ЖК Фортуна-2 | Ирпень, ул. Джерельная, ул. Г. Сковороды
Забудовник | Карпенко Богдан Валерійович |
Здача ЖК | 2015 - 2019 р. |
Планування | від 24 450 Грн/м² |
Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можна вибрати 1 варіант відповіді. Можна міняти відповіді. Всього голосів: 138.
11/8% | ||
13/9% | ||
30/22% | ||
33/24% | ||
51/37% |
Simochka
S
Новачок
20
26 травня 2016
18 серп 2016 13:53
Цитата "HannaRun":Simochka , без газоанализатора вам газконтора в принципе не должна подписать документы. На старой квартире у меня потребовали не только документы к нему(их они регистрировали в деле) но и проверяли его исправность каждый раз при проверках. Если но не исправен, ставили пломбу. Я так 2 газоанализатора покупала за 5 лет. Цена вопроса 350 грн. я уже купила.
Спасибо большое! По идее, всё необходимое оборудование, приборы и их правильное (по технормам) расположение должны быть зафиксированы в проекте на автономное отопление. Но пока мы его получим, можно постепенно готовиться))).
Подскажите еще, пожалуйста, где Вы покупали и какая модель? Заранее благодарю!
slavkoxxl
s
Постійний користувач
122
10 лютого 2016
19 серп 2016 05:15
Сьогодні побачив
_Immmortal_
_
Старожил
596
06 листопада 2015
19 серп 2016 06:48
Цитата "slavkoxxl":Сьогодні побачив
Прекрасно.. Вывесили вчера-сегодня объявление о собрании на завтра?!

НовыйСосед

Користувач
84
08 червня 2016
19 серп 2016 06:52
да уж... Выходит так, что те кто на этой неделе не бывал на территории Фортуны, то за них все и решили бы.
Спасибо что выложили здесь объявление!
slavkoxxl
s
Постійний користувач
122
10 лютого 2016
19 серп 2016 07:53
В оголошенні написано, що про збори було рішення ще 2.08.2016...
Шкода, але мене не буде, а у мене було дужееее багато питань(
Шкода, але мене не буде, а у мене було дужееее багато питань(
slavkoxxl
s
Постійний користувач
122
10 лютого 2016
19 серп 2016 08:05
можливо попросити Ніну провести збори 28,08,2016 і належним чином повідомити мешканців Джерельна, 8?
знову без нас (більшості) буде вирішуватись дуже важливе питання ОСББ і тарифів...
у мене є 1000 безкоштовних СМС я міг би зробити розсилку по Джерельна , 8.
напишіть хто що думає...
знову без нас (більшості) буде вирішуватись дуже важливе питання ОСББ і тарифів...
напишіть хто що думає...
f2
f
Гість
5
26 липня 2016
19 серп 2016 08:06
Кто знает, запуск и обслуживание газового котла можно делать только через Ирпеньтеплосервис (//irpinteplo.com.ua) или есть альтернатива?
_Immmortal_
_
Старожил
596
06 листопада 2015
19 серп 2016 08:36
Цитата "slavkoxxl":можливо попросити Ніну провести збори 28,08,2016 і належним чином повідомити мешканців Джерельна, 8?
напишіть хто що думає...
Ну если обратите внимание на объяву, то видно, что собирает инициативная группа! Т.е. это неофициальное собрание и я так понимаю, что основная идея это недовольство работой ОСББ! И не факт, что на собрание придет больше 5-7 человек инициативной группы..
slavkoxxl
s
Постійний користувач
122
10 лютого 2016
19 серп 2016 08:47
Говорив з Ніною по телефону. Збори завтра ДУЖЕее важливі, і нам всім (Джерельна, 8) повинні були зателефонувати....
Simochka
S
Новачок
20
26 травня 2016
19 серп 2016 10:05
Цитата "slavkoxxl":можливо попросити Ніну провести збори 28,08,2016 і належним чином повідомити мешканців Джерельна, 8?
напишіть хто що думає...
Добрый день! А вот я, например, скорее всего буду отсутствовать 28 августа, а завтра планирую быть. И так у каждого могут быть нестыковки с любой запланированной датой. И если я не ошибаюсь, судя по тексту, собрание запланировала не Нина, а инициативная группа, члены которой, по-видимому, не являются участниками нашего форума, иначе они б это объявление уже выложили здесь.
Поэтому предлагаю Вам, slavkoxxl, озвучить свои вопросы здесь, а я попробую их завтра задать на собрании, а потом вам изложу ответы, если Вы не против)).
В идеале было б здорово, если б эта инициативная группа изложила здесь (или в каком-либо другом открытом для нас доступе) свое видение решений поставленных вопросов (наверняка, раз группа, значит люди общались, обсуждали и имеют какие-то наработки), что б мы могли как-то заранее изучить предмет и выработать свое мнение, чтоб в итоге провести конструктивное собрание. Лично я ничего не смыслю в вопросах формирования тарифов, управления жилыми домами и т.д.)))
_Immmortal_
_
Старожил
596
06 листопада 2015
19 серп 2016 10:36
Я завтра к сожалению на 12 тоже никак не смогу!(( А вопросов много и на форуме толком их не обсудить!
В основном тарифы, шлагбаум, необходимость закрытия двора, как это все будет работать на практике и т.д..
В основном тарифы, шлагбаум, необходимость закрытия двора, как это все будет работать на практике и т.д..
slavkoxxl
s
Постійний користувач
122
10 лютого 2016
19 серп 2016 10:44
Simochka
Дякую за ініціативу!
- на зборах збираються затверджувати тариф 6.21 грн\м2
мене цікавить чи можна зменшити цей тариф - з таким тарифом ми тягнемо на самий "мажорний" комплекс Ірпеня і можимо позмагатись з серйозними комплексами Києва.
- питання шлагбаума, сьогодні почув інфу, що збираються робити будку і садити туди охоронця, який буде натискати кнопку і шлагбаум буде підійматись) Людина на зарплаті - ще додатковий розхід. Для чого тоді ставили такий "наворочений" з мобільним зв,язком шлагбаум? Моя думка, що кожен повинен мати брелок від шлагбаума. А гроші на нього зняти з комуналки, яку сплачує кожна квартира. Ніхто не думає, що буде через півроку чи рік сьогодні у людини нема машини, завтра купить, а їй скажуть для вас місць не залишилось. Якби мені таке сказали то я б "послав" по далі... Гроші за квартири платять всі однакові.
Я вже раз десятий питаю, чому не думають про ситуацію, коли бажаючих припаркуватись буде більше ніж паркомісць. Повинне діяти правило хто перший приїхав той і припаркувався. Ніяких "жабок", іменних парковок і типу "це моє місце я дав 500 грн. - ти тут не паркуйся". Шановні давайте не створювати проблему в новому НАШОМУ безпроблемному будинку. Всі питання стосовно парковки повинні вирішуватись по принципу: не пустити на неї чужих, але зробити максимально комфортно для СВОЇХ, наголошую для ВСІХ СВОЇХ, а не тільки для обраних.
І дуже не хотілось би, щоб через деякий час нас заставили відключити шлагбаум, тому що ми перекрили вулицю. Тому чи потрібно додатково ризикувати фінансами і купувати ще будку для охоронця.
- До кінця не зрозумів, але здається повинно обговорюватись питання чи у нас буде ОСББ чи обслуговуюча організація, яка різниця цікаво між принципами їхньої роботи, і чи зручна нам буде ця обслуговуюча організація... НАскільки вони оперативні в екстремальних ситуаціх коли прорве воду і треба буде перекрити якісь крани, а ключі десь далеко. ОСББ, як не як знаходиться у нас на території.
Оце настрочив)
Дякую за ініціативу!
мене цікавить чи можна зменшити цей тариф - з таким тарифом ми тягнемо на самий "мажорний" комплекс Ірпеня і можимо позмагатись з серйозними комплексами Києва.
- питання шлагбаума, сьогодні почув інфу, що збираються робити будку і садити туди охоронця, який буде натискати кнопку і шлагбаум буде підійматись) Людина на зарплаті - ще додатковий розхід. Для чого тоді ставили такий "наворочений" з мобільним зв,язком шлагбаум? Моя думка, що кожен повинен мати брелок від шлагбаума. А гроші на нього зняти з комуналки, яку сплачує кожна квартира. Ніхто не думає, що буде через півроку чи рік сьогодні у людини нема машини, завтра купить, а їй скажуть для вас місць не залишилось. Якби мені таке сказали то я б "послав" по далі... Гроші за квартири платять всі однакові.
Я вже раз десятий питаю, чому не думають про ситуацію, коли бажаючих припаркуватись буде більше ніж паркомісць. Повинне діяти правило хто перший приїхав той і припаркувався. Ніяких "жабок", іменних парковок і типу "це моє місце я дав 500 грн. - ти тут не паркуйся". Шановні давайте не створювати проблему в новому НАШОМУ безпроблемному будинку. Всі питання стосовно парковки повинні вирішуватись по принципу: не пустити на неї чужих, але зробити максимально комфортно для СВОЇХ, наголошую для ВСІХ СВОЇХ, а не тільки для обраних.
І дуже не хотілось би, щоб через деякий час нас заставили відключити шлагбаум, тому що ми перекрили вулицю. Тому чи потрібно додатково ризикувати фінансами і купувати ще будку для охоронця.
- До кінця не зрозумів, але здається повинно обговорюватись питання чи у нас буде ОСББ чи обслуговуюча організація, яка різниця цікаво між принципами їхньої роботи, і чи зручна нам буде ця обслуговуюча організація... НАскільки вони оперативні в екстремальних ситуаціх коли прорве воду і треба буде перекрити якісь крани, а ключі десь далеко. ОСББ, як не як знаходиться у нас на території.
Оце настрочив)
_Immmortal_
_
Старожил
596
06 листопада 2015
19 серп 2016 10:59
Цитата "slavkoxxl":Simochka
Дякую за ініціативу!
Оце настрочив)
От себя добавлю, что еще нужно учитывать отсутствие в наших домах лифтов, что в свою очередь существенно влияет на коммун тариф!
С другой стороны я готов допустить, что такой высокий тариф обоснован не полной заселенностью ЖК, хотя вроде как перечень работ почти тот же, как и у заселенного! Имею ввиду уборку территории, стрижка, полив газонов и т.п. Но тогда этот тариф должен быть временным!
По шлагбауму повторюсь, схема с GSM как по мне идеальна. Не нужно ни будки с охраной, ни брелков! Плюс дистанционное открытие, скажем, что б впустить доставку стройматериалов, сидя на пляже Коста-Бравы.. или не спускаясь с 5го этажа через весь двор в метель, что б запустить гостей.. Но остается вопрос ценообразования! Ну и по поводу будки это конечно вообще непонятно..
Кстати, при въезде на Дж2 висит камера, направленная на шлагбаум! Это камера кого то из жильцов или ОСББ поставило?
Ну вопрос ОСББ или ЖЕКа, как я понял актуален только для Дж8, т.к. остальные уже с ОСББ? Я больше склоняюсь к ОСББ, при чем единому для 4х домов! Одна ответственность за все, а не деребан, тот кусок двора наш, а тот ваш, вот и убирайте, стригите его..
Ну и оперативность с качеством услуг думаю лучше у ОСББ, которое обслуживает 4 дома одного ЖК, а не частный ЖЕК, который обслуживает несколько ЖК одновременно, находясь на другом конце Ирпеня!
Simochka
S
Новачок
20
26 травня 2016
19 серп 2016 11:04
Цитата "slavkoxxl":Simochka
Дякую за ініціативу!
Оце настрочив)
Зрозумило, запитаю!))

Користувач
56
13 липня 2015
19 серп 2016 11:13
Всем привет,
как всегда грустно читать подобного рода объявления. К примеру я всегда стараюсь планировать все, и за 2 дня никак не изменю свои планы. Даже с учетом, что считаю данное собрание важным и интересным.

О собрании должно висеть объявление, смс, e-mail - минимум за 2 недели, и дай бог, чтобы заблаговременное приглашение сработало хоть на 50% - для формирования кворума.
Если пробежаться по объявлению, рисуется что-то интересное:
пунк, 1))) форма управления - странно, но она была уже согласована (ОСББ). Не намерен и не рекомендую рассматривать ЖЕК или что-то схожие, есть как + но так же есть и подводные камни в виде нескольких - - -. Плюс данная форма управления не поддается "контролю".
3 пункт, надеюсь не будет реплик, сравни... а там дешевле, а там меньше. и вообще зачем убирать и поливать территорию... зачем это все.. не хочется опускаться к непонятному минимуму и вслед за этим получить минимум качества. 1 грн, не решит проблему, однако будет и послужит базой для формирования безопасной платформы, в первую очередь для всех жильцов, на случай экстра кап ремонта, или наоборот улучшение прилегающей территории.
4 пункт, ограничение доступа... многие из нас уже поддержали данную идею, и она будет полезной для нас всех, уверен, что многие соседи так же сдали деньги на данное мероприятие. Поэтому, хочется увидеть результат, и надеюсь 8 дом, как и все остальные с уверенностью поддержит данную идею.
Ну и в конце самый странный пункт - РАЗНОЕ))))) вот таких тем и стоит опасаться))))

В любом случае, уважаемые соседи, у кого получится прийти на собрание, пожалуйста, будьте проактивными, так как решается будущее нашей с вами территории и наших домов.
Не стесняйтесь задавать вопросы, для того чтобы всем все было понятно. Мысленно буду с Вами, надеясь на мудрость нашего народа.

_Immmortal_
_
Старожил
596
06 листопада 2015
19 серп 2016 11:22
Цитата "AVATAR_UKR":
4 пункт, ограничение доступа... многие из нас уже поддержали данную идею, и она будет полезной для нас всех, уверен, что многие соседи так же сдали деньги на данное мероприятие. Поэтому, хочется увидеть результат, и надеюсь 8 дом, как и все остальные с уверенностью поддержит данную идею.
Надейтесь!

Лично я против и не понимаю смысла в данном действии! Пользы минимум, зато неудобств максимум!
ruslan78
r
Постійний користувач
275
05 лютого 2016
19 серп 2016 11:25
Поддержат когда перекроют заезд со стороны отдела продаж, и я в том числе, 500 грн за свободное место для парковки перед домом это ничто
_Immmortal_
_
Старожил
596
06 листопада 2015
19 серп 2016 11:26
Цитата "ruslan78":Поддержат когда перекроют заезд со стороны отдела продаж, и я в том числе, 500 грн за свободное место для парковки перед домом это ничто
Вы о шлагбауме, а я о закрытии калиток двора!

ruslan78
r
Постійний користувач
275
05 лютого 2016
19 серп 2016 11:27
Зачем их закрывать?
_Immmortal_
_
Старожил
596
06 листопада 2015
19 серп 2016 11:28
Цитата "ruslan78":Зачем их закрывать?
Вот и я задаюсь этим вопросом!

Купуй квартиру на Domik.ua
Широкий вибір квартир від власників, забудовників та ріелторів
Детальніше
- ЖК Нова Данія | Софіївська Борщагівка, вул. Ягідна, 2116.085 222
- ЖК Star City | Стар Сіті | bUdCapital, Київміськбуд | Київ, вул. Каунаська, 2716.08443
- ЖК H2O | Stolitsa Group | Київ, вул. Колекторна16.089
- ЖК Гвардійський | Київміськбуд | Київ, вул. Генерала Алмазова (Кутузова), 18/716.08519
- ЖК Gravity Park | Креатор-Буд | Київ, просп. Берестейський, 13915.0890
- ЖК GL Club | Green Life | Ірпінь, вул. Лисенка, 2115.0816
- КМ Inwood | BudCapital | Обухівський р-н, смт Козин, вул. Лісова-Козинська, 1615.082
- ЖК Polaris Home & Plaza | Perfect Group, Citex Development | Київ, вул. Сім'ї Кульженків, 2215.08494
- ЖК Зіркова Вежа 1 | 2 | Элит-Фасад Групп | Вишгород, вул. Шолуденка, 2615.08411
- Відгуки про забудовника Київміськбуд14.08185
- Чи варто зараз купувати нерухомість?16.084 600
- Іпотека від Банків із найкращими умовами | Обговорення кредитів під заставу нерухомості13.08192
- Краудфандинг - типы группового инвестирования01.083
- Планую оренду квартири в районі Подолу30.073
- Про агентство Атлант-А23.0722
- Допоможіть розібратись з податками08.053
- Дно рынка недвижимости и влияющие факторы31.0315 244
- Найкращий район Києва29.031 685
- Проверяются ли на сделке доллары на плесень?10.034
- Болит спина07.0873
- Какую выбрать мебель на террасу?04.084
- Відгуки про ортопедичні матраци. Матраци для комфортного сну28.0790
- Стоит ли покупать кофе-машину13.07154
- Декоративные элементы в интерьере. Советы и отзывы о их сочетании12.0716
- Декор окна без штор, варианты и советы12.0746
- Идеи для декора пола в квартире, ваши отзывы и мнение экспертов12.0712
- Как выбрать подходящую раковину. Отзывы о мойках и раковинах09.0746
- Выбор гранитной мойки24.0631
- ЖК Manhattan | Blago developer | Івано-Франківськ, вул. Романа Левицького, вул. Ленкавського04.0815
- ЖК Зелений двір | Спілка забудівників | Івано-Франківськ, вул. Тисменицька04.089
- Одесса, ул. Еврейская, 3 | Будова04.084
- ЖК Soul Park | Львів, вул. Пилипа Орлика | LEV Development29.072
- ЖК Північний | Чернігів, просп. Миру, Кільцева дорога | Атлант27.0712
- ЖК Royal Place | Трускавець, вул. Сагайдачного21.072
- Матеріал багатоквартирного будинку. Який найкращий?13.0812
- Кліматичне обладнання норвезької ТМ Bergen07.082
- Як можна прочистити або покращити вентиляцію в квартирі?06.086
- Підлога на кухні - ламінат або плитка?30.0720
- Як правильно закласти шви в стінах після врізання стільниці/підвіконня?24.072
- Чи варто робити лоджію продовженням кімнати24.0716
- Чим обробити дерев'яні стіни будинку?24.073
- Ремонт кухонного столу22.072
- Блимає світло коли вмикається LED від 100w 12v блоку живлення в поєднанні з zigbee switch модулем10.072
- Как уберечь холодильник от перепадов напряжения09.0810
- Меблі на замовлення | Оголошення про виготовлення меблів07.0898
- Мій сайт не з'являється в результатах пошуку05.082
- Пол, тёплый пол, паркет, ламинат, плитка. Продажа напольных покрытий26.0728
- Кто как развлекается в свободное время?19.071
- Есть ли польза от компьютерных игр?19.077
- Які етапи охоплює комплексне будівництво ферми під ключ18.071
- Натяжні стелі, продаж та встановлення14.0718
- Духи, которые будут звучать дорого!13.071

Купуй квартиру на Domik.ua
Широкий вибір квартир від власників, забудовників та ріелторів
Детальніше