Дно 2, быть или не быть?
sashaa250174
s
Постійний користувач
273
03 січня 2010
21 трав 2010 11:07
Цитата:
не законопроект а театр абсурда, кто имеет валютную выручку - коэфф. резервирования по кредитам 7%, а кто не имеет - 3%. Это писец, просто дауны.

buyer2010
b
Новачок
8
20 травня 2010
21 трав 2010 11:44
Волонтеру
Можна погодитися, що інвестиції у закордоннму нерухомість це вигідна справа. Але я не інвестор, який розраховує через якийсь час заробити або прийнаймні убезпечити від обезціення свої грошові активи. Я покупець, якому потрібен дах над головою в конкретному місці і на довгий час.
Щодо "моїх ріелторів", то вони такі самі мої, як і Ваші
. Просто передаю ту інформацію, яку від них почув.
Не маю жодного бажання піддавати сумніву Ваші цифри про кількість угод за квітень. Також не знаю, в якому ціновому сегменті укладається найбільше угод купівлі-продажу. І мене це, щиро кажучи, мало цікавить по одній єдиній причині - після особистого детального ознайомлення з наявною пропозицією за важливими для МЕНЕ (наголошую) параметрами, цей вторинний ринок у вигляді старого житлового фонду мене просто перестав цікавити. Тим, що "кількість угод тільки у цьому сегменті вторинки (40-50 тисяч доларів за об'єкт) майже у 3 рази більше ніж розповідає про свій рівень продаж президент Київміськбуд В. Можар" абсолютно не переймаюсь. Хай навіть в 10 разів буде, мені це глибоко байдуже. А чи в дупі первинка, чи в якомусь іншому місці - це все лірика.
Переді мною був вибір - або однокімнатна в панельці (чешка, БПС або ще щось із 70-80их рр.) у досить посередненькому стані у тих районах, що мене цікавлять, з обовязковим наступним капітальним ремонтом під себе за 65-68 тис. (з урахуванням усіх супровідних виплат) або однокімнатна без оздоблення у новобудові зі здачею у цьому році за 66 тис.
Я свій вибір зробив. Нікого агітувати і переконувати не збираюся, у кожного є достатньо сірої речовини в голові, аби прийняти власне зважене рішення.
Можна погодитися, що інвестиції у закордоннму нерухомість це вигідна справа. Але я не інвестор, який розраховує через якийсь час заробити або прийнаймні убезпечити від обезціення свої грошові активи. Я покупець, якому потрібен дах над головою в конкретному місці і на довгий час.
Щодо "моїх ріелторів", то вони такі самі мої, як і Ваші

Не маю жодного бажання піддавати сумніву Ваші цифри про кількість угод за квітень. Також не знаю, в якому ціновому сегменті укладається найбільше угод купівлі-продажу. І мене це, щиро кажучи, мало цікавить по одній єдиній причині - після особистого детального ознайомлення з наявною пропозицією за важливими для МЕНЕ (наголошую) параметрами, цей вторинний ринок у вигляді старого житлового фонду мене просто перестав цікавити. Тим, що "кількість угод тільки у цьому сегменті вторинки (40-50 тисяч доларів за об'єкт) майже у 3 рази більше ніж розповідає про свій рівень продаж президент Київміськбуд В. Можар" абсолютно не переймаюсь. Хай навіть в 10 разів буде, мені це глибоко байдуже. А чи в дупі первинка, чи в якомусь іншому місці - це все лірика.
Переді мною був вибір - або однокімнатна в панельці (чешка, БПС або ще щось із 70-80их рр.) у досить посередненькому стані у тих районах, що мене цікавлять, з обовязковим наступним капітальним ремонтом під себе за 65-68 тис. (з урахуванням усіх супровідних виплат) або однокімнатна без оздоблення у новобудові зі здачею у цьому році за 66 тис.
Я свій вибір зробив. Нікого агітувати і переконувати не збираюся, у кожного є достатньо сірої речовини в голові, аби прийняти власне зважене рішення.
customer

Ветеран
1 149
11 лютого 2007
21 трав 2010 11:47
Цитата:
сегодня с утра бубнят по УБР что 3 миллиона украинцев не погашают взятые ранее кредиты...может они хотят за счет новых заемщиков увеличить свою долю в укронедвиге?...

Maryan

Користувач
48
17 вересня 2008
21 трав 2010 11:55
Цитата:
не законопроект а театр абсурда, кто имеет валютную выручку - коэфф. резервирования по кредитам 7%, а кто не имеет - 3%. Это писец, просто дауны.
По ходу, надеются влошить людей на кредитах по второму разу.
До чего же экстравагантно.

foxtrot

Ветеран
1 538
20 квітня 2010
21 трав 2010 12:20
Цитата:
Ув. Фокстрот !!! Какова цена (метраж, район) вашей покупки ?
И время ?
4к 130 м, 7500/м2, 29 января. торопился, т.к. дом сдавали и сразу после сдачи цены выросли. и, честно говоря, после сдачи (хоть квартир оставалось немного) продались не все.
foxtrot

Ветеран
1 538
20 квітня 2010
21 трав 2010 12:23
Цитата:
Волонтеру:
Щодо "моїх ріелторів", то вони такі самі мої, як і Ваші. Просто передаю ту інформацію, яку від них почув.
и абсолютно правильно

foxtrot

Ветеран
1 538
20 квітня 2010
21 трав 2010 12:34
Цитата:
тыхо, работает каманда праффисианалав
Волонтёр
В
Ветеран
1 324
02 вересня 2009
21 трав 2010 12:45
Цитата:
Не маю жодного бажання піддавати сумніву Ваші цифри про кількість угод за квітень.
Це не мої цифри. Це дані які надують учасники ринку на інформресурсах.

Цитата:
Хай навіть в 10 разів буде, мені це глибоко байдуже. А чи в дупі первинка, чи в якомусь іншому місці - це все лірика.
Для кого лірика - для забудовників це питання життя. У них товару подібного до Вашого (однокімнатних) мабуть вже більше 7500 назбиралося у вже зданих в експлуатацію домах. Та до 5000 однокімнатних на руках у перекупників. Та ще мабуть на підході у цьому році десь зо 3000 однокімнатних. Всю цю халтуру треба ж комусь продавати. Адже не всі поодинокі покупці первинки згодні переплачивати за полуфабрикати. Тож і намагаються забудовники полякати нечислених потенційних покупців покупців с кешем своїми старими гаслами " Купуй, бо не встигнеш". Інколи це в них виходить, але у порівнянні з наявним товаром дуже рідко

Цитата:
А що на Позняках є чешки?

Зробили вибір і добре. У схемі придбання нічого цікавого не помітили? Який Ви вже були клієнт "первинного" ринку?
foxtrot

Ветеран
1 538
20 квітня 2010
21 трав 2010 13:02
Цитата:
Це не мої цифри. Це дані які надують учасники ринку на інформресурсах.
надують - неслучайная очепятка?

Волонтёр
В
Ветеран
1 324
02 вересня 2009
21 трав 2010 13:13
Цитата:
надують - неслучайная очепятка?
Спасибо.
Это ошибка. Следует читать - "надають".
А надувают участников рынка когда говорят, что в одной частной нотариальной конторе в один день пятнадцать сделок было.

buyer2010
b
Новачок
8
20 травня 2010
21 трав 2010 13:25
Цитата:
А що на Позняках є чешки?
Зробили вибір і добре. У схемі придбання нічого цікавого не помітили? Який Ви вже були клієнт "первинного" ринку?
Відсилаю Вас до свого першого повідомлення - готове житло я шукав на Оболоні і на Дарниці між Лівобережною і Чернігівською.
Схема придбання? Переуступка від інвестора, який забив квартиру ще на стадії котловану. Розрахунок з ним, отримання відповідного документу на руки. Розрахунок із забудовником за неоплачену площу квартири. Отримання на руки документу на всю площу квартири.
Не зовсім зрозумів питання "Який Ви вже були клієнт "первинного" ринку?" Від забудовника на цій стадії в продажі була одна двокімнатна квартира. Все інше - у покупців та інвесторів на кшталт мого. Процентне співвідношення не назву.
foxtrot

Ветеран
1 538
20 квітня 2010
21 трав 2010 13:32
Цитата:
Спасибо.
Это ошибка. Следует читать - "надають".
А надувают участников рынка когда говорят, что в одной частной нотариальной конторе в один день пятнадцать сделок было.
во-первЫх строках хочу сказать, что я с самого начала подчеркнул, что статистику я приводить не могу, и что это было единичное наблюдение, но сделанное собственными глазами. может, это была флуктуация - не знаю, но что увидел, о том и написал

Alias2

Ветеран
3 158
19 січня 2009
21 трав 2010 15:22
А тем временем риэлторский бизнес растет как на дрожжах! От клиентов нет отбоя!

foxtrot

Ветеран
1 538
20 квітня 2010
21 трав 2010 15:27
Цитата:
404 нот фаунд <:[ а что там на картинке?
Волонтёр
В
Ветеран
1 324
02 вересня 2009
21 трав 2010 15:37
Цитата:
Відсилаю Вас до свого першого повідомлення - готове житло я шукав на Оболоні і на Дарниці між Лівобережною і Чернігівською.
Схема придбання? Переуступка від інвестора, який забив квартиру ще на стадії котловану. Розрахунок з ним, отримання відповідного документу на руки. Розрахунок із забудовником за неоплачену площу квартири. Отримання на руки документу на всю площу квартири.
Не зовсім зрозумів питання "Який Ви вже були клієнт "первинного" ринку?" Від забудовника на цій стадії в продажі була одна двокімнатна квартира. Все інше - у покупців та інвесторів на кшталт мого. Процентне співвідношення не назву.
Дякую.
Дуже цікава кухня в КГС. Хтось "забиває" віртуальні метри на стадії котловану, у той саме час коли ці віртуальні ще об'єкти були у 2008 році у КГС у продажу - 1к по курсу того часу за 2200 доларів за кв. метр
Майданчик ----Кімнат--- Площа,--------------м²---- --Вартість--- Завершення будівництва ---Термін 100%оплати---- Примітки
ж/б N 6,
карк-моноліт--- 1 ---50.72 22.1 12.07-----9200 ---538950.72--- 01.12.09--- 30.09.09------- ккв=1,155, без опорядж .
[attachment=0]____________1.07.08_______ _6_____________________________.htm[/att achment]
У мене таке враження, що якимсь чином сам КМБ у себе ці метри і забивав, та до статистики продаж вони не входили. Бо якби у Вашого інвестора була б реальна покупка, то вона би була зарахована до продаж 2008 року. Тоді б усі "забиті" об'экти входили б до кількості продаж КМБ у 2008. І було б у КМД в 2008 році стільки ж продаж скільки було у 2007 (приблизно 3500 - “Київміськбуд” обіцяв виставити на реалізацію десь 4000 тис. квартир. Ми цю програму закінчуємо. До 3500 тис. квартир уже продали" //www.kreschatic.kiev.ua/ua/3204/art/119 7405643.html ). Та Можар би не пускав сльозу, що кількість продаж у 2008 стало у 2 рази менше ніж у 2007. //mycityua.com/city/2008/09/19/090612.ht ml
Понятное дело, что и мы потеряли темпы. Если сравнить по привлечению инвестиций, то поступление средств уменьшилось на 50%. А объемы строительства, выполнение работ собственными силами уменьшилось в объемах на 30%.
Схоже, що всі балачки Київміськбуд про майже усі викуплені у них квартири на момент сдавання будинку в експлуатацію банальний блеф.

В субботу, 12 декабря жилой фонд Киева увеличился сразу на пять домов. Компания "Киевгорстрой" ввела в эксплуатацию здания на жилых массивах Осокорки, Позняки, Троещина. В новых домах побывал корреспондент ЛІГАБізнесІнформ.
Как сообщил журналистам председатель правления - президент холдинга "Киевгорстрой" Петр Шилюк, это последние массивы, застройку которых заканчивает компания в столице: "Мы достроим жилой массив Троещину, Осокорки-6 и дальше будем уже строить по одному- два дома".
На сегодняшний день, по данным компании, практически все квартиры в домах выкуплены. Цена квадратного метра в введенном в эксплуатацию доме составляет около 9 тыс.грн.
foxtrot

Ветеран
1 538
20 квітня 2010
21 трав 2010 15:47
Цитата:
был Благовест - стал баклажан ))))))))))))))
foxtrot

Ветеран
1 538
20 квітня 2010
21 трав 2010 15:57
Цитата:
Дуже цікава кухня в КГС....
то, что раньше называлось "торговлей из-под прилавка" и приводило к искусственному дефициту, сегодня называется "маркетинг"

Мда
М
Постійний користувач
332
06 березня 2008
21 трав 2010 16:25
Рынок недвижимости Украины сразила лихорадка
[/quote]Рынок недвижимости в Украине еще ожидает волна коррекции, и его будет лихорадить еще пять-семь лет.
«Рынок еще будет лихорадить пять-семь лет. И ни о каком еще восстановлении рынка и его позитивном развитии не приходится», — цитирует «Интерфакс-Украина» заявление директора по развитию девелоперской компании Stokman (Киев ) Сергея Овчинникова.
«На наш взгляд, как девелопера, нас еще ждет волна коррекции. И в первую очередь, из-за того, что слишком большое количество компаний, слишком большое количество инвесторов зашли в рынок в период подъема и сейчас не имеет возможности из него выйти. Нас еще ждет волна банкротства, слияний и поглощений», — пояснил он.
Вместе с тем он считает, что украинскому рынку недвижимости не стоит ожидать прихода крупного западного капитала, так как сегодня западным инвесторам выгоднее вкладывать свои средства в свои рынки и нести при этом меньшие риски.
С.Овчинников выделил четыре основных направления рынка недвижимости, наиболее привлекательные для инвестирования. Среди них он назвал рынок экономичного малогабаритного жилья; рынок торговых центров; супер- и гипермаркеты, DIY; а также инфраструктура туристического бизнеса и гостиницы. «Сейчас есть инвестиционный спрос только на готовые объекты, работающие, генерирующие доход», — добавил он.
Комментируя ситуацию на земельном рынке С.Овчинников отметил, что «стоимость земли падает и будет продолжать падать». «Реальную стоимость земли сегодня можно определить только как производную от денежного потока проекта, который может быть на ней построен», — добавил он
[/quote]Рынок недвижимости в Украине еще ожидает волна коррекции, и его будет лихорадить еще пять-семь лет.
«Рынок еще будет лихорадить пять-семь лет. И ни о каком еще восстановлении рынка и его позитивном развитии не приходится», — цитирует «Интерфакс-Украина» заявление директора по развитию девелоперской компании Stokman (Киев ) Сергея Овчинникова.
«На наш взгляд, как девелопера, нас еще ждет волна коррекции. И в первую очередь, из-за того, что слишком большое количество компаний, слишком большое количество инвесторов зашли в рынок в период подъема и сейчас не имеет возможности из него выйти. Нас еще ждет волна банкротства, слияний и поглощений», — пояснил он.
Вместе с тем он считает, что украинскому рынку недвижимости не стоит ожидать прихода крупного западного капитала, так как сегодня западным инвесторам выгоднее вкладывать свои средства в свои рынки и нести при этом меньшие риски.
С.Овчинников выделил четыре основных направления рынка недвижимости, наиболее привлекательные для инвестирования. Среди них он назвал рынок экономичного малогабаритного жилья; рынок торговых центров; супер- и гипермаркеты, DIY; а также инфраструктура туристического бизнеса и гостиницы. «Сейчас есть инвестиционный спрос только на готовые объекты, работающие, генерирующие доход», — добавил он.
Комментируя ситуацию на земельном рынке С.Овчинников отметил, что «стоимость земли падает и будет продолжать падать». «Реальную стоимость земли сегодня можно определить только как производную от денежного потока проекта, который может быть на ней построен», — добавил он
buyer2010
b
Новачок
8
20 травня 2010
21 трав 2010 16:58
"Дуже цікава кухня в КГС"
Однозначно, до цивілізованого ринку нам ще дуже далеко
Однозначно, до цивілізованого ринку нам ще дуже далеко
Сохатый

Користувач
25
05 липня 2009
21 трав 2010 17:33
Цитата:
Это типа Блоговест выехал оттуда?

Купуй квартиру на Domik.ua
Широкий вибір квартир від власників, забудовників та ріелторів
Детальніше
- ЖК Crystal Avenue | НоваБудова | Петропавлівська Борщагівка, вул. Оксамитова, 918.0770
- ЖК Щасливий Grand | НоваБудова | Софіївська Борщагівка, вул. Яблунева, 3а18.073
- ЖК Creator City | Креатор-Буд | Київ, вул. Дегтярівська, 17-1917.07524
- ЖК Синергія Сіті | Ірпінь, вул. О. Кобилянської (Достоєвського), пров. Озерний17.07221
- ЖК Dnipro Island | Дніпро Айленд | Креатор-Буд | Київ, Дніпровська Набережна, 16А17.0721
- ЖК Atmosfera Life | Вишневе, вул. Європейська17.075
- ЖК Варшавський 3 | Stolitsa Group | Київ, просп. Європейського Союзу (Правди)17.073
- ЖК Синергія Київ | вул. Івана Кочерги, 17а17.0742
- Житловий квартал Еврика | Київ, вул. Академика Глушкова17.0722 490
- Житловий квартал Патріотика | Осокорки, вул. Бориса Гмирі, вул. Колекторна17.0718 715
- Чи варто зараз купувати нерухомість?17.074 565
- Про агентство Атлант-А25.0620
- Допоможіть розібратись з податками08.053
- Планую оренду квартири в районі Подолу01.052
- Дно рынка недвижимости и влияющие факторы31.0315 244
- Найкращий район Києва29.031 685
- Проверяются ли на сделке доллары на плесень?10.034
- Помогите! Вопрос раздела имущества18.0120
- Альтернативне живлення для орендарів, хто кому винен?20.1212
- Болит спина13.0772
- Стоит ли покупать кофе-машину13.07154
- Декоративные элементы в интерьере. Советы и отзывы о их сочетании12.0716
- Декор окна без штор, варианты и советы12.0746
- Идеи для декора пола в квартире, ваши отзывы и мнение экспертов12.0712
- Как выбрать подходящую раковину. Отзывы о мойках и раковинах09.0746
- Выбор гранитной мойки24.0631
- Отзывы об ортопедических матрацах. Матрасы для комфортного сна04.0689
- Лифт в частном доме28.057
- ЖК Четыре Сезона | Будова | Одесса, просп. Гагарина, 1917.0710
- ЖК "Sakura", Свалява, пров. Достоєвського, 409.074
- ЖК Father | РіЕЛ | Львів, вул. Промислова, 50/5208.071
- ЖК Ріел Сіті | РІЕЛ | Львів, вул. Рудненська, 807.0750
- ЖК Велика Британія | РІЕЛ | Львів, вул. Шевченка, 1707.0750
- ЖК Manhattan | Blago developer | Івано-Франківськ, вул. Романа Левицького, вул. Ленкавського02.0514
- Блимає світло коли вмикається LED від 100w 12v блоку живлення в поєднанні з zigbee switch модулем10.072
- Капітальний ремонт +-40кв.м09.075
- Крыша дома. Отзывы о кровельных материалах06.0725
- Какой потолок лучше? Натяжной или из гипсокартона?03.077
- Какие лаки лучше всего использовать для деревянных полов?24.069
- Шумоизоляция. Отзывы о материалах для звукоизоляции19.06168
- Пластиковые окна, какие лучше - поделитесь отзывами22.05240
- Під час встановлення плати, пошкодив її шурупом. Чи можна якось її відновити?18.051
- Допоможіть вибрати бочковий перфоратор13.052
- Натяжні стелі, продаж та встановлення14.0718
- Духи, которые будут звучать дорого!13.071
- Продам видовую квартиру, г.Вышгород, ЖК "Зіркова Вежа"07.061
- Переуступлю квартиру ЖК Эврика07.061
- Детектор радона для дома, квартиры, офиса, гаража13.051
- Встановлення сонячних панелей "під ключ". Якісно, швидко, з гарантією11.051
- Своя машина или такси?29.04537
- Юридические услуги любой сложности24.043
- Продам строительный инструмент16.041

Авторський канал ріелтора в Іспанії
Знайомтесь з Бенідормом, нерухомістю та стилем життя. Новобудови регіону, аналітика, інвестиції
Детальніше