Подати оголошення

ЖК Атлант | Коцюбинское, ул. Доковская, 14

ЗабудовникАТЛАНТ
Здача ЖК2015 - 2023 р.
Планування
від 21 000 Грн/м²
Карточка Домік
Індекс надійності
196з 220
Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можна вибрати 1 варіант відповіді. Можна міняти відповіді. Всього голосів: 133.
10/8%
12/9%
34/26%
35/26%
42/32%
1. . .113115. . .117
18 лист 2021 08:43

alex_kiev88

многие так критикуют ЖЭК (он же УК), но наверное вы не сталкивались с другими ЖЭКами. Я сталкивался с разными по стоимости, поверьте у нас УК на стабильную 4. К ним есть вопросы и у меня, но в целом я услугами доволен.


Навіть цікаво стало, чим ви задоволені, і в якому забитняку жили раніше, якщо даний ЖЕК влаштовує?) Територія брудна (навіть на поверхах місяцями не протирають, я вже мовчу про заляпані мастилом та іншим брудом тротуари), озеленення переважно за рахунок мешканців, повідкривали купу ломбардів, пивнух, ліфти не ремонтуються, проблеми з трубами не вирішувались до останнього, не реагують на тих, хто влаштував склади авто для продажу, і паркує їх на території жк, ламаочки треба постійно просити вкрутити, світло вмикається тоді, коли воно більшості вже не потрібне... Чим ви задоволені?) 

22 лист 2021 07:39

я живу в комплекте 3 года (Аталант2, корп5 секция 3) и почему то не вижу того, о чем вы пишите. Возможно что то не идеально, но такое ощущение что вы собрали единичные проблемы с форумов за несколько лет и все вылили в одном посте

23 лист 2021 19:12

Знову новий аерообліт


lun.ua/ru/жк-атлант-коцюбинское

24 лист 2021 10:34
25 лист 2021 12:50

Почали розбирати цехи біля труб. Потім будуть самі труби. Думаю в наступному році. Нагадую що колись я вже писав що 18 будинок має бути майже впритик до труб. І схему малював. А після нього ще ж має бути зелена зона, тротуар, дорога для об'їзду 18 будинку і можливо ще один тротуар з іншої сторони цієї дороги. Так що труб там просто не може бути ніяк. Чекаємо.



11 груд 2021 11:37

Найдите будущих соседей в реестре инвесторов!


Информация о реестре инвесторов

31 груд 2021 04:49

Вітаю всіх сусідів, теперішніх та майбутніх, з святами!!!

23 лют 2022 16:36

Нове відео від забудовника про ЖК "Атлант".




23 лют 2022 20:23

Аууу. А де всі???   :-)))   З кінця листопада 2021 року ніхто крім мене нічого не пише. Невже немає новин по нашому ЖК для обговорення / обміну думками? Невже ця сторінка "усьо"   :-)))   Такого кінця не хочеться...


11 бер 2022 07:39

Что с Коцюбинским? Там идут бои?

25 бер 2022 16:30

"Поки в країні діє воєнний стан, ніякої пені за прострочені платежі нараховуватися не буде! Не хвилюйтесь, та бережіть себе і рідних! Коли весь цех жах закінчиться, компанія АТЛАНТ, разом з вами почне активну участь у будівництві діючих об'єктів, нових об'єктів та відновленні нашої України!

З повагою, Павлов Олександр.

Слава Україні!"


Компанія Атлант

03 квіт 2022 13:55

Доброго дня, дорогі сусіди. Сьогодні були біля наших будинків. Слава Богу усе ціле. Будівництво призупинено, але довіряю забудовнику, впевнена що Атлант добудує усі будинки.

07 квіт 2022 16:23

Інформаційна довідка на 07.04.2022


"Найближчим часом плануємо запуск будівництва. [...] Хто купував квартири у розстрочку і має можливість сплачувати платежі, робити це зараз. Це дуже допоможе нам швидше повернутися до гідних темпів будівництва та якнайшвидше виконати наші зобов’язання перед усіма нашими покупцями."


Будівельна компанія Атлант

12 квіт 2022 09:57

Стаття "Чому варто невідкладно приєднати Коцюбинське до Києва".


Автор Юрій Устіновський, мешканець Коцюбинського і захисник Ірпеня у складі ЗСУ.

ВІВТОРОК, 12 КВІТНЯ 2022, 09:00


---


Останні 12 років ми вели боротьбу із забудовниками за збереження Біличанського лісу. 

Цей ліс врятував від знищення наше селище і Святошинський район столиці. 

Раніше ми наголошували, що це екощит столиці. Тепер це і фронтовий щит. Я це стверджую як той, хто у лавах ЗСУ звільняв Ірпінь від окупантів. 

Ліс, заплава річки Ірпінь, як і ЗСУ, стримували ворога від просування до столиці.

 


Усі ці роки ми захищали не лише Біличанський ліс, а й право мешканців селища, яке є анклавом міста Києва, мати нормальний доступ до столичної інфраструктури: медицини, транспорту та інших послуг. 

Ми наголошували на тому, що анклав треба приєднати до столиці. Мер Києва Віталій Кличко та Київрада підтримали волю нашої громади. Відповідне рішення уже підтримала Київрада, низка свідомих народних депутатів теж нас підтримують. 

Заважав лише лобізм забудовників, які накинули оком на ліс. І як вже писав Рух ЧЕСНО, забудовники вже мають свої хитрі плани на "після війни" у регіоні.

Через те, що чиїсь приватні інтереси домінували над інтересами громади і нормальною логікою щодо формування адмінтерустрою країни, швидка нас возила через Київ до Макарова чи через Київ, Ірпінь до Бучі. 

У Ірпені у нас був суд, до якого треба було добиратися теж через Київ. Там таки в Ірпені були перевізники, які приїздили до нас через Київ. 

Ми ніяк не могли запустити в анклав столиці комунальний транспорт. Це при тому, що нема жодної дороги на область чи Ірпінь із селища, а є лише дорога на Київ. І лише з Києвом є транспортне сполучення, а не з Ірпенем, і не з Бучею. 


Питання якісного транспортного сполучення для нас критичне. Маршрут на Сирець громада вимагає запустити кілька років.

Ще восени "світлі голови", які не хотіли випускати селище з території області, пропонували через ліс зробити дорогу через селище на Ірпінь. Це щоб не приєднувати селище до Києва і люди їздили б до лікарень та суду напряму в Ірпінь, вирішили зробити ще один заїзд на Київ, який в умовах війни є точно недоцільним.

Селищу пощастило вціліти, як і району Святошино. Це ще раз говорить про те, що з точки зору логістики і логіки ми не Бучанський район – ми столиця, яку посилено захищали ЗСУ.

Тепер постає логічне питання, як забезпечити якісно життєдіяльність нашої громади – анклаву столиці?

Є рішення громади, яке мешканці селища висловили на громадських слуханнях. 

61% за приєднання селища до столиці. Це логічно, бо і опалення, і вода значною мірою в селищі зав'язані на інфраструктурі столиці. 


Ми маємо мати доступ до суду в Святошинському районі, до поліції Святошинського району, до комунального транспорту і до лікарень столиці. Щодо газу і світла ми маємо звертатися до служб столиці і не їздити через Київ в область.

Ми працюємо в столиці і платимо податки за місцем роботи. Тому це цілком чесне рішення і з точки зору логістики, і з точки зору інфраструктури, і з точки зору економічного залучення мешканців нашої громади до наповнення бюджету столиці.

Це рішення цілком логіче і чесне щодо до нас, мешканців селища, які не мають залишитися через політичні питання й інтереси забудовників без сервісу, який критично важливий, а в умовах війни тим більше. 

Якщо держава може нам цей сервіс надати, то вона має це зробити просто зараз. 

Ми не раби феодального світогляду, який не пускає селище приєднатися до столиці. 

Держава має ставити на перше місце волю громади і якість життя людей, а не як росія керуватися забаганками одиниць.

А ми в свою чергу будемо боронити народ України, нашу територію, а наші мешканці, як і всі українці, будуть наповнювати бюджет і відновлювати країну. 


Юрій Устіновський, мешканець Коцюбинського і захисник Ірпеня у складі ЗСУ

Колонка – матеріал, який відображає винятково точку зору автора. Текст колонки не претендує на об'єктивність та всебічність висвітлення теми, яка у ній піднімається. Редакція "Української правди" не відповідає за достовірність та тлумачення наведеної інформації і виконує винятково роль носія. Точка зору редакції УП може не збігатися з точкою зору автора колонки.


26 квіт 2022 07:46

Здравствуйте! Атлант возобновил работы и радовал этим, а теперь смотрю на стройке тишина, может кто то знает в чём дело, будут ли заканчивать 14 дом? 

26 квіт 2022 12:04

Remelena

Здравствуйте! Атлант возобновил работы и радовал этим, а теперь смотрю на стройке тишина, может кто то знает в чём дело, будут ли заканчивать 14 дом? 

Наскільки я розумію то Ваш будинок має високий ступінь готовності. Подзвоніть у відділ продажів та уточніть на рахунок термінів. Прошу Вас написати на форумі відповідь.


Щодо всіх інших будівництв то зараз на будівельному ринку порушена вся логістика (перевезення) і великий дефіцит:


1. Бетону.

2. Металевої арматури.

3. Плит з мінеральної вати.


Перші два компоненти зараз насамперед потрібні для ліній оборони. Щодо мінеральної вати то проскакувало в новинах що зруйновано основне підприємство в Україні по їх виробництву.


Також звісно немає великої кількості працівників.


28 квіт 2022 14:07

сейчас все нормально, строители есть, работы идут полным ходом

21 трав 2022 13:08

Кто-то знает когда планируется выдача ключей 14 го дома?

22 трав 2022 14:46

Дефіциту матеріалів зараз немає. Арматура та Бетон так точно, дуже швидко все доставляють по нормальним ще цінам, недавно сам замовляв. Єдине що газобетон, епіцентр видає по 5 палет в одні руки, але можна домовитись

22 трав 2022 14:47

Remelena

Кто-то знает когда планируется выдача ключей 14 го дома?

Судя по видеоотчетам Атланта в телеграмм, ведутся завершающие работы по прокладке коммуникаций, кладут плитку, асфальтируют придомовую территорию. Думаю, как минимум месяц-полтора работы по 14 дому еще будут идти. Радует то, что застройщик оперативно восстановил работы на своих объектах, очень надеюсь что все пройдёт благополучно и все дома будут достроены и сданы.

Каталог відгуків про будинки Києва
Знайдіть свій будинок та розкажіть про нього. Що подобається, а що ні? Допоможіть тим хто шукає житло
Детальніше
1. . .113115. . .117
Сучасні шалє із морським краєвидом
Новенькі модернові будинки у затишному містечку на березі середземного моря серед мальовничих гір
Детальніше
+34624407828xxxx