Подать объявление

ЖК на пр. Отрадний, 2 | Житлоінвестбуд-УКБ

ЗастройщикЖитлоинвестбуд-УКБ, ТОЛОКА
Сдача ЖК2019 - 2022 г.
Планировки
от 30 000 Грн/м²
Карточка Домик
Индекс надёжности
12из 220
Ваше враження про цей проект:
Можно выбрать 1 вариант ответа. Можно менять ответы. Всего голосов: 71.
12/17%
35/49%
24/34%
1. . .301303. . .515
22 апр 2018 08:05
Всі договора у Толоки типові.
Те що Толока не всім ті додатки давала, то 100%.
Уважно дивіться пункт 6. Там все чітко розписано, але якщо додатків немає, то інша проблема.
22 апр 2018 08:14
У нас 2 договора от 28.02.2017. В обоих договорах эти допки есть, написано то же, что и у Сирка.
Выбила их уже после подписания, пришлось несколько раз напомнить.
22 апр 2018 08:29
Цитата "Torri09":
Во многих домах к их показаниям добавляют процент усредненный за общие места пользования.
Відповідь від першоджерела (Київенерго) по методиці нарахувань плати за тепло на Донця 2-а, все чітко та ясно.
22 апр 2018 08:37
Просьба к тем, у кого договора с додатками, выложить скан этих додатков.
22 апр 2018 08:53
Добрый день, соседи, сегодня воскресенье, но краны работают, стройка идёт полным ходом. Всём хорошего дня!
22 апр 2018 09:17
Спасибо за фотографию. Прекрасный ракурс. После мыслей о киевэнерго удивительный переход.
22 апр 2018 09:29
Цитата "Ramms_eta0":

Але є технічна характеристика будинку //forum.domik.ua/pr-otradnyj-2-zhitlonve stbudukb-t28036-980.html#p969201
Остання сторінка відносно поквартирного електромонтажу
22 апр 2018 09:33
Цитата "Torri09":
После мыслей о киевэнерго удивительный переход.

Трохи шухеру навели на форумі поки поговорили про лічильники :) :) :) .
Але поки що не бачу підстав для паніки. У договорах все прописано.
Крани працюють сьогодні, але фасадчики схоже відпочивають :drink: . З Відрадного жодної люльки. Навіть сенсу щось фоткати не було.
22 апр 2018 09:36
Цитата "hmelyuk28":
Остання сторінка відносно поквартирного електромонтажу

И про тепловые счётчики для каждой квартиры тоже написано....
22 апр 2018 10:34
Мой перечень оборудования отличается от перечня уважаемого sirko. Нет ни счетчика электричества, ни теплового счетчика, даже раковины с унитазом нет. :( Интересно это всей 3 секции так повезло? Если да, то вот вам и ответ на вопрос почему было на 500грн дешевле.
22 апр 2018 12:02
Мій додаток (3-я секція):
22 апр 2018 12:13
Цитата "alek-sandr":
Мой перечень оборудования отличается от перечня уважаемого sirko

Оце так....Подвійні стандарти у Толоки? Відчуваю процес передачі квартир інвесторам буде дуже цікавим.
22 апр 2018 13:04
Цитата "alek-sandr":
Мой перечень оборудования отличается от перечня уважаемого sirko. Нет ни счетчика электричества, ни теплового счетчика, даже раковины с унитазом нет. :( Интересно это всей 3 секции так повезло? Если да, то вот вам и ответ на вопрос почему было на 500грн дешевле.

У меня на второй секции точно такой же перечень как у alek-sandr.
22 апр 2018 14:58
Цитата "Jamen":

Хм, доберусь к договору проверю, может проглядел както...

Да действительно, у меня тоже тепло счетчики указаны, но прикол в том что у меня всего лишь ксеррокопия(( и силы она не имеет.
22 апр 2018 15:16
Не будинок, а суцільна лотерея...)
22 апр 2018 15:20
Цитата "sirko":
Не будинок, а суцільна лотерея...)

Та ниче, походу разберемся...))
22 апр 2018 19:48
У нас тоже есть только ксерокопия додатка
22 апр 2018 20:12
Цитата "Jamen":
Да действительно, у меня тоже тепло счетчики указаны, но прикол в том что у меня всего лишь ксеррокопия(( и силы она не имеет.

ксерокопії документів мають повну силу при розгляді господарських спорів, навіть якщо це Договір, лише у випадку якщо друга сторона заявить що копія не відповідає оригіналу - суд може вимагати надання такого оригіналу для звірки. Але нашого випадку це не стосується, тому що "Невід’ємною частиною цього договору є погоджені управителем із забудовником копії:". Кожен може скачати прямо з форуму ці додатки і вони матимуть силу. Чому два різних варіанта цікаве питання, там різні підписанти тому думаю їх просто готували в різний час і брали різну козу за основу, в кого щось не дописано - скачайте собі те що більше подобається.

Є інше питання (більше на тему ремонтів але її здається мало хто читає) - в мене знайомий займається системами фільтрації води і каже (не лише він, до речі) що просто обов'язково вмонтовувати якусь штуку прямо в стояк для захисту від кальцію, з періодичною заміною фільтру. Щоб зберегти всю техніку від цих відкладень - посудомийку, бойлер та і просто купатись в чистішій воді. Хтось має досвід використання і що може сказати? Бо це задоволення не дешеве.
22 апр 2018 21:09
Мне кажется, это все формальные бумажки-ксерокопии, и отличаются по времени заключения Договоров с Толокой - у нас в сентябре 2016 один "додаток", а в ноябре - другой. При приемке квартиры просто требуется проектная тех. документация, согласно которой и разводка электрики в квартире предусмотрена, и конечная разводка сантехники на входе в кухню.И инд. счетчики тепла будут, хотя более выгодно для жильцов, а не для спекулянтов метрами, чтобы был только общедомовой.Все будет хорошо, побоювання марні.
23 апр 2018 03:24
Цитата "Torri09":
А где написано про электромонтаж по квартире?
Пришло письмо от Толоки о переносе сроков ввода в эксплуатацию.

А куда приходит письмо от Толоки о переносе сроков на электронку или как обычное письмо, а то жду письма а его всё нет:(
Купуй квартиру на Domik.ua
Широкий вибір квартир від власників, забудовників та ріелторів
Подробнее
1. . .301303. . .515
Купуй квартиру на Domik.ua
Широкий вибір квартир від власників, забудовників та ріелторів
Подробнее