Подати оголошення

ул. Михаила Донца, 2а (секции 6-8) - "Житлоінвестбуд-УКБ"

Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можна вибрати 1 варіант відповіді. Можна міняти відповіді. Всього голосів: 297.
18/6%
20/7%
93/31%
111/37%
55/19%
1. . .828830. . .957
10 бер 2016 16:47
Цитата "irinagntnk":

Як не має вповноважень?
Кому Ви оплачуєте всі компослуги: воду, опалення, прибирання прибудинкової території і т.д.?- Ви це робите незаконно?
в киевэнерго, водоконалу и т.д. и т.п. жэк является обслуживающей организацией и не имеет права сдавать хоть что-то не принадлежащей ей.
Да не распыляйтесь Вы сильно, вы себе уже рекламу сделали. Ни один здравомыслящий человек, находясь в нормальном состоянии не додумается подключиться к вам и получить геморрой на свою голову.
10 бер 2016 16:54
Цитата "irinagntnk":

Я тут для інформування мешканців будинку стосовно наших послуг. Також для розвіяння негативних емоцій у наш бік

тут вы преуспели, спору нет
10 бер 2016 16:57
Цитата "Сапожник":
в киевэнерго, водоконалу и т.д. и т.п. жэк является обслуживающей организацией и не имеет права сдавать хоть что-то не принадлежащей ей.
Да не распыляйтесь Вы сильно, вы себе уже рекламу сделали. Ни один здравомыслящий человек, находясь в нормальном состоянии не додумается подключиться к вам и получить геморрой на свою голову.

Як ви можете судити нашу компанію у той же час, коли ви ніколи з нами не співпрацювали? :chillout:

Ви виступаєте в обличчі мешканців всього будинку?
Ваша думка -це думка всіх?
10 бер 2016 16:59
Цитата "irinagntnk":

Я тут для інформування мешканців будинку стосовно наших послуг. Також для розвіяння негативних емоцій у наш бік проплаченими агітаторами.
Идите куда подальше с нашего форума и с нашего дома, стервятники! :pop:
10 бер 2016 17:00
Цитата "zayac1":

тут вы преуспели, спору нет

:hi:
10 бер 2016 17:01
Цитата "irinagntnk":

Я тут для розвіяння негативних емоцій у наш бік проплаченими агітаторами.
А це вже цікавий закид, інвесторів звинувачують в отриманні коштів за висловлювання певної позиції. Чудова позиція Паутини, може ще оприлюдните джерело фінансування, чи побоїтесь потім судитися з нормальними провайдерами, оприлюднивши їх бренд? Я пропоную припинити дискусію з представником, яка за добу на форумі двічі змінила нік.
10 бер 2016 17:04
Цитата "white-light":
Идите куда подальше с нашего форума и с нашего дома, стервятники! :pop:

Це вже можна розцінювати як образу.
10 бер 2016 17:04
Цитата "irinagntnk":

Я тут для інформування мешканців будинку стосовно наших послуг. Також для розвіяння негативних емоцій у наш бік проплаченими агітаторами.
Так все проплаченые?Я лично про вас никогда не слышала.Вернее слышала.что вы где-то в общагах работаете.Вот и работайте.Чего приперлись?И здесь вы и даром не нужны.Я хотела бы Триолан,но если будет Ланет,тоже хорошо.Подали заявку и туда и туда.Кто-то да зайдет
10 бер 2016 17:10
Цитата "hmelyuk28":
А це вже цікавий закид, інвесторів звинувачують в отриманні коштів за висловлювання певної позиції

Висловлювання певної позиції - це не лише "хочу" чи "не хочу", а і аргументація своєї думки. Коли людина ні разу не мала з нами справу і "поливає" нас брудом, це як мінімум неприємно.

Ви можете задавати ваші питання, а також особисто перевірити наш сервіс та послуги.
10 бер 2016 17:13
Цитата "irinagntnk":

Висловлювання певної позиції - це не лише "хочу" чи "не хочу", а і аргументація своєї думки. Коли людина ні разу не мала з нами справу і "поливає" нас брудом, це як мінімум неприємно.

Ви можете задавати ваші питання, а також особисто перевірити наш сервіс та послуги.
А телевидение у вас есть и какие каналы?
10 бер 2016 17:15
Цитата "wipe007":
Так все проплаченые?Я лично про вас никогда не слышала.Вернее слышала.что вы где-то в общагах работаете.Вот и работайте.Чего приперлись?И здесь вы и даром не нужны.Я хотела бы Триолан,но если будет Ланет,тоже хорошо.Подали заявку и туда и туда.Кто-то да зайдет

Ми працюємо по Києву, області та інших містах України. Також є багато позитивних відгуків про нас. Ціль нашої компанії- бути найкращими у сфері надання послуг та обслуговуванні наших абонентів. Наша компанія готова до будь-якого діалогу, побажань. Ми знайдемо індивідуальний підхід до кожного.
10 бер 2016 17:20
На счет ТВ не съезжайте.Нет,наверное.
10 бер 2016 17:21
Цитата "wipe007":
А телевидение у вас есть и какие каналы?

Так, ми надаємо широкий спектр послуг. У Вас є можливість вибору телебачення: TV, IPTV, HD TV. Пакети включають у себе усі популярні телеканали.

Якщо у Вас є індивідуальне побажання, ми завжди готові його розглянути.
10 бер 2016 17:22
Цитата "wipe007":

:super:
10 бер 2016 17:31
Цитата "wipe007":

Повний обсяг послуг у нас є. І Інтернет, і телебачення, онлайн-кінотеатр, телефонія. Послуги смс-оповіщення, батьківський контроль, VIP-сервіс.
10 бер 2016 17:35
у меня позитивный опыт с o3 (фринет)
10 бер 2016 17:38
Цитата "irinagntnk":

Меня настораживает факт, что Вы партнеры студенческих локальных сетей.

Если бы я не знала о партнерстве, то может быть я анализировала бы Ваши услуги и отзывы. Я понимаю, что Вы разные две организации, но связаны же как-то друг с другом, если партнеры.
10 бер 2016 17:46
Цитата "Ladari":

Меня настораживает факт, что Вы партнеры студенческих локальных сетей. Если вы партнеры, то уже как-то с ними связаны.

Ми велика компанія, у нас є багато ділових партнерів, з якими ми співпрацюємо у різних напрямках. Це звичне явище для передових компаній :yes:
10 бер 2016 17:54
Цитата "irinagntnk":

Ми велика компанія, у нас є багато ділових партнерів, з якими ми співпрацюємо у різних напрямках. Це звичне явище для передових компаній :yes:
но жителей Донца 2а ваша передовая компания уже задрала вашей навязчивостью.Не могли бы вы нам оказать любезность и свалить с нашего форума?
10 бер 2016 18:00
Цитата "irinagntnk":

Вы сами выбираете себе партнеров. Многие слышали об Интернете в общежитиях и поэтому из-за такого партнерства возникают у людей сомнения.
Купуй квартиру на Domik.ua
Широкий вибір квартир від власників, забудовників та ріелторів
Детальніше
1. . .828830. . .957
Всі звіти про надійність новобудов безкоштовно
Обирайте новобудову в каталозі Білдконтролю та отримуйте звіт про її надійність. Це корисно.
Детальніше