Подати оголошення

ЖК на пр. Отрадный, 2 | Житлоінвестбуд-УКБ

ЗабудовникЖитлоінвестбуд-УКБ, ТОЛОКА
Здача ЖК2019 - 2022 р.
Планування
від 30 000 Грн/м²
Карточка Домік
Індекс надійності
28з 220
Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можна вибрати 1 варіант відповіді. Можна міняти відповіді. Всього голосів: 138.
12/9%
12/9%
35/25%
55/40%
24/17%
1. . .194196. . .515
06 жовт 2017 14:53
Цитата "Latu":
На мою думку прикриваючись сумною статистикою переходу дехто хоче вирішити свої шкурні інтереси а не 2-3 тис мешканців. Доречі додатковий світлофор зменшить пропускну здатність проспекта тим паче в час пік, і не дуже сподобається мешканцям чиї вікна виходять на проспект що в них під вікнами постійно газують стоячи в пробці транспорт. Якщо я не прав поправте, але так здається.

в час пік весь затор збирається на Ніжинській перед світлофором в сторону Відрадного, причини його прості як двері - перший в черзі часто газує з затримкою, коли зелений вже горить секунди 4), але більше впливає що кожен наступний теж рушає з затримкою і робить дистанцію 10-15м (хтось так економить бензин, хтось просто тупить). Тому я зараз об'їжджаю це все через Галана, поки народ не вкурив що так набагато швидше.
Я це все до того, що з такою їздою Відрадний далі нормально рухається аж до дешансонізованого бульвару Лепса, і ті кому на розворот на потенційному світлофорі біля Донця, не сильно затримають рух. Більше затримає правий ряд вздовж нашого будинку, де будуть паркуватись мешканці нашого ЖК (якщо не почне ганяти поліція, звісно).
Так, тут "шкурні інтереси" закладені, як і у всіх інших подібних роботах. 400 тисяч на розмітку, 4 світлофора і 2 знака :drink: ага, фарба буде зі срібним напиленням.
06 жовт 2017 14:54
Цитата "Latu":

Якщо я не прав поправте, але так здається.
Можливо і праві.Моя емоційність грунтувалась більше на аварійних випадках в цьому місці.
07 жовт 2017 06:27
Підскажіть будь ласка, чи є вже в 1 секції ліфт? І чи пускають в секцію?
07 жовт 2017 07:00
Цитата "Cvt":
Підскажіть будь ласка, чи є вже в 1 секції ліфт? І чи пускають в секцію?

Лифта нет. Пускают среда и пятница с 12 до 13.
07 жовт 2017 12:47
Цитата "hmelyuk28":
С чем соглашусь - с практически нулевой активностью по животрепещущим вопросам будущего около домов - 1000 - квартир донца,2-а, 500 - 2-б, умножте на два, 3 тысячи, и 85 голосов за https://gb.kyivcity.gov.ua/projects/699

Не против голосовать, но никак не могу зарегистрироваться, не понимаю как ...и если за полчаса никак не получилось зарегистрироваться ещё у сотни или тысячи людей, то они и пробовать больше не станут...знаю как по одному проекту люди хотели тоже вот так онлайн голосовать и это в основном пенсионеры, один человек охотно согласился помочь ( кстати тогда он проголосовал по моим данным ), но очень быстро замахался создавать для каждого электронный ящик и прочее ведь на каждого не меньше 5мин тратил (5мин это 12человек в час и только 288чел в сутки), а там надо было не 200, а 20тыс голосов ...проголосуйте от моего имени буду только ЗА ...создаётся впечатление, что такие онлайн-голосования прям как-то умышленно усложнены чтоб люди меньше активничали ...на форуме пару минут и зарегистрировался, а тут сложняки сплошные
07 жовт 2017 15:52
Сегодняшние ...
07 жовт 2017 16:22
Нет слов... Цвета ужасные. Называется я тебя слепила из того что было. 3 вида зелёного цвета? Или это искажается цвет на фото?
Есть надежда что коробку выгонят до морозов. Я вот только никак не пойму. Они 2 и 3 секции гонят в один уровень. Неужели 3-я будет ждать четвертую. Тайна покрыта мраком - в какой очередности они собираются сдавать дом...
07 жовт 2017 21:19
на самом деле в живую цвета очень даже приятные, не на столько вызывающие как на фото. Первую секцию будут сдавать раньше остальных.
08 жовт 2017 05:55
Цитата "1607":
на самом деле в живую цвета очень даже приятные, не на столько вызывающие как на фото. Первую секцию будут сдавать раньше остальных.

1і 2 разом?
08 жовт 2017 07:18
Цитата "sunnydreamer":

Неужели 3-я будет ждать четвертую.

Нам в Толокі говорили що 1 і 2 разом. А потім 3 і 4. На 3 секції буде прив'язаний кран. І через це вони здаватимуться разом. Можливо вже все змінилося.):)
08 жовт 2017 08:22
Вже давно тут обговорювали, що у 2-й секції буде теплопункт. Тому 1-у секцію здаватимуть разом з 2-ю
08 жовт 2017 13:52
День добрый будущие соседи.
Запишите 2-я секция 17-й этаж 288 квартира.
09 жовт 2017 09:01
Цитата "sirko":
Вже давно тут обговорювали, що у 2-й секції буде теплопункт. Тому 1-у секцію здаватимуть разом з 2-ю

я не спеціаліст, тому стало цікаво - чи є можливість поставити теплопункт в другій секції і включити роздачу лише на першу?
09 жовт 2017 18:14
Цитата "Ramms_eta0":

я не спеціаліст, тому стало цікаво - чи є можливість поставити теплопункт в другій секції і включити роздачу лише на першу?

Технически можно. Заглушка выхода на 4 секцию будет точно стоять. Поэтому ничего не мешает такие же заглушки поставить на 2 и 3 секции. Главное, чтобы это подвальное помещение было закрыто и ничего не украли.
А вот строительный забор между 1 и 2 секциями поставиь невозможно в принципе.
10 жовт 2017 09:05
Цитата "Alls":
Технически можно. Заглушка выхода на 4 секцию будет точно стоять. Поэтому ничего не мешает такие же заглушки поставить на 2 и 3 секции. Главное, чтобы это подвальное помещение было закрыто и ничего не украли.
А вот строительный забор между 1 и 2 секциями поставиь невозможно в принципе.

в моноліт заселяли без будівельних парканів. Якщо можна пустити тепло лише на першу секцію то значить і заселяти її можна окремо, чому ні.
10 жовт 2017 16:11
Цитата "Ramms_eta0":

в моноліт заселяли без будівельних парканів. Якщо можна пустити тепло лише на першу секцію то значить і заселяти її можна окремо, чому ні.

Возможно потому что никто не даст гарантии безопасности жильцам первой секции когда еще строится вторая.
10 жовт 2017 18:47
По-моему, достаточно сдать 1 секцию после окончания отопительного сезона:) а к следующему сезону уже и 2, 3 секции сдадут
10 жовт 2017 18:56
Цитата "holman":
Возможно потому что никто не даст гарантии безопасности жильцам первой секции когда еще строится вторая.

коли перша буде готова то в 2 і 3 будівництво давно закінчиться і робитимуть внутрішні роботи.
10 жовт 2017 19:02
Мені здається чи цієї осені будівництво затихає після заходу сонця?)
Ще жодного разу не бачив щоб крани працювали з ліхтарями до темряви
11 жовт 2017 06:58
Тут є два варіанти:
1. Спочатку здається 1 секція, 2 - після першої і третя черга - 3 та 4 секції.
2. 1 і 2 - перша черга, 3 і 4 - друга.
Варіант з 2 та 3-ьою можливий тільки тоді, коли добудують моноліт 4-ї, бо кран кріпиться до 3-ї секції.
Каталог відгуків про будинки Києва
Знайдіть свій будинок та розкажіть про нього. Що подобається, а що ні? Допоможіть тим хто шукає житло
Детальніше
1. . .194196. . .515
Реестр инвесторов на форуме Домика
Кнопка добавления в реестр расположена вверху каждой темы ЖК на форуме. Следите за продажами сами!
Детальніше