Подати оголошення

ЖК Атлант | Коцюбинское, ул. Доковская, 14

ЗабудовникАТЛАНТ
Здача ЖК2015 - 2023 р.
Планування
від 21 000 Грн/м²
Карточка Домік
Індекс надійності
201з 220
Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можна вибрати 1 варіант відповіді. Можна міняти відповіді. Всього голосів: 133.
10/8%
12/9%
34/26%
35/26%
42/32%
1. . .112114. . .117
30 серп 2021 05:52
Камера не працює(((
30 серп 2021 07:02
Не долго камера работала.
30 серп 2021 09:22
"Бобік" дуже скоро здох... Три з половиною тижні жодна камера не працювала. Запустили. Пропрацювала три дні. І так з кожною поломкою камер. Чекаємо до двадцятих чисел вересня... :smile:
06 вер 2021 09:45
Знову "Написав директору". Бо так не повинно бути.

--------------------------------------------------

Доброго дня! На сторінці ЖК "Атлант" знову не працюють онлайн-камери. Камера номер 1 не працює з 2 серпня 2021 року. Камера номер 2 в кінці серпня пропрацювала тільки три дні за весь місяць. Прошу Вас дати розпорядження про налагодження нормальної роботи камер на цьому ЖК, адже це один з найбільших та найважливіших об'єктів Вашої компанії. Дякую!
07 вер 2021 06:32
Отримав відповідь стосовно онлайн-камер від Олександра Павлова, комерційного директора ПрАТ "Атлант" - "Добрый день. Камеры пошли под замену".

Ну що ж, чекаємо.
19 вер 2021 12:05
Добрый день! А есть кто-то кто инвестировал в 12-й дом?
21 вер 2021 16:14

Новий аерообліт нашого ЖК, "Осінь 2021", https://lun.ua/ru/жк-атлант-коцюбинское/аэрооблет

23 вер 2021 18:27
Здравствуйте, Почему так и не работают камеры? Если такая функция более недоступна, почему информацию не убирают с сайта?
24 вер 2021 14:04
Цитата "Niki1221":
Здравствуйте, Почему так и не работают камеры? Если такая функция более недоступна, почему информацию не убирают с сайта?


Доброго дня. Запрацювала. Тільки чи надовго))
24 вер 2021 14:49
Niki121 Таке враження що саме Вас вони почули. Камери всі перезапущені.

https://www.youtube.com/c/atlantbuild/featured
27 вер 2021 10:20
Відкритий лист до селищного голови смт Коцюбинське Даніша Сергія Павловича та Коцюбинської селищної ради.

-------------------

Доброго дня!

Прошу Вас розглянути пропозиції щодо розвитку смт Коцюбинське.

До реалізації цих пропозицій повинні бути залучені Київська обласна державна адміністрація (КОДА), Київська міська державна адміністрація (КМДА), Коцюбинська селищна рада, ПрАТ ВПБФ «АТЛАНТ», АТ "укрзалізниця", державна програма "Велике будівництво". Практично всі пропозиції тісно зв'язані з повним закінченням будівництва та заселенням мешканців у нові ЖК, населення смт Коцюбинське в 2025 напевне подвоїться по відношенню до 2010 року.

Пропозиції:

1. Прошу розглянути варіанти повної реконструкції / модернізації всієї дороги по вулиці Пономарьова до пересічення з проспектом Академіка Палладіна. Ця дорога є основним виїздом / заїздом і після закінчення будівництва ЖК "Атлант" / ЖК "Атлант 2" та їх 100% заселення дорога однозначно буде стояти в глухих корках (заторах). Орієнтовно до 2025 року будівництво ЖК "Атлант" має бути завершене повністю і тоді проблема з виїздом постане дуже гостро. Наразі ще є три роки часу і цього більш ніж достатньо.

2. Прошу розглянути варіанти повної реконструкції / модернізації всієї дороги по вулиці Робітнича до пересічення з проспектом Академіка Палладіна.

3. Прошу розглянути можливість та варіанти побудови повноцінного автомобільного мосту над коліями залізної дороги орієнтовно в районі колишньої колонії / ЖК "Атлант 2" до вулиці Робітнича.
Зрозуміло що тільки разом з реконструкцією / модернізацією всієї дороги.

4. Прошу звернутися до Національної поліції України з проханням налаштувати НОРМАЛЬНУ роботу світлофорів на виїзді з смт Коцюбинське, на пересіченні з проспектом Академіка Палладіна.

5. Прошу посприяти запуску на 745 маршруті "Коцюбинське - станція метро Академмістечко" замість всіх малогабаритних маршрутних таксі нормальних великогабаритних автобусів. Добитися чіткого графіку руху щоб пасажири не очікували в несприятливу погоду по півгодини і більше на автобус.

6. Прошу розробити програму реконструкції / модернізації всієї системи зовнішнього освітлення. Практика показує що повний перехід на сучасне освітлення дозволяє зекономити від 50 до 80% коштів які платяться за освітлення вулиць на протязі календарного року. Також краще освітлені вулиці стануть більш безпечними.

7. Прошу посприяти запуску в смт Коцюбинське ще декількох великих продуктових супермаркетів - "АТБ", "Новус", ...

8. Прошу посприяти збільшенню кількості відділень банків та встановленню ще декількох банкоматів та терміналів.

-------------

A) Наскільки знаю нова поліклініка має зайняти весь перший поверх 14 корпусу в ЖК "Атлант". Запуск відбудеться в 2023 році. Можливо щось вдасться вирішити і по лікарні.

Б) Нагадаю що забудовник нових ЖК, ПрАТ ВПБФ «АТЛАНТ», обіцяв нову дорогу до Києва. Можливо мали на увазі після повного завершення будівництва. Варто уточнити та зробити все щоб обіцянка стала дійсністю.



З повагою Криницький Віктор.
28 вер 2021 18:46
Хочу написать информацию о Управляющий компании в ЖК Атлант. Я лично проживаю уже четвёртый год в доме на доковской.
Так вот,
1.дома которые сдавались в 2017 году до сих пор не переведён на прямые договора по ком. Услугам. Оплата услуг происходит по строительном тарифу. Если сейчас вам говорят что вот уже скоро все дома переведут это не правда...
2. Обслуживание территории на нижнем уровне. Для того чтоб отремонтировали плитку при входе в корпус, которая отвалилась спустя пол года, ободранные углы на домах, в подъезде и т.д ремонтируется только спустя многочисленных обращений жителей спустя годы
3. На этой неделе, наконец-то отремонтировали асфальт, который провалился несколько лет назад
4. Коврики в подъезд, лопаты для уборки снега, веники и т.д приходится покупать самим, жек не обеспечивает нормальными материалами.
5. Озеленение придомовой территории осуществляется за счёт жителей.
6. Уборка домов на низком уровне. Только благодаря консьержам на первых этажах чисто
И ещё очень много вопросов.
Территории закрытой нет, охрану обещают, тендеры проводили, голосовали но все безрезультатно

Надеюсь, что чем больше людей заселились тем легче будет отстаивать свои права и заменить существующую УК

В том же ЖК Одесский Бульвар, застройщик тоже Атлант.
Прямые договора заключаются через 6 мес после заселения, нормальная разметка для машин, клининговая компания по уборке домов и многое другое.
28 вер 2021 20:59
Та так, керуюча компанія всім обіцяє що через рік-два після заселення буде перехід на прямі договори, але не раз вже читав що обманюють.

Можливо комусь згодиться:

В 9 будинку остання на тепер платіжка була з такими тарифами:

1. Управління будинком, квартира - 5,80 грн./кв м.
2. Управління будинком, кладова - 5,14 грн./кв м.
3. Вивезення ТПВ - 1,15 грн./кв м.
4. Електроенергія - 1,68 грн./кВт.
5. Холодна вода - 35,86 грн./кубометр. Така ціна вже з 1 вересня 2021 року.
29 вер 2021 10:38
Доповню свій коментар вище. Те що керуюча компанія не купує самих необхідних речей для прибирання є не нормальним, абсолютно.

Нижче проста математика. Нікого ні в чому не звинувачую. Не рахую чужі кошти - бо це наші кошти, кошти жителів сплачені керуючій компанії за послугу "Управління будинком".

В середині червня цього року я підписував договори з керуючою компанією. Серед іншого мені був виданий документ "ДОГОВІР про надання послуги з управління багатоквартирним будинком". Там є таблиця "Складові ціни на послугу з управління багатоквартирним будинком". Присутній цікавий рядок "Загальна площа квартир вище 1-го поверху" - 99 288 кв.м. Коли я запитав що це то відповідь - "Це загальна площа квартир Вашого комплексу". Добре, 1 вересня 2021 року додався ще 8 будинок. По сертифікату ДАБІ площа всіх квартир 8 будинку 9 592 кв.м. Значить на даний момент платиться послуга "Управління будинком" в ЖК "Атлант" за 99 288 + 9 592 = 108 880 кв.м. Округлимо платіж до 6 гривень за квадратний метр та не враховуватиме кладові, їх доля в сукупному платежі дуже мала.

Виходить так:

1. Календарний місяць: 108 880 кв.м * 6 грн. = 653 280 грн.
2. Календарний рік: 653 280 грн. * 12 місяців = 7 839 360 грн.

Не бачу причин ще далі комусь щось пояснювати. Два рядки самі все кажуть.
07 жовт 2021 04:17

Київська обласна державна адміністрація (КОДА) десять наступних днів чекає на пропозиції громадян щодо вдосконалення маршрутної мережі міжміських і приміських маршрутів. Нижче мій лист. Ви можете його просто скопіювати та теж відправити на пошту perevez собака koda gov ua    Тема листа - "Вдосконалення маршрутної мережі міжміських і приміських маршрутів в смт.Коцюбинське". Звісно можете також додати Ваші власні вимоги та претензії.


------------------------


Доброго дня!


Лист щодо вдосконалення маршрутної мережі міжміських і приміських маршрутів в смт.Коцюбинське, Київська область.


Цим листом повідомляю Вас про систематичні порушення в перевезенні пасажирів з боку ТОВ "Транс Груп", власника маршруту № 745 "КОЦЮБИНСЬКЕ (СТАНЦІЯ БІЛИЧІ) - СТ. М. АКАДЕММІСТЕЧКО" а саме:


1. Близько року тому була різко зменшена кількість автобусів на 745 маршруті.

2. Використання старих автотранспортних засобів невеликої пасажиромісткості.

3. Постійні порушення графіку руху.

4. Незважаючи на всі існуючі домовленості з Київською обласною державною адміністрацією на 745 маршруті так і не була знижена ціна проїзду. На даний момент ціна проїзду складає 12 гривень при довжині маршруту 7,04 км, дані по км взяті з сервісу EasyWay.

5. На маршруті часті конфлікти шоферів з пільговиками.


В зв'язку з вищенаведеними порушеннями прошу Вас переглянути умови контракту з ТОВ "Транс Груп", а також:


1. Прошу посприяти запуску на 745 маршруті "КОЦЮБИНСЬКЕ (СТАНЦІЯ БІЛИЧІ) - СТ. М. АКАДЕММІСТЕЧКО" замість всіх малогабаритних маршруток нормальних великогабаритних автобусів.

2. Добитися чіткого графіку руху щоб пасажири не очікували в несприятливу погоду по півгодини і більше на автобус.

3. Якщо є можливість то знизити ціну пасажирських перевезень на даному маршруті.


07 жовт 2021 16:24

многие так критикуют ЖЭК (он же УК), но наверное вы не сталкивались с другими ЖЭКами. Я сталкивался с разными по стоимости, поверьте у нас УК на стабильную 4. К ним есть вопросы и у меня, но в целом я услугами доволен.


07 жовт 2021 19:27


08 жовт 2021 12:23

Добрый день! Подскажите, какие были задержки по сдачам домов по вашему ЖК. Являюсь инвестором Атланта по другому объекту.

08 жовт 2021 16:33

плюс-минус 1-2 месяца, с этим у Атланта всё ок

18 лист 2021 08:43

Добрий день. Підозрюю ця проблема в багатьох, хто мешкає на Доківській в корпусах з вертикальною розводкою опалення. Труби нестерпно тріщать, підозрюю, коли автоматика знижує чи збільшує подачу тиску. Питання, чи вдалось вам якось позбутися цих звуків від труб батарей? В цьому році ще сильніше стали шуміти (цокати), неможливо спати. Якийсь ідіот налаштував автоматику насосу так,щоб це серед ночі відбувалось... Поділіться досвідом усунення, зменшення звуку.

Реестр инвесторов на форуме Домика
Кнопка добавления в реестр расположена вверху каждой темы ЖК на форуме. Следите за продажами сами!
Детальніше
1. . .112114. . .117
Реестр инвесторов на форуме Домика
Кнопка добавления в реестр расположена вверху каждой темы ЖК на форуме. Следите за продажами сами!
Детальніше