Цены на недвижимость УПАДУТ на 50% и более
Тема закрита

Цитата:
Многие из нас не "крысы", а евреи. И действительно легче жить там, где расизма меньше и не разобьют отцу/брату "морду", только за то что он "жид" или обзовут мать/меня "жидовкой".
Возможно в стране без расизма для вас нет кайфа, а для нас этот кайф - есть.
Поповоду цен на недвижимость и качества, в сочетании с зарплатами - это реальность которую хотелось показать, так как Украина всётаки всё ещё вроде также и моя страна...
Черчиля спросили, почему в Англии нет антисемитизма. Он ответил, что антисемитизма нет, потому что англичане не считают евреев умнее себя. По этой же причине в Израиле многие недолюбливают русскоязычных евреев.
Цитата:
Конечно же досрочно досрочно не выдают.
Уже вроде как снова выдавать будут //forum.liga.net/Messages.asp?did=100818 (см. пост 5.12.08 18:23)
////Правління Національного банку України
ПОСТАНОВА
04.12.2008 м. Київ № 413
Про окремі питання діяльності банків
Ужиті Національним банком України заходи щодо упередження кризових явищ у банківській системі сприяли зменшенню темпів щоденного відпливу коштів з банків і забезпечили платоспроможність та своєчасність розрахунків банківської системи в цілому.
Проте відплив коштів з банківської системи продовжується і з початку листопада кошти фізичних осіб у національній валюті скоротилися майже на 5% (у жовтні – 10%), кошти суб’єктів господарювання в національній валюті зменшилися на 4,6% (у жовтні – 7,8%).
Залишаються значними невідповідності між активними та пасивними операціями банків за строками погашення.
Окремі банки мають проблеми зі своєчасним здійсненням платежів.
Для забезпечення невідкладної капіталізації банків Правління Національного банку України прийняло постанову від 21.11.2008 № 389 „Про здійснення діагностичного обстеження банків”, яка забезпечує здійснення підготовчої роботи до діагностичного обстеження банків.
Крім того, постановою Правління Національного банку України від 01.12.2008 № 405 затверджено Спеціальний порядок здійснення заходів щодо фінансового оздоровлення банків, спрямований на спрощення процедури та скорочення термінів унесення змін до статутів банків щодо збільшення рівня статутного капіталу
З метою закріплення позитивних тенденцій у діяльності банків та забезпечення подальшої стабільної їх роботи, керуючись статтею 99 Конституції України, статтями 7 і 55 Закону України „Про Національний банк України”, статтями 66, 67 Закону України „Про банки і банківську діяльність”, Правління Національного банку України
постановляє:
1. Зобов’язати Дирекцію з банківського регулювання та нагляду (О.І.Кірєєв) здійснити заходи щодо діагностичного обстеження банків, передбачені Законом України „Про першочергові заходи щодо запобігання негативним наслідкам фінансової кризи та про внесення змін до деяких законодавчих актів України” та постановою Кабінету Міністрів України від 04.11.2008 № 960 „Про затвердження Порядку участі держави в капіталізації банків”, відповідно до постанови Правління Національного банку України від 21.11.2008 № 389 „Про здійснення діагностичного обстеження банків” для визначення їх поточної і перспективної платоспроможності та життєздатності в умовах кризи.
2. Зобов’язати банки:
у 10-денний термін подати до Дирекції з банківського регулювання та нагляду (О.І.Кірєєв) плани заходів щодо підвищення капіталізації (програми капіталізації). У разі неспроможності банку та його власників підвищити рівень капіталу розглянути питання щодо реорганізації (об’єднання чи приєднання) банку та внести відповідні пропозиції Національному банку України;
до 12 грудня 2008 року розробити і надати Національному банку України платіжний календар на щоденній основі до кінця 2008 року та на І квартал 2009 року, у тому числі і в іноземній валюті (окремо), та встановити моніторинг за рівнем ліквідності банку;
забезпечити суворий контроль за дотриманням розроблених графіків щодо приведення рівнів невідповідностей активів та пасивів за строками погашення (ГЕПів) до прийнятних розмірів;
здійснити перегляд вартості отриманого в заставу майна з метою врахування його під час розрахунку резерву для відшкодування можливих втрат за кредитними операціями за ринковою вартістю;
уживати всіх необхідних заходів щодо забезпечення позитивної динаміки зростання обсягів депозитів (передусім у національній валюті України) з метою недопущення дострокового повернення коштів, розміщених вкладниками;
спрямовувати не менше 50 відсотків отриманого в 2008 році чистого прибутку до резервного фонду на покриття непередбачених збитків;
ужити заходів щодо скорочення адміністративних витрат не менше ніж на 10 відсотків;
обмежити виплати бонусів, премій та інших додаткових матеріальних винагород керівникам банків.
3. Рекомендувати банкам:
переглянути в бік зменшення процентні ставки за кредитами, наданими в іноземній валюті, з урахуванням якості стану обслуговування позичальниками заборгованості за основним боргом та відсотками/комісіями за ним, а також стану дохідності банку, з метою зниження ризиків невиконання позичальниками своїх зобов’язань за такими кредитами;
у разі погіршення ліквідності:
відмовитися від укладання договорів про відкриття кредитних ліній і надання інших безумовних кредитних зобов’язань;
з урахуванням стану дохідності банку та реальних можливостей позичальників вживати заходів щодо дострокового погашення кредитів.
4. Дозволити банкам самостійно та на власний ризик приймати рішення про пролонгацію кредитів, наданих товаровиробникам, і до 01.10.2009 визначати клас позичальників без урахування факту такої пролонгації відповідно до вимог Положення про порядок формування та використання резерву для відшкодування можливих втрат за кредитними операціями банків, затвердженого постановою Правління Національного банку України від 06.07.2000 № 279 (зі змінами), за умови, що їх фінансова діяльність є задовільною.
5. Зобов’язати Дирекцію з банківського регулювання та нагляду (О.І.Кірєєв) установити контроль за виконанням банками вимог пункту 2 цієї постанови та в разі неспроможності керівників і акціонерів банків ужити необхідних заходів щодо приведення діяльності банків у відповідність до вимог банківського законодавства вносити пропозиції про застосування до банків адекватних заходів впливу, у тому числі введення тимчасової адміністрації, примусової реорганізації банків або відкликання ліцензії та ініціювання процедури ліквідації банку.
6. У сфері валютного регулювання і валютного контролю:
6.1. Установити, що тимчасово забороняється купівля, обмін іноземної валюти для розрахунків за імпорт продукції та послуг, який здійснюється без увезення на територію України і призначений для подальшого перепродажу нерезидентам. Виконання зобов’язань за договорами міжнародного страхування, які діють на території країн – членів міжнародної системи автомобільного страхування „Зелена карта”, не вважається імпортом без увезення на територію України.
6.2. Звернути увагу банків на те, що в разі невиконання нерезидентами зобов’язань за імпортними договорами повернені на користь резидентів авансові платежі в іноземній валюті банки зобов’язані будуть продати:
за курсом купівлі цієї іноземної валюти – якщо іноземна валюта для здійснення такого авансового платежу була куплена на міжбанківському валютному ринку України;
за офіційним курсом Національного банку України на день перерахування коштів за межі України – якщо авансовий платіж був здійснений за рахунок кредитних коштів.
6.3. Тимчасово дозволити банкам купувати іноземну валюту на міжбанківському валютному ринку України за дорученням фізичних осіб – резидентів і нерезидентів з метою переказу за межі України за поточними валютними неторговельними операціями на суму, що в еквіваленті не перевищує 75 000 гривень на місяць.
Зазначені вимоги не поширюються на:
оплату витрат на лікування в медичних закладах іншої держави, а також на оплату витрат на транспортування хворих;
оплату витрат, пов’язаних зі смертю громадян за кордоном (транспортні витрати та витрати на поховання);
перекази, що здійснюються на підставі вироків, рішень, ухвал і постанов судових, слідчих та інших правоохоронних органів;
перекази, що здійснюються громадянами в разі виїзду за кордон на постійне місце проживання;
перекази коштів, отриманих як оплата праці нерезидентами в Україні.
6.4. Дозволити банкам здійснювати операції в гривнях через відкриті в них кореспондентські рахунки банків-нерезидентів (рахунки лоро) лише для:
обслуговування експортно-імпортних операцій;
оплати обслуговування кореспондентського рахунку, якщо це передбачено угодою з уповноваженим банком;
купівлі іноземної валюти лише тієї країни, у якій зареєстрований цей банк-нерезидент;
виконання рішень судових органів відповідно до законодавства України;
зарахування на власний кореспондентський рахунок раніше розміщених депозитів за договорами, що були укладені до набрання чинності постановою Правління Національного банку України від 11.10.2008 № 319 „Про додаткові заходи щодо діяльності банків” (зі змінами), за умови закінчення строку дії відповідного депозитного договору.
6.5. Дозволити банкам тримати іноземну валюту 1-ї групи Класифікатора іноземних валют та банківських металів, затвердженого постановою Правління Національного банку України від 04.02.98 № 34, зі змінами (далі – Класифікатор), на рахунках ностро лише в банках країн, валюта яких належить до 1-ї групи Класифікатора, та в уповноважених банках України.
Зазначене обмеження не поширюється на кошти, призначені для переказів і взаєморозрахунків відповідно до умов договорів з платіжними організаціями міжнародних платіжних систем, зареєстрованих Національним банком України в порядку, установленому законодавством України.
6.6. Дозволити уповноваженим банкам у межах установлених лімітів валютної позиції здійснювати власні операції з купівлі іноземної валюти за гривні за наявності зобов’язань у цій валюті, строк за якими настав.
6.7. Тимчасово встановити нульову ставку резервування коштів за договорами про залучення банками коштів в іноземній валюті від нерезидентів на строк, що дорівнює або менше 183 календарних днів.
6.8. Дозволити уповноваженим банкам здійснювати операції з обміну (конвертації) іноземної валюти лише в межах однієї групи Класифікатора. Зазначене обмеження не поширюється на операції, що здійснюються для забезпечення виконання договорів з імпорту та на операції, що здійснюються банками на міжнародних валютних ринках з купівлі іноземної валюти 1-ї групи Класифікатора за іноземну валюту інших груп Класифікатора.
6.9. Тимчасово дозволити резидентам України використовувати безготівкову іноземну валюту, що куплена за гривні або обміняна (на виконання зобов’язань в іноземній валюті) на іншу іноземну валюту на
потреби, зазначені в заяві про купівлю іноземної валюти, протягом п’яти робочих днів з дня її зарахування на їх поточний рахунок. Така іноземна валюта не підлягає списанню з поточного рахунку клієнта протягом п’ятиденного терміну з метою використання її на інші цілі.
6.10. Департаменту валютного контролю та ліцензування (О.Г.Біланенко) забезпечити постійний контроль за дотриманням банками законодавства та нормативно-правових актів Національного банку України у сфері валютного регулювання та валютного контролю і невідкладно притягувати порушників у разі їх невиконання до відповідальності, уключаючи й обмеження ліцензії в частині здійснення операцій в іноземній валюті.
7. Визнати такою, що втратила чинність, постанову Правління Національного банку України від 11.10.2008 № 319 „Про додаткові заходи щодо діяльності банків” (зі змінами).
8. Ця постанова набирає чинності з дати підписання.
Голова В.С.Стельмах ////
Цитата:
Я критиковала США больше некоторых форумчан. И обьясняла, что Украина имеет хорошие компании по металлургии, поповоду "Flat Tax" и т.д. Или вы читаете только то, что пишут обо мне некоторые субьекты?
Также, я уже писала, что дала свою квартиру на проживание бездомным родственникам - бесплатно и пытаюсь помочь ещё паре безквартирных родственников, которые живут в селе, так как потеряли свою квартиру по глупости.
Тема:
Цены на недвижимость УПАДУТ на 50% и более.
Не сомневаюсь в вашем личном вкладе в помощь страждущим (бедные родственники). Но я имела ввиду другую помощь. Не настолько личную. Может возглавите движение в пользу арендаторов и покупателей?

По поводу критики. Я с вами не спорю. Согласна. Просто, кроме критики с вашей стороны, не вижу конструктивных решений для решения проблем.
Я долго снимал квартиры в Киеве. За это время цена выросла в шесть раз. Сеичас, наверное, еще больше.
Так вот, в предверии светлых праздников Кристмаса, Нового Года, Хануки, Рождества пускай они сделают альтруистский шаг навстречу своим квартирантам и снизиат рент на 20%. Бедолаги, возможно не имеут даже денег на салат оливье. Не всегда же быть алчными.
С наступающими праздниками всех!

Цитата:
У меня есть предлогение для hana i Andrey777. Оба они сдают квартиры.
Я долго снимал квартиры в Киеве. За это время цена выросла в шесть раз. Сеичас, наверное, еще больше.
Так вот, в предверии светлых праздников Кристмаса, Нового Года, Хануки, Рождества пускай они сделают альтруистский шаг навстречу своим квартирантам и снизиат рент на 20%. Бедолаги, возможно не имеут даже денег на салат оливье. Не всегда же быть алчными.
Хана и так снизила по моему ... А моя цена только сейчас приблизилась к рыночной и потом как я могу нарушать договор ?

На мобилки, шубы есть а на оливье (кошмар диетолога ) нет ???
Да и Не забудьте про термин ШАРА расслабляет человека, я усвоил ето с тех пор как посещаю форум!
Да жаль что Вы не сдаете квартиру

Цитата:
У меня есть предлогение для hana i Andrey777. Оба они сдают квартиры.
На ветке про аренду, месяц назад, я написала, что сама без предварительных разговоров снизила аренду на 10%, при этом предложила перевести рассчет в гривну по курсу. При этом предложила арендаторам самим регулировать цену. Они зависят от меня не меньше, чем я от них. Надеюсь на адекватность. Люди хорошие и порядочные. Через несколько дней рассчет. Пожуем - увидим.

Цитата:Не сомневаюсь в вашем личном вкладе в помощь страждущим (бедные родственники). Но я имела ввиду другую помощь. Не настолько личную. Может возглавите движение в пользу арендаторов и покупателей? smile.gif
Этим должны заниматься арендаторы и покупатели.
Цитата:По поводу критики. Я с вами не спорю. Согласна. Просто, кроме критики с вашей стороны, не вижу конструктивных решений для решения проблем.
Проблемы решатся во время разгорания "кризиса ипотеки" и когда люди начнут требовать качество за свои деньги - сравнивая цены в Киеве с ценами и качеством в Европейских странах. (и также сравнивая зарплаты)
п.с. Я ничего не думаю возглавлять или решать проблемы целой страны, извините, у меня нет комплекса "машиаха".

.

Цитата:
Алла дело в том что эту реальность диктует рынок. Всё сбалансированно в этой стране и не надо говорить что в стране бардак.
Что диктует рынок мы увидим через пару месяцев. Пока он ничего хорошего не диктует. Схлопнулись все сырьевые рынки. Раздувались-раздувались в течение 8 лет и схлопнулись всего за несколько месяцев. Нефть торгуется уже ниже сорока. А это значит, что все сырьевые страны, в том числе и Украина, в ближайшее время попадут в настоящий кошмар. Как использовала Украина эти 8 лет, пока деньги шли в нее нарастающим потоком??? А никак. Накупила дорогих тачек и прочих дорогих и бесполезных безделушек. А производство как было отсталым так и осталось. Все талантливые и грамотные люди как уезжали в 90-х так и уезжают. Остаются те, кто ничего интересного создать не может, у кого талант только к спекуляциям и взяткам. Население сокращается на четверть миллиона в год. Торговое сальдо отрицательное, почти под 20 ярдов. А значит деньги не пошли на перевооружение и диверсификацию промышленности. Я уже не говорю о разработке своих технологий. Конкурентноспособной продукции, кроме сырья, практически нет. От золотого времени остались только долги на 100 ярдов. Но банкет окончен и сейчас, после схлопывания сырьевых пузырей, такие вот страны и пострадают больше всего. Вот такую вот реальность диктует рынок на ближайшие годы, пока не поумнеем. А пламенные речи - "мы выстоим" - это уже даже не смешно.
Ну не знаю.... думаете арендаторы будут против?
Сегодня цена составляет 81.6% от того что было месяц назад.
= 100% x (1-0.019) x (1-0.035) x (1-0.031) x (1-0.071)
С 28 ноября по 5 декабря средняя цена аренды однокомнатных квартир Киева понизилась на 7,1%, или на 55,8 долларов до 725,5 долларов в месяц.
С 21 по 28 ноября средняя цена аренды однокомнатных квартир Киева понизилась на 3,1%, или на 25 долларов до 781,3 долларов в месяц.
Изображение: PHL
С 14 по 21 ноября средняя цена аренды однокомнатных квартир Киева понизилась на 3,5%, или на 29,6 долларов до 806,3 долларов в месяц.
С 7 по 14 ноября средняя цена аренды однокомнатных квартир Киева понизилась на 4,3%, или на 37,2 доллара до 835,9 доллара в месяц.
Изображение: PHL
С 31 октября по 7 ноября средняя цена аренды однокомнатных квартир Киева понизилась на 1,9%, или на 17,2 доллара до 873,1 доллара в месяц.
Сайт
Цитата:
Хана и так снизила по моему ... А моя цена только сейчас приблизилась к рыночной и потом как я могу нарушать договор ?

Цитата:
Я искренне рада за всех, кто наблюдает наши проблемы издалека.
Что бы изменилось если бы я наблюдал за проблемами изнутри ? Я не Ходoрковский и не Галилей и взятки плохо умею давать и положить свою жизнь за идеалы не готов....

Цитата:
Ну не знаю.... думаете арендаторы будут против?
Сегодня цена составляет 81.6% от того что было месяц назад.
= 100% x (1-0.019) x (1-0.035) x (1-0.031) x (1-0.071)
С 28 ноября по 5 декабря средняя цена аренды однокомнатных квартир Киева понизилась на 7,1%, или на 55,8 долларов до 725,5 долларов в месяц.
Сайт
У меня еше огромный запас впереди

Знаете почем я сдавал двушку в январе прошлого года 350 . Хоть один бы раз арендатор сказал слушай везде по 700-800 давай я буду платить на 50 больше . Ага дождался ...
Цитата:
А пламенные речи - "мы выстоим" - это уже даже не смешно.
Это не смешно. Это реальность. Или выстоим - или сломаемся. Другого выхода нет.

Цитата:
Или поумнеем.
Цитата:
Знаете почем я сдавал двушку в январе прошлого года 350 . Хоть один бы раз арендатор сказал слушай везде по 700-800 давай я буду платить на 50 больше . Ага дождался ...

Цитата:
Хана права. Умные и сильные выстоят и даже поднимут свой статус, глупые тоже займут своё место. Проблема в том, что многие, дорвавшись до хоть какой-то власти, забывают правило: если взялся воровать - воруй красиво. И эта проблема не только в Украине существует.
Цитата:

Цитата:
А что будет если скажет: "давай я буду платить на 50 меньше" в какой-то момент?
Всему есть своя цена если на тот момент сочту его предложение не лишенное смысла -то так тому и быть а нет - так разойдемся как в море корабли

Какие красивые слова! Какой пахвос!
Ай Ай! какой цинизм! евреи! расизм! а холокост?! и тут германия! и еще т-мобйл! айай наследник рейхспочты, которая евреев и славян доставляла в концлагеря! и вы нам будете сказать про расизм! крепите 3й рейх!
я вижу здесь только один порядочный человек - это ихтиандр! честно и без красивых слов+ дельные советы.
а по поводу цен... как говорица есть 3 варианта из классики
1. "не учите меня жить- помогите материально" или
2. "как же снискать на хлеб насущный?"
3. "почем опиум для народа?"
ЗЫ вы уже очень давно вне украины и она вам глубоко побоку. андрей777 больше вконтексте и пишет правильнее...
Цитата:
Многие из нас не "крысы", а евреи. И действительно легче жить там, где расизма меньше и не разобьют отцу/брату "морду", только за то что он "жид" или обзовут мать/меня "жидовкой".
Возможно в стране без расизма для вас нет кайфа, а для нас этот кайф - есть.
1. Специалистов по android очень мало, поэтому я работала в Германии, но открыли офисы в шт. Вирджиния и т.д., куда меня и отправили.
В T-Mobile почти все не американцы.
2. Я начала работать там, где училась - не в Украине.
3. Новые офисы T-Mobile в США дают работу американцам, также как американские компании дают работу в других странах.
Вам муляет глаза величина и качество квартир, которые должны продаваться за такие суммы?
Читайте слова здравого смысла:

Цитата:
Алла!
Какие красивые слова! Какой пахвос!
Ай Ай! какой цинизм! евреи! расизм! а холокост?! и тут германия! и еще т-мобйл! айай наследник рейхспочты, которая евреев и славян доставляла в концлагеря! и вы нам будете сказать про расизм! крепите 3й рейх!
Я тоже креплю

Цитата:

- ЖК NVER | Taryan Group | бул. Леси Украинки, 7-916.0643
- ЖК На Озерній | Атлант | Новосілки, вул. Озерна16.061 162
- ЖК Парковые Озера 2 | ИнтерГал-Буд | ул. Воскресенская, 2а16.0689
- ЖК на Курнатовского, 20 | Киевгорстрой16.06434
- ЖК LookyanSky | Resa Development | ул. Лукьяновская15.0685
- ЖК Hello House | ул. Николая Кибальчича, 115.0667
- ЖК Дніпровська Мрія | Галжитлобуд | ул. Сосюры, 613.06791
- ЖК Абрикосовый | Киевгорстрой | ул. Абрикосовая, ул. Жулянская13.062 043
- ЖК Зіркова Вежа 1 | 2 | Элит-Фасад Групп | Вишгород, вул. Шолуденко, 2613.06409
- ЖК Форест | Спецжитлофонд | ул. Милютенко, ул. Шолом-Алейхема13.062 021
- Чи варто зараз купувати нерухомість?16.064 513
- Допоможіть розібратись з податками08.053
- Планую оренду квартири в районі Подолу01.052
- Дно рынка недвижимости и влияющие факторы31.0315 244
- Найкращий район Києва29.031 685
- Проверяются ли на сделке доллары на плесень?10.034
- Помогите!!! Вопрос раздела имущества18.0120
- Альтернативне живлення для орендарів, хто кому винен?20.1212
- Альтернативне живлення для орендарів, хто кому винен?19.112
- Отзывы об ортопедических матрацах. Матрасы для комфортного сна04.0689
- Лифт в частном доме28.057
- Болит спина26.0470
- Занимательный Хэллоуин. Поделки и идеи для праздника22.0429
- Нужен ли измельчитель мусора? Отзывы о необходимости в наших условиях11.0487
- Идеи для дизайна и комфорта ванных комнат21.0350
- Декор окна без штор, варианты и советы21.0345
- Выбор гранитной мойки21.0331
- Орхидеи. Как ухаживать за орхидеями21.0317
- ЖК "Sakura", Свалява, пров. Достоєвського, 413.053
- ЖК Manhattan | Blago developer | Івано-Франківськ, вул. Романа Левицького, вул. Ленкавського02.0514
- Котеджне містечко КМ SEVEN | Елітний котеджний комплекс в Солонці11.023
- ТИСА RENOVATION25.011
- ЖК Чотири сезони | Будова | м. Одеса, просп. Гагаріна, 1916.018
- Львів, вул. Спортивна | Галжитлобуд05.013
- Пластиковые окна, какие лучше - поделитесь отзывами22.05240
- Капітальний ремонт +-40кв.м19.054
- Під час встановлення плати пошкодив її шурупом. Чи можна якось її відновити?18.051
- Допоможіть вибрати бочковий перфоратор13.052
- Стерся захисний шар ламінату18.044
- Помогите выбрать хороший шуруповерт18.0439
- Протягування ввідного кабелю квартири до електрощитової будинку18.041
- Тёплый пол, отзывы и советы17.04204
- Продам строительный инструмент16.041
- Продам видовую квартиру от одного из самых надёжного застройщика по г.Вышгород. ЖК "Зіркова Вежа".07.061
- Переуступлю квартиру ЖК Эврика07.061
- Сдам квартиры помесячно для отдыха около моря в Болгарии07.061
- Клінінгові послуги13.051
- Детектор радона для дома, квартиры, офиса, гаража13.051
- Встановлення сонячних панелей "під ключ". Якісно, швидко, з гарантією11.051
- Сумка29.04
- Своя машина или такси?29.04537
- Юридические услуги любой сложности24.043