ЖК Київські зорі | Киевские Зори | Вышгород, ул. Киевская, 8
Забудовник | ГоризонтБудСервіс |
Здача ЖК | 2015 - 2018 р. |
Планування |
Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можна вибрати 1 варіант відповіді. Можна міняти відповіді. Всього голосів: 67.
7/10% | ||
7/10% | ||
13/19% | ||
27/40% | ||
13/19% |
Щасливий власник паю
Щв
Користувач
38
02 серпня 2014
20 жовт 2014 11:33
Ні, друзі та майбутні сусіди. Так не можна.
Каркас будинку - монолітний залізобетонний. На поверх всього декілька колон і центральна частина - ліфтова шахта та сходи.
Всі інші стіни та перегородки влаштовуються пізніше. Ви хоч все розбийте, навіть з зовнішніми стінами, на несучу здатність будинку це не вплине. а от підпилювати 10 см монолітних колон - це вже дуже погано може закінчитися не тільки для вас, а й для всієї секції. ЦЕ ТАБУ. це навіть не обговорюється. НЕ РОБІТЬ, БУДЬ ЛАСКА, НІХТО ТАКОГО.
Також є вразливе місце між кухнею та ванною(вентблоки). Їх там якось захистять кладкою, але чи з усіх сторін??? не знаю. То потрібно бути обережним, коли захочеться якраз в тому місці повісити на стіну щось велике, щоб не зробити собі проблем, бо всі запахи тоді будуть у Вашій квартирі.
Каркас будинку - монолітний залізобетонний. На поверх всього декілька колон і центральна частина - ліфтова шахта та сходи.
Всі інші стіни та перегородки влаштовуються пізніше. Ви хоч все розбийте, навіть з зовнішніми стінами, на несучу здатність будинку це не вплине. а от підпилювати 10 см монолітних колон - це вже дуже погано може закінчитися не тільки для вас, а й для всієї секції. ЦЕ ТАБУ. це навіть не обговорюється. НЕ РОБІТЬ, БУДЬ ЛАСКА, НІХТО ТАКОГО.
Також є вразливе місце між кухнею та ванною(вентблоки). Їх там якось захистять кладкою, але чи з усіх сторін??? не знаю. То потрібно бути обережним, коли захочеться якраз в тому місці повісити на стіну щось велике, щоб не зробити собі проблем, бо всі запахи тоді будуть у Вашій квартирі.
Alexxxey07
Постійний користувач
146
02 грудня 2013
20 жовт 2014 15:38
Я не специалист и незнаю что как называется, у кого какие идеи есть что делать с торчашими из всех углов колонами? Я думал застройщик выравняет стены штукатукой) как по мне то оно сильно напрягаёт.
АннаАнна
А
Постійний користувач
115
11 травня 2014
20 жовт 2014 21:03
Ну право же, сделайте фото. Не понятно, какие торчащие углы вы имеете в виду.
Самой интересно, неужели в каждой квартире так? Была месяц назад и ничего похожего не заметила.
Про перепланирование - знакомый архитектор говорит, что после БТИ хоть война, а до него - ни-ни. Несущие стены НЕПРИКОСНОВЕННЫ ПРИ ЛЮБЫХ ОБСТОЯТЕЛЬСТВАХ! Маленькие наши открытые балкончики, это лишь для соблюдения нормативов к моменту сдачи дома, а вот когда ключи на руках - ты хозяин-барин и делай что хош. То же про перепланировку (но, не забывать пункт про несущие стены).
Самой интересно, неужели в каждой квартире так? Была месяц назад и ничего похожего не заметила.
Про перепланирование - знакомый архитектор говорит, что после БТИ хоть война, а до него - ни-ни. Несущие стены НЕПРИКОСНОВЕННЫ ПРИ ЛЮБЫХ ОБСТОЯТЕЛЬСТВАХ! Маленькие наши открытые балкончики, это лишь для соблюдения нормативов к моменту сдачи дома, а вот когда ключи на руках - ты хозяин-барин и делай что хош. То же про перепланировку (но, не забывать пункт про несущие стены).
Щасливий власник паю
Щв
Користувач
38
02 серпня 2014
21 жовт 2014 04:03
АннаАнна
В цьому то весь і прикол. Те, про що писав вище.
Скоріше за все, Ви майте на увазі зовнішню стіну. Але вона не є несущою!!!
У нашому будинку несущими вертикальними конструкціями є колони і стіни сходинкових маршів. ВСЕ. все інше - кладка.
Якщо я розіб'ю Зовнішнюю стіну між кімнатою і балконом, чи Внутрішню, між кімнатою і кухнею - Я НЕ ЗНЕСУ НЕСУЩУ СТІНУ.
Але всеодно я не можу по Закону обєднати кімнату з балконом! ЧОМУ??? ОДин тільки Закон і знає.((((((((((((((((((((((((((
Якщо є можливість поспілкуватися з Вашим знайомим в БТІ - уточніть, будь ласка, цей момент.
В цьому то весь і прикол. Те, про що писав вище.
Скоріше за все, Ви майте на увазі зовнішню стіну. Але вона не є несущою!!!
У нашому будинку несущими вертикальними конструкціями є колони і стіни сходинкових маршів. ВСЕ. все інше - кладка.
Якщо я розіб'ю Зовнішнюю стіну між кімнатою і балконом, чи Внутрішню, між кімнатою і кухнею - Я НЕ ЗНЕСУ НЕСУЩУ СТІНУ.
Але всеодно я не можу по Закону обєднати кімнату з балконом! ЧОМУ??? ОДин тільки Закон і знає.((((((((((((((((((((((((((
Якщо є можливість поспілкуватися з Вашим знайомим в БТІ - уточніть, будь ласка, цей момент.
FamilyBlack
F
Постійний користувач
170
19 жовтня 2014
21 жовт 2014 06:32
Кто знает, не не будет ли проблемм при увеличении площади окна в зале по типу панорамного с опусканием кладки под окном скажем до 500 мм. В двушке с торца 3 секции всего одно небольшое окно. Застройщик сказал что по плану в этих длинных и узких комнатах было 2 окна. Но пожарники это увидели и зарубили.
FamilyBlack
F
Постійний користувач
170
19 жовтня 2014
21 жовт 2014 06:46
По поводу опорных свай согласен. Если ктоис дуру начнет их пилить- весь дом завалит вместе с нами. Сопромат в помощь. Данные сваи-колонны основная несущая конструкция. Цельнобетонная шахта лифта- вспомогательная. Их трогать КАТЕГОРИЧЕСКИ нельзя!!!!! Что касается торчащих немного 10-15 см. Колонн относительно стены- выравнивайте стену гипсокартоном вровень с колоннами. Или обыгрывайте колонны дизайном. Кстати межквартирные керамоблоки 250 мм а межкомнатные 120. Если делать перепланировку до сдачи бти то проблемма в том, что на момент сдачи "вылезет" каких нибудь 0,7-1 м2 площади и придется доплпчивать отдельно так как это расхождение с проектом. Так что если будете делать перепланировку, то старайтесь перемирять оставшуюся площадь и чтобы она совпадала с планом. И нужно это делать обязательно так как проблеммы будут и у вас и у застройщика. Так что пропорции надо соблюсти даже если это надо сделать за счет временных гипсокартонных стенок.
Alexxxey07
Постійний користувач
146
02 грудня 2013
21 жовт 2014 07:45
Если выравнивать стенны с помощью гипсокартонных перегородок то теряется по моим расчётам больше квадрата площади комнаты. Не понимаю за что я тогда платил? Ладно бы на пару сантиметров торчали, дак местами до 10см.
Щасливий власник паю
Щв
Користувач
38
02 серпня 2014
21 жовт 2014 08:29
Alexxxey07
Ну колони нікуди не дінуться. Прикро,якщо це реально заважає у Вашому майбутньому плануванні. Але це все було запроектовано давно. Впевнений, у Договорі відображені ці виступи. Просто не звернули уваги.
На мою думку, це не надто великі проблеми. Можливо з часом у Вас виникне цікава ідея при влаштуванні кімнати і це все виявиться ще й плюсом.
В любому випадку Монолітні колони не перенесеш.
Я Вам раджу звернути увагу на кухню (якщо ще не пізно). У Вас же 1-а секція?. Зараз якраз працюють газовщики. і особисто в мене лічильник виходить в куті біля вікна (Єдине місце, де можна поставити холодильник у нашій маленькій кухні). і цей лічильник якраз там.
ДУмаю єдине вирішення проблеми - спробувати домовитися, щоб його ставили трохи вище, аніж він є зараз. Бо тоді, або холодильник на 20 см доведться витягувати, або максимальна висота його буде 160-170 см. Точно не знаю.
Оце проблема!!!
Ну колони нікуди не дінуться. Прикро,якщо це реально заважає у Вашому майбутньому плануванні. Але це все було запроектовано давно. Впевнений, у Договорі відображені ці виступи. Просто не звернули уваги.
На мою думку, це не надто великі проблеми. Можливо з часом у Вас виникне цікава ідея при влаштуванні кімнати і це все виявиться ще й плюсом.
В любому випадку Монолітні колони не перенесеш.
Я Вам раджу звернути увагу на кухню (якщо ще не пізно). У Вас же 1-а секція?. Зараз якраз працюють газовщики. і особисто в мене лічильник виходить в куті біля вікна (Єдине місце, де можна поставити холодильник у нашій маленькій кухні). і цей лічильник якраз там.
ДУмаю єдине вирішення проблеми - спробувати домовитися, щоб його ставили трохи вище, аніж він є зараз. Бо тоді, або холодильник на 20 см доведться витягувати, або максимальна висота його буде 160-170 см. Точно не знаю.
Оце проблема!!!
Alexxxey07
Постійний користувач
146
02 грудня 2013
21 жовт 2014 09:14
Я думаю проблемой будет договорится
FamilyBlack
F
Постійний користувач
170
19 жовтня 2014
21 жовт 2014 13:50
Договориться будет не проблеммой! Договориться будет дорого.
FamilyBlack
F
Постійний користувач
170
19 жовтня 2014
21 жовт 2014 14:47
Кстати, Щасливий власник паю а когда в 3 секции начинают монтаж систем газоснабжения и устанавливают котлы и счетчики. Мне говорили начинать будут в мае?
FamilyBlack
F
Постійний користувач
170
19 жовтня 2014
21 жовт 2014 14:50
Так как объединение кухни с балконом в случае если счетчик по проекту будет на стене паралельной окну будет крайне проблемматично! Счетчик двигать нельзя без согласования. А согласование переделка проекта по газу с соответствуюшими и вытекающими отсюда последствиями в денежном эквиваленте. И это не за проект как сами понимаете.
FamilyBlack
F
Постійний користувач
170
19 жовтня 2014
21 жовт 2014 22:03
Кто знает,после сдачи дом передается на обслужичание в жек или будет что то типа осбб?
heffer
h
Користувач
74
08 червня 2014
22 жовт 2014 05:34
Цитата "FamilyBlack":Кто знает,после сдачи дом передается на обслужичание в жек или будет что то типа осбб?
Это должны будем решить мы - жильцы.
heffer
h
Користувач
74
08 червня 2014
22 жовт 2014 07:00
Я имел в виду, что мы сами должны определиться, работать с жеком или осбб.
Щасливий власник паю
Щв
Користувач
38
02 серпня 2014
22 жовт 2014 07:03
Цитата "FamilyBlack":FamilyBlack » 21.10.2014 16:47
Кстати, Щасливий власник паю а когда в 3 секции начинают монтаж систем газоснабжения и устанавливают котлы и счетчики. Мне говорили начинать будут в мае?
По ходу ще не скоро. За травень не знаю. Багато залежить від того, що встигнуть зробити в цьому році в 3-ій секції.
Лічильник газу у мене буде перпендикулярно до вікон. Знаю, що мінімальна відстань по горизонталі від лічильника до газової плити має бути 800 мм. І виходить, що в куті лічильник, десь посередині стіни газова плита, мийка углова, котел за поворотом (навпроти вікна). Тому і холодильник реально стане тільки там, де лічильник (або під ним (висотою макс 1,6-1,7 м), або видвигаючи "на себе" і закриваючи лічильник)
FamilyBlack
F
Постійний користувач
170
19 жовтня 2014
22 жовт 2014 07:57
Щасливый власник паю. А это положнние счетчика проектное или пересогласованное? Как мне узнать где будет счетчик в моей квартире. Да и не лишним ли было бы устроить сходняк скажем на выходных?
Alexxxey07
Постійний користувач
146
02 грудня 2013
22 жовт 2014 08:09
Я за сходняк
FamilyBlack
F
Постійний користувач
170
19 жовтня 2014
22 жовт 2014 08:26
Тогда предлагаю собраться в следующую субботу в 11.00. Для обмена мобильными вот мой емейл- imkdir@ukr.net. Сбрасывайте свои я сброшу свой
Щасливий власник паю
Щв
Користувач
38
02 серпня 2014
22 жовт 2014 12:43
Цитата "FamilyBlack":Щасливый власник паю. А это положнние счетчика проектное или пересогласованное? Как мне узнать где будет счетчик в моей квартире. Да и не лишним ли было бы устроить сходняк скажем на выходных?
Я не знаю. це орієнтовно (з фото будівництва). якщо і вище, то не набагато.
Купуй квартиру на Domik.ua
Широкий вибір квартир від власників, забудовників та ріелторів
Детальніше
- ЖК На Озерній | Атлант | Новосілки, вул. Озерна23.11982
- ЖК А12 | УСК | Бровары, ул. Олимпийская, 12а23.113 073
- ЖК Причал 8 | ИнтерГал-Буд | ул. Канальная, 823.11159
- ЖК Рихерт & Парк | A Development | ул. Кирилловская, ул. Нижнеюрковская23.11101
- ЖК Трояндовий | Бровары, ул. Фельдмана, ул. Трояндова22.11708
- ЖК Деснянский | ДБК-Житлобуд | ул. Электротехническая, 4322.11446
- ЖК Dibrova Park | Диброва Парк | IB Alliance | ул. Северо-Сырецкая22.111 979
- ЖК Silver House | Сильвер Хаус | Спецжитлофонд | Голосеевский пр, 7421.112 193
- Жилой квартал Rybalsky | Рыбальский | SAGA, Perfect Group | ул. Набережно-Рыбальская 3,921.111 323
- ЖК Sense City | Сенс Сіті | Prostir | Софіївська Борщагівка, вул. Соборна, 77а20.1120
- Альтернативне живлення для орендарів, хто кому винен?21.1110
- Чи варто зараз купувати нерухомість?20.113 829
- Альтернативне живлення для орендарів, хто кому винен?19.112
- Дно рынка недвижимости и влияющие факторы17.1115 233
- Инвестиции в недвижимость - лучший вариант инвестирования?17.11145
- Продаж квартири з прописаним дітьми11.114
- Найкращий район Києва29.101 682
- Квартира не відповідає плануванню. Які права я маю, з чого починати діалог з забудовником?20.083
- Кому принадлежат инженерные сети в доме?20.0718
- Дорожки на участке15.1124
- Патріотичні картини як символ національної ідентичності в сучасному інтер’єрі26.101
- Как подобрать кухонную мебель15.104
- Выбор гранитной мойки04.1030
- Как я подбирал на свою кухню разную утварь01.101
- Лифт в частном доме01.104
- Украинская дизайн-студия Yakusha design30.093
- Де ви замовляли послугу 3-д дизайну інтер'єру?23.073
- Бассейн во дворе07.0517
- ЖК "Ріверсайд", Рівне, вул. Небесної Сотні, 66 - "DBN"27.10142
- ЖК Стандарт | Стандарт Буд | Полтава, вул. Великотирнівська, 9а18.093
- ЖК "Северный", Чернигов, пр. Мира - "Атлант"21.0811
- ЖК Прохоровський квартал05.081
- ЖК Artville | Артвиль | Zezman | Одесса, 7 км Овидиопольской дороги29.0526
- ЖК "Зелений двір", Івано-Франківськ, вул. Тисменицька23.048
- Твердотопливный котел и расходы на отопление21.1120
- Из чего построить дом05.1197
- Бачок унитаза15.101
- Интересует подключение бойлера косвенного нагрева Tesy BiLight 100R S в систему отопления тепловым насосом(ТН)08.101
- Перчатки08.102
- Терміново куплю! Балон з гексафторидом сірки SF6 чистоти 99,9% V=72 кг20.091
- Схема підключення ледлюстри20.081
- Как правильно выбрать бойлер. Отзывы о бойлерах18.08434
- Замена вентиляции в квартире15.085
- Весільний салон Новіас10.111
- Продаж спецодягу06.112
- Коврики от DarianA - уют и комфорт в вашем доме06.101
- Duomed - медична клініка у Львові30.091
- Послуги з будівництва стаціонарних басейнів09.092
- А что смотрим?02.09477
- Пол, тёплый пол, паркет, ламинат, плитка. Продажа напольных покрытий06.0832
- Что подарить мужчине?02.08349
- Послуги Електрика Кам'янець-Подільський13.071
Всі звіти про надійність новобудов безкоштовно
Обирайте новобудову в каталозі Білдконтролю та отримуйте звіт про її надійність. Це корисно.
Детальніше