Подать объявление

ЖК на пр. Отрадный, 2 | Житлоінвестбуд-УКБ

ЗастройщикЖитлоинвестбуд-УКБ, ТОЛОКА
Сдача ЖК2019 - 2022 г.
Планировки
от 30 000 Грн/м²
Карточка Домик
Индекс надёжности
20из 220
Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можно выбрать 1 вариант ответа. Можно менять ответы. Всего голосов: 138.
12/9%
12/9%
35/25%
55/40%
24/17%
1. . .114116. . .515
05 фев 2017 12:52
Дійсно процес встановлення вікон розпочався. Приємна новина.
Хоча і дійсно форма великих вікон у 2 і 3-кімнатних квартирах 1 секції може не всім сподобатись.
05 фев 2017 12:57
Цитата "sirko":
Дійсно процес встановлення вікон розпочався. Приємна новина.
Хоча і дійсно форма великих вікон у 2 і 3-кімнатних квартирах 1 секції може не всім сподобатись.

треба пані hmelyuk28 питати, вона має квартиру в моноліті, а там такі самі вікна. І якщо ручка на 1,8м, то в чому проблема?
05 фев 2017 13:11
Як писав Dostatok, питання у нижньому розташуванні так званих фрамуг. Питання не до висоти ручки, а у пропорціях вікна. Плюс ті фрамуги мабуть не будуть відчинятися.
Хоча це кожному на свій смак.
05 фев 2017 13:37
На Донця здається такі вікна виключно на балконах. Але там низький рівень підвіконня і саме вікно вище.
Але можливо пані hmelyuk28 мене поправить).
05 фев 2017 13:50
Цитата "sirko":
На Донця здається такі вікна виключно на балконах. Але там низький рівень підвіконня і саме вікно вище.
Але можливо пані hmelyuk28 мене поправить).
Саме так, але дуже багато мешканців з"єднують з кухнею або кімнатою,ми не виключення. Ніяких зауважень не маю, єдине, що вікна були розраховані для балкону (однокамерні),прийшлось змінити склопакети на двокамерні.
05 фев 2017 14:00
Цитата "wizardvic":

Привіт сусідам!

Привіт, сусіде!Щось мало нас у 3-ій секції, розумію, що не всі хочуть світитись, особливо ті, хто купує для перепродажу, але в той же час реєстрація - це страховка від подвійного продажу квартири.
05 фев 2017 14:13
Для прикладу будинок ЖІБа на Урлівський, 23г. У великих вікнах фрамуги зверху.

Трохи не по темі - hmelyuk28, а у Вашому будинку питання із прихватизацією технічного поверху так і затихло? Я ось раптом натрапив на свіже оголошення, що продаються приміщення на тех.поверсі
05 фев 2017 14:19
Цитата "sirko":

Трохи не по темі - hmelyuk28, а у Вашому будинку питання із прихватизацією технічного поверху так і затихло?
Не цікавилась цим питанням.
06 фев 2017 10:40
Цитата "sirko":
Як писав Dostatok, питання у нижньому розташуванні так званих фрамуг. Питання не до висоти ручки, а у пропорціях вікна. Плюс ті фрамуги мабуть не будуть відчинятися.
Хоча це кожному на свій смак.

Естественно, глухие фрамуги не открываются, при заниженном подоконнике эта перемычка находилась бы на уровне подоконника, а так на уровне глаз, даже не догадываюсь кому это может понравиться и главное не понятно кто именно со стороны застройщика компетентен решать такие вопросы и подобные касающиеся технической стороны и не касающиеся отдела продаж?
06 фев 2017 11:06
може перша секція тестова, в другій зроблять занижені підвіконня і вікна без фрамуг :)))

якщо серйозно - то це питання до забудовника, в нас це компанія Траєкторія, директор - пані Анна Григорівна. Бо дійсно низьким людям перемичка буде на рівні очей...
06 фев 2017 12:06
Цитата "Ramms_eta0":
може перша секція тестова, в другій зроблять занижені підвіконня і вікна без фрамуг :)))

Або ж бригада віконщиків поставила вікна до гори ногами)
Прикро, що у відділі продажу відсутня кольорова візуалізація будинку з усіх боків, щоб чітко бачити які вікна і де мають бути.
06 фев 2017 12:15
Цитата "sirko":

Або ж бригада віконщиків поставила вікна до гори ногами)
Прикро, що у відділі продажу відсутня кольорова візуалізація будинку з усіх боків, щоб чітко бачити які вікна і де мають бути.

в панельці вікна задом наперед ставили (наклейками назовні), не знаю це поправимо чи epic fail.

але сама жесть це те, що зараз в панельці декілька ідіотів вивалюють стіни без узгоджених проектів. Читаю їх форум і прикриваю рукою лице :faceoff: Боже дай інвесторам цього дому трохи розуму так не робити :pray:
06 фев 2017 15:39
Про окна это интересный выверт... но для моего варианта планирования комнаты это даже, как н истранно, плюс
06 фев 2017 19:10

Мені до вподоби такий варіант вікна, але боюсь, що хтось з сусідів вищих поверхів спокуситься ненароком посунути горщик з вазоном з свого підвіконня:)
https://4tololo.ru/content/10616

06 фев 2017 20:39
Цитата "hmelyuk28":
Мені до вподоби такий варіант вікна, але боюсь, що хтось з сусідів вищих поверхів спокуситься ненароком посунути горщик з вазоном з свого підвіконня:)

Неординарне дизайнерське рішення)
А якщо раптом конструкція розвалиться? Так можна і полетіти на 1 поверх)
Більш безпечно мабуть мати квартиру на мансардному поверсі з вікнами у небо. Але це також не наш варіант забудовника).
От доречі якщо порівнювати два комунальних підприємства ЖІБ і Спецжитлофонд, то останній у деяких випадках має більш цікаві варіанти планувань квартир, зокрема, двоповерхові.
06 фев 2017 21:12
Цитата "sirko":

От доречі якщо порівнювати два комунальних підприємства ЖІБ і Спецжитлофонд, то останній у деяких випадках має більш цікаві варіанти планувань квартир, зокрема, двоповерхові.

З приводу Спецжитлофонду, хотів до ЖІБ придбати житло у Рідному Місті, справді і більш приваблива ціна, і планування, але після перевірки юристом виявилось що наразі на СЖФ є 350 позовів у суд. Там житло реалізується також не напряму, але ні їх фін.компанія Обрій, ані СЖФ так і не показали цілий ряд документів :notsure:

Вчора доречі отримав результати аудиту нашого ЖК, все наче чисто, усі документи на місці. Але бентежать деякі пункти Типових правил і відсутність іпотеки на 3-ій корпус.
06 фев 2017 21:33
Цитата "Demien23":

Але бентежать деякі пункти Типових правил і відсутність іпотеки на 3-ій корпус.

Поділитесь? :)
06 фев 2017 22:15
Цитата "sirko":

Поділитесь? :)

"4.16. Поточна ціна вимірної одиниці об`єкта будівництва, споживчі властивості об`єктів інвестування, коефіцієнти поверху, комфортності та інші встановлюються Забудовником та можуть змінюватись в залежності від стану ринкових та інфляційних процесів на умовах, визначених договором про організацію спорудження об`єкта будівництва."

Може хтось пояснить цей пункт? Якщо я правильно розумію це значить що ніякої відповідальності за якість наданих послуг забудовник не несе.

P.S: з приводе державного реєстру іпотек також можливо дехто підкаже чи є якісь ризики у інвесторів 3-ої секції?
07 фев 2017 07:08
Цитата "Demien23":

P.S: з приводе державного реєстру іпотек також можливо дехто підкаже чи є якісь ризики у інвесторів 3-ої секції?

Этот срез реестра не про наш дом, а про, уже сданую, панельку, я так думаю.... потому что квартир не совпадают с нашими. Так что нечего переживать. А риск такой же как и у первой секции.
07 фев 2017 08:19
Цитата "hmelyuk28":

Якщо застосувати загартоване скло то витримає і горщик і самогубця = )
zroj pcnjcedfnb
Сучасні шалє із морським краєвидом
Новенькі модернові будинки у затишному містечку на березі середземного моря серед мальовничих гір
Подробнее
+34624407828xxxx
1. . .114116. . .515
Реестр инвесторов на форуме Домика
Кнопка добавления в реестр расположена вверху каждой темы ЖК на форуме. Следите за продажами сами!
Подробнее