Подати оголошення

ЖК Олімпійський | Атлант | Бровари, вул. Олімпійська

ЗабудовникАТЛАНТ
Здача ЖК2015 - 2023 р.
Планування
від 18 000 Грн/м²
Карточка Домік
Індекс надійності
193з 220
Ваше враження про цей проект:
Можна вибрати 1 варіант відповіді. Можна міняти відповіді. Всього голосів: 108.
14/13%
27/25%
67/62%
1. . .6163. . .375
11 серп 2016 15:41
Жильці 1 будинку і всі сусіди з інших будинків. Хтось шось чув про здачу і заселення першого будинку раніше заявлених сроків. Коли купували(листопад 2015) то менеджер говорив що є шанс зайти до нового року(це нас і підкупило шоб не брати 2 будинок бо там трішки дорожче було).
І що чути про ТЦ, що там буде? Дякую.
Чого мені не терпиться заселитися???, тому шо кожен місяць 5 штук платимо за оренду квартири😭😔 і уже 5 років виплачуємо хазяїну його ж квартиру👿. Вже дуже чекаємо заселення😍😘😍😘
11 серп 2016 18:55
Лучше не расчитывайте, чтобы не расстраиваться. Менеджеры всем говорят, что это возможно. На деле думаю будет четко согласно договору
11 серп 2016 19:58
Цитата "alisa0405":
Лучше не расчитывайте, чтобы не расстраиваться. Менеджеры всем говорят, что это возможно. На деле думаю будет четко согласно договору

Ну по динамике сдадут они его до нг точно (получение сертификата о вводе в эксплуатацию), еще и с 7 домом в придачу (как было со вторым домом в декабре 2015.). А вот когда мы заселимся это вопрос. Застройщику и нам чем быстрее тем лучше, а как получится посмотрим.
12 серп 2016 06:18
Цитата "Тоха Никулин":

Ну по динамике сдадут они его до нг точно (получение сертификата о вводе в эксплуатацию), еще и с 7 домом в придачу (как было со вторым домом в декабре 2015.). А вот когда мы заселимся это вопрос. Застройщику и нам чем быстрее тем лучше, а как получится посмотрим.

Не только по динамике, но и по договору ввод в експлуатацию 4 квартал. А вот как раз по динамике то ввод в эксплуатацию как раз и возможен в начале 4 квартала, а на новогодние праздники ждемС с нетерпением подарок ))))))
12 серп 2016 06:23
Цитата "Luda21323":
Хтось шось чув про здачу і заселення першого будинку раніше заявлених сроків.

Сдадут раньше срока скорее всего. Но вселять будут после окончания отопительного сезона. Тобишь весной. (это мои предположения)
12 серп 2016 08:19
якщо всі уважно стежили за будівництвом будинку №2,3,4 спостерігалася така картинка:
1 поверх стяжки полу - 1 неділя.
На початок серпня було залито 9 поверхів. залишилося залити 22-9=13 поверхів. 13 поверхів - 3,25 місяця тобто приблизно 3 з половиною місяці - а це якраз середина жовтня (початок опалювального сезону). Після цього потрібно докласти плитку в коридорах, в коридорах штукатурку зробить, підїзд та всякі різні інші дрібні роботи доробити. Паралельно або після цього огляди і потім ключі. З прикладу заселених будинків це -+2 з половиною місяці. от десь січень-лютий я думаю можливо (потрібно ще врахувати зимові свята), знову ж таки при умові що 70% підпишуть договора і будуть платити за опалення зимою. Це моє особисте суб'єктивне бачення.

Але наприклад 2 роки назад на Черняховського здали будинок дійсно суттєво раніше. Побачимо скоро все.
12 серп 2016 08:41
Цитата "oleksandr1308":
якщо всі уважно стежили за будівництвом будинку №2,3,4 спостерігалася така картинка:
1 поверх стяжки полу - 1 неділя.
На початок серпня було залито 9 поверхів. залишилося залити 22-9=13 поверхів. 13 поверхів - 3,25 місяця тобто приблизно 3 з половиною місяці - а це якраз середина жовтня (початок опалювального сезону). Після цього потрібно докласти плитку в коридорах, в коридорах штукатурку зробить, підїзд та всякі різні інші дрібні роботи доробити. Паралельно або після цього огляди і потім ключі. З прикладу заселених будинків це -+2 з половиною місяці. от десь січень-лютий я думаю можливо (потрібно ще врахувати зимові свята), знову ж таки при умові що 70% підпишуть договора і будуть платити за опалення зимою. Це моє особисте суб'єктивне бачення.

Але наприклад 2 роки назад на Черняховського здали будинок дійсно суттєво раніше. Побачимо скоро все.

Если по динамике первого дома смотреть, то за месяц (Июль):
Стяжки залили 9 этажей (добить - 2 месяца)
Шпаклевка - 11 этажей (в августе закончат)
сантехника 6 этажей до 10 этажа, (добить - 2 месяца)

Выходя из таких темпов вышеперечисленные работы закончат на начало октября.

Судя по тому что писали выше - плитку уже завезли и начнут ложить.

Хочется конечно раньше, но по договору заселение до 30.06.2016, кто бы что не говорил.
12 серп 2016 08:48
Цитата "Тоха Никулин":

Если по динамике первого дома смотреть, то за месяц (Июль):
Стяжки залили 9 этажей (добить - 2 месяца)
Шпаклевка - 11 этажей (в августе закончат)
сантехника 6 этажей до 10 этажа, (добить - 2 месяца)

Выходя из таких темпов вышеперечисленные работы закончат на начало октября.

Судя по тому что писали выше - плитку уже завезли и начнут ложить.

Хочется конечно раньше, но по договору заселение до 30.06.2016, кто бы что не говорил.

Помиляєшся, стяжка полу 9 поверхів за 2 місяці робилася, вони просто у звіті цього не написали коли почали робити. в цьому я 100% впевнений, сам звернув увагу коли вони почали заливати. із сторони окружної дороги заїдь і подивися на якому поверсі зараз знаходиться товста труба яка тянеться з низу до верху будинку, з кожним тижнем вона на поверх вище. Зверни на це увагу. вони з низу в "апараті" мішають і цією ж трубою "міксерами" подають на верх
12 серп 2016 09:03
Цитата "oleksandr1308":

Помиляєшся, стяжка полу 9 поверхів за 2 місяці робилася, вони просто у звіті цього не написали коли почали робити. в цьому я 100% впевнений, сам звернув увагу коли вони почали заливати. із сторони окружної дороги заїдь і подивися на якому поверсі зараз знаходиться товста труба яка тянеться з низу до верху будинку, з кожним тижнем вона на поверх вище. Зверни на це увагу. вони з низу в "апараті" мішають і цією ж трубою "міксерами" подають на верх

Кароче, когда закончат тогда и будет. Мне чем позже, тем больше денег на ремонт будет)))) А по поводу заехать с окружной, я могу приехать и побродить возле готовых домов и посмотреть, там запускают без проблем, только ветерочек очень дует (был на территории недельки 2-3 назад, так настроение подымается, когда там находишься).
12 серп 2016 09:24
Цитата "Тоха Никулин":

Кароче, когда закончат тогда и будет. Мне чем позже, тем больше денег на ремонт будет)))) А по поводу заехать с окружной, я могу приехать и побродить возле готовых домов и посмотреть, там запускают без проблем, только ветерочек очень дует (был на территории недельки 2-3 назад, так настроение подымается, когда там находишься).

Та да, комплекс такий чоткий буде. А коли ще добудують дом 7,6,5, дитячу площадку і магаз - то це просто ВАУ. жив і радуйся. гаража тільки для машини не хвататиме...
12 серп 2016 09:37
Цитата "oleksandr1308":

Та да, комплекс такий чоткий буде. А коли ще добудують дом 7,6,5, дитячу площадку і магаз - то це просто ВАУ. жив і радуйся. гаража тільки для машини не хвататиме...

Если еще и садик построят за домами 7-6-5, который на картинке в буклете есть, будет вообще великолепно и сделать закрытую территорию с охраной.
13 серп 2016 15:30
Кто платил в Атлант деньги (по 3200) на утепление балкона, скажите, пожалуйста, вам давали какую-то бумажку (подтверждение) что деньги заплачены? или все на чесном слове? Сегодня отвезла деньги нв утепление балкона, меня просто на листике записали, вроде как-то странно, но надеюсь, что верить можно и мой балкон действительно таки утеплят...
13 серп 2016 15:37
Доброго времени суток. У кого-нибудь есть план размещения розеток дом 2 или 1 в двухкомнатной
14 серп 2016 07:16
Цитата "Dasha_L":
Кто платил в Атлант деньги (по 3200) на утепление балкона, скажите, пожалуйста, вам давали какую-то бумажку (подтверждение) что деньги заплачены? или все на чесном слове? Сегодня отвезла деньги нв утепление балкона, меня просто на листике записали, вроде как-то странно, но надеюсь, что верить можно и мой балкон действительно таки утеплят...

Все на чесном слове!Но они не дурят...все четко делают...
15 серп 2016 07:39
А кому вы платили за утепление балкона и какой у Вас дом?
15 серп 2016 07:43
Цитата "runnu":

Все на чесном слове!Но они не дурят...все четко делают...

Тоже под чесное слово оплатил, но еще не утеплили... ждемС!
15 серп 2016 07:46
runnu - спасибо за ответ!
Саннык - у меня 7-ой дом, платила менеджеру, через которого покупала квартиру, Юрию
15 серп 2016 07:49
Спасибо. :yes:
15 серп 2016 08:13
Народ отпишитесь, кто утеплял балкон не через ОП? Во сколько стал вопрос?!
15 серп 2016 08:34
Цитата "Matroskin_2016":
Народ отпишитесь, кто утеплял балкон не через ОП? Во сколько стал вопрос?!

Что то в районе 3-4к.
Авторський канал ріелтора в Іспанії
Знайомтесь з Бенідормом, нерухомістю та стилем життя. Новобудови регіону, аналітика, інвестиції
Детальніше
+34624407828xxxx
1. . .6163. . .375
Авторський канал ріелтора в Іспанії
Знайомтесь з Бенідормом, нерухомістю та стилем життя. Новобудови регіону, аналітика, інвестиції
Детальніше
+34624407828xxxx