27 – 1 045 квартир;
- ЖК «Чарівне місто» будівельна адреса: вул. Бориспільська метро Червоний хутір – 1 508 квартир;
- ЖК «Радужний» будівельна адреса: вул. Миколи Кибальчича, 2 – 670 квартир;
- ЖК «Star City» будівельна адреса: вул.Каунанська, 27 - 3 329 квартир.
Загальна кількість квартир в зазначених вище ЖК – 15 170 квартир.

12 квіт 2023 18:21

Людина

Сейчас покупки идут за счет тех, для кого война мать родная. Закончится война, закончится денежный поток. В разрушенную разрываемую коррупцией и внутренними конфликтами страну вкладываться никто не будет, может что то кинут с замороженных российских активов, но этого не хватит восстановить страну даже наполовину. Совок из наших голов не выбьют, огромное количество неучтенного оружия и озлобленное вернувшееся с войны население вернет криминал(кто помнит афганцев знает что это неизбежно), страна будет существовать за счет аграрной продукции и распродажи земли. Если война перейдет в замороженный конфликт(пока что все к тому идёт), ни инвестиций ни возврата уехавших не будет за редким исключением. Извините, это не домыслы, а просто история. Это прогноз на ближайшие 5-10  лет, а дальше... А дальше нужно ещё дожить.

Вот я не пойму Вашей цели нахождения на форуме т) Просто похвастаться что Вы в Чехии устроились и небось 30 тысяч крон зарабатываете? Везде пишете во всех ветках как у нас всегда везде плохо будет) Недвижимости в Киеве я так понял у Вас нет, я ж Вам предлагал у Вас купить пока не поздно. Вы пытаетесь самоутвердиться? Вот я готов купить по интересной цене квартиру хоть завтра или проинвестировать если будет возобновление строительства. Потому общаюсь с риелторами, смотрю все на сайтах, анализирую  А вот что хотите Вы?

13 квіт 2023 07:18

Vika2023

таким же чином,як ви хочете вибити мої податки на свою квартиру

Де ви бачили щоб я хоч щось подібне написав?

Slavko-5

Відбулась зустріч з інвесторами. Я як інвестор дізнався про це з новин на сайті забудовника. https://kmb.ua/ua/news/predstavniki-ki%d1%97vm%d1%96skbudu-proveli-zustr%d1%96ch-z-%d1%96nvestorami/

Аналогічно, хотілося б побачити хто був представником і як вони обирались.

Vika2023

мені цікаво будівництво соціального житла, лікарень, шкіл... мені цікава реконструкція зруйнованого житла. ваше будівництво є комерційним і не має відношення до моїх податків. те,що вас кинув будівник-ваші проблеми,я не хочу,щоб вам будували дім за мій рахунок

Чим соціальне житло відрізняється від нашого будівництва? І те і те житло для людей. Різниця в тому,  що більшість інвесторів роздобули кошти для інвестування,  продавши свої старенький квартири. Бо хотіли покращити умови життя,  ще й коштів напозичалися.

Або орендують житло, і   у всьому собі відмовляли багато років, щоб назбирати гроші на 1й внесок.

І ці люди не винні, що комплекс здано не вчасно і що розпочалася війна.

А соціальне житло будується для таких самих людей. Але тих,  хто не ризикнув або не схотів  напружуватися. 

Я так розумію,  що ви з другої категорії.  Тому вас так сердить  "комерційна нерухомість".

13 квіт 2023 07:19

Slavko-5

Є лист В. Непопа на петицію щодо недобудов Київміськбуда. Він все перекрутив і тепер забудовник нібито просить 1 млрд. грн. (через збільшення статутного капіталу) на добудову обєктів УКРБУДа.

https://petition.kyivcity.gov.ua/docs/_1777000.pdf

Нагадаю, про що петиція, вступна частина:

Ми, автори петиції, є постійною діючою ініціативною групою обраною діяти від імені всіх інвесторів нижче зазначених Житлових Комплексів (далі - ЖК), де функції замовника будівництва виконує Приватне акціонерне товариство «Холдингова компанія «Київміськбуд», (далі - ПрАТ "ХК"Київміськбуд") :
- ЖК «Абрикосовий» будівельна адреса: на перехресті вул. Абрикосова та вул. Жулинської – 720 квартир;
- ЖК «Курнатовського» будівельна адреса: вул. Курнатовського, 20 – 996 квартир;
- ЖК «Мілос» будівельна адреса: пер. Милославська – 1 393 квартири;
- ЖК «Mirax» будівельна адреса: вул. Глибочицька, 43 – 1 258 квартир;
- ЖК «Урлівський - 1» будівельна адреса: вул. Причальна 11 – 1 908 квартир;
- ЖК «Урлівський - 2» будівельна адреса: вул. Клеманська, 7 – 998 квартир;
- ЖК «Отрада» будівельна адреса: вул. Відрадна, 93/2 - 1 345 квартир;
- ЖК «Медовий-2» будівельна адреса: вул. П. Радченка, 27 – 1 045 квартир;
- ЖК «Чарівне місто» будівельна адреса: вул. Бориспільська метро Червоний хутір – 1 508 квартир;
- ЖК «Радужний» будівельна адреса: вул. Миколи Кибальчича, 2 – 670 квартир;
- ЖК «Star City» будівельна адреса: вул.Каунанська, 27 - 3 329 квартир.
Загальна кількість квартир в зазначених вище ЖК – 15 170 квартир.

Чого ви вирішили що він перекрутив, так і є, КМБ попросив 1 млрд грн на обьекти Укрбуду,  мабудь на свої рідні обьекти у них грошей хватає . Хто винен невістка (Укрбуд).

13 квіт 2023 07:19

Vika2023

КМБ передає квартири, садочки місту, чому ви вирішили що за ваш рахунок?

Сучасні шалє із морським краєвидом
Новенькі модернові будинки у затишному містечку на березі середземного моря серед мальовничих гір
Детальніше
+34624407828xxxx
1. . .122124. . .137
Всі звіти про надійність новобудов безкоштовно
Обирайте новобудову в каталозі Білдконтролю та отримуйте звіт про її надійність. Це корисно.
Детальніше