Чи варте житло в києві часу, здоровя, сил
Глупо думать про лень негативно
И надменно о ней отзываться:
Лень умеет мечтать так активно,
Что мечты начинают сбываться!
И. Губерман
Гтвщ, для тебе, на день Валентина я приберіг посилання на механізм дії Аркади, може зрозумієш принцим дії лохорону і забереш назад свої необгрунтовані заяви.
Холдинг, который лопнет
//domik.ua/mod/forum/showthread.php?t=69 66
Ну пообсмоктуй, мульку ще трохи, як смокчеш уже років ...?
Берлин. Квартира 35 м2, состоит из двух комнат. 15 тысяч евро.
Берлин. Квартира 56 м2, три комнаты. 25 тыс. евро.
Далі "аргументовану статтю" можна не читати.
Я до речі живу в новому будинку - збудованому КМБ і купленому в Аркаді, і мені твої мантри до одного місця. А ти міг жити, та не послухав тещу з дружиною, а "своїх друзів", які тобі лажу і впарили.
Щось ти заглючив, перезавантажся.
Краще розкажи детально як ти купував. Тобі менеджери з Аркади ноги не цілували?
Документи, що подаються з анкетою на отримання візи
ПРИМІТКА: Особа, що подає заяву на отримання візи, несе повну відповідальність за надання всіх необхідних документів. Тим, хто подає заяви, де не вистачає необхідних документів, може бути відмовлено у візі.
Не-туристичні візи (відвідування друзів, родини, ділові подорожі)
1. Запрошення з поясненням того, як Ви пов‘язані зі спонсором (наприклад: дядько по материнській лінії, діловий партнер, друг і т.п.), чітко сформульованої мети та тривалості Вашої подорожі. У листі також повинно бути вказано повну адресу Вашого поручителя у Великій Британії та номер його телефону.
2. Підтвердження Вашого додаткового доходу (якщо Ви його маєте). Підтвердження доходу Вашої дружини/чоловіка (якщо Ви одружені) і Ваших заощаджень (якщо Ви їх маєте). Усі довідки з банку повинні чітко вказувати суму заощаджень на теперішній час.
3. Підтвердження достатку і доходу Вашого поручителя у Великій Британії (наприклад: квитанції про зарплату, банківські довідки про стан його рахунку). Ми не цікавимося фінансовим станом Вашого спонсора, а лише прагнемо переконатися, що він спроможний сплатити певну частину витрат, пов`язаних з Вашим візитом.
4. Лист від Вашого працедавця, або безпосереднього керівника, де чітко зазначено його/її ім`я, посаду, робочу адресу та номер телефону. У листі має бути вказано строк Вашої роботи в установі, заробітну плату, посаду, мету подорожі, тривалість Вашої щорічної відпустки та передбачувану дату виходу на роботу. Необхідно вказати, чи фінансує Вашу подорож організація, в якій Ви працюєте, і якщо так, яку суму вона на це виділяє.
5. Підтвердження обігу та прибутковості Вашої компанії, що дозволяє Вам здійснити дану подорож. Реєстраційні документи української компанії та підтвердження наявності ділових контактів з компанією у Великій Британії.
6. Усі документи, що стосуються питань, вказаних у листі, виданому Вам під час попередньої відмови (відмов) у видачі візи.
7. Підтвердження бронювання готелю, оплати або передплати поїздки.
8. Підтвердження попередніх контактів зі спонсором у вигляді електронних повідомлень, листів, фотографій, телефонних рахунків та копія паспорта спонсора з підтвердженням подорожей до України (якщо такі були).
Був я ФРНі по службовій, і що? І не лякайте довгими переліками документів.
А ще можна і по студентській.
І поменше хворобливо реагуй, я розумію, коли теща каже - лопух, навіть кредита взяти не зміг, а на мене пінитися не треба. Тереби свої ліквіди, ганяючи з ними з одного обмінника до другого.
Ти зайди в Аркаду і подивись на черги за 1 і 2 к. Адже літом там метр був по 1100 у.е., а на вторинному ти і сам знаеш скільки. Та і телячих ніжностей мені не потрібно.
Ти, за скільки купив я, в Києві вже не купиш.
А що по службовій в студобщазі жив, а я думав в Холідей Інн.
Так що, пояснуй жінці про "розводілово", а в мене з чуйниками все в порядку, та і друзі мабуть кращі, рекомендували Аркаду і КМБ.
Что-то я не понял, почему Берлин вызвал иронию. Вот тут всего по Берлину полно
//ru.immostreet.com/recherche.htm? ... nn_qrypg=5
Как видим красивое качественное жилье по адекватным ценам.
Ну кто-то купил пару лет назад Киев по приемлимой цене - так чего тупо сидеть радоваться - своей трущобе что ли. Пусть посмотрит как люди живут,а не гондурасцы.
И вообще считаю, что тот, кто считает текущие цены на Киев - нормальными попросту сам ненормален. Да в Киеве пол-жилфонда такие - что само проживание в нем - это унижение человеческого достоинства.
А цены - это украинский менталитет - НИЩАЯ ТУПОСТЬ И СЕРОСТЬ - вот они -то и покупают по текущим ценам.
А в Германии - у людей как-то побольше достоинства.
Вы когда на заборе читате - тоже всему верите?
Знаете, есть поговорка такая у преферансистов "кто пишет, тот и выигрывает".
Все просто этими цыферками давно и небезуспешно промывают мозги всем тем, кто должен платить, только потому, что это им (промывающим) выгодно. Вот и все! Надули пузырь, теперь в стороны разбегаются, чтобы не зацепило, а то ведь лопается уже.
Я зрозумів, по аналогії domik.ua (і небуде).
Як судно незовете, так воно і попливе. Ги-ги.
Щодо цін, то як говорили раніше
"то о чем так давно говорили большевики- сбылось"
- ЖК Polaris Home & Plaza | Полярис | Perfect Group, Citex Development | ул. Семьи Кульженков, 2225.11488
- ЖК GL Club | Green Life | Ірпінь, вул. Лисенка, 2125.1114
- ЖК Трояндовий | Бровары, ул. Фельдмана, ул. Трояндова25.11710
- ЖК На Озерній | Атлант | Новосілки, вул. Озерна25.11989
- ЖК А12 | УСК | Бровары, ул. Олимпийская, 12а25.113 075
- ЖК Рихерт & Парк | A Development | ул. Кирилловская, ул. Нижнеюрковская24.11102
- ЖК Оболонский бриз | ИнжПромБудСервис | Оболонский проспект, 30а24.112 953
- ЖК Причал 8 | ИнтерГал-Буд | ул. Канальная, 823.11159
- ЖК Деснянский | ДБК-Житлобуд | ул. Электротехническая, 4322.11446
- ЖК Dibrova Park | Диброва Парк | IB Alliance | ул. Северо-Сырецкая22.111 979
- Альтернативне живлення для орендарів, хто кому винен?21.1110
- Чи варто зараз купувати нерухомість?20.113 829
- Альтернативне живлення для орендарів, хто кому винен?19.112
- Дно рынка недвижимости и влияющие факторы17.1115 233
- Инвестиции в недвижимость - лучший вариант инвестирования?17.11145
- Продаж квартири з прописаним дітьми11.114
- Найкращий район Києва29.101 682
- Квартира не відповідає плануванню. Які права я маю, з чого починати діалог з забудовником?20.083
- Кому принадлежат инженерные сети в доме?20.0718
- Видеокамеры на даче25.1123
- Дорожки на участке15.1124
- Патріотичні картини як символ національної ідентичності в сучасному інтер’єрі26.101
- Как подобрать кухонную мебель15.104
- Выбор гранитной мойки04.1030
- Как я подбирал на свою кухню разную утварь01.101
- Лифт в частном доме01.104
- Украинская дизайн-студия Yakusha design30.093
- Де ви замовляли послугу 3-д дизайну інтер'єру?23.073
- ЖК "Ріверсайд", Рівне, вул. Небесної Сотні, 66 - "DBN"27.10142
- ЖК Стандарт | Стандарт Буд | Полтава, вул. Великотирнівська, 9а18.093
- ЖК "Северный", Чернигов, пр. Мира - "Атлант"21.0811
- ЖК Прохоровський квартал05.081
- ЖК Artville | Артвиль | Zezman | Одесса, 7 км Овидиопольской дороги29.0526
- ЖК "Зелений двір", Івано-Франківськ, вул. Тисменицька23.048
- Слабый напор24.111
- Твердотопливный котел и расходы на отопление21.1120
- Из чего построить дом05.1197
- Бачок унитаза15.101
- Интересует подключение бойлера косвенного нагрева Tesy BiLight 100R S в систему отопления тепловым насосом(ТН)08.101
- Перчатки08.102
- Терміново куплю! Балон з гексафторидом сірки SF6 чистоти 99,9% V=72 кг20.091
- Схема підключення ледлюстри20.081
- Как правильно выбрать бойлер. Отзывы о бойлерах18.08434
- Весільний салон Новіас10.111
- Продаж спецодягу06.112
- Коврики от DarianA - уют и комфорт в вашем доме06.101
- Duomed - медична клініка у Львові30.091
- Послуги з будівництва стаціонарних басейнів09.092
- А что смотрим?02.09477
- Пол, тёплый пол, паркет, ламинат, плитка. Продажа напольных покрытий06.0832
- Что подарить мужчине?02.08349