Подать объявление

ЖК "Ярославичи" - Стена позора!

Тема закрыта

1. . .3436. . .75
05 янв 2016 17:44
Или пену монтажную как советовали на сайте ранее...как ни печально,а невежество можно вывести из человека,вот только подлость -невозможно.вот только скорее всего не все взрослые понимают что может быть как хулиганство,так и попытка взлома.Лично я за то чтобы пытаться находить общий язык и дружить.
09 янв 2016 08:00
Шановні сусіди!
Прохання реагувати на хворих людих, які фігачать перфоратором в 9:30 ранку суботи, СУБОТИ КАРЛ!!!

Невже ви глухі і не чуєте, що у вас за стіной якийсь неадекват дрелить? Чи як звичайно моя хата з краю? Я тоді взагалі не розумію про що може йти мова, які ОСББ, які волонтери для лісу і парку, якщо у нас живуть такі люди?

Якщо ви вдруг порядний сусід і знайшли неадеквата, на прохання на вихідних не працювати він не відреагував, у вас є 3 варіанти:
1. Викликати поліцю
2. Взяти у вахтьора ключ від щитка і вирубить світло у даній квартирі, а ключ забрати собі на деякий час.
3. Пояснити фізично, що не грано шуміти по вихідним будівним гамузом.

Всім мир! Будьте людьми, а не бидлом!
09 янв 2016 10:28
Цитата "joki4":
Шановні сусіди!
Прохання реагувати на хворих людих, які фігачать перфоратором в 9:30 ранку суботи, СУБОТИ КАРЛ!!!

Невже ви глухі і не чуєте, що у вас за стіной якийсь неадекват дрелить? Чи як звичайно моя хата з краю? Я тоді взагалі не розумію про що може йти мова, які ОСББ, які волонтери для лісу і парку, якщо у нас живуть такі люди?

Якщо ви вдруг порядний сусід і знайшли неадеквата, на прохання на вихідних не працювати він не відреагував, у вас є 3 варіанти:
1. Викликати поліцю
2. Взяти у вахтьора ключ від щитка і вирубить світло у даній квартирі, а ключ забрати собі на деякий час.

Поддерживаю!
Есть и нормальные,которые на просьбу не проводить ремотные работы -перестают. Многие даже и не думают о том,что они кому-то мешают. Если мешают- идите говорите,не нужно терпеть! Особенно если маленькие дети спят! А не понимают - вариант #2 отличный)) лучше вообще замок снять и повесить свой на нужное время))
09 янв 2016 14:18
Цитата "joki4":
Шановні сусіди!

1. Викликати поліцю

Два ваші останні варіанти особливо геніальні, а не спадало на думку що після таких дій, поліція приїде до того, хто так зробив?!

Ми всі купили квартири в БАГАТОКВАРТИРНОМУ будинку і перше, чому маємо навчитись, знаходити спільну мову!
В нас теж сусіди і шумні, і часом ремонт в них не вписується в часові рамки, дозволені, але на розбірки ми жодного разу не ходили, адже нстерпної шкоди вони не завдавали, або в нас витримка загартована
09 янв 2016 14:30
Договариваться конечно же нужно! Но судя по тому, что вы пишете - у вас нет детей и вам не понятны некоторые моменты. Лично я могу включить громче телевизор, уйти погулять и тд...но если в доме маленький ребенок и он хочет спать и пугается и кричит от звуков дрелей, то вы готовы на самые радикальные меры...

Цитата "Enot911":

Два ваші останні варіанти особливо геніальні, а не спадало на думку що після таких дій, поліція приїде до того, хто так зробив?!

Ми всі купили квартири в БАГАТОКВАРТИРНОМУ будинку і перше, чому маємо навчитись, знаходити спільну мову!
В нас теж сусіди і шумні, і часом ремонт в них не вписується в часові рамки, дозволені, але на розбірки ми жодного разу не ходили, адже нстерпної шкоди вони не завдавали, або в нас витримка загартована
09 янв 2016 14:31
Цитата "Enot911":

Я за Вас дуже радий! Якщо Вам подобається терпіти по життю то норм. Правила одні для всіх, у вихідні ремонт заборонено!!! Та щей в 9 ранку! Якщо не вписуються в рамки, то це проблема суто власника квартири, а не сусідів. Для прикладу, знаю в 1 із ЖК якщо порушують правило ремонтів, вирубають квартиру на місяць від електрики, і там в тому ЖК живуть заможні люди, тому связі не допоможуть і у них все ок. Наказували неодноразово, зато більше не порушували. Ви, мабуть, тут мешкаєте не з самого початку, тому скажу так, дибілів які в 2 години ночі фігачили перфоратором я вже бачив, на моє питання чи у них все впорядку з головою, вони казали що не думали шо це чуть. Занавєс...
09 янв 2016 14:35
Цитата "alex77_v":
Договариваться конечно же нужно! Но судя по тому, что вы пишете - у вас нет детей и вам не понятны некоторые моменты. Лично я могу включить громче телевизор, уйти погулять и тд...но если в доме маленький ребенок и он хочет спать и пугается и кричит от звуков дрелей, то вы готовы на самые радикальные меры...

Я согласна, что там где дети живут, мириться вариант, но во-первых, ключевое слова договариваться а не идти на подлости!
А второе, дети спят и в будние дни, когда ремонт делать можно, в этом случае тоже нужо полицию вызывать? Или вырубать свет соседям?
09 янв 2016 14:39

Изначально речь шла о том, что все "шумные" строительные работы запрещено проводить в будние дни с 9 вечера и до 8 утра и на выходных. И никаких договоров тут не может быть.
Ну а все остальное конечно нужно пытаться договариваться.

Постановление Кабинета Министров Украины от 24 января 2006 г. № 45:

Правила пользования помещениями жилых домов и общежитий
пункт 9. В помещениях жилых домов и общежитий запрещено:
проводить в рабочие дни с двадцати одного до восьми часов, а в праздничные
и нерабочие дни круглосуточно ремонтные работы, сопровождающиеся шумом.
(ссылка на официальный сайт Верховной Рады)
//zakon4.rada.gov.ua/laws/show/45-2006-% D0%BF

Цитата "Enot911":

Я согласна, что там где дети живут, терпеть не вариант, но во-первых, ключевое слова договариваться а не идти на подлости!
А второе, дети спят и в будние дни, когда ремонт делать можно, в этом случае тоже нужо полицию вызывать? Или вырубать свет соседям?
09 янв 2016 14:45
Хотелось бы узнать, как должны делать ремонт люди, у которых нет возможности трудится в будний день

Мы практически все делаем на выходных, а в адекватное время, с соседями к счастью повезло, на разборки не приходили, хотя вокруг семьи с детьми
09 янв 2016 14:47
Цитата "Enot911":

Я согласна, что там где дети живут, мириться вариант, но во-первых, ключевое слова договариваться а не идти на подлости!

Гм...а де ви побачили підлість в моїх словах? Я підлих людей не люблю і сам таким не є.
09 янв 2016 14:49
Цитата "Enot911":
Хотелось бы узнать, как должны делать ремонт люди, у которых нет возможности трудится в будний день

Все просто нанятих тих людей у яких є можливість. Якщо ви так захищаєте порушників, то я так розумію що самі неодноразово грішили таким.
09 янв 2016 14:51
Цитата "joki4":

Все просто нанятих тих людей у яких є можливість. Якщо ви так захищаєте порушників, то я так розумію що самі неодноразово грішили таким.

Підлість в словах про ключ і світло,
А найняти, ну знаєте не всі у нас в комплексі підприємці чи керівники, які легко можуть найняти працівників, а дехто і сам гарно дає раду з ремонтом, в час вільний від основної роботи
09 янв 2016 14:54
Цитата "Enot911":

Підлість в словах про ключ і світло,
А найняти, ну знаєте не всі у нас в комплексі підприємці ци керівники, які легко можуть найняти працівників, а дехто і сам гарно дає раду з ремонтом, в час вільний від основної роботи

Ем...це було написано в підтексті того, якщо після розмови не допомгло і людина продовжую нагліть. Я думаю це очевидно. Стосно бізнесменів і т.д це вже навіть не смішно, бізнесмен або директор купить квартиру в Ярославічах?))) скільки у вас кімнат?
09 янв 2016 14:58
Цитата "joki4":

Ем...це було написано в підтексті того, якщо після розмови не допомгло і людина продовжую нагліть. Я думаю це очевидно. Стосно бізнесменів і т.д це вже навіть не смішно, бізнесмен або директор купить квартиру в Ярославічах?))) скільки у вас кімнат?

Судячи з деяких авто, підприємці напевно є все-таки)
Не дуже розвумію до чого питання про кількість кімнат, але якщо що, то 2
09 янв 2016 23:21
Не шумлю ни ночью, ни на выходных. Но такого соседа, как joki4 не стал бы слушать, а вот с enot911 договорился бы. Вопрос в подходе. Легко найти общий язык с понимающим человеком и нет смысла искать компромисс с категоричным не воспринимающим доводы других людей человеком.
И по поводу классности жилья, Ярославичи можно отнести к "супербюджету". Здесь много людей , купивших квартиру на последние, которые могут и желают делать ремонт собственноручно.
09 янв 2016 23:29
Цитата "Melal":
Не шумлю ни ночью, ни на выходных. Но такого соседа, как joki4 не стал бы слушать, а вот с enot911 договорился бы. Вопрос в подходе. Легко найти общий язык с понимающим человеком и нет смысла искать компромисс с категоричным не воспринимающим доводы других людей человеком.
И по поводу классности жилья, Ярославичи можно отнести к "супербюджету". Здесь много людей , купивших квартиру на последние, которые могут и желают делать ремонт собственноручно.

Шановні, у вас немає дітей, впевнений на 99%. Будуть, тоді будите ходить і домовляться. Для справки, сьогодні в 12 ночі якась мудра людина гепала молотком. З таким би тоже домовлялись? Якщо Ви так відноситесь до простих правил, то я думаю що тут 60-70% не захотіли б бути вашими сусідами)

Я нічого не маю проти робить ремонт власноруч, але у відведений для цього час! Прикладів можу навести безліч, як з цим справиться.

P.S. В іншому ЖК, щоб шуміть на вихідних, сусід ходив до людей і питав чи вони не проти того, що з 12 до 18 будуть шумні роботи. Ось це називається ПО ЛЮДСЬКІ!!! Про це йшла мова.
10 янв 2016 08:14
Шановні, у вас немає дітей, впевнений на 99%. Будуть, тоді будите ходить і домовляться. Для справки, сьогодні в 12 ночі якась мудра людина гепала молотком. З таким би тоже домовлялись? Якщо Ви так відноситесь до простих правил, то я думаю що тут 60-70% не захотіли б бути вашими сусідами)

Я нічого не маю проти робить ремонт власноруч, але у відведений для цього час! Прикладів можу навести безліч, як з цим справиться.

P.S. В іншому ЖК, щоб шуміть на вихідних, сусід ходив до людей і питав чи вони не проти того, що з 12 до 18 будуть шумні роботи. Ось це називається ПО ЛЮДСЬКІ!!! Про це йшла мова.[/quote]

1. Дети есть.
2. Не стоит своё личное мнение про соседство выдавать за мнение большинства.
3. Договариваться с соседями - правильно, это один из компромиссных вариантов.
10 янв 2016 08:27
Люди...ну зачем так..ну вы же люди..
Никто и не говорит, что Договариваться - Плохо, Отключать эл-гию жильцу, который шумит - Хорошо.
Понятно, что сначала нужно попытаться договориться. А все остальное - на усмотрение человека, если сосед оказался невменяемым.

Цитата "Melal":

P.S. В іншому ЖК, щоб шуміть на вихідних, сусід ходив до людей і питав чи вони не проти того, що з 12 до 18 будуть шумні роботи. Ось це називається ПО ЛЮДСЬКІ!!! Про це йшла мова.

1. Дети есть.
2. Не стоит своё личное мнение про соседство выдавать за мнение большинства.
3. Договариваться с соседями - правильно, это один из компромиссных вариантов.[/quote]
10 янв 2016 08:47
Цитата "alex77_v":
Люди...ну зачем так..ну вы же люди..
Никто и не говорит, что Договариваться - Плохо, Отключать эл-гию жильцу, который шумит - Хорошо.
Понятно, что сначала нужно попытаться договориться. А все остальное - на усмотрение человека, если сосед оказался

Я про це вже 5 постів пишу) но людям головне з усіма по 100раз домовляться, а сусід який шумів і далі буде забивать на договор і продовжувать робить ремонт, але ж можна піти ще раз передоговориться) + вище хтось писав що у нас БАГАТОКВАРТИРНИЙ будинок, цікаво, як будуть домовляться наприклад з 30 людьми? На це можна цілий день убить. Хіба не простіше дотримуватись простих правил?)
10 янв 2016 09:20
Цитата "joki4":

Я про це вже 5 постів пишу) но людям головне з усіма по 100раз домовляться, а сусід який шумів і далі буде забивать на договор і продовжувать робить ремонт, але ж можна піти ще раз передоговориться) + вище хтось писав що у нас БАГАТОКВАРТИРНИЙ будинок, цікаво, як будуть домовляться наприклад з 30 людьми? На це можна цілий день убить. Хіба не простіше дотримуватись простих правил?)

Я теж не раз писала вже, що не у всіх є можливість працювати в час вказаний в законі ( вихідні маю на увазі) і якщо моїх сусідів це не обурює, то я їм дуже вдячна
Каталог відгуків про будинки Києва
Знайдіть свій будинок та розкажіть про нього. Що подобається, а що ні? Допоможіть тим хто шукає житло
Подробнее
1. . .3436. . .75
Реестр инвесторов на форуме Домика
Кнопка добавления в реестр расположена вверху каждой темы ЖК на форуме. Следите за продажами сами!
Подробнее