Подать объявление

ЖК на пр. Отрадный, 2 | Житлоінвестбуд-УКБ

ЗастройщикЖитлоинвестбуд-УКБ, ТОЛОКА
Сдача ЖК2019 - 2022 г.
Планировки
от 30 000 Грн/м²
Карточка Домик
Индекс надёжности
20из 220
Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можно выбрать 1 вариант ответа. Можно менять ответы. Всего голосов: 138.
12/9%
12/9%
35/25%
55/40%
24/17%
1. . .284286. . .515
02 апр 2018 08:59
Цитата "Alexx86":
Классная идея, начать бы с малого: поставили б лавочки, площадку и облагородили территорию, но главное сделать закрытого типа, чтоб не было сборов студентов.

+1 Я за облагорождени и за закрытую территорию. Только против шашлыков... За шашлыками на природу...
02 апр 2018 09:01
Цитата "Alya_manager":

+1 Я за облагорождени и за закрытую территорию. Только против шашлыков... За шашлыками на природу...

для шашлыков нужна бОльшая удаленность от здания, иначе я буду первым кто бросает помидоры в отдыхающих из окна.
02 апр 2018 09:12
Добрый день, в связи со сферой своей работы, хочу выразить свое мнение в области оконного профиля. Окна Рехау очень не плохие,не Германия, а Китай или Россия, фурнитура хорошая, вероятней всего польская или австрийская. Фирму Промбуд знаю, линия автомат, качество изготовления хорошее, стеклопакеты Глас Трьош из стекла Еврогласс, тоже линии автомат, тоже хорошее,но как и у всех производителей бывает человеческий фактор) А вот монтаж делают рукожопые монтажники, но не потому , что они плохие монтажники, а потому что экономят на стоимости монтажа. Хороший монтаж по Киеву 300грн/кв.м., на стройках же платят по 100-120 за кв.м., потому и качество такое.
02 апр 2018 09:16
Цитата "macchiatow":

для шашлыков нужна бОльшая удаленность от здания, иначе я буду первым кто бросает помидоры в отдыхающих из окна.

Тому я і написав, що це не наш варіант). На вихідних спостерігав як на території НАУ робітники смажили шашлики. І весь аромат йшов на 1-3 секції Донця, 2а :)
02 апр 2018 09:29

з цією зоною біля будинку є основна проблема - там офіційно нічого не можна робити, тому ні забудовник ні ЖЕК там не поставить жодної лавки. Якщо це дійсно охоронна мережа водоканалу. По місту на таких зонах часто розміщують МАФи, але з цим зараз активно боряться, про що навіть на сайті водоканалу є інформація.
https://www.vodokanal.kiev.ua/news/nezakonno-vstanovlen%D1%96-sporudi-na-oxoronnix-zonax-merezh-stanovlyat-zagrozu-dlya-zhittya-lyudej-ta-provedennyu-protiavar%D1%96jnix-rob%D1%96t-ki%D1%97vvodokanalu/

Тому треба розуміти перше - крім самих жителів питаннями облагородження цієї зони не буде займатись ніхто (нема сенсу навіть пропонувати чи просити Авіатор щось там робити). З іншого боку жителям для цього не потрібно навіть ОСББ (як офіційна сторона будь-яких переговорів), всі роботи в цій зоні все рівно незаконні.

Друге - якщо будемо самі там щось мудрувати то для перестраховки це має бути щось не схоже на стаціонарний фіксований об'єкт, а максимально легке мобільне (гамаки між деревами, шезлонги, пластикові лавки і тд). Так більше шансів що на це все просто закриють очі і не будуть забороняти взагалі туди заходити.

І ще одне, про заїзд з Гарматної. Можна спробувати запропонувати керівництву НАУ варіант - поставити там шлагбаум з повною оплатою його утримання за рахунок жителів нашого ЖК (чи всіх трьох якщо вони будуть мати туди виїзд), але з правом користування всіма співробітниками і гостями НАУ. Так є хоч невеликий але шанс що на це погодяться. Просто так надіятись що зроблять нам феншуй думаю неперспективно.

02 апр 2018 09:33
А не может быть такое, что на последних этажах с панорамными окнами просто окна стоят лучше, а на нижних - хуже? Как я понимаю верхние этаж с такими окнами были дороже нижних?
02 апр 2018 09:38
Цитата "Александр Влад":
Добрый день, в связи со сферой своей работы, хочу выразить свое мнение в области оконного профиля. Окна Рехау очень не плохие,не Германия, а Китай или Россия,

не помічав імпорту профілю Рехау з Росії. 90% це Польща, ще трохи Німеччина і десь проскакувала партія з Китаю.
З усім наступним згідний, десь так воно і є. От склопакети вже з Російського скла, в тому числі виробництва Промбуд, але думаю з якістю тут проблем не повинно бути.

Цитата "kosdp ":
А не может быть такое, что на последних этажах с панорамными окнами просто окна стоят лучше, а на нижних - хуже? Как я понимаю верхние этаж с такими окнами были дороже нижних?

з чого у вас виникла підозра що десь в будинку вікна кращі а десь гірші?
Цитата "macchiatow ":
иначе я буду первым кто бросает помидоры в отдыхающих из окна.

ще якби кабачками і перчиками заодно поділились для гриля - ціни б вам не було :)
02 апр 2018 09:55
Рехау Германия идет только вариант ГЕНЕО и Бриллиант, Польша 86я серия, все остальное марки Екосол (евро60, евро70) было раньше Россия, но сейчас в основном Китай, кстати по качеству ничем не отличается от польского и хочу заметить, окна хорошие, в самом начале я сам думал менять полностью все, но посмотрел , что ставят и остался доволен, но вот КАК устанавливают, это конечно ужас)Предложенный выше монтаж, очень хороший с гидропароизоляцией, это так называемый "Евромонтаж", но дороговат, достаточно переустановить все по уровню,задуть пеной нормальной, перепаковать створки, отрегулировать фурнитуру и будут стоять они не хуже элитных окон))
02 апр 2018 10:14
Цитата "Александр Влад":
Рехау Германия идет только вариант ГЕНЕО и Бриллиант, Польша 86я серия, все остальное марки Екосол (евро60, евро70) было раньше Россия, но сейчас в основном Китай,

це звісно не принципове питання, до якості профілю відношення не має, але все ж:
"1.Профіль ПВХ для виробництва вікон та дверей:профіль для стулки Z 60 EURO 70, ПВХ, арт.15508501201, к-ть-1872м.; профіль для рами 64 Ecosol 60, ПВХ, арт.15570021801, к-ть-1404м.; профіль для стулки Т 94 Ecosol 60, ПВХ, арт.15570521699, к-ть-3328м.; профіль для імпосту 78 Ecosol 60, ПВХ, арт.15570221801, к-ть-2808м.; профіль для стулки Z 60 Ecosol 60, ПВХ, арт.15570121801, к-ть-2808м.; Виробник: "REHAU".Країна виробництва: PL.Торгівельна марка: "REHAU"."
це одна із січневих партій цього року. З Німеччини помітно марку SYNEGO.
02 апр 2018 10:41
Цитата "Ramms_eta0":

І ще одне, про заїзд з Гарматної. Можна спробувати запропонувати керівництву НАУ варіант - поставити там шлагбаум з повною оплатою його утримання за рахунок жителів нашого ЖК (чи всіх трьох якщо вони будуть мати туди виїзд), але з правом користування всіма співробітниками і гостями НАУ. Так є хоч невеликий але шанс що на це погодяться. Просто так надіятись що зроблять нам феншуй думаю неперспективно.

Пропозиція слушна. Але сумніваюся. Так зможуть проскочити на територію сторонні.
І на вихідних там охорона не сидітиме. Хтось проїде із мешканців, а за ним швиденько якийся зальотний.
Працівники НАУ не схочуть собі купувати пульти до шлагбаума в силу їх дорогої ціни.
02 апр 2018 10:47
Цитата "sirko":
І на вихідних там охорона не сидітиме. Хтось проїде із мешканців, а за ним швиденько якийся зальотний.
Працівники НАУ не схочуть собі купувати пульти до шлагбаума в силу їх дорогої ціни.

на вихідних і зараз там охорона не сидить, заїжджають зі сторони Комарова. А скільки один пульт приблизно коштує? Я ж і мав на увазі - роздати співробітникам пульти безкоштовно.
02 апр 2018 11:05
1 пульт +/- 1000 грн. При ціні шлагбаума від 14 тис. грн і вище
02 апр 2018 11:09
Цитата "sirko":
1 пульт +/- 1000 грн.

так, варіант з шаровими пультами пролітає. Можна придумати так - шлагбаум, жителі заїздять через пульт, всі хто в НАУ - в тому ж режимі як і зараз, через охоронця. Але підозрюю перше що запитає сторона НАУ - а який нам з вашого шлагбаума зиск???
02 апр 2018 11:17
Отож. Боюся, що його скоріше хтось тихенько зламає і все. Одна справа безпосередній заїзд на прибудинкову територію, інша - через територію НАУ до нашого будинку. На території НАУ є гаражний кооператив і автостоянка. Дуже часто на вихідних спостерігаю як окремі автовласники спочатку їдуть до воріт на Гарматну з надією, що вони відкриті. А потім розвертаючись їдуть назад до воріт зі сторони швидкісного.
02 апр 2018 12:21
Цитата "sirko":
1 пульт +/- 1000 грн. При ціні шлагбаума від 14 тис. грн і вище

Цена пульта до 300 Грн
02 апр 2018 12:41
Вариант наш дом внутри отгородить забором со всех сторон и поставить там шлагбаум
02 апр 2018 13:00
Добрий день!
Фото з першої секції. Всі три ліфти встановлені, але ще не запущені. В другій секції ліфти ще не встановлені, тільки привезені. Сказали, що реальна здача 1 та 2 секцій разом - кінець літа. Візуально робота кипить.
До речі, новий ключник Олександр.
02 апр 2018 13:01
Приятно видеть как все мотивированы и как у всех болит душа за благоустройство, однако я пессимистично уверен, что в итоге ничего не будет. Каждый попрячется в окошки отдельных квартир.
02 апр 2018 13:03
Цитата "Jamen":
Цена пульта до 300 Грн

Вариант без пульта:
02 апр 2018 13:10
Спасибо за подробный фотоотчёт. Будем надеяться на сдачу летом.
Реестр инвесторов на форуме Домика
Кнопка добавления в реестр расположена вверху каждой темы ЖК на форуме. Следите за продажами сами!
Подробнее
1. . .284286. . .515
Каталог відгуків про будинки Києва
Знайдіть свій будинок та розкажіть про нього. Що подобається, а що ні? Допоможіть тим хто шукає житло
Подробнее