Подать объявление

ЖК на пр. Отрадний, 2 | Житлоінвестбуд-УКБ

ЗастройщикЖитлоинвестбуд-УКБ, ТОЛОКА
Сдача ЖК2019 - 2022 г.
Планировки
от 30 000 Грн/м²
Карточка Домик
Индекс надёжности
12из 220
Ваше враження про цей проект:
Можно выбрать 1 вариант ответа. Можно менять ответы. Всего голосов: 71.
12/17%
35/49%
24/34%
1. . .303305. . .515
23 апр 2018 17:28
Цитата "sirko":
Якісь маски-шоу біля Толоки. Щойно дружина телефонувала.
Когось затримали Набушніки. Щойно сам побачив. Пишуть протокол, знімають на камеру. Тільки не зрозуміло, чи стосується це Толоки

Хотелось бы узнать поконкретнее что там произошло. Может кто в курсе?
23 апр 2018 18:51
Невідомо...маю надію, що то все ж таки збіг обставин. Бус набушніків стояв на дорозі і перегородив дорогу запаркованій машині навпроти офісу Толоки. Фоткати не було можливості)). Люди в масках ретельно спостерігали за всіма перехожими)
24 апр 2018 06:24
Цитата "Крысобой":

ну вони насправді не дорогі. ~200 грн. за капсулу. в селі допомагає, в місті не користувався.

на физический адрес, указанный в договоре.

Спасибо за инфу, значит нужно еще подождать
24 апр 2018 08:21
Цитата "sirko":
Невідомо...маю надію, що то все ж таки збіг обставин. Бус набушніків стояв на дорозі і перегородив дорогу запаркованій машині навпроти офісу Толоки. Фоткати не було можливості)). Люди в масках ретельно спостерігали за всіма перехожими)

На сайте набу, уже есть информация по этому поводу, взяли судью Шевченковского района, и там фото, напротив Толоки. Почитайте на сайте.
24 апр 2018 08:30
Цитата "76-Mari-Sha":

На сайте набу, уже есть информация по этому поводу, взяли судью Шевченковского района, и там фото, напротив Толоки. Почитайте на сайте.

Спасибо за полезную информацию :super:
24 апр 2018 08:32
Вчера наблюдал картину в Ирпене, как было собрание инвесторов. Может??? не буду ничего говорить, но познакомиться поближе я был бы не против. И с прорабом поговорить...
24 апр 2018 08:47
Цитата "76-Mari-Sha":

вміє пан Сірко нагнітити, не гірше Хічкока :)
24 апр 2018 09:13
Цитата "76-Mari-Sha":

Спасибо большое, успокоили!
24 апр 2018 09:14
Цитата "Ramms_eta0":

человек видел это в реале, эмоции! :yaya:
24 апр 2018 10:17
Цитата "Ramms_eta0":

Якби НАБУшніки вчора на сайті свої новини опублікували, то було б легше :) :) :) Знаючи специфіку їх роботи я не зрозумів яким вітром їх сюди занесло. Та ще й навпроти Толоки все дійство відбувалося :wow: .
Хоча я ще вчора дружині сказав, що вуличка там тиха. Мабуть хтось на хабарі попався. Так і є :super:
Так що добре, що все добре. Нема приводу для сумних новин!

p.s. кого змусив понервувати приношу свої вибачення). З мене заспокійливе :) :beer:
24 апр 2018 10:23
Лучше думать о чем то хорошем. Например, о скорой сдаче первых двух секций, о демонтаже крана и т. Фографировать дом, а не маски. Дом останется, маски забудутся, в каком бы виде не высказывали.
24 апр 2018 10:26
Цитата "sirko":

p.s. кого змусив понервувати приношу свої вибачення). З мене заспокійливе :) :beer:

Куда за успокоительным приходить? :). А вообще хорошо, когда все хорошо!
24 апр 2018 10:37
Цитата "Alya_manager":

Куда за успокоительным приходить? :). А вообще хорошо, когда все хорошо!

Потрібно організувати зустріч інвесторів на об'єкті будівництва, але правила форуму це забороняють)

Цитата "Torri09":
Лучше думать о чем то хорошем.

Тільки так. Лише позитивні думки і жодного натяку на песимізм :)
24 апр 2018 10:46
Цитата "sirko":

Потрібно організувати зустріч інвесторів на об'єкті будівництва, але правила форуму це забороняють)

Тільки так. Лише позитивні думки і жодного натяку на песимізм :)

Можливо тоді знайомство сусідів організуємо)
24 апр 2018 12:09
Підтримуємо!!
24 апр 2018 12:32
Рідне місто через організувало зустріч. Пишуть було десь сорок інвесторів.
24 апр 2018 13:19
Мені здається що до здачі 1-2 секцій будь-які зустірчі не мають сенсу, т.як нема чого власне обговорювати.
Виправте, якщо помиляюсь.
24 апр 2018 14:01
Цитата "Coco-Chanel":

Можливо тоді знайомство сусідів організуємо)

А как цель встречи, кроме знакомства? Я например пока не вижу смысла в этих собраниях. Возможно я ошибаюсь...
24 апр 2018 14:35
Зустріч повинна бути зі змістом, тобто потрібно озвучити ідею для спілкування.
24 апр 2018 14:41
Цитата "Torri09":
Зустріч повинна бути зі змістом, тобто потрібно озвучити ідею для спілкування.

там місцева с...обачка знову народила виводок цуценят. Можем кожен принести по кісточці чи шматку ковбаси їх підкормити :)

так, реальної необхідності в зустрічі нема, думаю люди просто хочуть ближче один одного побачити, може почути щось нове хто що знає, чи те що на форумі обговорювати не можна.
Купуй квартиру на Domik.ua
Широкий вибір квартир від власників, забудовників та ріелторів
Подробнее
1. . .303305. . .515
Купуй квартиру на Domik.ua
Широкий вибір квартир від власників, забудовників та ріелторів
Подробнее