Микрорайон Варшавский | Stolitsa Group | пр. Правды, ул. Межевая
Забудовник | Stolitsa Group |
Здача ЖК | 2017 - 2022 р. |
Планування | від 15 500 Грн/м² |
Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можна вибрати 1 варіант відповіді. Можна міняти відповіді. Всього голосів: 556.
26/5% | ||
27/5% | ||
123/22% | ||
240/43% | ||
140/25% |
Вячеслав2017
В
Користувач
64
05 листопада 2017
23 лист 2017 15:50
Цитата "Gaidai.M":а где они ее повесят? онлайн камере нужен постоянный доступ в сеть + постоянное электро-питание...
Вы ищите причину не ставить, а строительные работы ведутся как без электричества и сколько потребляет камера 100000 кВт.? Повторю 5 квартал соседняя стройка нашла возможность поставить!!!
alex677
a
Постійний користувач
300
07 березня 2017
23 лист 2017 15:59
Цитата "Harry_Houdini":
Я також бачив на якомусь прінті Cтолиці Груп на цьому місці Торговий центр.
Есть старый ген план микрорайона, который сама же СГ послала лесом и понастроила как можно больше. Там на месте гаражей ТЦ. Но тот план не предусматривал метро на Правды.
Сподіваюся, приберуть только те что стоят на ветке Метро.
Investor_Varshaskovo
I
Постійний користувач
101
25 березня 2017
23 лист 2017 16:00
Цитата "levcon":
Основний "аргумент" - ви ставите під сумнів продаж комор, бо у вас просто немає грошей, щоб їх купити...
Основной аргумент, что люди которые ставят под сомнение законность продаж кладовок, не звонили, не узнавали эту самую "законность" или "не законность" и просто высказывают свою точку зрения и все. Можете продолжать это и делать дальше, а ОП будет успешно их продавать. И все на этом. А если хотите что-то сделать, то сделайте. Не будьте многословными, будьте человеком-дела.

Syrena

Користувач
35
10 червня 2017
23 лист 2017 16:08
Цитата "ziko07":
Кстати, уже сейчас можете начать осуждение руководства Ретровиля (еще не построенного), которое нагло отказывается устраивать бесплатную автостоянку для жильцов Варшавского.![]()
![]()
А откуда такая информация?
Supervisor

Постійний користувач
481
02 березня 2016
23 лист 2017 16:25
Цитата "Investor_Varshaskovo":
Основной аргумент, что люди которые ставят под сомнение законность продаж кладовок, не звонили, не узнавали эту самую "законность" или "не законность" и просто высказывают свою точку зрения и все. Можете продолжать это и делать дальше, а ОП будет успешно их продавать. И все на этом. А если хотите что-то сделать, то сделайте. Не будьте многословными, будьте человеком-дела.
Что не понятно в фразе "после создания ОСББ"? Обязательно сделаем. Не переживайте Вы так.

Сейчас это просто бесполезно. После ОСББ перейдем к конкретике. Может и не будем судиться. Как решит большинство.
Артем_13_1K7
А
Постійний користувач
114
29 березня 2017
23 лист 2017 16:57
Цитата "ziko07":
Кстати, уже сейчас можете начать осуждение руководства Ретровиля (еще не построенного), которое нагло отказывается устраивать бесплатную автостоянку для жильцов Варшавского.![]()
![]()
певен, що буде такий самий принцип, який зараз біля Сіті-Кома та Фоззі на Петрівці:
заїзд через шлагбаум із отриманням талончика (там фіксується час) і виїзд так само через шлагбаум, тільки цей талончик треба буде віддати парковщику в будці, який його просканує й компьютер йому покаже, скільки клієнт має сплатити: година - безкоштовно всім, дві-три години безкоштовно - при наявності чеку з супермаркета чи якогось магазина цього ТЦ. Тобто принцип такий, що покупцеві торгового центру паркування бещкоштовне, а от праціникові якогось із офісів, який там роками автівку паркував - вже дулю й місця він не займатиме. чи платитиме за це.
То ж розраховувати на те, що буде можливість безкоштовного паркінгу біля Ретровіл - це самому собі брехати й ховати голову в пісок.
При такій колосальній кількості квартир в Варшавському, при тому, що кожна квартира - це одна машина мінімум, а то й дві, паркінг Ретровіля був би просто забитий автівками мешканців.
це раз. і два - хто ж захоче втрачати цей заробіток на паркуванні? Певен, що аналітики Ретровіля вже все порахували на роки вперед - і скільки мешканців, і скільки в них машин, і яка потреба в парко-місцях і скільки забере на себе "дике" паркування на газонах Виноградаря, а скільки людей зрештою не витримають пошуків "ничкі", де можна після роботи залашити автівку й згодні будуть платити гроші.
Певен, буде щось на кшталт - півтори тисячі гривень-місяць абонемент для заїзду на паркувальний майданчик.
Певен - будуть в нас люті війни за той мінімальний мінімум парко-місць під будинком, що там є.
І насправді єдиним порятунком від цієї реально катасрофічної ситуації - із автівками по три ряди обабіч усіх доріг та на газонах довкола Варшавского - це метро.
Коли я зрозумію, що окрім бензину на три тисячі, мені іще півтори треба за парковку платити - при тому, що метро поруч й Сільпо в Ретровілі - я автівку продам...
Хех, то може все правильно - в маштабах міста й людства - зробить Ретровіль, коли не дасть нам безкоштовну парковку?))
!!але це при умові, що метро таки побудують
levcon
l
Постійний користувач
123
22 березня 2016
23 лист 2017 17:50
Безумовно, якби мене цікавило придбання комори, я би так і зробив. Але у мене комора прямо в квартирі, тому придбання ще однієї мене не цікавить. Та й у моєму домі, судячи з усього, комор взагалі не передбачено.
Тим не менше мене цікавить доля приміщення під сміттєпровід. І мені хотілося б знати, це МЗК (МОП), чи комора, чи смарт-квартира чи ще щось. На жаль, відділ продажів не поспішає внести ясність у це питання. А з емоційних висловлювань на форумі деяких особливо “зацікавлених” я роблю висновок, що з цими "коморами", можливо, не все так гладко.
Водночас я вже якось звик до того, що серйозні компанії, які цінують свій час і час своїх клієнтів, не змушують їх телефонувати або їхати в офіс, щоб дізнатися якісь подробиці. Я хочу бачити всю важливу інформацію на сайті, або на офіційній сторінці facebook, або на форумі. Невже забудовнику краще відповісти на тисячу дзвінків, ніж один раз опублікувати офіційну інформацію на своїй сторінці?
Тож я чекатиму якоїсь офіційної інформації з цього приводу. Мені, як то кажуть, не горить – нехай це буде через місяць, півроку. І вже тоді, якщо вважатиму за потрібне, буду щось робити. Не сумнівайтесь.

Mayskaya
M
Користувач
90
02 квітня 2017
23 лист 2017 21:39
А Вы уверены, что не звонили и не узнавали? Я постоянно мониторила подписание измененного экспертного вывода, и вот мы его получили к просмотру, хоть и частично, теперь снова вопросы, где же там мусоропровод?? Форум для того и существует, чтобы скооперированно решать данные вопросы, обсуждать проблематику и пути решения.
Gaidai.M
G
Користувач
21
05 листопада 2017
24 лист 2017 06:38
Цитата "Вячеслав2017":
Вы ищите причину не ставить, а строительные работы ведутся как без электричества и сколько потребляет камера 100000 кВт.? Повторю 5 квартал соседняя стройка нашла возможность поставить!!!
1. Вы ищите с кем поспорить на форуме, мне это не интересно
2. За себя я сам решу что я ищу а что нет, не нужно утверждать то чего Вам не дано
3. Я ясно спросил где ее повесить, также я уточнил что для камеры нужны кое-какие коммуникации
4. 5 квартал повесил ее на ЖК "Кристер град", куда уже заведен и интернет и электричество
5. Придумайте куда повесить камеру и тогда будет хотя бы конструктивное предложение для СГ что бы повесить камеру
Alexman2013
A
Постійний користувач
166
17 жовтня 2015
24 лист 2017 06:56
Цитата "Mayskaya":
А Вы уверены, что не звонили и не узнавали? Я постоянно мониторила подписание измененного экспертного вывода, и вот мы его получили к просмотру, хоть и частично, теперь снова вопросы, где же там мусоропровод?? Форум для того и существует, чтобы скооперированно решать данные вопросы, обсуждать проблематику и пути решения.
Так почему в отделе продаж не разьяснили где в отчете комора, где нежилое помещение, а где МОП, или вы думаете что из разных мнений и суждений тут сформируете истину?
Sasha08
S
Постійний користувач
103
26 червня 2017
24 лист 2017 07:56
Цитата "Артем_13_1K7":
певен, що буде такий самий принцип, який зараз біля Сіті-Кома та Фоззі на Петрівці:
заїзд через шлагбаум із отриманням талончика (там фіксується час) і виїзд так само через шлагбаум, тільки цей талончик треба буде віддати парковщику в будці, який його просканує й компьютер йому покаже, скільки клієнт має сплатити: година - безкоштовно всім, дві-три години безкоштовно - при наявності чеку з супермаркета чи якогось магазина цього ТЦ. Тобто принцип такий, що покупцеві торгового центру паркування бещкоштовне, а от праціникові якогось із офісів, який там роками автівку паркував - вже дулю й місця він не займатиме. чи платитиме за це.
То ж розраховувати на те, що буде можливість безкоштовного паркінгу біля Ретровіл - це самому собі брехати й ховати голову в пісок.
При такій колосальній кількості квартир в Варшавському, при тому, що кожна квартира - це одна машина мінімум, а то й дві, паркінг Ретровіля був би просто забитий автівками мешканців.
це раз. і два - хто ж захоче втрачати цей заробіток на паркуванні? Певен, що аналітики Ретровіля вже все порахували на роки вперед - і скільки мешканців, і скільки в них машин, і яка потреба в парко-місцях і скільки забере на себе "дике" паркування на газонах Виноградаря, а скільки людей зрештою не витримають пошуків "ничкі", де можна після роботи залашити автівку й згодні будуть платити гроші.
Певен, буде щось на кшталт - півтори тисячі гривень-місяць абонемент для заїзду на паркувальний майданчик.
Певен - будуть в нас люті війни за той мінімальний мінімум парко-місць під будинком, що там є.
І насправді єдиним порятунком від цієї реально катасрофічної ситуації - із автівками по три ряди обабіч усіх доріг та на газонах довкола Варшавского - це метро.
Коли я зрозумію, що окрім бензину на три тисячі, мені іще півтори треба за парковку платити - при тому, що метро поруч й Сільпо в Ретровілі - я автівку продам...
Хех, то може все правильно - в маштабах міста й людства - зробить Ретровіль, коли не дасть нам безкоштовну парковку?))
!!але це при умові, що метро таки побудують
А смысл паркинга даже за деньги у ретровиля если забора там нет и за машинами следить не будут! Кстати на районе средняя оплата за месяц 750 грн в месяц! стоянка оборудована забором, камерами, 2 охранника, ворота на ночь закрывают и тд
БигБараБум
Б
Користувач
48
06 травня 2016
24 лист 2017 10:27
Проежал только что мимо
Убрали часть забора около заправки и ложат асфальт к домам первой очереди
Дай Бог может до нового года хоть в свои квартиры зайдем ХОТЯБЫ ПОСМОТРЕТЬ))))
Убрали часть забора около заправки и ложат асфальт к домам первой очереди
3_cherga
3
Користувач
55
20 березня 2017
24 лист 2017 10:45
Цитата "Sasha08":
А смысл паркинга даже за деньги у ретровиля если забора там нет и за машинами следить не будут! Кстати на районе средняя оплата за месяц 750 грн в месяц! стоянка оборудована забором, камерами, 2 охранника, ворота на ночь закрывают и тд
Ну при бажанні Ретровіль може обгородити стоянку. По поводу 750 на районі думаю,це тимчасово, як тільки заселяться 3-4 черги - ціна швидко зміниться так як появиться багато платоспроможних людей.
Гаражі навпроти ближайші років 10 точно ніхто чіпати не буде, довго вивчав це питання і на відсотків 90% в цьому впевнений. на це є пару причин:
1)гаражі приватизовані, тобто це не є якісь самобуди.
2)метро буде проходити по вул Межовій тунель над тунелем - тому гаражі ніяк не мішають, а вестибюль метро має бути по іншу сторону дороги
3)ТРЦ в ближайшій перспективі будувати не вигідно так як рядом відкриється величезний Ретровіль, плюс потрібно власникам гаражів(так як вони приватизовані) виплачувати якусь компенсацію
4)і саме ГОЛОВНЕ чому та ж СГ чи хтось інший навіть не пробували взяти цей кусок землі - під гаражами куча міських комунікацій які перенести практично нереально. Ви можете замітити що перший ряд гаражів в цьому кооперативі без воріт - це для того, щоб аварійні служби в любий момент могли розкопати там комунікації. Перенести звичайно все можна, але інвестору який захоче там щось побудувати потрібно буде рішати занадто багато проблем.
Bogdan_Z

Постійний користувач
177
18 січня 2017
24 лист 2017 11:06
Цитата "БигБараБум":
Звісно, до 2019-го

Sasha08
S
Постійний користувач
103
26 червня 2017
24 лист 2017 11:26
Цитата "3_cherga":
Ну при бажанні Ретровіль може обгородити стоянку. По поводу 750 на районі думаю,це тимчасово, як тільки заселяться 3-4 черги - ціна швидко зміниться так як появиться багато платоспроможних людей.
Гаражі навпроти ближайші років 10 точно ніхто чіпати не буде, довго вивчав це питання і на відсотків 90% в цьому впевнений. на це є пару причин:
2)метро буде проходити по вул Межовій тунель над тунелем - тому гаражі ніяк не мішають, а вестибюль метро має бути по іншу сторону дороги
3)ТРЦ в ближайшій перспективі будувати не вигідно так як рядом відкриється величезний Ретровіль, плюс потрібно власникам гаражів(так як вони приватизовані) виплачувати якусь компенсацію
4)і саме ГОЛОВНЕ чому та ж СГ чи хтось інший навіть не пробували взяти цей кусок землі - під гаражами куча міських комунікацій які перенести практично нереально. Ви можете замітити що перший ряд гаражів в цьому кооперативі без воріт - це для того, щоб аварійні служби в любий момент могли розкопати там комунікації. Перенести звичайно все можна, але інвестору який захоче там щось побудувати потрібно буде рішати занадто багато проблем.
Мест особо свободных и нет, стоянки полные, часть машин на раскатке, поэтому заселение очередей на районные стоянки не повлияет, а напротив Варшавского всего 2 платных
Morph
M
Новачок
17
27 вересня 2017
24 лист 2017 13:39
Цитата "3_cherga":
Так сами "скорлупки" владельцам предложат забрать. А земля, практически уверен, в аренде.
Mayskaya
M
Користувач
90
02 квітня 2017
24 лист 2017 13:48
Цитата "Alexman2013":
Так почему в отделе продаж не разьяснили где в отчете комора, где нежилое помещение, а где МОП, или вы думаете что из разных мнений и суждений тут сформируете истину?
Я уточняла здесь на тот случай, если кто-то уже узнал или собирается ехать в ОП, так как сама пока не могу туда попасть. А еще, если проявить интерес и настойчивость не в одном лице, информацию СГ предоставит быстрее
Mayskaya
M
Користувач
90
02 квітня 2017
24 лист 2017 13:49
Цитата "Alexman2013":
данный экспертный вывод был предоставлен только вчера
Harry_Houdini

Новачок
10
04 листопада 2017
24 лист 2017 15:15
Цитата "3_cherga":
дякую, 3_cherga - аргументи переконливі, я з вами згоден.
Просто дивно: якщо там проходять комунікації і припустим прорвало трубу, а зверху стоїть гараж, через який комунальна служба не може провести ремонт - получається, що є ймовірність, що такий гараж може стояти там не зовсім законно

п.с. не зовсім красиво робить і Столиця Груп, позначаючи на місці гаражів Торговий Центр у своїх рекламних брошурах.
Я не юрист, але думаю в разі потреби в далекій перспективі це питання можна було б вирішити.
Для мене питання з цими гаражами не є критичним, воно швидше в категорії: "було б непогано".
Supervisor

Постійний користувач
481
02 березня 2016
24 лист 2017 15:26
Ключевой смысл этого экспертного отчета заключен на первом листе, что эта документация может быть утверждена! А может быть и не утверждена...
Но цифры интересные.
Но цифры интересные.

Авторський канал ріелтора в Іспанії
Знайомтесь з Бенідормом, нерухомістю та стилем життя. Новобудови регіону, аналітика, інвестиції
Детальніше
- ЖК Отрада | Киевгорстрой, bUdCapital | пр. Отрадный, 93/226.062 751
- ЖК Урловский-2 | Киевгорстрой | ул. Сортировочная, Канальная, Клеманская26.062 060
- ЖК Абрикосовый | Киевгорстрой | ул. Абрикосовая, ул. Жулянская26.062 044
- ЖК Благород | Крюковщина, ул. Богуславская, 1-625.061 100
- ЖК Orange City | Оранж Сити | GEOS | Лысогорский спуск, 26а25.065 707
- ЖК Star City | Стар Сити | bUdCapital, Киевгорстрой | Каунасская, 2725.06436
- МФК А136 Highlight Tower | DIM Group | ул. Антоновича, 136-13825.06405
- ЖК Сенат | Senat | GEOS | Кольцевая дорога, 324.0663
- ЖК Урловский-1 | Киевгорстрой, bUdCapital | ул. Причальная, 1124.063 761
- Апарт-комплекс у Пущі Водиці | Київміськбуд | вул. Квітки Цісик 34,3624.06429
- Про агентство Атлант-А25.0620
- Чи варто зараз купувати нерухомість?25.064 539
- Допоможіть розібратись з податками08.053
- Планую оренду квартири в районі Подолу01.052
- Дно рынка недвижимости и влияющие факторы31.0315 244
- Найкращий район Києва29.031 685
- Проверяются ли на сделке доллары на плесень?10.034
- Помогите!!! Вопрос раздела имущества18.0120
- Альтернативне живлення для орендарів, хто кому винен?20.1212
- Выбор гранитной мойки24.0632
- Отзывы об ортопедических матрацах. Матрасы для комфортного сна04.0689
- Лифт в частном доме28.057
- Болит спина26.0470
- Занимательный Хэллоуин. Поделки и идеи для праздника22.0429
- Нужен ли измельчитель мусора? Отзывы о необходимости в наших условиях11.0487
- Идеи для дизайна и комфорта ванных комнат21.0350
- Декор окна без штор, варианты и советы21.0345
- Орхидеи. Как ухаживать за орхидеями21.0317
- ЖК "Sakura", Свалява, пров. Достоєвського, 413.053
- ЖК Manhattan | Blago developer | Івано-Франківськ, вул. Романа Левицького, вул. Ленкавського02.0514
- Котеджне містечко КМ SEVEN | Елітний котеджний комплекс в Солонці11.023
- ТИСА RENOVATION25.011
- ЖК Чотири сезони | Будова | м. Одеса, просп. Гагаріна, 1916.018
- Львів, вул. Спортивна | Галжитлобуд05.013
- Какие лаки лучше всего использовать для деревянных полов?24.069
- Шумоизоляция. Отзывы о материалах для звукоизоляции19.06168
- Пластиковые окна, какие лучше - поделитесь отзывами22.05240
- Капітальний ремонт +-40кв.м19.054
- Під час встановлення плати пошкодив її шурупом. Чи можна якось її відновити?18.051
- Допоможіть вибрати бочковий перфоратор13.052
- Стерся захисний шар ламінату18.044
- Помогите выбрать хороший шуруповерт18.0439
- Протягування ввідного кабелю квартири до електрощитової будинку18.041
- Продам видовую квартиру от одного из самых надёжного застройщика по г.Вышгород. ЖК "Зіркова Вежа".07.061
- Переуступлю квартиру ЖК Эврика07.061
- Сдам квартиры помесячно для отдыха около моря в Болгарии07.061
- Клінінгові послуги13.051
- Детектор радона для дома, квартиры, офиса, гаража13.051
- Встановлення сонячних панелей "під ключ". Якісно, швидко, з гарантією11.051
- Сумка29.04
- Своя машина или такси?29.04537
- Юридические услуги любой сложности24.043

Авторський канал ріелтора в Іспанії
Знайомтесь з Бенідормом, нерухомістю та стилем життя. Новобудови регіону, аналітика, інвестиції
Детальніше