ЖК "Озерное", ул. Владимира Наумовича (ул. Обуховская) - "Киевгорстрой"
Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можна вибрати 1 варіант відповіді. Можна міняти відповіді. Всього голосів: 304.
35/12% | ||
42/14% | ||
120/39% | ||
75/25% | ||
32/11% |
ягуар
я
Постійний користувач
396
26 травня 2014
26 бер 2015 07:49
якщо можеш, то роби договір із правками, але в режимі редагування.
Так просто зручніше читати бо я вчора подивився правки і не зрозумів що і куди
Так просто зручніше читати бо я вчора подивився правки і не зрозумів що і куди

nataliia-z
n
Постійний користувач
328
11 листопада 2014
26 бер 2015 07:53
Цитата "ягуар":
по балконам однозначно, що всі будуть ставити вікна, а от по кондиціонерам, можливо варто узгодити місця (правила) їх встановлення одні для всі, щоб не спотворювати загальний вигляд фасаду будинку "а-ля трущоби в Бомбеї".
Кондиціонери можна було б встановлювати на балконі (на його коротшій стороні) - там їх не так видно. А комунікації заводити в квартиру через балконну стіну.
Seenya

Постійний користувач
352
20 травня 2014
26 бер 2015 08:26
Хотел задать такой вопрос!!!
Нет ли случайно у кого то номера телефона этой ответственной Оксаны или еще кого нибудь (Наталии например).
Я просто хотел узнать убрали ли с моей квартиры бытовку.
Поехать после работы не удается, не успеваю заехать.
..ато хочу договориться с ремонтниками на выходные по поводу посмотреть квартиру и даже не знаю смогу ли я зайти туда(((
Нет ли случайно у кого то номера телефона этой ответственной Оксаны или еще кого нибудь (Наталии например).
..ато хочу договориться с ремонтниками на выходные по поводу посмотреть квартиру и даже не знаю смогу ли я зайти туда(((

Seenya

Постійний користувач
352
20 травня 2014
26 бер 2015 08:28
Цитата "ягуар":хто буде у суботу на об"єкті в першій половині дня?
я планую по своїй квартирі, сходовій та парадному поспілкуватися із КМБ, щоб вони приступали до усунення недоліків, можна і заодно узгодити і інші питання, які нас будуть цікавити.
я тоже буду.
мЫхайло Ываныч
мЫ
Постійний користувач
364
13 грудня 2014
26 бер 2015 08:31
050 447 80 14 наталия ивановна
итого:
10 пончиков и 1 пепси
итого:
10 пончиков и 1 пепси
Саша и Настя
Си
Постійний користувач
160
31 жовтня 2014
26 бер 2015 08:35
Цитата "Seenya":Хотел задать такой вопрос!!!
Добрый день! Если не секрет, то сколько Вам обойдутся эти ремонтники? Может возьмете в долю и пусть они и нашу квартиру тоже осмотрят?
melnikvp

Старожил
557
16 жовтня 2014
26 бер 2015 09:41
В договоре в п 8.2. Кто-то задал вопрос по поводу застекления балконов....и кто-то дал ответ (НЕТ) - можете сослаться на какой-либо правовой или нормативный документ? Чтобы потом не было вопросов.
8.2. Власник не має права без розробленої і погодженої у встановленому порядку проектно-дозвільної документації та згоди Підприємства виконувати будь-які роботи, пов’язані зі зміною фасаду Будинку, (а застеклення балкона считаеться зминой фасада? НЕТ)
Что кассается кондиционеров, то может быть и надо разрешение ЖЭКа, потому что начнут ставить где попало и как попало...хотелось бы услышать мнение жильцов.
8.2. Власник не має права без розробленої і погодженої у встановленому порядку проектно-дозвільної документації та згоди Підприємства виконувати будь-які роботи, пов’язані зі зміною фасаду Будинку, (а застеклення балкона считаеться зминой фасада? НЕТ)
Что кассается кондиционеров, то может быть и надо разрешение ЖЭКа, потому что начнут ставить где попало и как попало...хотелось бы услышать мнение жильцов.
мЫхайло Ываныч
мЫ
Постійний користувач
364
13 грудня 2014
26 бер 2015 09:57
власники будинку - мешканці а не жек. тому встановлювати вимоги щодо кондиціонерів, заклення балконів, ящичків із квітами, кольору і форми віконних рам жек не має ніякого права. Доречі, тим хто полюбляє супутникове телебачення треба теж замислитися де вони збираються чіпляти тарілки))) ОСББ може таке регулювати, за умови винесення і ухвалення відповідного рішення.
Всі роботи по фасаду доцільно здійснюати лише за наявності докунтів на право власності.
Всі роботи по фасаду доцільно здійснюати лише за наявності докунтів на право власності.
Vitaliy04
V
Користувач
21
14 листопада 2014
26 бер 2015 09:58
Я також вважаю,що на встановлення кондиціонеру потрібно щоб ЖЕК давав погодження,а краще, щоб розробили якусь план-схему можливого розміщення кондиціонерів на наших будинках.
мЫхайло Ываныч
мЫ
Постійний користувач
364
13 грудня 2014
26 бер 2015 10:13
ось ще цікаве питання про послуги телебачення. по типу "волі" - або інтернет-тв від провайдера. обидва вимагають наявності відповідних тюнерів. можливий єконом варіант незалежного від проавйдерів тв на базі ТВ2 - одна загальна антена і розводка на квартири + цифровий приймач. Скрізь витати. У т2 одна перевага - при відсутності інтернету є телебачення.
З аналізу пропозицій також може виникнути питання побудови домової ЛОМ (локально-обчислювальної мережі) до якої будуть підключені всі мешканці (їх ПЕОМ та гаджети), служба охорони, відео камери на поверхах, холі та придомові, датчики руху, датчики на відкривання дверей, система аварійного оповіщення, можливо хтось поставить датчики залиття. тобто питання інформатизації будинку. Як ви бачите власний дім в сплетінні із сучасними технологіями? Це капіталовкладення в комфорт та безпеку.
З аналізу пропозицій також може виникнути питання побудови домової ЛОМ (локально-обчислювальної мережі) до якої будуть підключені всі мешканці (їх ПЕОМ та гаджети), служба охорони, відео камери на поверхах, холі та придомові, датчики руху, датчики на відкривання дверей, система аварійного оповіщення, можливо хтось поставить датчики залиття. тобто питання інформатизації будинку. Як ви бачите власний дім в сплетінні із сучасними технологіями? Це капіталовкладення в комфорт та безпеку.
мЫхайло Ываныч
мЫ
Постійний користувач
364
13 грудня 2014
26 бер 2015 10:31
Засклена лоджія вже вбудована.
Barabolka

Постійний користувач
144
09 серпня 2014
26 бер 2015 10:36
Цитата "nataliia-z":
Спочатку каналізація. Вроді там була ще затримка.
Канализацию подключили. Отопление после окончания отопительного сезона, электричества нет, так как нет трансформатора. С момента появления на стройке самого трансформатора накидывайте недели две-три на его монтаж и запуск. Пока трансформаторная будочка - пустует... говорят что закупили и ждут когда привезут,будем надеятся что так и есть...
мЫхайло Ываныч
мЫ
Постійний користувач
364
13 грудня 2014
26 бер 2015 10:43
встановлення кондиціонерів та заклення лоджії відноситься до
незначних за обсягом реконструктивних робіт по фасаду.
Під незначними маються на увазі: зміна структурної побудови фасадів з появою нових елементів та деталей у межах не більше 1 поверху, надання більшої презентабельності головному фасаду, модернізація вхідної групи з метою підвищення пропускної спроможності; застосування сучасних опоряджувальних матеріалів з більш естетичними та експлуатаційними показниками, в т.ч. заміна вікон та дверей, влаштування зовнішніх жалюзійних пристроїв та ін.; нагальні заходи по дизайнерському та технологічному дообладнанню фасадів (розміщення антен, зовнішніх кондиціонерів, блоків елементів відеопристроїв, маркіз, пергол, карнизів, кронштейнів, та інших пристроїв і обладнання); тощо.
незначних за обсягом реконструктивних робіт по фасаду.
Під незначними маються на увазі: зміна структурної побудови фасадів з появою нових елементів та деталей у межах не більше 1 поверху, надання більшої презентабельності головному фасаду, модернізація вхідної групи з метою підвищення пропускної спроможності; застосування сучасних опоряджувальних матеріалів з більш естетичними та експлуатаційними показниками, в т.ч. заміна вікон та дверей, влаштування зовнішніх жалюзійних пристроїв та ін.; нагальні заходи по дизайнерському та технологічному дообладнанню фасадів (розміщення антен, зовнішніх кондиціонерів, блоків елементів відеопристроїв, маркіз, пергол, карнизів, кронштейнів, та інших пристроїв і обладнання); тощо.
Vitaliy04
V
Користувач
21
14 листопада 2014
26 бер 2015 10:43
"по-перше встановлення кондиціонера це не переобладнання фасаду, а розміщення технічних елементів на фасадах будинків. Розміщення впорядоквується, а не регламентується дозолами. Впорядкування описується відповідним документом (наказом) райради або міськради щодо конкретного будинку або взагалі. Жек до цього не має ніякого відношення. Якщо немає в райраді наказу - розмішення технічних елементів на фасаді повінні впорядкувати самі мещканці, перш за все сусіди спава-зліва-зверху-знизу про те що встановлювальний єлемент не буде їм заважати. Це закріплюється відповідним довільно складеним документом, за бажанням завіреним нотараіально.
по друге. адмінпослуги - погоджувати розміщення блоків кондиціонерів. не плодіть хабарників! "
Якщо ніхто цього контролювати не буде, то буде хаос з кондиціонерів на наших будинка.
По друге, я ж написав щоб розробили єдину для всіх схему розміщення кондиціонерів, щоб не було корупції, про яку Ви говорите.
по друге. адмінпослуги - погоджувати розміщення блоків кондиціонерів. не плодіть хабарників! "
Якщо ніхто цього контролювати не буде, то буде хаос з кондиціонерів на наших будинка.
По друге, я ж написав щоб розробили єдину для всіх схему розміщення кондиціонерів, щоб не було корупції, про яку Ви говорите.
Metaldoctor
M
Новачок
13
27 листопада 2014
26 бер 2015 10:52
Цитата "Seenya":Хотел задать такой вопрос!!!
Я тоже планирую смотреть свою в субботу. Но только с обеда. Тоже интересуют ремонтники которые смогут проверить квартиру и указать недочеты. Давайте скооперируемся. Мой тел. 093-240-84-72.
мЫхайло Ываныч
мЫ
Постійний користувач
364
13 грудня 2014
26 бер 2015 11:06
короче - для установки кондиционера, спутниковой антенны, видеокамеры и др гаджетов см следующий документ
КИЇВСЬКА МІСЬКА РАДА II сесія VI скликання РІШЕННЯ від 25 грудня 2008 року N 1051/1051 Про Правила благоустрою міста Києва.
//kmr.ligazakon.ua/SITE2/l_docki2.nsf/al ldocWWW/1EC945CF22CC4FD7C225756E006DE238 ?OpenDocument
читать все или побыстрячку начиная с 15 статьи
идете в райраду и согласовываете месяца 2-3 то, что установят за 1 день. Хош до того, хош апасля того)))), но с соседями договариваться прийдется))) однозначно
Seenya

Постійний користувач
352
20 травня 2014
26 бер 2015 11:25
Цитата "Саша и Настя ":
Добрый день! Если не секрет, то сколько Вам обойдутся эти ремонтники? Может возьмете в долю и пусть они и нашу квартиру тоже осмотрят?
..Ну вообще это люди которые заинтересованы в том что бы заняться моим ремонтом.
Специально для осмотра квартиры я их не нанимал.
хотел просто ознакомить их с объемом работ. Ну и за одно что бы посмотрели профессиональным глазом, по своей части, что нужно исправить.
Seenya

Постійний користувач
352
20 травня 2014
26 бер 2015 11:27
Цитата "Barabolka":
Канализацию подключили. Отопление после окончания отопительного сезона, электричества нет, так как нет трансформатора. С момента появления на стройке самого трансформатора накидывайте недели две-три на его монтаж и запуск. Пока трансформаторная будочка - пустует... говорят что закупили и ждут когда привезут,будем надеятся что так и есть...
...ну а электричество временное есть?
ато как делать ремонты?)
Seenya

Постійний користувач
352
20 травня 2014
26 бер 2015 11:37
Цитата "мЫхайло Ываныч":050 447 80 14 наталия ивановна
итого:
10 пончиков и 1 пепси
Спасибо большое))
..бытовку сняли!

Chianer
C
Новачок
10
26 лютого 2015
26 бер 2015 11:45
Кому надо - могу хороших ремонтников порекомендовать 

Авторський канал ріелтора в Іспанії
Знайомтесь з Бенідормом, нерухомістю та стилем життя. Новобудови регіону, аналітика, інвестиції
Детальніше
- ЖК Добре Місто 2 | Доброград | Чабани, вул. Машинобудівників 16,1813.0939
- ЖК UNIT Home | KAN Development, UDP | Київ, вул. Ґарета Джонса (Сім'ї Хохлових), 813.09246
- ЖК Урловский-1 | Киевгорстрой, bUdCapital | ул. Причальная, 1112.093 777
- ЖК Aria | GEOS | Київ, бул. Миколи Міхновського (Дружби Народів), 13а10.09156
- ЖК La Manche | Ла Манш | Perfect Group, Укрбуд | ул. Щекавицкая, 4610.0973
- ЖК Polaris Home & Plaza | Perfect Group, Citex Development | Київ, вул. Сім'ї Кульженків, 2210.09497
- ЖК Star City | Стар Сіті | bUdCapital, Київміськбуд | Київ, вул. Каунаська, 2710.09456
- Resa Development | Київ, вул. Лукьяновская08.0987
- ЖК Sanville Park | Санвиль Групп | Святопетрівське, вул. Богдана08.0930
- ЖК Family and Friends | 2 черга | GEOS | Київ, вул. Новопольова, 208.09530
- Чи варто зараз купувати нерухомість?12.094 680
- Завышеные тарифы на отопление. Как обжаловать и куда писать?19.082
- Іпотека від Банків із найкращими умовами | Обговорення кредитів під заставу нерухомості13.08192
- Краудфандинг - типы группового инвестирования01.083
- Планую оренду квартири в районі Подолу30.073
- Про агентство Атлант-А23.0722
- Допоможіть розібратись з податками08.053
- Дно рынка недвижимости и влияющие факторы31.0315 244
- Найкращий район Києва29.031 685
- Где найти качественные полотенца?04.092
- Орхидеи. Как ухаживать за орхидеями29.0818
- Выбор пылесоса. Отзывы о ваших пылесосах26.0866
- Відгуки про ортопедичні матраци. Матраци для комфортного сну22.0891
- Болит спина07.0873
- Какую выбрать мебель на террасу?04.084
- Стоит ли покупать кофе-машину13.07154
- Декоративные элементы в интерьере. Советы и отзывы о их сочетании12.0716
- Декор окна без штор, варианты и советы12.0746
- ЖК Імперіал Парк Авеню | Імперіал Буд | Чернівці, вул. Рівненська, 718.084
- ЖК Manhattan | Blago developer | Івано-Франківськ, вул. Романа Левицького, вул. Ленкавського04.0815
- ЖК Зелений двір | Спілка забудівників | Івано-Франківськ, вул. Тисменицька04.089
- Одесса, ул. Еврейская, 3 | Будова04.084
- ЖК Soul Park | Львів, вул. Пилипа Орлика | LEV Development29.072
- ЖК Північний | Чернігів, просп. Миру, Кільцева дорога | Атлант27.0712
- Хто планує поїхати на будівельний форум у Львові цього вересня?01.093
- Тепла підлога, відгуки та поради28.08205
- Крыша потекла, что делать?25.0818
- Перепланування | прохання та поради щодо конкретних ситуацій19.082 216
- Матеріал багатоквартирного будинку. Який найкращий?13.0812
- Кліматичне обладнання норвезької ТМ Bergen07.082
- Як можна прочистити або покращити вентиляцію в квартирі?06.086
- Підлога на кухні - ламінат або плитка?30.0720
- Як правильно закласти шви в стінах після врізання стільниці/підвіконня?24.072