Подати оголошення

ул. Урловская, 23-г, (Позняки-3, дом 5, участок 19) - "Житлоінвестбуд-УКБ"

Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можна вибрати 1 варіант відповіді. Можна міняти відповіді. Всього голосів: 112.
16/14%
2/2%
38/34%
32/29%
24/21%
1. . .8385. . .297
25 вер 2014 08:18
Я так понимаю, что ему мешал шум летом, когда было жарко и все окна были открыты. Сейчас похолодает, чел закроет окна и ему полегчает. :winky:
25 вер 2014 08:23
l66, коли луплять молотами по металу, ріжуть болгарками чи циркулярками і тд - закриті вікна не допомагають. Треба просто уміти абстрагуватись від шуму. Прийняти його як данність на певний час. Але люди, які мають слабкі нерви, які постійно усім роздратовані, мабуть, так не можуть
25 вер 2014 08:29
В ночные часы - да. Надо всем хорошо выспаться. А днём в выходные можно же делать кладку стен и внутренние работы? Я так поняла, что это т.ж. очень шумно.
25 вер 2014 08:32
l66, як на мене, то буд-во шумить в міру) жити можна.
25 вер 2014 09:30
Мало ли кому что не нравится, стройка официально разрешена. Каждый день возле нее на соседней площадке с ребенком гуляю по несколько часов, шум не значительный, немного есть но не критично что бы постоянно милицию вызывать и жалобы писать, а как вообще дом построить!!!
Есть компетентные юристы на форуме что бы все подробно разъяснить по данной ситуации, конкретно интересуют выходные дни, имеют право работать или нет??
25 вер 2014 09:33
dayanayula, законодавчо заборонено створювати шум в пізній час і у вихідні. От люди і відстоюють своє право на тишу і спокій.
25 вер 2014 09:34
Цитата "Armin van Buuren":

Согласно санитарных норм - //zakon4.rada.gov.ua/laws/show/v7_84400- 84
с 7 до 23 ч допускаются нормы макс 70 дБА.

Цитата "l66":
Я так понимаю, что ему мешал шум летом, когда было жарко и все окна были открыты. Сейчас похолодает, чел закроет окна и ему полегчает.

Допустимый уровень шум определяется непосредственно в самом жилье, хоть источником шума является стройка. Причем, как указано в примечании п.1, при открытых форточках. Поэтому нас интересует строка 4 "Жилые комнаты квартир", предпоследний столбец "эквивалентный уровень звука" (среднеквадратичное значение).
А это всего лишь 40dB и 30dB для дневного и ночного времени.

Так что, как это ни печально, но разгневанный дяденька с урловской прав.

Децибелы - это логарифмическая единица измерения.
Разница между 30bB и 40bB просто огромна – в 10 раз. 30dB это почти не слышно, а 40dB как обычный разговор.
25 вер 2014 09:39
спасибо(
25 вер 2014 10:22
Цитата "Shapka":
dayanayula, законодавчо заборонено створювати шум в пізній час і у вихідні. От люди і відстоюють своє право на тишу і спокій.

Шум не заборонений)

Перевищення шуму заборонено.

А для того щоб встановити факт перевищення шуму потрібно провести дослідження. Цей лист адміністрації банальна відписка і реагування на звернення громадянина. Лист нічого не забороняє. Заборонити може тільки суд, і то лише шуміти понад норму.
Цікаво, як буде доводити той громадянин перевищення шуму. Тут взагалі не факт, що таке перевищення є зараз при будівництві.

Фількина грамота. Якщо підійти принципово до цієї проблеми, то тому громадянину скоро надоїсть "жалуватися", бо він втомиться доводити перевищення норми шуму.

З іншої сторони, якщо ЖИ та підрядчики не захочуть конфліктів, то вони не будуть їх провокувати і не будуть будувати після 22:00 і у вихідні дні.

Але якщо будівництво затягнеться, то конфліктів від роздратованих інвесторів відносно порушення договірних зобовязань в ЖИ може бути набагато більше від затягнення строків.
ІМХО.
25 вер 2014 10:26
Наступного разу, спілкуючись з будівельниками, неодмінно "доповім" дану інформацію!
25 вер 2014 10:40
Строители постоянно читают наш форум, поэтому будут осведомлены о нашем разговоре :yes: :yes: :yes:
25 вер 2014 10:45
Цитата "smesh1":
Якщо підійти принципово до цієї проблеми, то тому громадянину скоро надоїсть "жалуватися", бо він втомиться доводити перевищення норми шуму.

иначе, повторюсь, вендетта не за горами :nunu:
25 вер 2014 10:52
Ага, влаштуємо "терор по телефону" :call:
25 вер 2014 11:41
Dimasi4ka! А Вы инвестор или как?
25 вер 2014 11:54
Так
25 вер 2014 12:46
Знаєте, що мене дивує. Не люди, яким набридли шумні вечори і вихідні. А ЖІ-УКБ. Вони ж бо повинні розрахувати час буд-ва дотримуючись норм і законодавства. А виходить, що вони з самого початку розраховували будуватись так, як хочеться і вигідно їм. Якщо буд-во затягнеться, то винний не дядечко із 21-Б, а ЖІ-УКБ, який вказав у договорі срок здачі будинку із неба?
ПС Чесно кажучи, думаю, що прораб лякає, провокуючи інвесторів якимось чином вплинути на скаржників. Або заздалегідь виправдовуючи свої затримки скаржниками. Але то мої домисли.
25 вер 2014 13:14
Цитата "Armin van Buuren":

иначе, повторюсь, вендетта не за горами :nunu:

???? не зрозумів
25 вер 2014 13:30
Цитата "Shapka":
Знаєте, що мене дивує. Не люди, яким набридли шумні вечори і вихідні. А ЖІ-УКБ. Вони ж бо повинні розрахувати час буд-ва дотримуючись норм і законодавства. А виходить, що вони з самого початку розраховували будуватись так, як хочеться і вигідно їм. Якщо буд-во затягнеться, то винний не дядечко із 21-Б, а ЖІ-УКБ, який вказав у договорі срок здачі будинку із неба?
ПС Чесно кажучи, думаю, що прораб лякає, провокуючи інвесторів якимось чином вплинути на скаржників. Або заздалегідь виправдовуючи свої затримки скаржниками. Але то мої домисли.

Таки да! В даній ситуації не має абсолютно винних чи абсолютно правих! Якщо громадянин доведе перевищення шуму, то він правий і ЖИ має вирішувати ситуацію зі строками. Але я думаю, що строк будівництва розрахований з урахуванням законодавства, дозволених годин роботи, дозволених рівнів шуму в відповідні години і дні. В іншому випадку ніхто не видав би дозвіл на будівництво.

Тому не бачу сенсу множити сутність до безкінечності і завчасно за це переживати.
Всім гарного настрою)))))))

Оксані дякую за активність!
25 вер 2014 13:33
Цитата "Shapka":
прораб лякає, провокуючи інвесторів якимось чином вплинути на скаржників

Оксана, если будем наблюдать замедление на стройке и окончание рабочего дня раньше времени, предусмотренного законодательством, мы разберемся с этим "журавушкой".

Цитата "smesh1":
???? не зрозумів

это я о "журавушке", дядечке из дома 21-Б. :kar:
25 вер 2014 13:37
Цитата "smesh1":

???? не зрозумів

АААА до петрав!

Треба "ввічливо" :cowb: запитати в громадянина як ся він має і як поживає
Реестр инвесторов на форуме Домика
Кнопка добавления в реестр расположена вверху каждой темы ЖК на форуме. Следите за продажами сами!
Детальніше
1. . .8385. . .297
Реестр инвесторов на форуме Домика
Кнопка добавления в реестр расположена вверху каждой темы ЖК на форуме. Следите за продажами сами!
Детальніше