Подати оголошення

ЖК "Місто Сад" ("Первый парковый квартал"), с. Белогородка - "DCG"

Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можна вибрати 1 варіант відповіді. Можна міняти відповіді. Всього голосів: 276.
73/26%
47/17%
95/34%
44/16%
17/6%
1. . .229231. . .388
22 вер 2014 10:11
Цитата "NatashaShvets":
Ув офис менеджер Вы сейчас с нами. БТИ 4а заменяли?

Да, в пятницу вечером.
22 вер 2014 10:13
1А- кладка 3 этажа, заливка армо-пояса, перегородки в цокольном этаже.

1Б- кладка 9 этажа, заливка армо-пояса, межквартирные перегородки -5 этаж,окна устанавливают на 1 этаже.

4А- фасад 90%, ограждение балконов-60%, штукатурка поквартирно- 10 этаж, коридоры оштукатурены на 100%, плитка в коридорах 8 этаж, идёт подготовительная работа по устанавлению газ. котлов.

4Б- фасад-40%, ограждение балконов-40%, крыша -100%, штукатурка поквартирно 4-5 этаж, штук. коридоров 5 этаж,приступаем к работам по укладке плитки в общих коридорах.
22 вер 2014 10:17
Цитата "Офис-менеджер «Місто Сад»":

Да, в пятницу вечером.

Спасибо большое!
22 вер 2014 11:50

4Б- фасад-40%, ограждение балконов-40%, крыша -100%, штукатурка поквартирно 4-5 этаж, штук. коридоров 5 этаж,приступаем к работам по укладке плитки в общих коридорах.

від 08.09.2014 14:08
Работы проводимые по дому
| 4Б

Штукатурка | до 5 этажа
по квартирно | до 5 этажа

Тобто відносно штукатурки за 14 днів нічого в 4Б не зроблено.
22 вер 2014 12:06
Цитата "pravo777":

від 08.09.2014 14:08

Тобто відносно штукатурки за 14 днів нічого в 4Б не зроблено.

Хіба що поштукатурені пергородки зі сторони кухні з тієї і іншої сторони. А так дійсно як було 2 тижні тому так і є. В мене взагалі питання, чому коли зробили пергородки, поштукатурили тільки 2 стіни. Може штукатурити інші стіни зовсім не будуть. Хоча по договору повинні.
22 вер 2014 12:24
Цитата "kyl-1914":

В 4 а перепланировка сделана, у меня 10 этаже точно. Возможно замеряли 4 а.

Значит мне повезло меньше. Еще меньше повезло МС, т. к. придется еще и новый тех паспорт заказывать. Я неоднократно обращался к ним, что они забыли сделать перепланировку в моей квартире еще когда сделали электро разводку. Сказали, что все сделают. Ну ну, посмотрим!
22 вер 2014 12:40

Да, в пятницу вечером.

Уважаемый офис-менеджер, тогда позвольте у Вас как у официального представителя МС поинтересоваться, была ли сделана перепланировка в моей квартире (дом 4а, 7-ой этаж, "Бордова") до замеров БТИ?
22 вер 2014 16:41
Цитата "mannya":

Хіба що поштукатурені пергородки зі сторони кухні з тієї і іншої сторони. А так дійсно як було 2 тижні тому так і є. В мене взагалі питання, чому коли зробили пергородки, поштукатурили тільки 2 стіни. Може штукатурити інші стіни зовсім не будуть. Хоча по договору повинні.

Перегородки из пазогребневых блоков штукатурить не будут. Их и не надо штукатурить - только шпаклевать. По договору их штукатурить не должны - во всяком случае по моему.
22 вер 2014 17:50
Цитата "roma7089":

Перегородки из пазогребневых блоков штукатурить не будут. Их и не надо штукатурить - только шпаклевать. По договору их штукатурить не должны - во всяком случае по моему.

И я знаю, что между комнатой и кухней не будут штукатурки, Я вообще собираюсь на половину сносить её.
22 вер 2014 18:56
добрый вечер!Я инвестор 4а.Хотелось бы знать какие действия после замеров,я так поняла их сделали?Растолкуйте.Спасиба.
23 вер 2014 05:03
Цитата "Лана3":
добрый вечер!Я инвестор 4а.Хотелось бы знать какие действия после замеров,я так поняла их сделали?Растолкуйте.Спасиба.

Ждать декларацию о готовности объекта. После чего можно будет оформлять документы о праве собственности, прописываться, заселяться (делать ремонт).
23 вер 2014 05:13
Цитата "roma7089":

В мене в договорі слово в слово написано: Поверхні стін із цегли в усіх приміщеннях покриваються гіпсовою штукатуркою (крім кімнат санвузла та робочої поверхні кухні)
А пазогребневі перегородки це мабудь та стіна що між кухнею і кімнатою, я так розумію? просто я в цьому не розбираюсь.
23 вер 2014 05:16
Цитата "ФАБ":

Ждать декларацию о готовности объекта. После чего можно будет оформлять документы о праве собственности, прописываться, заселяться (делать ремонт).

Цікаво, а скільки чекати декларацію, встановлюється якийсь термін чи як вийде?
23 вер 2014 05:24
По поводу перегородки, Вы правильно поняли. Это действительно та, которая между кухней и комнатой, и еще одной комнатой, если квартира 2-ух комнатная. По декларациям не существует никаких сроков. МС подает ее в областную инспекцию арх буд контроля и те ее должны зарегистрировать в течении 5-ти рабочих дней, либо отклонить.
23 вер 2014 05:26
Цитата "ФАБ":
По поводу перегородки, Вы правильно поняли. Это действительно та, которая между кухней и комнатой, и еще одной комнатой, если квартира 2-ух комнатная. По декларациям не существует никаких сроков. МС подает ее в областную инспекцию арх буд контроля и те ее должны зарегистрировать в течении 5-ти рабочих дней, либо отклонить.

Дякую.
23 вер 2014 06:01
Вчора бачив на "п'ятачку" де приватний сектор, який знаходиться перед 2аб ставили бетонні стовпи, для електроліній. Хто володіє інформацією, можливо, цією лінією, і нам підведуть нормальне світло???
P/S На теперішньому їхньому світлі з реле перенапруги на заводських настройках третину часу сидиш без світла перепади 170-260 вольт!
23 вер 2014 06:57
В мене в договорі слово в слово написано: Поверхні стін із цегли в усіх приміщеннях покриваються гіпсовою штукатуркою (крім кімнат санвузла та робочої поверхні кухні)
А пазогребневі перегородки це мабудь та стіна що між кухнею і кімнатою, я так розумію? просто я в цьому не розбираюсь.[/quote]
З пазогребневих плит роблять внутріквартирні стіни, з цегли у вас тільки усі зовнішні стіни та стіни між сусідніми квартирами.
23 вер 2014 07:03
Цитата:

З пазогребневих плит роблять внутріквартирні стіни, з цегли у вас тільки усі зовнішні стіни та стіни між сусідніми квартирами.

Так, я це вже зрозуміла)
23 вер 2014 07:06
Шановний менеджер МС, скажіть нарешті, що з газом? В мене знайомі є, які планують купити теж квартиру в вашому ЖК, але не роблять цього, бо бояться, що газ так і не підведуть. Постійно в мене запитують чи є які здвиги?
23 вер 2014 08:36
Цитата "Andreane":

P/S На теперішньому їхньому світлі з реле перенапруги на заводських настройках третину часу сидиш без світла перепади 170-260 вольт!

Ничего себе! Это сейчас такая история со светом?! Так это ж может погореть вся техника!
Всі звіти про надійність новобудов безкоштовно
Обирайте новобудову в каталозі Білдконтролю та отримуйте звіт про її надійність. Це корисно.
Детальніше
1. . .229231. . .388
Каталог відгуків про будинки Києва
Знайдіть свій будинок та розкажіть про нього. Що подобається, а що ні? Допоможіть тим хто шукає житло
Детальніше