Подать объявление

Дом 4, секция 4 - соседи

Тема закрыта

1. . .1214. . .18
04 апр 2015 14:29
Шел сегодня погулять, клумба возле подъезда (которая по правую руку) - в плачевнейшем состоянии. Многим прям капец как хочется скосить не по асфальту. В итоге это все выглядит вместо зеленой лужайки как месиво, один человек так вообще прошуровал по диагонали клумбы, когда от дождей она представляла собой откровенные кизяки, оставив углубления сантиметров по 10-15. Не понимаю, это типа для экономии времени, и сколько - две секунды? а потом ботинки в ведре отмачивать от киллограмов грязи, что за кайф? Бесит такое, я бы поставил невысокий заборчик вокруг клумбы, не знаю там - выкрасить его в желто-голубой цвет, раз некоторые жильцы настолько деревянные и чихать хотели на эстетику и прочие вещи, уподобляясь быдлу.
04 апр 2015 14:36
Цитата "pavlentiy":
Шел сегодня погулять, клумба возле подъезда (которая по правую руку) - в плачевнейшем состоянии. Многим прям капец как хочется скосить не по асфальту. В итоге это все выглядит вместо зеленой лужайки как месиво, один человек так вообще прошуровал по диагонали клумбы, когда от дождей она представляла собой откровенные кизяки, оставив углубления сантиметров по 10-15. Не понимаю, это типа для экономии времени, и сколько - две секунды? а потом ботинки в ведре отмачивать от киллограмов грязи, что за кайф? Бесит такое, я бы поставил невысокий заборчик вокруг клумбы, не знаю там - выкрасить его в желто-голубой цвет, раз некоторые жильцы настолько деревянные и чихать хотели на эстетику и прочие вещи, уподобляясь быдлу.

Я называю такие полесадники с дорожками - местом для оленей. Интересно, по своим застеленным кроватям люди тоже дома топчутся в обуви?
06 апр 2015 11:33
Цитата "sarvi":

Я называю такие полесадники с дорожками - местом для оленей. Интересно, по своим застеленным кроватям люди тоже дома топчутся в обуви?

ужас, ужас, ужас, особенно когда гадят себе же под нос... страшно становится, что такие соседи рядом живут.
16 апр 2015 08:35
Шановні сусіди!
Перш за все - усіх зі святом Воскресіння Господнього.
Також радий повідомити, що уже більше 80 квартир здали кошти на систему відеонагляду та контролю доступу. Хід збору коштів можна прослідкувати за записами на першому поверсі біля ліфту.
На зібрані кошти були закуплені:
- головний контролер системи контролю доступу NAC-01 та контролер на двері виходу на дитячу площадку iBC-01 light;
- 16-канальна плата відеореєстрації HikVision DS-4016HCI;
- комп’ютер з монітором 17" для управління системами, на який установлені та відлагоджені відповідні програми;
- для головного входу - відеодомофон COMMAX з панеллю виклику - для зв’язку із конс’єржем знадвору;
- блок безперебійного живлення для комп’ютеру та відеодомофону;
- відеокамери - внутрішня та зовнішня - на головний вхід та вихід зі сходів;
- зчитувачі, кнопки, геркони та магніти, електромагнітні замки на головний вхід та вихід зі сходів;
- придбано автоматичний доводчик на двері виходу зі сходів, автоматичний доводчик на двері головного входу - надав ЖЕК;
- блоки живлення із акумуляторами резервного живлення - для камер, контролерів, електромагнітних замків;
- монтажні короби, кабелі, шурупи, дюбелі тощо.
Також придбані 200 із запланованих 400 перепусток різного виду - карток та брелоків, ще 200 – у дорозі та найближчим часом будуть в Україні.
Мною була змонтована та протестована у домашніх умовах як система відеонагляду, так і система контролю доступу. Заведені у систему контролю доступу перепустки для перших 20 мешканців під’їзду із числа тих, хто здали по 10 гривень за перепустку, та перевірені перепустки на працездатність у системі.
Враховуючи пасхальні свята та поминальні дні, запуск системи у експлуатацію намічено у кінці наступного тижня.
Велике прохання до тих, хто ще не здав кошти на системи у розмірі 180 грн та планує це зробити - здати якомога швидше для уведення системи на усі троє дверей.
Велике прохання до тих, хто здав кошти на системи у розмірі 180 грн – якнайшвидше визначитися із необхідним типом та кількістю перепусток, записатися у консьєржів та здати по 10 грн за перепустку.
Як бути із сусідами, які з тих чи інших причин не здали гроші на системи та не планують цього робити – визначимо на загальних зборах мешканців під’їзду, які планую ініціювати найближчими прийнятними вихідними.
16 апр 2015 09:23
Цитата "igor440":
Шановні сусіди!
...

Дякуємо за інформацію та за роботу! Вас теж зі святом! :yes:
23 апр 2015 14:49
Шановні сусіди,

радий повідомити, що ми готові для закриття головного входу та розпочинати прохід з використанням карток чи брелоків як перепусток.
Також готові для запуску відеокамери на головному вході.
Прошу усіх прискорити процес реєстрації для отримання перепусток.
Двері головного входу будуть закриті для вільного проходу та переведені на контроль доступу розпочинаючи із неділі (26 квітня).
Перший тиждень система буде працювати у тестовому режимі - прохід буде здійснюватися як за замовленими перепустками, так і за загальними перепустками - будуть у наявності на вході біля зчитувача.

Отримати консультації з усіх виникаючих питань, а також отримати замовлені перепустки можна буде на загальних зборах мешканців підїзду у суботу, 25 квітня, о 10-00 або, для тих, хто не зможе бути присутнім зранку, у суботу, 25 квітня, о 20-00.

Виходячи із важливості винесених на обговорення питань прошу усіх відповідально віднестися до зборів та забезпечити якнайвищу присутність.
24 апр 2015 07:59
У звязку із заявленим суботником та облаштуванням дитячої пллощадки у суботу - пропоную збори підїзду перенести на неділю, о 10-00 та 20-00, та, за необхідності, для тих, хто у неділю буде відсутнім - у понеділок о 21-00. Обяву на вході до підїзду роздрукую та розвішаю сьогодні.
24 апр 2015 12:16
Цитата "igor440":
У звязку із заявленим суботником та облаштуванням дитячої пллощадки у суботу - пропоную збори підїзду перенести на неділю, о 10-00 та 20-00, та, за необхідності, для тих, хто у неділю буде відсутнім - у понеділок о 21-00. Обяву на вході до підїзду роздрукую та розвішаю сьогодні.

Спасибо за понимание. :hi:
27 апр 2015 08:40
Ну ось і пройшли вихідні, хочу підвести деякі підсумки.

У суботу було розчищене від трави місце для монтажу дитячої площадки, яку привезли із Харкова, змонтована та установлена сама площадка. Цілий день до вечора був там, тому не мав змоги займатися роботами у підїзді.

У неділю на 10 годину ранку зібралися 5 чи 6 квартир для того, щоб обговорити принципи роботи системи контролю доступу та відеонагляду.
Протягом дня був установлений та налагоджений доводчик вхідних дверей, що був наданий ЖЕКом. На разі закриваються двері мяко, не гепають об електромагніт - так, як має бути.
На 20-00 контроль доступу був повністю підключений на вхідні двері. На жаль, прийшли на заявлені збори мешканців ледве 10 квартир. Ті, що прийшли, мали змогу випробувати роботу системи та обговорити питання, що викликають зацікавленість.

Прикро, що були й такі мешканці підїзду, які бачили, що зібралися люди та щось обговорюють, але просто заходили до підїзду та робили вигляд, що їх це не стосується і стосуватися не буде.

Перепустки замовили більше 50 квартир, але оскільки більшість із них ще не забрали, я відключив систему до того часу, доки хоча б половина мешканців підїздуне буде із перепустками. А ще на обговоренні вирішили, що потрібно роздрукувати великими буквами вказівники та розвішати їх на дверях, щоб було зрозуміло усім мешканцям підїзду та гостям, як що працює.

Як і було обіцяно, при наявності перепусток, що сприймаються нашою системою, я прописую їх безкоштовно - за умови внесення основної суми 180 грн. На разі уже дві квартири скористувалися такою можливістю.

Закликаю усіх мешканців підїзду, які читають повідомлення на форумі, активізувати замовлення та отримання перепусток. Зважте на те, що час від замовлення до отримання може складати до 3-4 днів - у мене також не кожен день є можливість їх прописувати у системі та заносити консєржам.

П.С. До речі, моє 100-те повідомлення на форумі - приймаю поздоровлення із ювілеєм :thanks:
27 апр 2015 08:51
Цитата "igor440":
Ну ось і пройшли вихідні, хочу підвести деякі підсумки.
:thanks:

Игорь, спасибо Вам большое за Вашу работу! Мы вчера с мужем протестировали свои ключики, все классно работает, на вопросы наши все ответы получили. С Вами приятно общаться - все по существу и понятно! Будем надеяться, что скоро дособираются средства и на остальную часть системы.
ПС: Поздравляю с 100-м сообщением! :drink: :thanks:
27 апр 2015 16:58
Да Игорь, большое спасибо. мы сегодня забронировали у консьержа ключи. постараюсь поучаствовать в установке на остальные двери.
27 апр 2015 19:33
Спасибо за проделанную работу !
29 апр 2015 10:03
Цитата "igor440":
.

П.С. До речі, моє 100-те повідомлення на форумі - приймаю поздоровлення із ювілеєм :thanks:

Игорь, добрый день. Мои поздравления ) Купил вчера 2 запрограммированые карточки у наших консьержей, но потом уже подумав второй раз - решил что нужны все же брелоки. Можно поменять или уже докуплю брелоки?
29 апр 2015 10:14
Цитата "pavlentiy":

Игорь, добрый день. Мои поздравления ) Купил вчера 2 запрограммированые карточки у наших консьержей, но потом уже подумав второй раз - решил что нужны все же брелоки. Можно поменять или уже докуплю брелоки?

Доброго дня.
Я учора прописав дві картки за Вашим замовленням - вони у консєржів. Проте якщо можу вважати повідомлення на форумі за замовлення заміни - заміню на брелоки протягом найближчих 2-х днів.
29 апр 2015 11:11
Цитата "igor440":

Доброго дня.
Я учора прописав дві картки за Вашим замовленням - вони у консєржів. Проте якщо можу вважати повідомлення на форумі за замовлення заміни - заміню на брелоки протягом найближчих 2-х днів.

Так так, можете вважати це заявою на зміну карток на брелоки. Вибачте за незручночті. Я тоді залишу їх у конс'єржів?
29 апр 2015 11:13
Цитата "pavlentiy":

Так так, можете вважати це заявою на зміну карток на брелоки. Вибачте за незручночті. Я тоді залишу їх у конс'єржів?

Так, залиште їх у консьєржів для заміни.
29 апр 2015 11:14
Цитата "igor440":

Так, залиште їх у консьєржів для заміни.

Дуже дякую :thanks:
29 апр 2015 13:21
"igor440" Ну ось і пройшли вихідні, хочу підвести деякі підсумки.

Игорь, большое спасибо за непростую работу на благо нашего комплекса. Не терпится поскорее увидеть полноценный режим работы системы доступа в подъезд. Если все готово, то, возможно, стоит запустить ее уже сейчас. Это послужит напоминанием тем, кто еще не обзавелся брелоками, да и консьержи скучать не будут, открывая двери.
29 апр 2015 13:52
хотел поделится!сегодня ситуация- вхожу в подъезд а лифты не работаю, консьержа нет и телефон забыт внутри! на лестницу вход закрыт на ключ (люди набились на лестнице- не могли выйти)- служба диспетчера перед входа в лифт тоже не отвечала. Итог минут через 10 мин включились лифты я еще 5 минут подождал но так и не увидел консьержа. Ситуация уникальная-но стоит задуматься по поводу инструкции для консьержа- чтоб брала телефон с собой, он разрывался от звонков "пленных" жильцов
29 апр 2015 13:57
Цитата "engine":

Игорь, большое спасибо за непростую работу на благо нашего комплекса. Не терпится поскорее увидеть полноценный режим работы системы доступа в подъезд. Если все готово, то, возможно, стоит запустить ее уже сейчас. Это послужит напоминанием тем, кто еще не обзавелся брелоками, да и консьержи скучать не будут, открывая двери.

Ну, про весь комплекс я б не сказав - скоріше на благо під'їзду :winky:
А про роботу системи - приходьте сьогодні увечері до головного входу до підїзду - планую запускати у дію :yes:
Всі звіти про надійність новобудов безкоштовно
Обирайте новобудову в каталозі Білдконтролю та отримуйте звіт про її надійність. Це корисно.
Подробнее
1. . .1214. . .18
Купуй квартиру на Domik.ua
Широкий вибір квартир від власників, забудовників та ріелторів
Подробнее