Индикаторы рынка недвижимости Киева за прошедшую неделю от 17.01.2011
Шунахер
Ш
Постійний користувач
128
01 серпня 2007
19 січ 2011 06:46
Цитата:
А в разделе "продам" выставили квартиру на Сталинграда 168м за 340тыщ. Нет у меня столько, а можно было бы посмотреть.
Там, увы, 2-й этаж... Сам живу на 2-м в Аязисе, подо мной паликмакхерская... задрали своими кондишенами и прочим... Так что я 2-й этаж с недавних пор не рассматриваю...
Шунахер
Ш
Постійний користувач
128
01 серпня 2007
19 січ 2011 06:54
Цитата:
Продовжую "розважати" та "дивувати" тих, хто чекає, що забудовник прилізе до нього на колінах з низькими цінами на житло .
Є в мене інший знайомий - іноземець, спец по продажу нерухомості в своїй країні. Так от, він наїзжає в Україну і консультує київських забудовників про те, як ефективно продавати їхні квадратні метри: від того, яким повинен бути запах в salesroom до вигляду будівельного майданчику та хто що провинен говорити потенційному покупцю... З ним багато хто співпраціює...
Зверніть увагу, що забудовники з готовністю несуть витрати на заморського комерсанта, замість того щоб надавати дорогоцінні знижечки покупцям.
Цей дядя підтверджує, що у забудовників немає цінової паніки. Обстановка робоча, продажі йдуть нормальним темпом.
Звичайно, в це можна не вірити, хто дуже не хоче...
Видимо, хреновый консультант... не продается же... или запах не тот...
AD2009
Старожил
807
29 жовтня 2010
19 січ 2011 07:16
Цитата:
...у меня родственница работает в КГС, и говорит что ПОЛНЫ ПУШНОЙ ЗВЕРЕК.И что опять 25% сокращение персонала и ужимание СМУ. Вот что скажите на это?
Скажу, що в мене є бонус для тих, хто дочитав до цієї сторінки - ще один смішний ужастик для песімістів-обвалістів... Третя баєчка, в яку, мабуть, точно ніхто не повірить...
Є в мене ще один знайомий - унікальна особистість, що має звязки в Європі та "кришу" в Донбасі. Директор невеликого ТОВ з іноземними інвестиціями (зовсім не Київстар чи Проктер енд Гембл).
Так от, всю кризу аж до січня 2011 року у нього була зарплата $ XX,000 на місяць (не вказую точну цифру, щоб вберегти читачів від сердечних та психічних розладів ). З січня йому з/п урізають наполовину... (бо чомусь думають, що в нього вона надто висока) .
Як ви здогадуєтесь, це дуже образило гідність нашого героя <:( . Тому, його план - не полишаючи поточної роботи, знайти іншого іноземного інвестора і "укатати" запустити бізнес в Україні під його керівництвом. І я дуже вірю, що в нього все вийде...
Підводимо риску. У мене дуже вузьке коло спілкування - не більше 30 людей. Серед них немає депутатів чи чиновників чи їх родичів. Але серед них є троє, які підтверджують, що у цей важкий час дороге житло має покупців.
Нікого ні за що не агітую (хіба можна тут когось переконати? ). Але якщо ви оглянетесь навколо, то серед своїх знайомих обовязково знайдете когось, хто навіть зараз відгрібає баблос великою лопатою...
Geizer
G
Постійний користувач
365
07 березня 2007
19 січ 2011 07:38
Цитата:
Скажу, що в мене є бонус для тих, хто дочитав до цієї сторінки - ще один смішний ужастик для песімістів-обвалістів... Третя баєчка, в яку, мабуть, точно ніхто не повірить...
Є в мене ще один знайомий - унікальна особистість, що має звязки в Європі та "кришу" в Донбасі. Директор невеликого ТОВ з іноземними інвестиціями (зовсім не Київстар чи Проктер енд Гембл).
Так от, всю кризу аж до січня 2011 року у нього була зарплата $ XX,000 на місяць (не вказую точну цифру, щоб вберегти читачів від сердечних та психічних розладів ). З січня йому з/п урізають наполовину... (бо чомусь думають, що в нього вона надто висока) .
Як ви здогадуєтесь, це дуже образило гідність нашого героя <:( . Тому, його план - не полишаючи поточної роботи, знайти іншого іноземного інвестора і "укатати" запустити бізнес в Україні під його керівництвом. І я дуже вірю, що в нього все вийде...
Підводимо риску. У мене дуже вузьке коло спілкування - не більше 30 людей. Серед них немає депутатів чи чиновників чи їх родичів. Але серед них є троє, які підтверджують, що у цей важкий час дороге житло має покупців.
Нікого ні за що не агітую (хіба можна тут когось переконати? ). Але якщо ви оглянетесь навколо, то серед своїх знайомих обовязково знайдете когось, хто навіть зараз відгрібає баблос великою лопатою...
Шановний, ви вважаєте своє житло на Троєщіні дорогим? Воно дороге тільки в вашій уяві, але ж на нього не претендують дійсно багаті особи, це звичайне житло для звичайної сім"ї, і воно дуже дороге!
І ще, в мене приблизно 500 знайомих, яких я бачу кожен день. Так от, середній доход в них десь 1 500 у.о. Відсотків 20 з них має своє житло (чи куплене в кращі часи, чи подароване бабусею, чи приватизоване), десь 40% теж мають "своє" житло (куплене в "кращі" часи в іпотеку), і 40% "відкладеного попиту"... А відкладений він зовсім не тому, як кажуть забудовники, із за дефіциту якісного житла, а із-за неможливості його купити по таким цінам...
Nall
N
Старожил
868
28 квітня 2010
19 січ 2011 07:43
Цитата:Иными словами: если снизить цены на жилье В ДВА РАЗА, то оно перестанет быть фантастически недоступным и станет просто охрененно дорогим.
В яблочко
Исходя из текста он обычный продавец, возможно кредитчик
AD2009
Старожил
807
29 жовтня 2010
19 січ 2011 07:58
Цитата:
Исходя из текста он обычный продавец, возможно кредитчик
Нечемно говорити про присутніх в третій особі. Я зовсім нє обичний продавєц - а звичайний собі службовець.
На форумах, як правило не пишу. Просто зараз захворів - от і сижу біля компьютера. Скоро видужаю і попрощаюсь... Хто тоді буде вас розважати?
Anonymous
19 січ 2011 08:05
Цитата «Иными словами если снизить цены на жилье В ДВА РАЗА, то оно перестанет быть фантастически недоступным и станет просто охрененно дорогим.»
Это позиция человека, у которого кроме денег за душой больше ничего нет.
У тех, у кого есть недвижимость, взгляды совершенно другие.
Для большинства их жилье доступно. Продал одну недвижимость, купил другую. Из центра переезжает на окраину. С окраины – в город-спутник или в областной центр. Из областного центра в райцентр или в село. Улучшая при этом жилищные условия.
На параллельных ветках советуют менять мешки с сахаром или с картошкой на недвижимость.
А вы все деньги и деньги. Не в деньгах счастье. Разумеется, если есть недвижимость в Киеве. Или гора мешков сахара на складе. Или земля в пригородной зоне.
Если же ничего этого нет, то жилье очень дорогое.
Это позиция человека, у которого кроме денег за душой больше ничего нет.
У тех, у кого есть недвижимость, взгляды совершенно другие.
Для большинства их жилье доступно. Продал одну недвижимость, купил другую. Из центра переезжает на окраину. С окраины – в город-спутник или в областной центр. Из областного центра в райцентр или в село. Улучшая при этом жилищные условия.
На параллельных ветках советуют менять мешки с сахаром или с картошкой на недвижимость.
А вы все деньги и деньги. Не в деньгах счастье. Разумеется, если есть недвижимость в Киеве. Или гора мешков сахара на складе. Или земля в пригородной зоне.
Если же ничего этого нет, то жилье очень дорогое.
vov4ick
Постійний користувач
283
25 вересня 2010
19 січ 2011 08:55
Цитата:
Є в мене інший знайомий - іноземець, спец по продажу нерухомості в своїй країні. Так от, він наїзжає в Україну і консультує київських забудовників про те, як ефективно продавати їхні квадратні метри: від того, яким повинен бути запах в salesroom до вигляду будівельного майданчику та хто що провинен говорити потенційному покупцю...
Я прошу прощения, но запах розлагающегося тела РН замаскировать освежителем воздуха не возможно.
vov4ick
Постійний користувач
283
25 вересня 2010
19 січ 2011 08:59
Цитата:Хто тоді буде вас розважати?
Тут как мёдом помазано... один растишка с заскочил.. второй. Самое интересное, что наверное они проходили тренинг "для успешных риэлторов" в одного и того же, т.к. последовательность действий один в один.
Старожил
521
23 жовтня 2009
19 січ 2011 11:22
Цитата:
Скажіть будь-ласка, скільки, на Вашу думку, людей в Києві отримують зарплату хх000 доларів на місяць?
А також з цієї маси - скільки хочуть переїхати на Троєщину, вул. Данькевича, моноліт без оздоблення? Чи купити таку квартиру у інвестора (у Вас) задля інвестицій? Чи хоча б взагалі знають про існування Троєщини?
Не подумайте, що хочу Вас образити - мені дійсно цікаво.
Якщо хочете - перефразую запитання - кого Ви бачите покупцем своєї квартири? Так би мовити накресліть мені таргет-групу.
А з приводу зарплатні - повірте, на ПроктерАндГембл і т.д. давно вже топ-менеджмент не має таких прибутків.
Знаєте, яка зарплатня у директора виробничого підприємства у Києві? Від 1500 До 5000 доларів.
Я не заперечую можливість інсування зарплати хх000 долларів, але, якщо вона існує, людей з такими зарплатами 0,0ХХ% і на вартість монолітів на Троєщині на сьогодні вони не впливають. А тим більше на вартість економ-класу, якого, за Вашим твердженням, в Києві більше 80% і який власне і створює основний вплив на формування цін.
PS. Порадьте своєму знайомому із зв'язками у Европі сидіти тихенько - краще ворого хорошого. Забагато таких хитрунів я бачив останнім часом, які не могли змиритися із зниженням доходів і лишилися взагалі ні з чим.
AD2009
Старожил
807
29 жовтня 2010
19 січ 2011 11:27
Послухайте, забудьте Ви про моноліт на Троєщині. Якщо захочу його продати, то зроблю це в будь-який момент, трохи скинувши ціну. Якщо цікаво, по цьому будинку таргет група - житель Троєщини чи некиянин, який має 75+ тис долл заощаджень + стару квартиру.
Anonymous
19 січ 2011 11:38
продать зараз неможливо...Хоч медом помажеш і в попу поцілуєш. Олені стали розумні, розсудливі, зняли собі галявину у лісі і показують усім продавцям великий болтик
Владимир Коломейко
Ветеран
5 478
25 січня 2011
19 січ 2011 11:54
Цитата:
Тут как мёдом помазано... один растишка с заскочил.. второй. Самое интересное, что наверное они проходили тренинг "для успешных риэлторов" в одного и того же, т.к. последовательность действий один в один.
Вы полагаете, что на Домике могут выступать лишь адепты веры в снижение цен?
Каждый волен следовать своей вере. Или колебаться в своих сомнениях.
Изгонять инакомыслящих (только лишь потому, что у них иные взгляды и устремления) – не правильно. Тогда это будет не форум, а политический митинг.
Если человек не нарушает правила общения, не пытается унизить других, то имеет такое же право приводить свои взгляды и аргументы, как и «хомяки». На то и форум, чтобы были разные мнения и споры.
- - - - - - - - - -
«Хомяки» стремятся повлиять на общественное мнение, вновь и вновь повторяя одни и те же тезисы?
- Стремятся. И Домик им в этом помогает, предоставляя трибуну и обеспечивая достаточно обширную аудиторию..
Потому (ИМХО) обязаны предоставить слово оппонентам «хомяков» (а при необходимости, даже защитить их от личностных нападок). Например, таких, как предположения о том, что кто-то из них ходил на курсы «для успешных риэлторов». Вряд ли у Вас есть об этом информация, потому и не стоит делать подобных публичных предположений.
ИМХО. Если у человека есть дорогостоящая недвижимость, которая дешевеет (а кроме недвижимости больше ничего нет), то он и без всяких курсов найдет аргументы почему недвижимость должна быть в цене.
- - - - - - - - -
Что же касается учебы риэлторов, то их, насколько я знаю, учат тому, как сблизить позиции продавца и покупателя.
Учитывая, что у подавляющего большинства покупателей денег не хватает, основной способ сближения – убедить продавца снизить цену. Вот этому и учат.
Dolphin
Старожил
521
23 жовтня 2009
19 січ 2011 11:54
Цитата:
Послухайте, забудьте Ви про моноліт на Троєщині. Якщо захочу його продати, то зроблю це в будь-який момент, трохи скинувши ціну. Якщо цікаво, по цьому будинку таргет група - житель Троєщини чи некиянин, який має 75+ тис долл заощаджень + стару квартиру.
Дякую. Забув.
А з приводу кількості людей, що заробляють ХХ000 доларів?
І яким чином вони на сьогодні впливають на ринок нерухомості?
Anonymous
19 січ 2011 11:58
Дорогой Владимир, не надо обольщаться на тему уникальности Домика - трибуну для "хомяков" на сегодняшний день предоставляют практически все вменяемые финансовые форумы страны, и в отличии от Домика, растишки себя чувствуют на них далеко не так вольготно.
Что до вашего заявления
"«Хомяки» стремятся повлиять на общественное мнение, вновь и вновь повторяя одни и те же тезисы?
- Стремятся.(С)
то не надо перекручивать.
Хомяки не повторяют тезисы, а анализируют РЕАЛЬНУЮ ситуацию на рынке недвижимости, причем аргументов в пользу их позиции с каждым днем все больше и больше.
Растишки - же в отличии от них, за неимением аргументов в пользу своей, как правило прибегают к откровенной лжи, манипуляциям и перекручиваниям.
Дорогой Владимир, вас история репрессий Домика по отношению к хомякам ничему не научила? Хотите занести растишек в "Красную книгу"?
Да ради бога!
Есть масса адекватных ресурсов, где у оппонентов абсолютно равные права.
Что до вашего заявления
"«Хомяки» стремятся повлиять на общественное мнение, вновь и вновь повторяя одни и те же тезисы?
- Стремятся.(С)
то не надо перекручивать.
Хомяки не повторяют тезисы, а анализируют РЕАЛЬНУЮ ситуацию на рынке недвижимости, причем аргументов в пользу их позиции с каждым днем все больше и больше.
Растишки - же в отличии от них, за неимением аргументов в пользу своей, как правило прибегают к откровенной лжи, манипуляциям и перекручиваниям.
Дорогой Владимир, вас история репрессий Домика по отношению к хомякам ничему не научила? Хотите занести растишек в "Красную книгу"?
Да ради бога!
AD2009
Старожил
807
29 жовтня 2010
19 січ 2011 12:04
Цитата:
А з приводу кількості людей, що заробляють ХХ000 доларів?
І яким чином вони на сьогодні впливають на ринок нерухомості?
Може повторюсь, але я ділю ринок натроє:
А) старе житло - з перспективою зниження цін на 5-10% щорічно.
Б) нове економ житло (гарненькі панельні) - приблизний баланс попиту та пропозиції (цінова стабільність) і
В) нове якісне житло (київські моноліти) - його хочуть 90% киян (але мало хто має стільки грошей без кредиту...). Я б навіть сказав, що його хочуть мати 90%+ всіх жителів України. Втім, це найменша категорія - будують мало, на вторинному ринку майже нема. ДУмаю, на нього ціни будуть рости на 5-7% щорічно (тільки не кидайтесь лайном ).
До питання. В будь-який час (навіть в кризу) є люди, кому нікуди дівати гроші... У них є депозити, дачі і.т.д. От вони й купляють моноліти. Навіть зараз. Це так само, як зараз в Америці хтось купляє акції на біржах...
Anonymous
19 січ 2011 12:11
AD2009 писал(а)
"Втім, це найменша категорія - будують мало, на вторинному ринку майже нема. ДУмаю, на нього ціни будуть рости на 5-7% щорічно "(С)
Еще раз
Озвучьте, будь ласка, хотя-бы пару адресов и цены на сегодняшний день на це саме житло.
Я не прошу аргументов - как мы уже выяснили аргументировать свои "прогнозы", помимо предположений, вы ничем не можете.
Но, надеюсь, хотя-бы озвучить цены вам по силам?
"Втім, це найменша категорія - будують мало, на вторинному ринку майже нема. ДУмаю, на нього ціни будуть рости на 5-7% щорічно "(С)
Еще раз
Озвучьте, будь ласка, хотя-бы пару адресов и цены на сегодняшний день на це саме житло.
Я не прошу аргументов - как мы уже выяснили аргументировать свои "прогнозы", помимо предположений, вы ничем не можете.
Но, надеюсь, хотя-бы озвучить цены вам по силам?
AD2009
Старожил
807
29 жовтня 2010
19 січ 2011 12:27
Будь ласка, це, наприклад, житлові комплекси "Времена года" та "Park Avenue". Ціни там 1,800-2,200 за метр.
Є моноліти і на масивах, з ціною від 1,300 за метр. Це готові. В процесі будівництва можна знайти нижче - але це ризики...
Є моноліти і на масивах, з ціною від 1,300 за метр. Це готові. В процесі будівництва можна знайти нижче - але це ризики...
Irenika
I
Ветеран
1 026
10 січня 2007
19 січ 2011 12:34
Говорите, что
и при этом
Так какие ресурсы Вас все-таки больше устраивают?
Помню в 2007 году на этом форуме была противоположная ситуация... Больше "доставалось" как раз нынешним "хомякам" от "растишек". А политика модерства тогда была жестче: "растишек" за переход на личности чаще банили, чем сейчас "хомяков". ИМХО, конечно.
Цитата:
и при этом
Цитата:
трибуну для "хомяков" на сегодняшний день предоставляют практически все вменяемые финансовые форумы страны, и в отличии от Домика, растишки себя чувствуют на них далеко не так вольготно
Так какие ресурсы Вас все-таки больше устраивают?
Помню в 2007 году на этом форуме была противоположная ситуация... Больше "доставалось" как раз нынешним "хомякам" от "растишек". А политика модерства тогда была жестче: "растишек" за переход на личности чаще банили, чем сейчас "хомяков". ИМХО, конечно.
AD2009
Старожил
807
29 жовтня 2010
19 січ 2011 12:42
Якщо ми вже заговорили про нове житло, то звертаю увагу, що наш уряд, дуже піклуючись про добробут громадян, з 1.1.2011 увів 5% податок на продаж житла (коли воно було у власності менше 3х років).
Це, в першу чергу, б'є по операціях продажу нового житла його інвесторами. Хто заплатить ці 5%? Відповідь обидва - інвестор і покупець... От вам і перша ознака "здешевшання" житла "вже сьогодні" новим урядом.
Це, в першу чергу, б'є по операціях продажу нового житла його інвесторами. Хто заплатить ці 5%? Відповідь обидва - інвестор і покупець... От вам і перша ознака "здешевшання" житла "вже сьогодні" новим урядом.
Каталог відгуків про будинки Києва
Знайдіть свій будинок та розкажіть про нього. Що подобається, а що ні? Допоможіть тим хто шукає житло
Детальніше
- ЖК Причал 8 | ИнтерГал-Буд | ул. Канальная, 821.11158
- ЖК На Озерній | Атлант | Новосілки, вул. Озерна21.11973
- ЖК Рихерт & Парк | A Development | ул. Кирилловская, ул. Нижнеюрковская21.11100
- ЖК Silver House | Сильвер Хаус | Спецжитлофонд | Голосеевский пр, 7421.112 193
- Жилой квартал Rybalsky | Рыбальский | SAGA, Perfect Group | ул. Набережно-Рыбальская 3,921.111 323
- ЖК Sense City | Сенс Сіті | Prostir | Софіївська Борщагівка, вул. Соборна, 77а20.1120
- ЖК Montreal House | Монреаль | Cityconsult Development | ул. Антоновича, 102у20.11533
- ЖК Отрада | Киевгорстрой, bUdCapital | пр. Отрадный, 93/220.112 739
- ЖК Dibrova Park | Диброва Парк | IB Alliance | ул. Северо-Сырецкая20.111 977
- ЖК Welcome Home на Стеценко | Фундамент | ул. Стеценко, 7519.115 840
- Альтернативне живлення для орендарів, хто кому винен?21.1110
- Чи варто зараз купувати нерухомість?20.113 829
- Альтернативне живлення для орендарів, хто кому винен?19.112
- Дно рынка недвижимости и влияющие факторы17.1115 233
- Инвестиции в недвижимость - лучший вариант инвестирования?17.11145
- Продаж квартири з прописаним дітьми11.114
- Найкращий район Києва29.101 682
- Квартира не відповідає плануванню. Які права я маю, з чого починати діалог з забудовником?20.083
- Кому принадлежат инженерные сети в доме?20.0718
- Дорожки на участке15.1124
- Патріотичні картини як символ національної ідентичності в сучасному інтер’єрі26.101
- Как подобрать кухонную мебель15.104
- Выбор гранитной мойки04.1030
- Как я подбирал на свою кухню разную утварь01.101
- Лифт в частном доме01.104
- Украинская дизайн-студия Yakusha design30.093
- Де ви замовляли послугу 3-д дизайну інтер'єру?23.073
- Бассейн во дворе07.0517
- ЖК "Ріверсайд", Рівне, вул. Небесної Сотні, 66 - "DBN"27.10142
- ЖК Стандарт | Стандарт Буд | Полтава, вул. Великотирнівська, 9а18.093
- ЖК "Северный", Чернигов, пр. Мира - "Атлант"21.0811
- ЖК Прохоровський квартал05.081
- ЖК Artville | Артвиль | Zezman | Одесса, 7 км Овидиопольской дороги29.0526
- ЖК "Зелений двір", Івано-Франківськ, вул. Тисменицька23.048
- Твердотопливный котел и расходы на отопление21.1120
- Из чего построить дом05.1197
- Бачок унитаза15.101
- Интересует подключение бойлера косвенного нагрева Tesy BiLight 100R S в систему отопления тепловым насосом(ТН)08.101
- Перчатки08.102
- Терміново куплю! Балон з гексафторидом сірки SF6 чистоти 99,9% V=72 кг20.091
- Схема підключення ледлюстри20.081
- Как правильно выбрать бойлер. Отзывы о бойлерах18.08434
- Замена вентиляции в квартире15.085
- Весільний салон Новіас10.111
- Продаж спецодягу06.112
- Коврики от DarianA - уют и комфорт в вашем доме06.101
- Duomed - медична клініка у Львові30.091
- Послуги з будівництва стаціонарних басейнів09.092
- А что смотрим?02.09477
- Пол, тёплый пол, паркет, ламинат, плитка. Продажа напольных покрытий06.0832
- Что подарить мужчине?02.08349
- Послуги Електрика Кам'янець-Подільський13.071
Всі звіти про надійність новобудов безкоштовно
Обирайте новобудову в каталозі Білдконтролю та отримуйте звіт про її надійність. Це корисно.
Детальніше