ЖК "Казка", ул. Лебедева, 1 - "Укрбуд"
Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можна вибрати 1 варіант відповіді. Можна міняти відповіді. Всього голосів: 190.
23/12% | ||
28/15% | ||
68/36% | ||
47/25% | ||
24/13% |
IEZ
I
Користувач
30
02 червня 2016
23 черв 2016 18:23
Цитата "Кулон":
Это уже перебор. Но я "за". Мало нам преград для пуска домов, давайте придумывать еще искусственные. Может у кого то есть еще предложения по переносу водопровода и газопровода. Может по "феншую" они не с той стороны текут?
Мы абсолютно не заитересованны придумывать исскуствееные приграды. Так как уже в октябре будут два года как нам в "этом месяце" обещают устновить котлы и сдать квартиру. Мы просто выбариваем свое право быть здоровыми и иметь здоровых детей. Поверьте это ужасно когда каждый день к нам в клинику попадают люди начиная с 22 летнего возраста с онкозаболеваниями, которые как вы знаете очень часто не излечимы. Наше государство "ложило" на наш генофонд, это еще слабо сказано. Нас вакцинируют вакциной от полимиэлита,и по телевизору пан Министр Здравохнанения афиширует, что это безопасно, а сам капает себе в рот не французкую вакцину, а пузырек с водой (подтверждено). Мы привыкли молчать и жить в дерьме, забросать себя мусором и едим дерьмо. ТП с мощностью например 130кВа, котрые часто устанвливают в других ЖК расчитано на пару 4-х этажных домов, и действительно не имеет такого мощного воздействия как наша подстанция. Я прошу задуматься о здоровье людей, нас украинцев осталось не так уже и много, по офоциальным данным 36 млн, а не по официальным намного меньше. Поставте подстанцию с можностью 130 кВА,тогда да, но не вешайте лапшу.
lebedeva1
l
Постійний користувач
116
16 березня 2016
23 черв 2016 18:52
Долго не хотелось вмешиваться в вашу дискуссию но 130 ква на 4 дома это по сколько на одну квартиру выходит?
Ларина
Л
Новачок
9
19 травня 2016
24 черв 2016 11:39
Цитата "IEZ":Шановні колеги, жителі комплексу ЖК КАЗКА! Я як інвестор і людина чесна і порядна, поскільки сам займаюся наукою при Інститутах НАН України. Відразу видно, що на сайті працюють люди зацікавлені, щоб питання про трансформаторну станцію не піднімали, вони пишуть мовою гарної термінології (зокрема Lenook), в принципі як і у державі вцілому людям затуманюють голови через телебачення тощо, що потрібно піднімати тарифи,обкладати налогами людей тощо до Європейського рівня і ми будемо жити краще, тільки як сказав один експерт Президент забув підняти зарплати до Європейського рівня.
Тепер по-суті хтось каже що 2 трансф. по 630 кВА - це Вашому малі електромагнітні поля будуть генеруватися і випромінюватися в певному радіусі у вигляді ел. маг випромінювання. Звичайно Ви (Lenook)кажете, що все по ГОСТАМ все гарно. Просте питання УКР БУД БУДУЄ КОМПЛЕКС СОНЯЧНА РІВЄРА - 100 М від Дніпра - це по ГОСТАМ???? Звідси і пропадає довіра у всьому. Ел. маг. випромінювання діє не відразу і здорова людина це може взагалі не відчути, але при тривалій дії ми бачимо в Україні скільки онкозахворювань, інсультів, тощо. Ви зараз скажете, що ми проведемо вимірювання
візьмете зі стелі цифри, як все зараз робиться в Україні і все в нормі. Яхочу сказати, що в мене на роботі (в НАН УКРАЇНИ)є прилади для подібних вимірювань, такі виміри я проводив на інших ТП - результат негативний.
Тому ще раз наголошую людей 1,2 будинків, які знах. неподалік ТП на формування колективної заяви і вирішення цього питання. Звичайно, що Вони будуть чинити супротив, еле як кажуть разом ми сила!
Я согласна с Вашим мнением
IEZ
I
Користувач
30
02 червня 2016
24 черв 2016 17:15
Шановні колеги, друзі! На жаль ситуація у країні дуже жахлива, все побудовоно на грошах! Як сказано в Біблії при кінці світу не буде не моралі, не цінностей, не духовності, все буде продаватися купуватися і т.д. Простий приклад, всім відомо, що президент захопив всю владу в країні, також відомо, що партія Самопоміч і Андрій Садовий більш менш порядні люди в країні. Підпалили сміттязвалище у Львові і зробили Садового бандитом і люди вірять. Бо Садовий конкурент Порошенко. Але подивисьте скільки садовий зробив для Львова, а що в містах України відбувається. Кажуть, що ми робимо реформи для покращення, а вже не має чим пенсії платити, бо не працює економіка, все приватизоване і буде приватизуватися, а хто з ЧП буде платити, масово науковці і люди ринули за кордон бо не бачать перспективи. Їм не треба ні наука не освіта, бо вони не приносять бізнес прибутку сьогодні і відразу. Приклад Головна Астрономічна Обсерваторія НАН 35 Га ЗЕМЛІ, президент каже, що дослідження Сонця, зір, галактик та ін. не приносять прибутку!!! Погляньте на Білорусь, краща країна, навіть за Європейські, просторі догори, гарні зарплати, навіть зберіглися колгоспи та ін, бо є хазяїн, а в нас, що 25 років, особливо зараз.
А Ви кажето про справедливість, дай Бог, щоб нам здали це житло, хоч як небудь, хоч роблять дуже неякісно, зверніть увару на решітки для зливу води, і.т.д.
Шановні колеги потрібно приймати міри проти неякісного будівництва, різних ТП, тощо, поки не здали комплекс, бо буде піздно!!!!
А Ви кажето про справедливість, дай Бог, щоб нам здали це житло, хоч як небудь, хоч роблять дуже неякісно, зверніть увару на решітки для зливу води, і.т.д.
Шановні колеги потрібно приймати міри проти неякісного будівництва, різних ТП, тощо, поки не здали комплекс, бо буде піздно!!!!
lebedeva1
l
Постійний користувач
116
16 березня 2016
24 черв 2016 17:43
А вы точно инвестор?Просто уже у первого дома Почти все имеют право собственности многие живут проводилось не одно собрание и не разу эти вопросы никто не подымал не здесь и на альтернативных площадках и когда зимой сидели без электричества и газа.Цитата "IEZ":Шановні колеги, друзі! На жаль ситуація у країні дуже жахлива, все побудовоно на грошах! Як сказано в Біблії при кінці світу не буде не моралі, не цінностей, не духовності, все буде продаватися купуватися і т.д. Простий приклад, всім відомо, що президент захопив всю владу в країні, також відомо, що партія Самопоміч і Андрій Садовий більш менш порядні люди в країні. Підпалили сміттязвалище у Львові і зробили Садового бандитом і люди вірять. Бо Садовий конкурент Порошенко. Але подивисьте скільки садовий зробив для Львова, а що в містах України відбувається. Кажуть, що ми робимо реформи для покращення, а вже не має чим пенсії платити, бо не працює економіка, все приватизоване і буде приватизуватися, а хто з ЧП буде платити, масово науковці і люди ринули за кордон бо не бачать перспективи. Їм не треба ні наука не освіта, бо вони не приносять бізнес прибутку сьогодні і відразу. Приклад Головна Астрономічна Обсерваторія НАН 35 Га ЗЕМЛІ, президент каже, що дослідження Сонця, зір, галактик та ін. не приносять прибутку!!! Погляньте на Білорусь, краща країна, навіть за Європейські, просторі догори, гарні зарплати, навіть зберіглися колгоспи та ін, бо є хазяїн, а в нас, що 25 років, особливо зараз.
lebedeva1
l
Постійний користувач
116
16 березня 2016
24 черв 2016 18:12
Просто уже по спорт площадке есть прецедент 2-3 инвестора написали письмо застройщику что площадка будет мешать под окнами...А застройщик рад стараться сделал парковку а про остальных жильцов 9 домов спросить забыли.Вот так у нас в комплексе решаются вопросы за нас.
ninuliya
n
Новачок
6
21 травня 2016
24 черв 2016 18:17
Цитата "IEZ":Шановні колеги, жителі комплексу ЖК КАЗКА! Я як інвестор і людина чесна і порядна, поскільки сам займаюся наукою при Інститутах НАН України. Відразу видно, що на сайті працюють люди зацікавлені, щоб питання про трансформаторну станцію не піднімали, вони пишуть мовою гарної термінології (зокрема Lenook), в принципі як і у державі вцілому людям затуманюють голови через телебачення тощо, що потрібно піднімати тарифи,обкладати налогами людей тощо до Європейського рівня і ми будемо жити краще, тільки як сказав один експерт Президент забув підняти зарплати до Європейського рівня.
Тепер по-суті хтось каже що 2 трансф. по 630 кВА - це Вашому малі електромагнітні поля будуть генеруватися і випромінюватися в певному радіусі у вигляді ел. маг випромінювання. Звичайно Ви (Lenook)кажете, що все по ГОСТАМ все гарно. Просте питання УКР БУД БУДУЄ КОМПЛЕКС СОНЯЧНА РІВЄРА - 100 М від Дніпра - це по ГОСТАМ???? Звідси і пропадає довіра у всьому. Ел. маг. випромінювання діє не відразу і здорова людина це може взагалі не відчути, але при тривалій дії ми бачимо в Україні скільки онкозахворювань, інсультів, тощо. Ви зараз скажете, що ми проведемо вимірювання візьмете зі стелі цифри, як все зараз робиться в Україні і все в нормі. Яхочу сказати, що в мене на роботі (в НАН УКРАЇНИ)є прилади для подібних вимірювань, такі виміри я проводив на інших ТП - результат негативний.
Тому ще раз наголошую людей 1,2 будинків, які знах. неподалік ТП на формування колективної заяви і вирішення цього питання. Звичайно, що Вони будуть чинити супротив, еле як кажуть разом ми сила!
Шановний! Если вы действительно "людина чесна і порядна", еще и проффесор перестаньте нести бред и сеять панику. В этом случае вреда от ТП абсолютно нет и Lenook была права. Своей бредовой затеей вы даете 100% повод застройщику отсрочить сдачу домов на неопределенный срок либо вы намерено выдаете всю эту писанину.
Прошу пользователей форума подать жалобы на сообщения IEZ, пусть админы отправят троля в бан.
Al-19
A
Користувач
37
22 грудня 2015
24 черв 2016 18:22
Насколько я помню ТП начали строить в сентябре 2015 года. Прошел почти год и никого эта проблема не волновала, ТП практически достроили подводят коммуникации и тут тебе на, надо ее переносить. Я понимаю на улице жара, но не да такой же степени.
З.ы. Когда начинали строить ТП "друзья" из отдела продаж сказали что ТП будет обслуживать 2,6,9,8 дома (2 очередь), а 1,3,4 и 5 дома (1 очередь) уже были подключены по постоянной схеме.

З.ы. Когда начинали строить ТП "друзья" из отдела продаж сказали что ТП будет обслуживать 2,6,9,8 дома (2 очередь), а 1,3,4 и 5 дома (1 очередь) уже были подключены по постоянной схеме.
Кулон
К
Користувач
60
18 червня 2014
24 черв 2016 18:31
Цитата "IEZ":Шановні колеги, друзі! На жаль ситуація у країні дуже жахлива, все побудовоно на грошах! Як сказано в Біблії при кінці світу не буде не моралі, не цінностей, не духовності, все буде продаватися купуватися і т.д. Простий приклад, всім відомо, що президент захопив всю владу в країні, також відомо, що партія Самопоміч і Андрій Садовий більш менш порядні люди в країні. Підпалили сміттязвалище у Львові і зробили Садового бандитом і люди вірять. Бо Садовий конкурент Порошенко. Але подивисьте скільки садовий зробив для Львова, а що в містах України відбувається. Кажуть, що ми робимо реформи для покращення, а вже не має чим пенсії платити, бо не працює економіка, все приватизоване і буде приватизуватися, а хто з ЧП буде платити, масово науковці і люди ринули за кордон бо не бачать перспективи. Їм не треба ні наука не освіта, бо вони не приносять бізнес прибутку сьогодні і відразу. Приклад Головна Астрономічна Обсерваторія НАН 35 Га ЗЕМЛІ, президент каже, що дослідження Сонця, зір, галактик та ін. не приносять прибутку!!! Погляньте на Білорусь, краща країна, навіть за Європейські, просторі догори, гарні зарплати, навіть зберіглися колгоспи та ін, бо є хазяїн, а в нас, що 25 років, особливо зараз.
Господин IEZ, Вы точно научный работник? Сомневаюсь. Больно мысль Ваша прыгает. Порошенко, электромагнитное поле, Садовой, мусор. Давайте все в одну кучу валить, чтобы вообще никто ничего не понял. Садового обвинили в поджоге мусора, так давайте перенесем ТП. Попробуйте как нибудь почитать то, что Вы написали.
saika2468

Користувач
35
27 січня 2015
24 черв 2016 19:24

Цитата "IEZ":Шановні колеги, друзі! На жаль ситуація у країні дуже жахлива, все побудовоно на грошах! Як сказано в Біблії при кінці світу не буде не моралі, не цінностей, не духовності, все буде продаватися купуватися і т.д. Простий приклад, всім відомо, що президент захопив всю владу в країні, також відомо, що партія Самопоміч і Андрій Садовий більш менш порядні люди в країні. Підпалили сміттязвалище у Львові і зробили Садового бандитом і люди вірять. Бо Садовий конкурент Порошенко. Але подивисьте скільки садовий зробив для Львова, а що в містах України відбувається. Кажуть, що ми робимо реформи для покращення, а вже не має чим пенсії платити, бо не працює економіка, все приватизоване і буде приватизуватися, а хто з ЧП буде платити, масово науковці і люди ринули за кордон бо не бачать перспективи. Їм не треба ні наука не освіта, бо вони не приносять бізнес прибутку сьогодні і відразу. Приклад Головна Астрономічна Обсерваторія НАН 35 Га ЗЕМЛІ, президент каже, що дослідження Сонця, зір, галактик та ін. не приносять прибутку!!! Погляньте на Білорусь, краща країна, навіть за Європейські, просторі догори, гарні зарплати, навіть зберіглися колгоспи та ін, бо є хазяїн, а в нас, що 25 років, особливо зараз.

sanchosz
s
Новачок
20
08 квітня 2016
25 черв 2016 05:31
Ученные, религиозники, вещюны - все собрались в нашей ветке.
По ЭМ поля от трансформатора: я бы больше переживал по поводу вай-фая - мой роутер бьет на 200м и включен круглосуточно. (Кто не в курсе, вай-фай работает на частоте 2.4 ГГц как и микроволновка). Никто не укроется.
Цитата:
4.2.131. По условию пожарной безопасности подстанции должны быть расположены на расстоянии не менее 3 м от зданий I, II, III степеней огнестойкости и 5 м от зданий IV и V степеней огнестойкости.
Также необходимо руководствоваться требованиями, приведенными в 4.2.68.
Расстояние от жилых зданий до трансформаторных подстанций следует принимать не менее 10 м при условии обеспечения допустимых нормальных уровней звукового давления (шума).
взято из //www.vashdom.ru/gost/pue_1_03/index-5.h tm
Требования впервую очередь противопожарные
Al-19
A
Користувач
37
22 грудня 2015
25 черв 2016 07:30
Цитата "Кулон":взято из //www.vashdom.ru/gost/pue_1_03/index-5.h tm
Требования впервую очередь противопожарные
Но требования эти утверждены! приказом Минэнерго России от 20 июня 2003 г. № 242
Мне так кажется что каждый имеет право на свое мнение. Если кого-то не устраивает трансформатор, боритесь, пусть его переносят. Но нужно учитывать что строят его уже почти год, переносить будут (если будут) еще год, следовательно сдача домов 2,6,9 перенесется еще на год. Выиграет от этого всего Укрбуд т.к. будет официальная причина переноса сдачи домов. Если не секрет IEZ Вы инвестором какого дома являетесь?
IEZ
I
Користувач
30
02 червня 2016
25 черв 2016 09:22
Цитата "Al-19":
Но требования эти утверждены! приказом Минэнерго России от 20 июня 2003 г. № 242
Мне так кажется что каждый имеет право на свое мнение. Если кого-то не устраивает трансформатор, боритесь, пусть его переносят. Но нужно учитывать что строят его уже почти год, переносить будут (если будут) еще год, следовательно сдача домов 2,6,9 перенесется еще на год. Выиграет от этого всего Укрбуд т.к. будет официальная причина переноса сдачи домов. Если не секрет IEZ Вы инвестором какого дома являетесь?
Напротив ТП.
Громадянин_Павло

Користувач
53
08 грудня 2014
26 черв 2016 19:37
Цитата "IEZ":Шановні колеги, жителі комплексу ЖК КАЗКА! Я як інвестор і людина чесна і порядна, поскільки сам займаюся наукою при Інститутах НАН України.
Чудово, я от за освітою радіофізик інженер-дослідник, приємно на просторах інтернету зустріти науковця, який має вдосталь коштів для придбання житла. Це всиляє надію в майбутнє вітчизняної науки. Ви б не могли задовольнити мою цікавість, і надати джерела стосовно кореляції ЕМВ від трансформаторів і частотою інсультів і захворювань раком? Буду дуже вдячним, а то у нас вочевидь були застарілі дані на факультеті, адже вплив навіть НВЧ випромінення на імовірність захворювання цими хворобами ще не була достеменно доведена (на час мого навчання). Тому буду вкрай вдячний за нові, свіжі данні.
Громадянин_Павло

Користувач
53
08 грудня 2014
26 черв 2016 19:44
Цитата "Oleg55555":Хтось отримав ключі від квартири з будинку №5?
Я отримав. Вже шукаю людей для ремонту.
Єдине за що переймаюсь - газ. Чи підключать його до зими, адже, наскільки мені розтлумачили, спершу будинку мають дати адресу.
Lenook
L
Користувач
50
23 липня 2015
27 черв 2016 07:23
Цитата "IEZ":
Мы абсолютно не заитересованны придумывать исскуствееные приграды. Так как уже в октябре будут два года как нам в "этом месяце" обещают устновить котлы и сдать квартиру. Мы просто выбариваем свое право быть здоровыми и иметь здоровых детей. Поверьте это ужасно когда каждый день к нам в клинику попадают люди начиная с 22 летнего возраста с онкозаболеваниями, которые как вы знаете очень часто не излечимы. Наше государство "ложило" на наш генофонд, это еще слабо сказано. Нас вакцинируют вакциной от полимиэлита,и по телевизору пан Министр Здравохнанения афиширует, что это безопасно, а сам капает себе в рот не французкую вакцину, а пузырек с водой (подтверждено). Мы привыкли молчать и жить в дерьме, забросать себя мусором и едим дерьмо. ТП с мощностью например 130кВа, котрые часто устанвливают в других ЖК расчитано на пару 4-х этажных домов, и действительно не имеет такого мощного воздействия как наша подстанция. Я прошу задуматься о здоровье людей, нас украинцев осталось не так уже и много, по офоциальным данным 36 млн, а не по официальным намного меньше. Поставте подстанцию с можностью 130 кВА,тогда да, но не вешайте лапшу.
Трансформаторов с мощностью 130 кВА не существует, но дело не в этом. Взявши с сайта колличество квартир, напрмер 6-го дома, мощность дома получилось приблизительно 250 кВт. Только для этого дома нужна ТП мощностью минимум 2х250 кВА, но по проекту ставили бы 2х400 кВА. Или Вы хотите чтобы возле каждого дома была своя ТП? тога это полнейший бред. Учитывая как электротехнические так и экономические показатели, ни один застройщик, а также энергоснабжающая организация, такое позволить себе не может.
IEZ
I
Користувач
30
02 червня 2016
27 черв 2016 10:33
Не знаєте ТП на весь комплекс чи на половину???
IEZ
I
Користувач
30
02 червня 2016
27 черв 2016 10:37
Цитата "Громадянин_Павло":
Чудово, я от за освітою радіофізик інженер-дослідник, приємно на просторах інтернету зустріти науковця, який має вдосталь коштів для придбання житла. Це всиляє надію в майбутнє вітчизняної науки. Ви б не могли задовольнити мою цікавість, і надати джерела стосовно кореляції ЕМВ від трансформаторів і частотою інсультів і захворювань раком? Буду дуже вдячним, а то у нас вочевидь були застарілі дані на факультеті, адже вплив навіть НВЧ випромінення на імовірність захворювання цими хворобами ще не була достеменно доведена (на час мого навчання). Тому буду вкрай вдячний за нові, свіжі данні.
Ця інформація не розповсюджується. Бо якщо така інформація буде у вільному доступі, як тоді гроші будуть заробляти на моб. тел. та ін. технікою?
Lenook
L
Користувач
50
23 липня 2015
27 черв 2016 12:16
Цитата "IEZ":Не знаєте ТП на весь комплекс чи на половину???
Точно не знаю, но судя по размеру комплекса - должна быть одна ТП
Yuriy_
Y
Перехожий
1
27 липня 2015
27 черв 2016 12:19
Цитата "Lenook":
Трансформаторов с мощностью 130 кВА не существует, но дело не в этом. Взявши с сайта колличество квартир, напрмер 6-го дома, мощность дома получилось приблизительно 250 кВт. Только для этого дома нужна ТП мощностью минимум 2х250 кВА, но по проекту ставили бы 2х400 кВА. Или Вы хотите чтобы возле каждого дома была своя ТП? тога это полнейший бред. Учитывая как электротехнические так и экономические показатели, ни один застройщик, а также энергоснабжающая организация, такое позволить себе не может.
При 250 кВА получается по 1,5 на квартиру, что-то мне кажется маловато.

Реестр инвесторов на форуме Домика
Кнопка добавления в реестр расположена вверху каждой темы ЖК на форуме. Следите за продажами сами!
Детальніше
- Дом "Збараж" ( № 27 ), ЖК "Патриотика"18.05671
- ЖК Атмосфера | Орлан Инвест | Вишневое, ул. Европейская18.05383
- ЖК Рихерт & Парк | A Development | ул. Кирилловская, ул. Нижнеюрковская18.05128
- ЖК Вудлайн | Атлант | Новосілки, вул. Лісова, 1а17.051 207
- ЖК Scandia | Скандия | Бровары, ул. Богунская17.053 017
- ЖК Poetica, 1-я коллекция | Поэтика | ENSO | ул. Дегтяревская, 25а14.053 073
- ЖК Теремки | ИнтерГал-Буд | ул. Академика Заболотного, 1514.052 295
- Якщо ви є інвестором проблемного будівництва. Що робити?13.0546
- Дом №16, ЖК "Эврика"13.051 504
- ЖК Парковые Озера 2 | ИнтерГал-Буд | ул. Воскресенская, 2а12.0588
- Чи варто зараз купувати нерухомість?18.054 383
- Допоможіть розібратись з податками08.053
- Планую оренду квартири в районі Подолу01.052
- Дно рынка недвижимости и влияющие факторы31.0315 244
- Найкращий район Києва29.031 685
- Проверяются ли на сделке доллары на плесень?10.034
- Помогите!!! Вопрос раздела имущества18.0120
- Альтернативне живлення для орендарів, хто кому винен?20.1212
- Альтернативне живлення для орендарів, хто кому винен?19.112
- Болит спина26.0470
- Занимательный Хэллоуин. Поделки и идеи для праздника22.0429
- Нужен ли измельчитель мусора? Отзывы о необходимости в наших условиях11.0487
- Идеи для дизайна и комфорта ванных комнат21.0350
- Декор окна без штор, варианты и советы21.0345
- Выбор гранитной мойки21.0331
- Орхидеи. Как ухаживать за орхидеями21.0317
- Лучшие цветовые сочетания в гостиной21.032
- Отзывы о кондиционерах. Какой кондиционер лучше10.03277
- ЖК "Sakura", Свалява, пров. Достоєвського, 413.053
- ЖК Manhattan | Blago developer | Івано-Франківськ, вул. Романа Левицького, вул. Ленкавського02.0514
- Котеджне містечко КМ SEVEN | Елітний котеджний комплекс в Солонці11.023
- ТИСА RENOVATION25.011
- ЖК Чотири сезони | Будова | м. Одеса, просп. Гагаріна, 1916.018
- Львів, вул. Спортивна | Галжитлобуд05.013
- Під час встановлення плати пошкодив її шурупом. Чи можна якось її відновити?18.051
- Допоможіть вибрати бочковий перфоратор13.052
- Капітальний ремонт +-40кв.м12.053
- Стерся захисний шар ламінату18.044
- Помогите выбрать хороший шуруповерт18.0439
- Протягування ввідного кабелю квартири до електрощитової будинку18.041
- Тёплый пол, отзывы и советы17.04204
- Продам строительный инструмент16.041
- Балони та Обладнання06.04
- Клінінгові послуги13.051
- Детектор радона для дома, квартиры, офиса, гаража13.051
- Встановлення сонячних панелей "під ключ". Якісно, швидко, з гарантією11.051
- Сумка29.04
- Своя машина или такси?29.04537
- Юридические услуги любой сложности24.043
- Продаж, обмін, ремонт балонів під пропан бутан06.04
- Балони побутові під пропан бутан06.041
- Рынок антиквариата03.04

Всі звіти про надійність новобудов безкоштовно
Обирайте новобудову в каталозі Білдконтролю та отримуйте звіт про її надійність. Це корисно.
Детальніше